dimmon Опубліковано 19 Січня, 2009 в 09:50 #102 Опубліковано 19 Січня, 2009 в 09:50 Я вообще не парился насчет ДатаГрупа, не устроили тарифы в свое время провел дополнительную линию от УкрТелекома и подключился к ОГО.
Zevs_Isver Опубліковано 19 Січня, 2009 в 09:56 #103 Опубліковано 19 Січня, 2009 в 09:56 IPv6тогда уж лучше ждать помощи от инопланетян
SunSeth Опубліковано 19 Січня, 2009 в 10:50 #104 Опубліковано 19 Січня, 2009 в 10:50 Користувався я рапідою. Чесним акаунтом. Єдине, що я зрозумів, це те, що на тому хтось гарно заробляє.Комфорт і зручність того вартий.Необхідно постійно щось качати з тої Рапіди- бо гроші пропадуть марно.Це з розряду: необхідно постійно щось качати, бо безліміт і гроші пропадуть марно.Ці биті архіви по 100 метрів.. фтопку..Ні разу такого не спостерігав. Хіба що, якщо хтось заллє битий архів, але це з самою рапідою ніяк не пов"язано. Пошуку по рапіді - немає.Є спецсофт для цього, але достатньо і гугла. Якщо хтось щось десь викладає, то воно 99.9% є на рапіді.
dimmon Опубліковано 19 Січня, 2009 в 11:37 #105 Опубліковано 19 Січня, 2009 в 11:37 Користувався я рапідою. Чесним акаунтом. Єдине, що я зрозумів, це те, що на тому хтось гарно заробляє. Комфорт і зручність того вартий. Я тоже пользовался премиумом от рапиды но подумываю на чтото сменить т.к. 2.6 Гб в день с рапиды не устраивает с поднятием до 1Мб от ОГО, это всего 80 Гб в месяц, маловато для любителя FullHD
Yurik Опубліковано 19 Січня, 2009 в 11:50 #106 Опубліковано 19 Січня, 2009 в 11:50 Я тоже пользовался премиумом от рапиды но подумываю на чтото сменить т.к. 2.6 Гб в день с рапиды не устраивает с поднятием до 1Мб от ОГО, это всего 80 Гб в месяц, маловато для любителя FullHD Тоді найкращий варіант торрент
ursa Опубліковано 19 Січня, 2009 в 12:01 #107 Опубліковано 19 Січня, 2009 в 12:01 Лучший вариант - ОГО-8
Black Опубліковано 19 Січня, 2009 в 12:18 Автор #108 Опубліковано 19 Січня, 2009 в 12:18 Сьогодні побачив, що про проблему відкриття сайтів вже була тема - Датагруп - не відкриваются сайти і Не видет видео.... От я зіткнувся точно з тим самим, тільки в мене кілька днів ютюб не пахав через Датагруп. Частина потрібних сайтів мені не паше. Я думаю, що адміністратори Датагрупа повинні звязуватись з іншими провайдерами, які банять айпішник Датагрупа і через це не працюють сегменти інету і виясняти, з яких причин забанили і просити відновлення доступу. Чи як вирішити це питання нормально? Щоб мати доступ до потрібних сайтів???
fog Опубліковано 19 Січня, 2009 в 12:23 #109 Опубліковано 19 Січня, 2009 в 12:23 Не видет видео....це тут до чого?борд не кешує відео вставлене тегами, а автор теми сказав що при переході на ютуб відео показується, береться в двох випадках воно з одного джерела, як висновок граблі в налаштуваннях браузера або інтегруванні тега в форумний двіжокЯ думаю, що адміністратори Датагрупа повинні звязуватись з іншими провайдерами, які банять айпішник Датагрупа і через це не працюють сегменти інету і виясняти, з яких причин забанили і просити відновлення доступу.ніякий документ робити це їх не забов'язує, а клоунами виставляти себе ніхто просто так не буде... адмін любого ресурсу може відмовити любій ІР адресі в доступі без пояснення причини (якщо доступ не оплачується, або не підписано додаткових угод)якщо сервер куплений мною, налаштований і підтримується також мною то не адмінам твого провайдера вирішувати будеш ти мати доступ до нього чи ні
Black Опубліковано 19 Січня, 2009 в 12:25 Автор #110 Опубліковано 19 Січня, 2009 в 12:25 Не видет видео....це тут до чого?Кілька днів, як мінімум 2, не відкривався youtube з Домашніх мереж. З інших провайдерів все працювало!
fog Опубліковано 19 Січня, 2009 в 12:30 #111 Опубліковано 19 Січня, 2009 в 12:30 http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=281575 теж декілька днів досить велика кількість ресурсів не була доступна з укртелекому (та і не тільки) по причині несправності декількох каналів... для мене не є проблемою організувати собі VPN тунель в іншу країну і відвідувати недоступний ресурс таким чином, але це тільки при умові що підмережа забанена на ресурсі, а не ріжеться на гейтвеї провайдера, ДГ наврят обмежує доступ до ресурсів, тому писати лист до адміністрації недоступного сайту доведеться тобі DoS со стороны узла, осуществляющего NAT — если NAT используется для подключения многих пользователей к одному и тому же сервису, это может вызвать иллюзию DoS атаки на сервис (множество успешных и неуспешных попыток). Например, избыточное количество пользователей ICQ за NAT’ом приводит к проблеме подключения некоторых пользователей из-за превышения допустимой скорости коннектов к серверу. Частичным решением проблемы является использование пула адресов (группы адресов), для которых осуществляется трансляция.
Black Опубліковано 21 Січня, 2009 в 07:16 Автор #112 Опубліковано 21 Січня, 2009 в 07:16 Ді ти не помилявся.А блек ляпає то чого не знає. Туману, він тут один з не багатьох хто знає що таке tcp/ip і шо таке 200 машин безконтрольних юзверів в одному броадкаст домені. Сіко в них різного софта, по яких сайтах лазять. Відповідно якої там тілько вірусні нема У нас в дворі локалочка на надцять машин. Так на таку малесеньку мерержу находяться 2 красавчега, що від вірусної активності їх машин лягають свічі, а сука впадло ночером лазити ребутати Я в принципі за шару між усіма і нашару Але, з другої сторони по якості мережа явно виграє. А значить виграє від цього більшість юзрерів. Програють тільки такі я фенікс. ІМХО. На графіку все прекрасно видно: Тоді пропав інет і в домашніх мережах і в юридичних осіб. Інету з резервних каналів ніхто не отримував...
Адміністратори kmd Опубліковано 21 Січня, 2009 в 08:29 Адміністратори #113 Опубліковано 21 Січня, 2009 в 08:29 Ох глупінкіє.
Адміністратори serega Опубліковано 21 Січня, 2009 в 08:44 Адміністратори #114 Опубліковано 21 Січня, 2009 в 08:44 На графіку все прекрасно видно:datagroup.gifТоді пропав інет і в домашніх мережах і в юридичних осіб. Інету з резервних каналів ніхто не отримував...Цей коллаж з картинками добре всім відомий. Чорний, скільки ти ще будеш срати там де знаходишся? 10 днів РО тобі не помішає.
Zevs_Isver Опубліковано 21 Січня, 2009 в 09:08 #115 Опубліковано 21 Січня, 2009 в 09:08 при всём минуче этого графика у него (графика) есть ОФИГЕННЫЙ ПЛЮС....это то что он (ГРАФИК) естьи есть в общем доступе, и любой вася_пупкин может посмотрь что и кака отличии от других провов
Саня Опубліковано 21 Січня, 2009 в 10:48 #116 Опубліковано 21 Січня, 2009 в 10:48 Цей коллаж з картинками добре всім відомий. Чорний, скільки ти ще будеш срати там де знаходишся? 10 днів РО тобі не помішає.Чого так слабо? Витягнути кабельок зі свіча і усьо. Але ж то топати комусь прийдеться...
Адміністратори serega Опубліковано 21 Січня, 2009 в 11:32 Адміністратори #117 Опубліковано 21 Січня, 2009 в 11:32 Значить так, щоб не розводити флейм і флуд, скажу що відповідь на запитання топіка "В Луцьких мережах буде коли-небудь більше 1 айпі на всіх???" була дана мною про те в яких провайдерів скільки в даний момент адрес НАТ сервісів кількома постами вище http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=287722.І ще раз відповім, ... не те що буде, а воно було і є більше 1 адреси на всіх.ps: відповідь дана і тема закривається.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.