Перейти до змісту

АвтоСтоп

keepo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Якщо хтось, через недільки дві, буде їхати з Варшави до Луцька нормальним авто... - з радістю би, зіставив компанію пасажира (звісно - з оплатою)...

Або, як варіант - підскажіть Будьласка, розклад руху автобусів "Варшава-Луцьк"... щось, в "google" - ніяк не можу знайти...?

http://www.vopas.com.ua/online.php

Дякую.

Але, спочатку, я щось нічого не знайшов (там тільки з Луцька бачів) , а зараз і зовсім ссилка не відкривається...

Змінено користувачем Waver
  • Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Завтра 18.01 їду з Львова до Луцька є три місця ціна питання 70грн.

орієнтовний час виїзду 12,00

067три 951411

Опубліковано (змінено)

Самооборона Майдану - Волинь

Один поранений боєць приїхав зі Сходу. Нині перебуває у селі Кульчин, що під Луцьком. Потрібно його доправити до Львівського госпіталю. Хто завтра-післязавтра (21-22 січня) їде у цьому напрямку і може допомогти доставити його до пункту призначення?

Контактна особа: Сергій Рижков (050) 661 73 73

Змінено користувачем MrVes
Опубліковано

Привіт. Потрібно в Київ 2 особи, без багажу, з оплатою. Можливо хтось їде з 22.01 на 23.01 в ночі.

0931041333 Ірина

Опубліковано

Субота, 24 січня.

Можу взяти пасажирів маршрутом

Луцьк - Дубно - Броди - Львів - Стрий - Долина

0507677226

Опубліковано

05.02.2015 буду повератися бусом з Києва в Луцьк. о 13.00 виїзд, кому цікаво телефонуйте, 050-438-24-74 Михайло

Опубліковано

не знаю куди закинути оголошення, хай буде тут.

Потрібен транспорт Львів-Маневичі

Виктория Корниюк

ТЕРМІНОВОООООООО !!!!!!!!!!!

У львівському військовому госпіталі вже довгий час лежить поранений боєць Забедюк Федір. Поранення тяжкі, дві ноги в апаратах Елізарова. Гоїться дуже важко.

ПОТРІБЕН ТРАНСПОРТ!!!!!! Нашого героя відправляють додому на реабілітацію, вдома тільки старий батько і забрати його нема кому.забрати зі Львова 05.02 в Маневицький район, Волинської обл. Волинський центр допомоги бійцям АТО дуже просить відгукнутись бажаючих допомогти.0665508534-Вікторія

РЕПОСТ!

• Адміністратори
Опубліковано

Сьогодні є машина зі львова на луцьк.

2 місця старт о 17+

0673тритри26767

Опубліковано

Планується поїздка на закупи на 13-14 лютого до Польщі! Маршрут ще уточнюєця! Приблизний маршрут Люблін,Хелм,Хрубешов,Замосць! Ціна від 200 до 300грн.Кого щось цікавить набирайте О99-290-81-2О

Опубліковано

Шукаю пасажирів на 21.02.15 (субота, ранок). Їду по маршруту Луцьк-Новоград-Волинський. (візьму пасажирів до Рівного…. ) Мікроавтобус Ford з комфортними сидіннями. Кількість місць 6. Про ціну домовимось. Телефон (050) 378-два один-4 один.

p.s. Оголошення мене попросили розмістити, тому усі деталі по телефону.

Опубліковано

Субота,хто їде до Любомля або хоча б до Ковеля?Бажано зранку.

Близько 8мої виїздтитмемо до Лукова контакти ПП .

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...