Перейти до змісту

windows 7 vienna

storm

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 999
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

или можно было на время в биосе или физически отрубить второй винт (на котором активный раздел) на время установки. А потом после установки включить.

А здесь я не про то писал? ;)

Не помогала даже установка на конфигурацию с одним винчестером.

Як це не помогала? А куди тоді розділ той писався? Йому більше дітись нікуди було :D

Винт был отформатирован через Acronis, сделан один раздел, активный, системный...

это тот, который был "Один - нулячий под систему"?

Если да, то возникает вопрос: зачем его вообще форматировать , да еще акронисом перед установкой? Оо Всегда пользовался средствами винды при установке для разбивкм/форматирования. Они чем-то не устраивают? :)

Опубліковано

маю таку збірку

Опис:

Windows 7 Maxi Edition – це українська збірка на базі найновішої операційної системи Microsoft Windows 7 Ultimate x86 (32-бітна), яка призначена для використання в кожній українській хаті, де є комп’ютер здатний працювати з Windows 7. Дана збірка (W7ME) створена з патріотичних міркувань, є безкоштовною в цілях домашнього використання справжніми патріотами України, ніяких комерційних та фінансових вигод укладач збірки не отримує. Слава Україні!

Ставити збірку потрібно завантажуватись з DVD-дисководу (тобто з біосу). Встановлення W7ME відбувається в автоматичному режимі, користувачеві лише потрібно вказати розділ для встановлення, а після його завершення – ім’я користувача та пароль (якщо потрібно). Збірка вже активована та проходить перевірку автентичності на сайті Microsoft (провсяк випадок в папці Activator є ліки). W7ME встановлюється зі зміненою темою та курсорами, пізніше користувач може їх змінити за власним бажанням. З системи нічого не вирізано, отже є можливість встановлювати всі оновлення та майбутні сервіс-паки. W7ME налаштована на максимальну продуктивність та простоту використання.

Інтегровано такі компоненти (всі українізовані та встановлюються автоматично):

1. Microsoft Office 2007 Enterprise SP2

2. Adobe Flash 10.0.45.2 ActiveX and Plugin

3. Aimp 2.60.551 – музичний плеєр + скіни.

4. Ashampoo Burning Studio 9.21 програма для запису дисків

5. FileMenu Tools 5.8 - програма, яка розширює функціональність контекстного меню файлів і тек

6. Ashampoo Magical Defrag 3.0.2 – програма дефрагментації дисків, дефрагментує під час заставки (налаштовано)

7. Download Master 5.6.3.1195 – менеджер завантаження файлів

8. DirectX 9.28.1886 (Лютий 2010)

9. Foxit Reader 3.2.0.0303 – швидкий та функціональний переглядач PDF файлів

10. HashTab 3.0 (Ukr) - Відображає хеші MD5, SHA-1 і CRC-32 у властивостях файлів

11. Opera 10.51 Build 3315 + скіни

12. Sun Java Runtime Environment 6 Update 18

13. K-Lite Mega Codec Pack 570

14. Reg Organizer 5.0 – багатофункціональна утиліта для догляду за реєстром

15. Unlocker 1.89 - допомагає розблокувати/перемістити/видалити зайнятий файл

16. WinRAR 3.92 Final

17. Folder2MyPC – дає змогу додати будь-яку папку у “Мій комп’ютер”

18. Total Commander 7.04 Power Pack Ukrainian – відомий файловий менеджер

19. Required Dll's 9.11.9 – додаткові системні бібліотеки, необхідні для запуску деяких програм.

20. USB Disk Security 5.3.0.20 – програмний засіб для захисту ПК від вірусів, які поширюються з’ємними носіями за допомогою файлів Autorun.inf

21. USB Safely Remove 4.2 – заміна стандартного засобу для безпечного витягання UBS пристроїв

22. µTorrent Stable (2.0) – торрент клієнт

23. Virtual Drive Personal 5.4.4.0 – програма для емуляції дисків

24. ACDSee Pro 3.0.387 – популярна програма для перегляду графіки

25. ESET NOD32 Antivirus Business Edition 4.0.474.0 + програми для пошуку ключів

26. Lizardtech DjVu Control – програма для перегляду djvu файлів

27. 7stacks – програма допоможе створити панель швидкого запуску

28. Додана підтримка літер “і” та “ґ” в додатках MS-DOS

29. Розширено контекстне меню в “Мій комп’ютер”

30. Додано нові теми та курсори

31. Додано підтримку файлів довідки з розширенням *.hlp

32. PRkiller Ukr – аналог стандартного диспетчера завдань (Shift+Ctrl+~)

33. Бібліотеки С++ 2005, 2008.

Сподіваюся використання цієї збірки принесе вам тільки радість та задоволення. Любіть Україну, бо вона в нас одна!

залити?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Можливо не в тій темі але залийте будь ласка Alcohol 120 або Daemon Tools що норм працюють під даною операційною системою.

Наперед вдячний

Опубліковано

Можливо не в тій темі але залийте будь ласка Alcohol 120 або Daemon Tools що норм працюють під даною операційною системою.

Наперед вдячний

Поспішив трошки с постом, можу і сам викласти.

Link

В кого виникли проблеми ось пропатченій екшешнік

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Наперед вдячний

Залито. Якщо будуть трабли з установкой SPTD - пиши в приват чи асько. :) Вирішується без питань. :rolleyes:

Качати тут.

Опубліковано

БУв нафтп образ Вінди7. 18 в одному. воно оновлюється без проблем??

Хтось оновлював ?

Оновлюється без жодних проблем,вчора прийшло злосчасне оновлення КВ971033-жодних проблем не виявлено,вінда працює й далі,проходить валідацію на всіх мілком'яких сайтах,одним словом,став-не турбуйся!

Вже пів року користуюсь цією збіркою від monkrus,оновлення приходять регулярно й самі ж встановлюються,за це я спокійний,що з нею все буде гаразд.

Опубліковано

а в мене сьогодні видало: поточна копія windows не автентична :(

Хтось стикався з такою проблемкою, як вирішується?

Опубліковано

В мене раз було знизу, справа писало, мабуть через активатор поганий, зараз іншим активував усе працює :smile3:

Опубліковано

а мені тут підказав друг таке рішення:

1. скинути всі активації з допомогою: C:\Windows\System32\slmgr.vbs -rearm

2. а тоді я активував своїм провіреним активатором і все стало як раніше -- тобто кльово :)

Опубліковано

Зустрівся з такою проблемою вчора, але нічого сташного все виправляється швидко і безболісно за допомогою Chew_WGA_0.9.Рішення дуже просте:запуск від імені адміністратора і instal.Перезагрузка і все як раніше.Кому треба шукайте на ftp.lm.lutsk.ua Soft.

Опубліковано

Зустрічався з такою проблемою.

Вирішилось повторною активацією своїм старим перевіреним активатором.

Цікаво після чого ця пробмема з'явилась?

Можливо після встановлення якогось продукту Microsoft. Часом не після встановлення 2010 офісу?

Опубліковано

В списке обновлений появилось КВ971033. Важное. Но галочка по умолчанию на нём не стоит. А в описании - такое:

Это обновление для технологии активации Windows обнаруживает эксплойты в механизме активации и несанкционированное изменение основных системных файлов Windows. Эти эксплойты пытаются обойти обычную процедуру активации Windows и иногда входят в состав нелицензионных копий Windows.

Зачем ставить обновления, не читая, для чего они? ;)

Опубліковано

Зачем ставить обновления, не читая, для чего они?

ну, да, спочатку жмем кнопки тоді думаєм :) тим, більше попереджали давно. а я все чекав, коли ж воно те КВ971033 прийде, коли прийшло - було відправлене в сад.

Опубліковано

ну, да, спочатку жмем кнопки тоді думаєм :) тим, більше попереджали давно. а я все чекав, коли ж воно те КВ971033 прийде, коли прийшло - було відправлене в сад.

Я,навпаки,чекав ще з лютого,коли ж воно прийде-мені цікаво було, як пройде цей тест моя система.

Справилась на відмінно,жодних проблем не виникло,принаймні,тепер я з впевненістю знаю якою віндою(збіркою)користуватись!

Опубліковано

Ну то поділися з ближніми шо ж то в тебе за збірка така?

Вже 100 разів про неї писалось,я й відповідь Жені по ній давав.Дивись вище.

Win 7, це вже свіжіша,з ще краще допрацьованою активацією(робиться сама) й поновленнями вінди по 24 квітня.

Опубліковано

Переглянув журнал, і 5 днів тому теж встановлено це оновлення, але все нормально працює.

p.s. Версія 6,1, збірка 7600 активована вручну.

Опубліковано

в мене в журналі пише, що 18.05.10 встановлено КВ971033. П'ять днів все нормально, а буквально дві години тому видало "ваша копія windows не є автентичною". Тепер чорний робочий стіл і напис в нижньому правому кутку.

І шо дєлать, таваріщі?

пс:

Зустрівся з такою проблемою вчора, але нічого сташного все виправляється швидко і безболісно за допомогою Chew_WGA_0.9.Рішення дуже просте:запуск від імені адміністратора і instal.Перезагрузка і все як раніше.Кому треба шукайте на ftp.lm.lutsk.ua Soft.

каже Avira що це зла програма :0001:

Опубліковано

можу дати реєстратор твоєї вінди, в самого такий, оригінальний образ+реєстрації з записом в біосі, імхо всякі збірки це зло

Опубліковано

в мене не "збірка"!! Оригінальний образ, вже п'ятий місяць скоро піде після встановлення на комп.

То залий чи прикріпи той реєстратор, будь-ласка

оп! Вже активував. Чудо-команда в cmd робить чудеса :) Але всеодно залий реєстратор

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...