Перейти до змісту

Футболки на Велодень-2009

Футболки на велодень  

53 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

S -пока минимальная.

Но все решаемо. Если надо, закажем на детских напечатают, если цена будет на 10 грн дороже, это ж не страшно?Stedman-Comfort-Crew-Neck-Junior.jpg

от такие к примеру

Опубліковано

difoto: "30-40грн с трехцветной печатью"

"ОХРЕНЕЛЫЕ"згідні, питань більше не маю :D

А!! а коли і де можна буде купусвати футболки ^_^

Опубліковано

Маю на увазі на 4 роки....

оооооооо

так можна ж самому купити.. на ринку тому ж.. дитячі футболки, білі наприклад ... і тобі привезти.

ТАК?

Опубліковано

До речі про логотип з 28 посту... напевно, зовсім поганий з мене дизайнер, але... ХТО придумав "Л У Ц Ь К _ 2 0 0 9" написати білими буквами на жовтому фоні і саме з таким символом між буквами і цифрами?

Опубліковано
... напевно, зовсім поганий з мене дизайнер, але...

Мабуть таки правда :D

Я теж не великий експерт, тому повністю довіряю дизайнеру, який є професіоналом своєї справи.

Опубліковано

ну да, і я так просто, по-любительськи, займався дизайом календарів, буклетів, афіш, обкладинок книг, журналів і т.д. :smile3:

І не в обіду вашому дизайнеру будь сказано -- в такому вигляді як зараз є -- логотип гамно.

Мені навіть страшно подумати, що написав би про нього Тьома Лєбєдєв в своєму бізнес-лінчі :smile3:

Опубліковано
ну да, і я так просто, по-любительськи, займався дизайом календарів, буклетів, афіш, обкладинок книг, журналів і т.д. :smile3:

І не в обіду вашому дизайнеру будь сказано -- в такому вигляді як зараз є -- логотип гамно.

Мені навіть страшно подумати, що написав би про нього Тьома Лєбєдєв в своєму бізнес-лінчі :smile3:

Я впевнений, що Лєбєдєв, будучи професіоналом, озвучив би свою критику в набагато більш коректній і цивілізованій формі.

А лузери, які зробили за все своє життя 3 буклета і 2 календарика чомусь завжди хочуть думати, що вони найкращі.

А знаєш, що найбільш неприємно. Воні купа... а пропозицій то ніяких :(

Тошнило і на сусідній гілці, де такі самі умнікі били себе пяткою в грудь і кричали: це дізайн гамно, а ми - самі класні. А на пропозиції запропонувати щось своє - ЖОДНИХ ВАРІАНТІВ!!!

Це все лірика.

Поясни мені Plum яка в тебе мотивація? Чим ти керуєшся, коли пишеш подібні пости?

Хочеш щось змінити на краще? Навряд. Ти ж нічого не пропонуєш, тільки обсираєш.

Хочеш показати, що ти самий класний? Не переконливо, але ймовірно.

Хочеш відбити останні краплі ентузіазму в людей, які хочуть щось зробити? Хм..... а це варіант

Опубліковано
вважаю тему закритою

Я извиняюсь, возможно я опоздал с ответом! Но по футболкам могу помочь!

Компания "Файн Дизайн". Занимаемся продажей и печатью футболок и спецодежды.

Хочу предложить футболочки и высококачественная печать на них.

- Футболки высокого качества. 100% хлопок (160-180 грамм). При стирке не "садятся".

- Черные, белые, желтые, красные, синие, и другие цвета.

- Печать высококачественными красками. Выдерживает более 50 стирок.

- Нанесение не "облазит", не терскается, нет ощущения резины.

- Есть возможность печати в 6 цветов и даже больше.

- Цены приемлемые (антикризисные). Футболочка с печатью будет 35 гр.

Если вы не против, готов показать вам образци готовой продукции или подьедете к нам в офис на 40-м квартале.

С неиерпением жду вашего ответа.

С уважением Юрий.

ПИШИТЕ!

Опубліковано

Читаємо пост номер 28 і приходимо до розуміння, чому я не хочу нічого пропонувати. Про що можна говорити з людиною, яка не сприймає критики? "Ай-ай, не кажіть мені про мої помилки, бо ображусь". Про що можна говорити з тобою, якщо на моє нормальне зауваження стосовно кольору букв в пості номер 58 ти відповів, що повністю довіряєшся дизайнеру. Чи після мого зауваження про колір важко включити власний мозок і зрозуміти, що білий текст на жовтому фоні абсолютно не читається? Тим більше на м'якій поверхні (на футболці) в яскраву сонячну погоду (інакше потрібно куфайки, якщо на сонце не розраховувати). Тут і дизайнером бути не потрібно. Я не кажу, що я найкращий, до того ж останні 7 років дизайном займаюсь тільки для себе і друзів.

Якби тебе цікавила думка інших, то десь в районі 28-го посту ти запитав би про неї, а не представив би логотип як вирішене питання.

Моя мотивація? Звернути увагу на помилку. На грубу помилку в дизайні. Поки не пізно виправити.

Якби існувала книжка "Дизайн для чайників", то там, напевно, одним з головних правил було б написано "текст має читатись", або "елементи мають бути видимі".

Дизайн логотипа вцілому -- нормальний. Ну, за вийнятком хіба що букви Ф, верхня і нижня грані вертикальної смуги в якій обрізані надто різко і не зовсім гармонують з м'якими кутами інших букв. А якщо там стилізація під педалі, то потрібно добавити ще горизонтальні елементи.

P.S. Якщо ти вважаєш, що Лєбєдєв озвучив би свою критику в більш цивілізованій формі, то ти не листав його сайт. Полистай, взнаєш багато нового -- і про дизайн, і про Лєбєдєва ;)

Опубліковано

А чому ти вирішив, що ТВОЄ зауваження є істинним і привильним?

Ось. Див. Пост 28.

Якщо ми почнемо сперечатись про колір кожної буковки - в нас ніколи не буде результату. Все пройде в банальних суперечках. І ти маєш це знати.

Дизайнер знає про дане зауваження і в нього є на це відповідь. Але я не буту тут цього озвучувати. Бо знову почнеться тупа безглузда суперечка. Є робота. І вона буде в такому вигляді в якому дизайнер її подав, а не так як кожен вважає за правильне.

Не подобається - робіть іншу.

Ніхто не буде ображатись.

Опубліковано
вважаю тему закритою

Я извиняюсь, возможно я опоздал с ответом! Но по футболкам могу помочь!

Компания "Файн Дизайн". Занимаемся продажей и печатью футболок и спецодежды.

Хочу предложить футболочки и высококачественная печать на них.

- Футболки высокого качества. 100% хлопок (160-180 грамм). При стирке не "садятся".

- Черные, белые, желтые, красные, синие, и другие цвета.

- Печать высококачественными красками. Выдерживает более 50 стирок.

- Нанесение не "облазит", не терскается, нет ощущения резины.

- Есть возможность печати в 6 цветов и даже больше.

- Цены приемлемые (антикризисные). Футболочка с печатью будет 35 гр.

Если вы не против, готов показать вам образци готовой продукции или подьедете к нам в офис на 40-м квартале.

С неиерпением жду вашего ответа.

С уважением Юрий.

ПИШИТЕ!

Уважаемый, пара вопросов:

1. Производитель футболок

2. Стоимость футболки

3. Стоимость трехцветной печати А4

4. Тип нанесения

Ну и банальное: сможете ли конкурировать с ценами "Фуллпринт"? fullprint.kiev.ua

PS партия -100-200 штук

Опубліковано
Якби існувала книжка "Дизайн для чайників", то там, напевно, одним з головних правил було б написано "текст має читатись", або "елементи мають бути видимі".

А якщо дизайнер не ставив за ціль акцентуватись на цьому написі? А навпаки - хотів посунути його на другий план?

Дизайн логотипа вцілому -- нормальний.

З яких пір "нормальний" і "гавно" - синоніми?

Опубліковано

Белое на жёлтом... В этом вопросе я полностью согласен с Plum-ом. Не читабельно. Если белый заменить на голубой - будет лучше, но не знаю, не получится ли слишком пёстро... Буквы, мне кажется, слишком широко расставлены, и на английском варианте это более заметно из-за меньшего размера букв (визуального). Может попробовать их сделать толще? А шрифт попробовать тоже какой-то "игривый", в стиле надписи "Велофорум"? И символ "_" не совсем вписывается в стандарты (Луцк-2009, Луцк'09...). Может, это намёк на компьютеризированность? :)

Опубліковано
Буквы, мне кажется, слишком широко расставлены

Діма, не вчи дизайнера обирати стиль написання. Тоже мені, знавець знайшовся... Що ти тямиш?! Ти хіба не знаєш, що додаткові пробіли між буквами -- це класика, модно ще з часів друкарських машинок! Крім того, "Дизайнер знає про дане зауваження і в нього є на це відповідь. Але я не буту тут цього озвучувати." ;)

(моя думка -- якщо вже і використовувати пробіли між символами, то варто використовувати моноширний шрифт)

З яких пір "нормальний" і "гавно" - синоніми?

Ти знаєш, чим відрізняється гамно від пулі? Деталями :smile3:

Якщо закрити очі на деталі, на які я звернув твою увагу, то логотип нормальний. Він не геніальний, не абалдєнний. Він нормальний. Шкода тільки, що в ньому не використано символічний зелений колір, якого так прагнуть всі учасники дорожнього руху. Хіба що на нього натякають синій і жовтий, якщо їх змішати...

На цьому, дозвольте відкланятись. Не бачу сенсу про щось ще говорити в даному топіку.

Опубліковано

Ну я звісно також не дизайнер, і мені різниці великої немає які будуть футболки, але може спочатку зробити хоча б одну таку футболку ( біле з жовтим), щоб було реально видно як воно читається на світлі, бо щось дуже сумніваюсь що буде видно.

Хіба що якийсь специфічний, дуже насичений жовтий.

druid ніхто не намагається по№";;ти Вашу ідею. І факт, що ті люди які спеціалізуються в цій галузі знають більше, особисто за мене точно.

Але біле з жовтим ще й в світлий день... хз, і який сенс назву робити нечитабельною?

Опубліковано

для більшого розуміння і впевненості скажу українською

1. друід щось зробив, щоб цей дизайн існував

2. друід зробив, щоб дизайнер зробив це

3. друід зробив, щоб дизайнер зробив це безкоштовно

4. друід хоча б щось зробив для того, щоб це зробив дизайнер

5. друід зробив, щоб дизайнер зробив це класно!

6. друід зробив....

...

ось вам вісімнадцять причин, чому я буду наказувати тих, хто буде казати, ща лого невдале.

і, на майбутнє, оскільки лише я знаю, яку кашу ми варимо, де шеф-повар - друід, всі випади в його сторону буду сприймати як до себе.

До всіх взагалі і ні до кого вцілому.

Опубліковано

Хочете я вас здивую?

Цей колір зовсім не білий :) Він прозорий! Тобто фактично буде мати колір футболки :D

Розвели тут демагогію...

• Адміністратори
Опубліковано

Резюме.

Навіть якщо зробили не дуже якісно і не продумано, алеж зробили...!? :)

Урса... Зроби свій варінат. ну?

Плум. Будеш мати хвилину поміняй кольори і покажи для наглядності.

Є ще дизангери?

Я зовсім не дизайнер. І не ніфігасобі не активіст. Я практик і прагматик + вбіса зайнятий зараз.

В цьому процесі велодня мені багато що не подобається. І не тільки футболки. ;-)

Я не хочу заважати, бо все похериться.

Так що, краще хай щось ніж нічого.

А якщо ще й хтось зможе отримати з цього якісь свої дивіденди, навіть якщо це початок, і це ніякого боку не досконало. Ну і заїбуба. :)

Ну! Забув де живео. Уркаїна, одне слово.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...