Перейти до змісту

Новый S.T.A.L.K.E.R.

SOLO

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 301
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

В мене все стоїть з ФТП,, граю в ХР вилітає частенько,, граю в Windows 7 так само вилітає!! системні вимогі в мене перевищують максимальні системні вимогі гри в раза два,! драйвера самі нові!! я дивлюсь на форумах Стакера в дуже багатьох людей такі самі проблеми!! но чому є люди в якіх не вилітає,, в чьому може бути проблема???????????????

Опубліковано

в мене двічі вилітало в BSoD в перший день гри, а потім кілька разів в "чорний екран" (описував вище). Але мушу визнати, що гра НАБАГАТО стабільніша, ніж "Чисте небо".

Опубліковано

До речі - а шо така карта маленька? Потім будуть нові локації відкриваються чи їх всього три і буде? Бо ж хочу до Сідорича в гості завітати :D

Опубліковано

скачал с soft-best.ws перепакованый ждалкер - дошел по сюжету до перехода на припять был всего один вылет , багов не наблюдал вообще - идеально стабильно работает , нововведения впечатлили - таким должен был быть второй сталкер!

с просьбами слить на фтп обращайтесь в приват, за топиком не слежу...

Опубліковано
Залийте хтось староо сталкера, бо Зов Припяти шо на фтп лежить для установки потребує стару версію гри

В неті читав, що потрібен тільки ключ в реєстрі від старого сталкеру. Його можна пошукати в гуглі. Якщо знайду - відпишуся.

Опубліковано
В неті читав, що потрібен тільки ключ в реєстрі від старого сталкеру.

Не правда. Я з самого початку пробував ставити на систему, де не було попередніх версій, то інсталятор сказав що не може знайти встановлене "Чисте Небо" і закрився.

Опубліковано

Якось заблукав у підземеллі (не скажу де, щоб не полегшувати іншим завдання), та побачив якусь "шторку" з зірочек голубеньких що падають зверху. Не придав значення цьому ділу. А потім мені вчені завдання дали знайти якусь цілющу штуку. От сьогодня подумаломсь - може то воно було?

Опубліковано
Якось заблукав у підземеллі (не скажу де, щоб не полегшувати іншим завдання), та побачив якусь "шторку" з зірочек голубеньких що падають зверху. Не придав значення цьому ділу. А потім мені вчені завдання дали знайти якусь цілющу штуку. От сьогодня подумаломсь - може то воно було?
Це дорога до оазиса. Там тре знайти правильні проходи між колонами. Ті шо з зірочками вроді справжні
Сховав, щоб не полегшувати іншим завдання
Опубліковано

Romko87 :D - таки я правильно собі надумав. Доречі я думав що в мене глюк коли по колу бігав. Добре що книгу читав та згадав таку аномалію...

Опубліковано

А я сьогодні пішов з Зони. В режимі free play пройшов всі доступні квести (принаймні ті, які стали доступними в моєму випадку, ще кілька з них я втратив, по іншому пройшовши деякі попередні квести). В режимі free play гра стає не цікавою, квестів дуже мало. Це вам не fallout 3, де квести фактично не закінчуються.

До речі, якщо є такі ж любителі як я перебігти з станції "Янів" в табір вчених не дістаючи зброї -- попереджаю, я вже по одному разу напоровся там на бюрера, контролера і навіть на химеру. Так що ствол краже все ж тримати напоготові :)

Ну і кілька глюків, які я помітив.

1. Часто буває, що у вченого нічого не можна купити. Натискаєш кнопку "торгувати", воно так цікаво клацає і знову повертається до діалогу.

2. Також не рідко буває, що головний герой ніби провалюється "по пояс" в землю і повільно-повільно підіймається вверх, поки не досягне свого зросту.

3. В хімчистці у Прип'яті в режимі free play на карті є ключові персонажі (торговець і ще хтось там), а реально їх немає. Зате Дядько Яр, який там сидить і допомагає лікуватись і ремонтувати зброю, позначений звичайною зірочкою, як і десітки інших простих сталкерів в Зоні.

4. Один раз бачив сліпих псів, які бігали всередині на "Скадовську". Нікого не трогали, просто собі бігали :)

5. Індикатор видимості іноді "зашкалює", хоча поряд ворогів немає. Один раз в мене було, що індикатор постійно був на максимумі, поки я ходив всередині станції "Янів".

6. Коли на вулиці дощ, то в герметичному шлюзі в бункері вчених по дверях зсередини тече вода. Хороша герметизація :)

7. В гастрономі в Прип'яті було кілька зграй "щурів", які впирались мордами в різні закриті двері і просто "буксували", намагаючись крізь ті двері "просочитись", поки я їх розстрілював.

8. Ну і я вже описував глюк, коли неможливо підняти предмет, хоча ясно бачиш його, а на екрані пише "натисніть F щоб підняти предмет". Так само довго не міг взяти "серце оазиса", мусив попострибати там біля нього.

Ну і ще раз повторюсь -- від гри чекав більшого. Квести в більшості не цікаві, їх мало, доступна зона маленька і пустинна. Сюжетна лінія коротка, а free play взагалі ніякий.

Опубліковано

доречі про пункт 8: треба так націлитись на предмет, щоб не тільки напис з'явився, а й з'явилось його міні-зображення - тоді можна піднімати

виникла проблема: знайшов ключ В (до газових балонів), а ключа А НЕМАЄ. Причому ніде нема! Я облазив той міст вздовж і впоперк - ніфіга :( Шо це може бути? Може щось додатково треба виконати?

Опубліковано

ага, це ключ В - його я знайшов. Нема ключа А - він мав би бути в замикаючій колону машині, а його нема... ніде нема :(

Опубліковано

Да, от що реально трогає, це коли сидиш в приміщенні перечікуєш викид, який от-от почнеться і бачиш спочатку на карті, а потім і в дверному пройомі, як в те ж приміщення біжить ще кілька сталкерів і вони буквально на кілька метрів не встигають... капєц, реально переживаєш за них!

Опубліковано

кушайте на здоровье

внимание спойлер!

http://stalker-gsc.ru/publ/prokhozhdenie_s...pjati/5-1-0-933

http://stalker-gsc.ru/publ/prokhozhdenie_s...y_ch1/5-1-0-959

ту плам - да сюжетец коротковат .. ну что ж поделаешь аддон не более .. вот если бы отреставрировали 2 сталкер до етого уровня было бы загляденье ... а так я прошел половину второго и погиб под глюками... так и не возникло желание переиграть ... имхо квесты пободрее стали по сравнению и с первым и со вторым..

ps квест с сердцем оазиса явно выбивается и общего ряда .. без подсказки не вдуплиш к чему ето .. не шутерный квест неразу.. :)

Опубліковано
ага, це ключ В - його я знайшов. Нема ключа А - він мав би бути в замикаючій колону машині, а його нема... ніде нема :(

В замикаючій машині за заднім сидінням є ящик (такий як ящикі з твоїми шмотками на базах) -- ключ там.

Опубліковано

бюреры блеск .. - утром иду на роботу смотрю женщина идет впереди в палтишке с капюшоном на голове и до того похожа и ростом и пропорциями на бюрера что я троха застремался в поисках альтернативного пути на квест-работа... :)

кровососы на открытой местности стали аццкими тварями .. а вот химера не удалась .. ну бегает, ну прыгает - но не стремает совсем...

Опубліковано
бюреры блеск .. - утром иду на роботу смотрю женщина идет впереди в палтишке с капюшоном на голове и до того похожа и ростом и пропорциями на бюрера что я троха застремался в поисках альтернативного пути на квест-работа... :)

:lol: жжош! :D

кровососы на открытой местности стали аццкими тварями .. а вот химера не удалась .. ну бегает, ну прыгает - но не стремает совсем...

я вже до кровососів якось приловчився - особливої проблеми не становлять ;) А от собаки... Просто кумарять :angry: Мені особисто ну ДУЖЕ важко їх перестріляти якщо їх десь з півдесятка набереться. І куртку вони мені деруть дуже сильно :angry:

В замикаючій машині за заднім сидінням є ящик (такий як ящикі з твоїми шмотками на базах) -- ключ там.

а ящика-то нема... :( якийсь глюк дурний чи шо? :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...