Перейти до змісту

Велодорожкам быть!!!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знак «зупинка заборонена» поставити як варіант. Та й здається пдр забороняють. Треба дуже наглим бути щоб так паркувати.

Колеса пробивати не варіант, ми ж не варвари. Штрафи давати, і щоб ті гроші з штрафів на будівництво доріжок йшло.

• Відповідей 461
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

VeryFate, так так, біля 4 школи постійно жирнопикі джипи ставлять почті на зебрі переходу.

Driver. які знаки, які штрафи? не смішіть. це вам не америка-європа, коли вертаєся до машини, то на лобовому склі двірником прижатий виписаний штраф.

lilechka, а можна ссилку на концепцію у розмірі придатному для читання? а то на сайті міськради картинки заглючили :_03:

Опубліковано

lilechka, а можна ссилку на концепцію у розмірі придатному для читання? а то на сайті міськради картинки заглючили :_03:

Так підійде?

29892-2u.JPG

• 2 тижня потому...
Опубліковано

друзі. є потреба зібратись тим, хто має бажання і час приділити увагу обговорюваній проблемі.

зустріч відбудеться в понеділок о 18.00. Про час та місце я повідомлю в понеділок до обіду. Якщо не домовлюсь за приміщення, підем на піцу :)

В якості можливої причини відмови допомогти не приймається "а я нічо не вмію", " а я нічо не знаю"..... якраз та ситуація, коли треба грамульку бажання і капульку часу.

Ті, хо прийдуть точно, відписуємось тут, або в приват. Тим, кого б я особисто дуже хотів бачити на цій зустрічі, я напишу в приват, або подзвоню.

Ілі мабілізіруємось.... ілі вєлодоржкам нє бить.

УВАГА!

Зустріч відбудеться за адресою м. Луцьк, вул. Шевченка 14 (Будинок вчителя) на другому поверсі в приміщенні Луцького прес-клубу. Сама будівля знаходиться навпроти ОДЮСШ.

Опубліковано

мб зробити щось типу мітингу на підтримку велодоріжок у Луцьку?

якщо не буде накладок з роботою приїду.

Опубліковано

Буду, буду, непременно

мб зробити щось типу мітингу на підтримку велодоріжок у Луцьку?

Такой митинг у нас, как минимум, проводится раз в год - Велодень :)

Опубліковано

Ще один організаційний момент. Оскільки будемо в гостях, знач нам запропонують чай. А щоб не ставити господарів в незручну ситуацію (знаю апетит велосипедистів), пропоную взяти шось до чаю. Це не обовязково, але якщо хтось матиме натхнення...

Опубліковано

не зміг прийти, пришлось терміново везти свого лапохвоста в ветеринарку, відпишіться хто був, про що говорили?… цікаво!

Опубліковано

Если коротко, то Друид забил тревогу, потомучто все инициативы и даже распоряжения властей увязают в инстанциях среднего звена. Потому нужна активность общественности в поддержку велодорожек, не только велосипедной общественности. Нам осталось около месяца, чтобы продвинуть концепцию и добится включения велодорожек в проэкт реконструкции пр. Воли. Если в срок не успеем, в ближайшие лет 10 там велодорожек не будет. От нас требуется организовать эту активность. Для начала она будет выражаться в письмах от различных городских организаций, предприятий, которые поддерживают развитие велосипедной культуры в Луцке.

Конкретней продолжат остальные участники "квадратного стола"))

Опубліковано

Вопшем так, прийшло дві ідеї.

Намба ван - в суботу спробую підключити до теми велодоріжок кафедру Міського Будівництва і Господарства або Автомобільних Доріг та Аеродромів (ту, якій це ближче) ЛНТУ. Перебалакаю з зав кафедри, а там буде видно. Думаю їм це може стати цікавим.

Намба два - щоб підняти це питання на слух громадськості пропоную "Асоціації Велосипедистів Луцька" провести соц. опитування жителів міста і вияснити в "простих" людей їхню думку щодо питання: "Чи потрібні Луцьку велодоріжки?" Результати опитування оприлюднимо і поширимо через місцеві ЗМІ, а також можна буде надіслати "нагору". Як це реалізувати думки є. Потрібна лиш участь як найбільшої кількості велосипедистів або співчуваючих. Якщо підтримуєте ідею, займусь цим.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...