mila Опубліковано 9 Березня, 2009 в 17:45 #51 Опубліковано 9 Березня, 2009 в 17:45 Шановні читачі, думайте, цінуйте свій час та робіть висновки. саме так і роблю, правда через свою нетерпимість. Три дні тому була в подібному закладі, голодна як собака після робочого дня відразу замовила стейк і т.д., попросила, щоб сказали правду коли принесуть, сказали, що скоро. В результаті я встигла випити, наїстись холодними закусками (Слава Богу це принесли через 10 хв) і натанцюватись (піст, а я забула) і ще встигла відмовитись від того самого і все-таки шкідливого для мене стейку В компанії я не обурювалась по поводу обслуговування, але і не мучила себе очікуваннями. Рідко, але зустрічала настрій офіціанток "мені все впадло і Ви теж", пригадувалась фраза з фільму "Службовий роман", - Делом нужно заниматься серйозно или не заниматься им вообще. Yarchik, тобі +1, вже поставила, повністю згідна.
Forever Autumn Опубліковано 9 Березня, 2009 в 17:54 #52 Опубліковано 9 Березня, 2009 в 17:54 А нащо ходити в гадюшники, подібні Орієнту взагалі? Є бажання продимітися - можна піти в Майдан і попити розведеного пива там. Ну можна луцької бражки у Земані. Бажаєте киданути понтами - сходіть у Фелічіту. Там точно знайдеться, куди потратити ваші ЛИШНІ гроші. А якщо не ходити у бари/ресторани/кахвє взагалі - то й взагалі нарікати не буде на що
mila Опубліковано 9 Березня, 2009 в 18:12 #53 Опубліковано 9 Березня, 2009 в 18:12 Коли для людини основне компаньйон, то і не треба ніякі кафе-ресторани, для мене саме ліпше - дома.Особисто ні разу не була в Земані, ну і ні разу не чула від знайомих про луцьку бражку...у Фелічіті була в основному по причині вирішення деяких питань; так, мабуть недешево але що робити, коли поговорити треба, а дома нема як і на вулиці не те.На Крилова в Оболоні не люблю бувати - дуже шумно, хоча обслуговування нормальне.А от в ресторанах Луцька (їх не так багато) обслуговування цілком задовільняє і за нашим містом теж є непогані ресторани з відповідним обслуговуванням.
_sergius Опубліковано 9 Березня, 2009 в 18:54 #54 Опубліковано 9 Березня, 2009 в 18:54 На Крилова в Оболоні не люблю бувати - дуже шумно, хоча обслуговування нормальне.Обслуговування нормальне, але ну вже дуже повільне. Можливо це по причині невеликої кількості офіціантів. Ввечері коли все забито, то своє пиво можна чекати довго.
Zevs_Isver Опубліковано 9 Березня, 2009 в 19:17 #55 Опубліковано 9 Березня, 2009 в 19:17 а мож секрет что в Ориэнт заходят "догнатся"?
max Опубліковано 10 Березня, 2009 в 16:38 #56 Опубліковано 10 Березня, 2009 в 16:38 вибачаюсь, а скільки зараз піца в Фелічіті коштує? В районі 25-40 ГРВ Інколи хожу Був в понеділок зранку в Майдані, справжній кайф, народу нікого, цікавий музон, зайшов Саня "бард", побазарили з ним душевно... Пиво як було так і осталося 5 ГРВ нема інфляції.
Dream Опубліковано 14 Березня, 2009 в 16:00 #58 Опубліковано 14 Березня, 2009 в 16:00 Років зо 3 три назад в Орієнті особисто відчув турботу офіціантів: на столі стояла пляшка з пивом і 0,3 бокал, з якого я пив те пляшкове пиво. Підійшла офіціантка, підняла пляшку щоб забрати, побачила в ній пиво і вилила його мені в бокал........ Називається "усьо для клієнта" ))
Fagot Опубліковано 14 Березня, 2009 в 16:48 #59 Опубліковано 14 Березня, 2009 в 16:48 Панове - жодних паралелей, але у мене якийсь час на роботі був колега, який непомірними пантами вмів довести до чортів персонал будь-якого закладуВзагалі таких знайомих в мене багато, кожен раз попадаючи у заклад разом з ними мене їхня поведінка бісить більше ніж офіціантку, дехто вбиває дотошністю, дехто конфліктністю, деякі кумарять модними замовленнями(тіпа мну салатік у формі павліна), а деякі намагаються залізти в душу, починають фліртувати, гнати тупі жарти(якби хочаб вміли то ще півбіди). Я от наприклад намагаюсь просто замовити те що мені потрібно(і доречі не було ні одного разу щоб мені принесли щось не те) і не напрягати і так несолодке життя цим дівчатам, і вони в свою чергу досить кльово відносяться, дуже багато хто мене впізнає і усміхається.В общем, вони то обслуговуючий персонал, але мнити себе паном не єсть гуд
SunSeth Опубліковано 16 Березня, 2009 в 18:01 #61 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 18:01 Plum, а це ідея! Тільки, в тому ж "Орієнті", щоб отримати спеції, все-одно, треба дочекатись офіціанта, а потім іще і заплатити за них. Цікаво, а це тільки в нас платять за спеції у барах-ресторанах чи у всьому світі так? Я ще пам"ятаю совкові часи, коли в їдальнях сіль, гірчиця і навіть хліб були нахаляву.
Rock Опубліковано 16 Березня, 2009 в 18:30 #62 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 18:30 .....Цікаво, а це тільки в нас платять за спеції у барах-ресторанах чи у всьому світі так? Я ще пам"ятаю совкові часи, коли в їдальнях сіль, гірчиця і навіть хліб були нахаляву. І називалось то студентським будербродом з маслом , на халяву і уксус сладкий .
Yarchik Опубліковано 16 Березня, 2009 в 19:07 #63 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 19:07 Plum, а це ідея! Тільки, в тому ж "Орієнті", щоб отримати спеції, все-одно, треба дочекатись офіціанта, а потім іще і заплатити за них. Цікаво, а це тільки в нас платять за спеції у барах-ресторанах чи у всьому світі так? Я ще пам"ятаю совкові часи, коли в їдальнях сіль, гірчиця і навіть хліб були нахаляву.В нас в суші-барі "Грабінскі" платять за палочки, васабі, імбир, за соєвий соус... В київських суші-студіях платять тільки за суші. Та й часом в нас можна побачити, як в рахунок включено "Свічка", "Серветки", "Обслуговування"... а я цих інгрідієнтів не замовляв! Як в тому анекдоті:Новий українець приходить на Укртелеком сваритися:- Так, в Париж - дзвонили, жінка собі якусь шнягу замовляла. Плачу за Париж! На Мальту я дзвонив, за готель з басейном добазарювався - плачу за Мальту. В Штати малий дзвонив, секс по телефону слухав - плачу за Штати. А от в ПДВ я не дзвонив, і за ПДВ платити не буду!
Plum Опубліковано 16 Березня, 2009 в 21:42 #64 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 21:42 Такі штуки треба малювати різними там помадами, а ще краще лаками для нігтів. Ще один стимул ходити по барах з жінками...
Zheny@ Опубліковано 16 Березня, 2009 в 22:43 #65 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 22:43 А от я мрію про власний заклад типу "піцерія" "столовка/їдальня" загалом будь-яка кафешка. Не знаю, головне дуууже сииильно хотіти і все буде. Будете потім мене із моїм кахве об*ирати ги-ги "Швейк" - сильно. Будь-яка інша кахвешка - як себе поведеш. Сядеш за стіл і сидітимеш як засватаний - так і обслуговуватимуть. Як прийдеш гукнеш "Хозяєчка, а дайте но мені меню, і попільничку, щоб ви не міняли після мене скатертину, і не мили підлогу від попілу, і Вас не гукав щохвилини, !!" І "мило", так, посміхаєшся дивлячись просто у вічі.. з під лоба... Останнім часом скрізь ходжу з дитиною, тому надаю перевагу закладам із рівнем обслуговування "більше за норму". Орієнт - я б взірвав...
Yarchik Опубліковано 17 Березня, 2009 в 05:19 #66 Опубліковано 17 Березня, 2009 в 05:19 Такі штуки треба малювати різними там помадами, а ще краще лаками для нігтів. Ще один стимул ходити по барах з жінками... На запит отримав інформацію від жіноцтва: 1. Хороша помада - 250-350 грн. 2. Хороший лак для нігтів - 100-150 грн., НО багато дівчат віддають перевагу ходити на манікюр, а не носити лак з собою. Так що краще заплатити 5 грн. за кетчуп, і реалізовувати свої художні здібності на повну котушку за доступною ціною
difoto Опубліковано 17 Березня, 2009 в 07:00 #67 Опубліковано 17 Березня, 2009 в 07:00 Маркер для СД - дисков! 3 грн и пишет по любым поверхностям и не стирается, заменяет ручку и вообще, если увидите Бэкхема, можно быстро достать маркер, чтоб он расписался на лбу! ЗЫ а потом неделю отмывать.
Yarchik Опубліковано 17 Березня, 2009 в 08:28 #68 Опубліковано 17 Березня, 2009 в 08:28 Маркер для СД - дисков!3 грн и пишет по любым поверхностям и не стирается, заменяет ручку и вообще, если увидите Бэкхема, можно быстро достать маркер, чтоб он расписался на лбу! ЗЫ а потом неделю отмывать. Ну, ілі так! Помощник по культуре докладывает Сталину: - Вот типа новый фильм сняли, и фильм-то вроде неплох, но послеживается внем антисоветская пропоганда. Мелькает в нем флаг капиталистической страны. - Так,- говорит Сталин, - всю съемочную группу посадить, режиссера, оператора и сценариста - расстрелять! - Иосиф Весарионович,- мямлит помощник,- а фильм - то хороший, да и флаг там мелькает всего пару раз секунды по три, может просто вырезать да и все? - Ну или так,- соглашается Сталин.
SunSeth Опубліковано 20 Березня, 2009 в 07:21 #69 Опубліковано 20 Березня, 2009 в 07:21 Сан-Ремо... Чєлєнтано... Фєлічіта... Господин Торгхеле (Torghele), итальянский бизнесмен, разработал торговый автомат, который готовит пиццу. За три минуты этот автомат не просто разогревает замороженную пиццу в микроволновой печи, а действительно готовит ее: месит тесто, добавляет томатный соус и свежие ингредиенты. В итоге получается качественный и вкусный продукт. Через небольшое окошко на передней панели автомата, покупатель может видеть, как его пицца принимает форму. ©
Deemon Опубліковано 20 Березня, 2009 в 10:01 #70 Опубліковано 20 Березня, 2009 в 10:01 В нас тож такі автомати є: складаються в осоновному з двох тьоть і періодично приходящих дядь (доставка напівфабрикатів), ну не савсєм піцца, але пиріжки незрозумілозчим і чебуреки можна ризикнути і запросто скуштувати в центрі, та на ринках міста
kostya Опубліковано 8 Квітня, 2009 в 18:57 #71 Опубліковано 8 Квітня, 2009 в 18:57 пицца феличита стоит явно не дорого, если рассматривать именно пиццу.и есть ее надо не вилкой / ножом, а вот этими самыми руками.более того - можно заказать еще более тонкую пиццу, чем ее делают для всех.а вот подогретые в бытовой микроволновке бутерброды сан-ремо могли бы стоить и подешевле.
Terrable Опубліковано 11 Квітня, 2009 в 19:31 #72 Опубліковано 11 Квітня, 2009 в 19:31 В нас тож такі автомати є: складаються в осоновному з двох тьоть і періодично приходящих дядь (доставка напівфабрикатів),ну не савсєм піцца, але пиріжки незрозумілозчим і чебуреки можна ризикнути і запросто скуштувати в центрі, та на ринках міста Гг, на счет чебуреков, на рынке, если не ошибаюсь, они стоят 4 грн. По вкусу уже давно никакие... аж противно есть. Зашел в "Сільпо", там по 3.60 грн, мяса побольше и повкуснее сам чебурек... беру там если перекусить захотелось побыстрому ))) А на счет Сан-Ремо. Хожу время от времени именно на ул. Кравчука, там получше обслуживание чем в центре, напротив Peoplenet. Также прошлым летом каждый/через день посещал Сан-Ремо возле Филармонии, тоже на ул. Воли. Правда в летнике, на улице. Обслуживание мне понравилось, и пицца сочная ))))
Plum Опубліковано 11 Квітня, 2009 в 20:26 #73 Опубліковано 11 Квітня, 2009 в 20:26 [nd], ну що за жлобські замашки?.. Пиво в магазині теж дешевше купувати, ніж в Оболоні пити, і ще й пляшка лишиться.Не забувай про податки, зарплату працівникам закладу, амортизацію обладнання, комунальні послуги, аренда приміщення (або "відбивання" його вартості), зробіток власника закладу, підтримку приміщення в доброму стані (ремонти, прибирання і т.д.) -- ось тобі і вартість піци в піцерії.
LenKa Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 08:37 #74 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 08:37 Ориент - это не вообще не барДа, на 33-ем и 40-ом неповезло в кафе, барами и т.п.Поэтому Феличита для пива один выход (прилично, но выбора пива нет), да и специфическое пиво Лефф на уж очень сильного любителя. В Красном Солнце нет пива на разлив:-(, и летник еще закрытЕсть на Конякина Черниговское, пиво на разлив дешево (5,50-6,50 за 0,5 Старопрамен), но обслуживание плакать хочется, поэтому от нас они чаевые никогда не получают. Зато мы получаем сдачу жевачками, платные трубочки (хи-хи), платные специи.Прикол: специи на столе одни и две порции второго, так в счете обязательно 2-е специй (оригиналы, мля)Сан-Ремо на Кравчука еще тот скворечник... просто "жах"Проще действительно взять бутылочку, поехать в Земан, купить на разлив, выпить где-то на природе и аккуратненько за собой поубирать.
powersss Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 09:31 #75 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 09:31 Ориент - это не вообще не барДа, на 33-ем и 40-ом неповезло в кафе, барами и т.п.А як на рахунок Талісмана (Шехерезада), там зробили ремонт, переробили меблі,поміняли персонал та пиво в них "Грабінське" ціна, якщо не помиляюсь 8 грн.З товаришем деколи заходжу, завжди в наявності 2 сорти: преміум та світле.(але запитуйте яке свіже, бо раз нам підсунули, але вибачились та замінили)Пиво ви знаєте наше Луцьке.Я думаю це одна альтернатива Фелічіті.А інші дійсно г... Сам працюю в цьому районі і раніше стикався з проблемою де випити пива.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.