SunSeth Опубліковано 18 Січня, 2009 в 07:29 #76 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 07:29 P.S. щодо кількості ІР адрес та різних Рапід.. Це жлобство!!! Купи акаунт і перестань нити. Тоді тобі буде нас*ати на кількість адрес..А ти маєш куплений преміум на рапіду? Ти хоч знаєш скільки він зараз коштує з теперішнім курсом? Чи так просто ляпаєш? Почнеш ліпити відмазки, що він тобі нафіг не впав, бо в тебе є торренти і динамічний ІР на УТ?P.S.В мене чесно куплений преміум, але з теперішньою ціною ще не відомо, з чиєї сторони жлобство.
fog Опубліковано 18 Січня, 2009 в 07:54 #77 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 07:54 А яка різниця качати на датагрупі з торрента чи з рапіди? Обмеж в торрент клієнті віддачу на 1-3 Кб/с і все.. той самий ефект, але набагато зручніше
SunSeth Опубліковано 18 Січня, 2009 в 08:40 #78 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 08:40 А яка різниця качати на датагрупі з торрента чи з рапіди? Обмеж в торрент клієнті віддачу на 1-3 Кб/с і все.. той самий ефект, але набагато зручнішеКоли під кожною новиною для скачування (софт, фільми, музика і тп.) в інеті буде посилання на торрент, а не на рапіду, тоді можна буде хоч приблизно порівнювати "яка різниця" і що зручніше. P.S. Шукати по торрентах вмію.
ursa Опубліковано 18 Січня, 2009 в 09:07 #79 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 09:07 А ти маєш куплений преміум на рапіду? Ти хоч знаєш скільки він зараз коштує з теперішнім курсом? Ох и сколько же он сейчас стоит? И какой же сейчас курс? Подорожало! ААААА!! Панико! Не смеши! Именно вот так и проявляется жлобство Коли під кожною новиною для скачування (софт, фільми, музика і тп.) в інеті буде посилання на торрент, а не на рапіду, тоді можна буде хоч приблизно порівнювати "яка різниця" і що зручніше. P.S. Шукати по торрентах вмію. ...Но я ленивый. Да? Потратить лишнюю минуту на поиск - это для тебя действительно в напряг или "так просто ляпаєш?"
SunSeth Опубліковано 18 Січня, 2009 в 09:40 #80 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 09:40 Ох и сколько же он сейчас стоит? И какой же сейчас курс? Подорожало! ААААА!! Панико! Не смеши! Именно вот так и проявляется жлобство Зараз він коштує 270 грн. на 3 м-ці на https://prydbay.com проти 150 грн. літом. Різниця відчутна? Я радий, що ти рокфеллер, смійся далі. ...Но я ленивый. Да? Потратить лишнюю минуту на поиск - это для тебя действительно в напряг или "так просто ляпаєш?" Справа не тільки у затраченому часі, але і у зручності і доцільності. Бігати по різним торрентах, реєструватись, підтримуватись якийсь дурнуватий рейтинг, маючи небезлімітний тариф не зручно і не доцільно.
ursa Опубліковано 18 Січня, 2009 в 09:43 #81 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 09:43 Я не Рокфеллер, но 40 грн в месяц - эта не та сумма, из-за которой надо убиваться Сэкономишь на пиве/сигаретах - и доступ будет, и для здоровья полезнее На многих торрентах регистрироваться необязательно. Систему рейтинга достаточно просто обойти. Даже на лимитированом тарифе можно качать - проверено
Адміністратори serega Опубліковано 18 Січня, 2009 в 09:45 Адміністратори #82 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 09:45 А чого ти до ДГ причепився?, ти ж абонент Аверса. А останній використовує IP адреси власного підключення. Відповідно адреса NAT Аверса відрізняється від ДГ. Чи це така собі солідарність абонентська ? Практично всі провайдери використовують "сірі" адреси і випускають користоачів в світ через NAT. Тільки урктелеком не так як всі, але то окрема пісня в якої є свої мінуси і їх більше.
SunSeth Опубліковано 18 Січня, 2009 в 09:55 #83 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 09:55 Я не Рокфеллер, но 40 грн в месяц - эта не та сумма, из-за которой надо убиваться Сэкономишь на пиве/сигаретах - и доступ будет, и для здоровья полезнее Давай, ти будеш рахувати свої гроші і на чому мені економити також я сам вирішу А чого ти до ДГ причепився?, ти ж абонент Аверса. А останній використовує IP адреси власного підключення. Чи це така собі солідарність абонентська ? Проблема спільна. Ззовні нас бачать як undefined.datagroup.com.ua
Yurik Опубліковано 18 Січня, 2009 в 10:00 #84 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 10:00 А яка різниця качати на датагрупі з торрента чи з рапіди? Обмеж в торрент клієнті віддачу на 1-3 Кб/с і все.. той самий ефект, але набагато зручніше Останнім часом так і роблю
Адміністратори serega Опубліковано 18 Січня, 2009 в 10:04 Адміністратори #85 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 10:04 Проблема спільна. Ззовні нас бачать як undefined.datagroup.com.ua NAT в луцьких провайдерів: vizor - svitlan.vizor.lutsk.ua(193.109.145.194) DG-Lutsk - nat.itt.net.ua(193.238.96.5, 193.238.96.6, 193.238.96.7) avers - undefined.datagroup.com.ua(до тих пір, поки аверс не напише листа для зміни домена в зворотньому резолві) (80.91.170.62) privatonline - 217.117.65.252
SunSeth Опубліковано 18 Січня, 2009 в 10:17 #86 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 10:17 В задачі питається: що я поімєл з цього торрента, крім викинутих на вітер 148 мб трафіку і 23 год. часу?
Yurik Опубліковано 18 Січня, 2009 в 10:23 #87 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 10:23 Ну так сідерів 0, періодично хтось появляється, тому і швидкість нульова
SunSeth Опубліковано 18 Січня, 2009 в 10:27 #88 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 10:27 Ну так сідерів 0, періодично хтось появляється, тому і швидкість нульова Їх там не було з самого початку і вже бачу навряд чи з"являться. Роздача була тільки з 1-2 пірів. Зараз і у них нема решти частин. Качати далі смислу нема. Ось ваш торрент... А на рапіді сцилка або є або її нема.
Адміністратори t0rik Опубліковано 18 Січня, 2009 в 10:45 Адміністратори #89 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 10:45 Ну так сідерів 0, періодично хтось появляється, тому і швидкість нульова Їх там не було з самого початку і вже бачу навряд чи з"являться. Роздача була тільки з 1-2 пірів. Зараз і у них нема решти частин. Качати далі смислу нема. Ось ваш торрент... А на рапіді сцилка або є або її нема. Судя по дате создания торрента 15.08.2007, врядли сиды найдутся. На рапиде ссылка прожила бы максимум месяц. Сам себе виноват что трафик профтыкал.
Zevs_Isver Опубліковано 18 Січня, 2009 в 10:46 #90 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 10:46 или качаеш, а ссылку удалили за нарушение правили архив с паролемили фейк внутри
gorik Опубліковано 18 Січня, 2009 в 10:54 #91 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 10:54 В задачі питається: що я поімєл з цього торрента, крім викинутих на вітер 148 мб трафіку і 23 год. часу? Я блін непойму, чого ти при**ався. Подобається нити? Ну подумаїш роздачі не було, до рапіди недостукався. Чомусь як я був на Датагрупі я завжди знаходив зеркала роду LetItBit і тому подібні, де можна скачати скільки хош переглянувши рекламу. В чому проблема??? Хочеш мед і ложкою. Перейшовши на Укртелеком(в звязку з переїздом на іншу адресу, де датагрупа нема), в мене лишилися лише позитивні враження про Датагруп, і не нада гнать.
SpiritMen Опубліковано 18 Січня, 2009 в 11:13 #92 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 11:13 Даруйте що питання не зовсім по темі. Але раз пішла мова про торренти, то можливо знаєте відповідь на таке питання. Що потрібно зробити, щоб при завантажені з торренів файлів, трафік не марнувався? В мене чомусь при скачуванні великих файлів марнування трафігку досягає декількох гіг. Я вже ipfilter.dat підключав, проте воно менше але все рівно траф марнує.
Yurik Опубліковано 18 Січня, 2009 в 11:44 #93 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 11:44 Тут FENIX такий "перцовий чувак" всіх посилає, а вот в асьці він чомусь взагалі затих і нічого не відписує
nameless Опубліковано 18 Січня, 2009 в 13:11 #94 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 13:11 Що потрібно зробити, щоб при завантажені з торренів файлів, трафік не марнувався? По ідеї - нічого не зробиш. Це залежить від того, хто роздає. Від нього летять криві пакети і одну частину доводиться скачувати декілька разів. PS Im so happy =)
_sergius Опубліковано 18 Січня, 2009 в 14:15 #95 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 14:15 "Кожен хвалить своє болото", і нехай хтоб там що не казав про болото, океан і т.п. Але я своє болото від ДГ не проміняю на океан від скажімо того ж Укртелекома (якщо якість послуг ДГ залишиться на такому ж належному рівні). Кожен день маю можливість порівнювати: на роботі - Візор (СвітЛан), вдома - Домашні мережі від ДГ, в дівчини - ОГО.А те що окремі особистості починають вимагати зверху за ті ж самі гроші... Як мед так і ложкою... Хочеш мати додаткові переваги - плати, безкоштовний сир буває тільки в мишоловці. В мене така сама проблема з тією ж Рапідою і подібними ресурсами. В таких випадках поступаю просто - шукаю ще на інших ресурсах. І в 90% знаходжу. А для інших 10% - є файлообмінник. Просто декому потрібно правильно і раціонально навчитись користуватись тим що є, і тоді відразу винних не стане.
Orfey Опубліковано 18 Січня, 2009 в 14:26 #96 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 14:26 зараз вже виникають проблеми з скачуванням і з UA-IX обмінників
Rock Опубліковано 18 Січня, 2009 в 14:33 #97 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 14:33 Що потрібно зробити, щоб при завантажені з торренів файлів, трафік не марнувався?По ідеї - нічого не зробиш. Це залежить від того, хто роздає. Від нього летять криві пакети і одну частину доводиться скачувати декілька разів.PS Im so happy =)В клієнті зайди в закладку logger побачиш ,що ті адреси з яких йдуть биті файли ,просто баняться програмою. ти і сам можеж забанити адресу з якої йдуть биті файли .
Zheny@ Опубліковано 18 Січня, 2009 в 20:00 #98 Опубліковано 18 Січня, 2009 в 20:00 P.S. щодо кількості ІР адрес та різних Рапід.. Це жлобство!!! Купи акаунт і перестань нити. Тоді тобі буде нас*ати на кількість адрес..А ти маєш куплений преміум на рапіду? Ти хоч знаєш скільки він зараз коштує з теперішнім курсом? Чи так просто ляпаєш? Почнеш ліпити відмазки, що він тобі нафіг не впав, бо в тебе є торренти і динамічний ІР на УТ?P.S.В мене чесно куплений преміум, але з теперішньою ціною ще не відомо, з чиєї сторони жлобство.Користувався я рапідою. Чесним акаунтом. Єдине, що я зрозумів, це те, що на тому хтось гарно заробляє. І це марна трата моїх грошей. Необхідно постійно щось качати з тої Рапіди- бо гроші пропадуть марно. Ці биті архіви по 100 метрів.. фтопку.. Торенти дійсно є і за скачування звідти грошей не беруть! Пошуку по рапіді - немає. "Ліпити відмазки" - не в моїй манері.
BiO Опубліковано 19 Січня, 2009 в 09:27 #99 Опубліковано 19 Січня, 2009 в 09:27 Звичайно, одна зовнішня ір-адреса на всіх користувачів - то не дуже добре. Але виділення однієї адреси на підмережу - теж не вихід. Підмережа - це ж 250 користувачів. Ймовірність доступу до обмінників, звісно ж, вища, але повністю питання не знімає. Так що таке вирішення цієї проблеми малоймовірне.Вводити послугу надання зовнішньої ір-адреси напряму теж в такій мережі ніхто не буде, через особливість організації мережі (на тупих свічах).Можливо, хтось підкаже ще якісь варіанти, але ці два навряд чи будуть прийнятні провайдеру.
Zevs_Isver Опубліковано 19 Січня, 2009 в 09:40 #100 Опубліковано 19 Січня, 2009 в 09:40 VPN аля PPTP аля PPPoEдёшево, сердито + шифрованиеНО, вовсем не решает проблему с адресами если выдавать адреса динамически, ибо кто то может получить адрес к котрого уже качали 5 мин назадно бужед лучше чем щас
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.