Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не можу зайти  на IP адресу модему  укртелекому (на пряму і через дднс) з інших провайдерів. на сайті дднс іп модему є, тобто дднс працює. З мережі самого модему на адмінку модему через домен заходить, а вже з роботи , чи мобілки (київстар) - ні. Хтось стикався з таким? є вирішення?

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 26.03.2016 at 20:23, jack74 сказал:

смішно :) звідки їм з Києва без обстеження твоєї фіз.лінії знати, наскільки вона в хорошому стані і наскільки мегабіт вона "витягне"?! Так, якщо програмно вони обмежили швидкість, то да, вони і з києва можуть тобі підняти "планку", але немає ніякої гарантії, що самі дроти пропустять! Про що я й толкую - ніякої гарантії, що ти перейшовши з 55 на 90 грн. не отримаєш замість 4 мбіс/с всього 5,5

я перейшов ще минулого року з 5 на 10 по тестам видає 11-11,5 максимум, в кабінеті правда показує що я на старому тарифі, бо коли перемикався там здається було не 2 а ще 3 тарифа, консультувався з підтримкою, сказали що при переході поставили на максимально можливу в комутаторі 12-13Мбіт не памятаю.

Виходить маю на халяву лишній гіг на втрату по ліні, а дроти на ліні не ахті особливо по  моєму коридору + глючний роутер від телекому, + втрати сигналу через шафу яка на прямій лінії між компом і модемом = реальних 8-9 Мбіт, з мобільними пристроями віддача краща, деколи навіть в наглу перебирають в компа більшу частину трафіку. Торенти та інші качалки в середньому 1 Мбайт в секунду видають, і хоч це приємно в порівнянні з старим тарифом торент більше 6 сотень не піднімався.

Можливо хтось має лишнього роутера  на 1-2 дні протестити швидкість  бо не знаю беди від самої лінії чи глючного телекомівського роутера.  

• 4 місяця потому...
Опубліковано
On 03.03.2016 at 19:32, jack74 сказано:

Хм... Зайшов тільки що на сайт Укртелекому, а в них цікавий тариф з'явився - "Вільний": 90 грн. і швидкість необмежена, тобто по-максимуму шо витягує твоя лінія.... Хтось пробував?

On 18.03.2016 at 02:16, Revolver сказано:
On 03.03.2016 at 21:07, jack74 сказано:

хоча дивно так... дивлюсь на ще одному компі (інша адреса), там тариф теж "Легкий" (до 5ти), і там теж максималка 6... А там раніше була краща картина, там до 10-12 весь час показувало максималку... Таке враження, що умисне обмежили... чи що... Народ, подивіться в себе різницю між тарифним і максимальноможливим (в модемі щось типу Maximum Attainable Data Rate )

Так і є, дізнавався про тарифи і ліНію, так бачу 6 мб на своїй, питаю якщо буде без обмеження, кажуть перекинуть на швидшу лінію 10-15мб

ага! якби не часом! На минулому тижні перейшов! Як було 6,ххх, так і лишилось... Тільки абонплата тепер більша.

Буду діставати кал-центр

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Цитувати

Согласно решению НКРСИ, повышение тарифов будет проведено в два этапа: до 31 декабря 2016 года предусмотрено повышение в среднем на 10,6% для населения и бюджетных учреждений, а с 1 января 2017 года - для бюджетных учреждений на 21,2%. С соответствующей инициативой в НКРСИ обратилось ПАО "Укртелеком". В основе предложений оператора - необходимость повышения тарифов на услуги местной телефонной связи учреждениям, финансируемым за счет бюджета, так как эта категория абонентов получает услуги по тарифу на 43,2% меньше, чем другие юридические лица.

прикольно! "Просили" для бюджетників, а під шумок підвищать і для населення :)

Опубліковано

Народ вчора взнав спосіб як на телекомі собі знижки вибити.

Почну з початку.

Частина 1.

В пошту кинули флаєр  Київстара з акційним тарифом "Студент" на домашній інтернет за 70 грн. в місяць.

Подзвонили з дружиною на гарячу лінію в Укртелеком щоб взанати за скільки часу нас відключать від інтернету і від стаціонарника.

Після розпитувань оператора про причину відключення і т.д. запропонвули зі знижкою нет на 20 мегабіт, нашим аргументом було те що за ті самі гроші можна отримати в рази швидший інтернет і без непотрібного хвоста (стаціонарного телефона, який більше року тупо відключений щоб радіосигналом не перебивати глючний вайфай китайського роутера від телекому, ну не потрібний, раз в 2-3 місяці в довідку чи на вокзал і від сусідки можна подзвонити.),  а інтернет хоч і показує в базі як Легкий реально працює як вільний (переключали в ручному режимі по заявці бо через кабінет не давало це зробити) видає 10-12 Мбіт між перезагрузками роутера по декілька разів на день , моя стара телефонна лінія на колишню 5ку на 33му блільше не видає . Отже сказали написати заяву на перемоги в центральному відділені і напротязі 7 днів нас відключать.

Частина 2

Через деякий час дзвонить інший менеджер з телекому на номер жінки бо вона є власником номеру. І починає ще з більшим натиском пропонувати інтернет зі знижкою, і зменшити оплату не непотрібний стаціонарник аж на 20%, і додала що можливу зможе іще кращу знижку вибити.

Висновки: з цього всього я зрозумів одне або зараз масове відключення від телекому іде, або під кінець місяця  не хочуть статистику псувати.

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

і нахіба взагалі ця "гаряча"? лінія укртелеком - 

вчора ледве з 4го разу додзвонився, бо вибивало, що всі оператори зайняті. потім все-таки з'єднало через 20 хв. оікування.

на всі питання стандартна відповідь - треба йти в центр обслуговування, там вам підкажуть і розкажуть, в режимі онлайн ми глянути не можемо.

чим тоді зайняті хз.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

хто на укртелекомі - як зі швидкістю?

в колцентрі сказали, що зниження швидкості пов'язана із масштабною аварією в нашому регіоні, яка з 26.10 і роботи ведуться по усуненню.

хтось ще помітив збої?

• +1 1
Опубліковано

в мене пінг по Україні 28, швидкість останні дні була 3-4-5 Мбіт, зараз стала 8,7.

помоніторю ще декілька днів. 

швидкість зросла після дзвінка в колцентр. можливо штучно зажимають канал, вони це люблять

Опубліковано

В мене на одному телефоні тариф "Вільний", відкрита шв. 18Мб/с, модем з'єднаний на 18, а реально є 3-5 (модем передьорнеш, зростає трішки ненадовго)

На іншому телефоні тариф "до 5-ти Мб/с", модем з'єднаний з шв. 5,5Мб/с, реально є 2Мб/с.

Опубліковано

сьогодні, взагалі завал - 2Мб. 

чи вони до цього часу думають, що монополісти і альтернативи немає? н@х такий інтернет за ТАКІ гроші?

залишив заявку, обіцяють за добу розібратися.

Опубліковано
В 01.11.2016 at 21:56, Saddy сказал:

залишив заявку, обіцяють за добу розібратися.

на наступний день швидкість нормалізувалася.

бл@, на 5 днів їх вистачило - сьогодні 0,6 Мбіта.

і знов казки про аварію в регіоні.

я 8 років користуюся їхнім інтернетом і ще ні разу не було б випадку, щоб при дзвінку на лінію не казали про аварію в регіоні і як їм прикро за незпучності.

Опубліковано

:) в мене така ж історія :) Підняли - декілька днів - впала - дзвінок в колцентр - знову піднялась

Вчора було 16 (після дзвінка дні три тому), сьогодні знов 1,5, знов дав заявку

Опубліковано
6 хвилин тому, Saddy сказано:

якщо знову не вирішать проблему і будуть водити за носа - розірву договір.

забембали

Мабуть у Вас лінія погана, краще міняти провайдера.

Опубліковано
44 минуты назад, alexvvv сказал:

Мабуть у Вас лінія погана, краще міняти провайдера.

лінію заміряли - витримує 21Мбіт

Опубліковано
4 годин тому, jack74 сказано:

:) в мене така ж історія :) Підняли - декілька днів - впала - дзвінок в колцентр - знову піднялась

Вчора було 16 (після дзвінка дні три тому), сьогодні знов 1,5, знов дав заявку

не пройшло й дві години

5779612296.png

• 1 місяць потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...