Перейти до змісту

Вбивство біля нічного клубу м. Луцьк

Irochka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ursa, было такое, мой батя еще участвовал с пятеркой друзей. но как-то было дело, встряли они в серьезную драку (без ножей, а доски с гвоздями, но все равно неприятно) - менты повязали участников с обеих сторон. так как "организация по защите правопорядка" была добровольная, ни к каким дружинникам не относилась, то чуть не впаяли 15 суток. хорошо еще выручили знакомые по своим каналам..

• Відповідей 157
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

В тему:

Вчора ввечері дивився новини. Розповідали, що в Києві в підземному переході зарізали хлопця ~20 років. Обставини:

Юрба (до 10 чол) пили пиво в переході, йшов перехожий, старший чоловік і хтось когось матюком (чи то косий погляд) - зав'язалася бійка. Перехожого били пляшками з під пива (4 чоловік з того гурту) копали ногами і т.д. Коли чоловік вийняв ножа 2-х поранив а одного заколов насмерть.

А тепер саме цікаве: звинувачують перехожого, якому світить до 8 років.

От вам і "оторвали лоха"...

Опубліковано

Мда, дибільна країна, в якій навіть самозахист -- це злочин :(

Мене добивають правила застосування травматичної зброї, наприклад вимога стріляти в нападника на менш, ніж з трьох метрів. Це що ж, якщо на людину напали, то він має відбігти на три метри, і лише тоді має право захищати себе? А якщо збили з ніг і копають, то виживай як хочеш, а зброю застосувати не можна, бо підеш під суд.

Опубліковано

Не дай бог. Країна Закону. Страшно від них стає. Фраза "Казнить нельзя помиловать" - це про нашу країну. Де кому поставлять.

Я не з тих людей, які полюбляють розслабитися методом махання кулаками. Та й розводити теревені з гопотою не в мому стилі. Якби трапилась ситуація 5 на одного, все-таки старався б уникнути її методом швидкого пересування ніг. Ну якби не вийшло, тоді мені було б побарабану чим захищатися. А таким виродкам, як ті, хто толпами соваються по підворотням та шукають жертву незалежно від віку та статі - рубав би руки. І по барабану хто б після цього лишився б винним - совість була б чиста.

Опубліковано

"Страна непуганых идиотов"©А.Абдулов "Гений".

Найогидніше те, що таких випадків, нажаль, побільшає. Люди озлоблені. Хоча особисто їм ніхто не завинив (із тих на кому вони ту злість зганяють). :(

Тему вважаю. варто закрити а обговорення перенести у "Криза+Гопота"

Опубліковано

В ситуації з Києвом не все так просто. Після того як чоловіка побили він не послухав охоронця і пішов дати здачі хлопцям.

Опубліковано

Почитав я все це...

Є така приказка:

"В 20 років грошей нема - в 30 будуть, в 20 років розуму немає - вже не буде..."

Опубліковано
P.S. Модери знову жгут, показуючи як їм насрать на вільне висловлювання думок :)
Модери роблять все вірно, деколи є такі ситуації коли висказатись треба матом...
А хлопчина, який помер тієї ночі, був моїм однокласником
А той що вижив був моїм однокласником. Знаючи його, впевнений що бійня почалась не просто так.
Опубліковано

біля 3000 все далеко нетак... я його знав. неварто перетворювати трагедію на базар...

Опубліковано
біля 3000 все далеко нетак... я його знав. неварто перетворювати трагедію базар...

типа Нео нашего времени?

Скажи, пожалуйста, что не так, и что означает фраза

я його знав. неварто перетворювати трагедію базар...
Опубліковано
біля 3000 все далеко нетак... я його знав. неварто перетворювати трагедію базар...

То просвіти, нас, базарників...

Опубліковано

нео? ні... є люди які знають... просвітити? навіщо... щоб всі активно спорили і висловлювали ИМХО хто винуватий... це нічого незмінить. неодноразово бачив в 3000 бійки, нічого розходились, навіть потім за одним столиком бухали...

це не заслуга клубу, некриза... така людська натура. відморозки були є і будуть...сучасні вулиці України - Багдад. подивіться новини...

хлопчину жалко... на його місці міг бути кожен.

Опубліковано

oSs круто пояснив. В нас на кожному кроці страшно..

Знаєш щось - розкажи деталі.. щоб ми всі тут не будували здогадок.

Опубліковано

я вам расскажу детали:

столкнулись две банды "домушников", не поделивших раЁны. Тырили из хат новомыслящих украинцев, забирающих всеми средствами свой баблос из банков.

Кто разочаровался в "друзьях" - се ля ви.

Умники дальше жалеют и сострадают.

Опубліковано

Ну якщо слухи правдиві, то чоловік який зарізав - вчився зі мною в школі, один рік правда, але ж :huh:

Вроді все як сходиться.

Мда, наркотики роблять своє діло :(

Опубліковано

Не надо путать праведное с грешным. Если бы парня зарезали возле "дневного" кафе - давайте позакрываем все кафешки?

Клубная культура не пропагандирует насилие. Совсем другое дело, что в таких ситуациях срабатывает человеческий фактор. Охрана УВАЖАЮЩЕГО СЕБЯ клуба не должна допускать последующего развития подобных ситуаций. Сам был свидетелем того, как после непонятных разборок внутри клуба в Тель-Авиве охрана проконтролировала, чтобы одна из участвующих сторон погрузилась в такси и уехала домой - клубу не нужна дурная слава...

А здесь у охранников веская причина: "А чо я маю за таку зарплату пидставляти свою дупу?". Тогда зачем ты пришел на должность охранника?

PS: Погибшему парню пусть земля будет пухом. Такие ситуации - неизбежность, пока мы не изменим СВОЙ образ мышления...

Опубліковано

вово

це все заслуга клубу.

того ніколи і не хожу в ХХІ. Не із-за того, що боюсь получити, а тому, що там контингент мягко кажучи не той.

в ХХІ якщо ніхто не поб"ється, то це навпаки виняток ;)

Опубліковано

Сам бачив на власні очі ситуацію:

Починається драка на другому поверсі в ХХІ. ДЖ вимикає музику, вмикає світло. Б"ються два пацана. Всі розходяться біля них. Один дає другому під дих і той згинається. Другий бере залізного стільця і починає "мачіти" по голові іншому. Б"є, б"є, б"є. Той встає і отримує ногою в спину, пхаючи стіл, на якому була бутилка Шампанського, яка падає з другого поверха чуть не на голову людині. Охоронця не було. А може був, боявся підійти. В кінці бійки підбігає і розбороняє і шось там сказав типу: "Спокойно". Все. І пішов.

Як ви вважаєте, це нормально?

Це було близько року назад в ХХІ. Не думаю, що зараз ситуація краща.

P.S. В тому самому "Метро" за таке (хоча я ще ніразу не бачив бійки всередині!! та і за межами рідко) охоронець (Беркут) підійшов би, взяв би за шиворот і викинув би за межі закладу.

Наприклад, бачив як дуже вже п"яний хотів купити квитка в "Метро" ще на вході. Беркут підійшов нормально пояснив. Коли той почав матюкатись, взяв його і вишвирнув (в прямому смислі слова) за ворота.

:)

Опубліковано
того ніколи і не хожу в ХХІ.
Сам бачив на власні очі ситуацію:

Починається драка на другому поверсі в ХХІ.

оппа ...

а насчет беркута. не всегда они есть на охране. хотя в местах массового "съема" штатных охранников никогда не хватит. штатная охрана - зачастую пенсионеры или те, кто вообще работы найти не могут. своей черной униформой они вряд ли кого испугают.

нужны профессионалы. причем правильные профессионалы.

Опубліковано

Одного разу в Метро була спроба бійки, але миттєво підбігли Беркутівці і вивели розбишаку за межі закладу :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...