Перейти до змісту

Ходіння без білизни

Natasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить ставлення форумчан і форумчанок до ходіння без білизни влітку.

Особисто моя думка: мені зручно без верхньої частини нижньої білизни ходити (без бюстгалтера), але... дещо зупиняє, те що це не надто культурно... особливо якщо трішки дмухне вітерець...

Так що не проходимо мимо і ділимося роздумами :).

• Відповідей 101
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якщо груди гарні - то бюстік не потрібен.

1) Немає чого ховати гарні груди.

2) Нічого не тисне в спині/плечах/грудях

3) не потрібно паритися із вибором бюстіка.

А ще - лише 1 вдалий рух (штрих) зробить ваш вибір - сексуальним.. ;)

5aG9fNg4P5.jpgMIWJ1m27yF.jpgF7458Ej75B.jpg

Хіба не збуджує??

З.І. Я зачасту літом в шортах і без трусів ходжу. А в дуже жарку погоду із оголеним торсом.

Опубліковано

Цікаво, а є такі, що взагалі влітку білизну не носять ;) ану розказуйте, цікаво ж))))...

А от без нижньої частини особисто мені стрьомно))).

1. бридко, навіть сісти де попало не получиться

2. сором’язливо

3. неприємно

Опубліковано
З.І. Я зачасту літом в шортах і без трусів ходжу. А в дуже жарку погоду із оголеним торсом.

....

Опубліковано
Цікавить ставлення форумчан і форумчанок до ходіння без білизни влітку.

Особисто моя думка: мені зручно без верхньої частини нижньої білизни ходити (без бюстгалтера)

... особливо якщо трішки дмухне вітерець...

Так що не проходимо мимо...

Так згоден, гарно так от подивитись і ну просто не можливо пройти мимо :g31::D

Вранці постійно із малим на майданчику гуляю і граюся тільки в шортах.

Опубліковано

прагматично скажу, что все зависит от целей, которые хочет достигнуть носитель (или не-носитель) белья. поэтому вопрос в первом топике весьма неуместен. если ты не карга и есть что показать, то чем меньше надето, тем однозначно лучше. только не гуляй по оживленной магистрали :smile3: а вот "мачизм" не приветствую. хотя конечно, если в голове/кошельке пусто, то можно попытаться и на бицепс с кубиками что-то наловить

Опубліковано
а вот "мачизм" не приветствую.

Якщо це ти до моєї фрази про голий торс - то ти його бачив і на мачо.. (аби не чмо) - він ну ніразу не тягне.. Тим паче, я ж не бикую в центрі міста в трусах-шортах без майки і в кепці-бейсболці.. з пляшкою "Жигулівського"...

Опубліковано
в центрі міста в трусах-шортах без майки і в кепці-бейсболці.. з пляшкою "Жигулівського"...

Женя, ето же картіна маслом, мо флеш моб забацаєм? :D

Опубліковано

2 Shkoder: Ціль – власний комфорт, але вважаю не надто культурним, тому по вулиці хожу так вкрай рідко.

Ну і ще так в платті, але тільки тому, що дуже негарно виглядають бретельки і не тільки :(.

Привертати увагу протилежної статі не хочу, хватає ;), але цікаво на скільки це прийнятно.

Опубліковано

Дома без нижньої білизни можна походити, а от на вулиці то ні, ніколи не ходив. Це щось ніби засобу гігієни.

Опубліковано

Я в себе на хаті ходжу, коли вночі всі сусіди сплять, і можна в басейні скупнутись, відчуття супер.

• Адміністратори
Опубліковано

тема фоток без нижньої білизни коментаторів не розкрита :)

• Адміністратори
Опубліковано

Велосипедисти в велоформі, велотруси і майка це все що на них є.

Комфортно :)

• Адміністратори
Опубліковано

По темі, без бюстіка ходити це норма.

Жінкам

А от без трусів це як мінімум гігієна, про комфорт не скажу спідниця не мій одяг :). Мубть треба буде постійно дуати чи н видно всім оточуючим :)

Про чоловічу стать.

Якщо в шортах то можна й без трусів, вимоги до гігієни тм не такі сурові як у жінок.

В джинсах ніфіга не вдобно. в бруках дико виглядає :)

Шорти, бріджі рулять.

Опубліковано
Велосипедисти в велоформі... Комфортно :)

Пока не появятся девочки, как на фото в третьем посте ;) Потом хоть с байка не слазь :D

Опубліковано

Вдома ходжу без бюстгалтера, незалежно від пори року. Але на роботу все-таки доводиться одягати, тому люблю гарну білизну. Та яка жінка не любить? :blush: А от без трусиків - це, як на мене, якось негігієнічно :) .

Опубліковано

Дома можна ходити навіть без одягу;), класно))))).

Тільки шкода, що живемо з батьками.... Тобто з кімнати так не вийдеш.

Опубліковано
Дома можна ходити навіть без одягу ;) , класно))))).

Тільки шкода, що живемо з батьками.... Тобто з кімнати так не вийдеш.

+1 Це я про ходіння взагалі без одягу, а не про життя з батьками :D

Опубліковано

Мені більше цікаво, як у леді деяких вистачає совісті одягати бюстгалтер на ніч. Спросоння серед ночі потягнешся рукою і натикаєшся на шмат поролону :(

Опубліковано

Роміч жжот...

А може ці деякі леді намагаються таким чином сказати "нє**й шастать"?))))))

Про без трусів...ходили в Чернівцях деякі особи чоловічої статі в шотландському кілті і без трусофф.... Ну легенди вже десь мають про то літати :)))))

Для жінок - антисанітарно. ІМХО

Без бюстгалтера. Хіба що під сарафан. Але прастітє размєр ні очінь пазваляєд!

Опубліковано
Без бюстгалтера. Хіба що під сарафан. Але прастітє размєр ні очінь пазваляєд!

а что у тебя с размером? я вроде аномалий не заметил, либо они были мастерски замаскированы :smile3:

опять же, удобство налицо :

c548b381e5542e5706b7a0a239064807.gif

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...