Перейти до змісту

Кофлікт на Завокзальному ринку

Kazus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я продаю футболки с рисунками. С любыми, яркими рисунками. Мадэ ин еуропа, ткань КулМакс от Дюпонта. В Европе такие начинаются от 20 евро за белую футболку, я здесь продаю по 10 евро с рисунком(любым!!!) и мне кричат, что это жутко дорого. В чем подвох?

• Відповідей 367
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Я продаю футболки с рисунками. С любыми, яркими рисунками. Мадэ ин еуропа, ткань КулМакс от Дюпонта. В Европе такие начинаются от 20 евро за белую футболку, я здесь продаю по 10 евро с рисунком(любым!!!) и мне кричат, что это жутко дорого. В чем подвох?

Може, малюнок настільки псує білу футболку, що вона втрачає в ціні? :)

Опубліковано

Ярчик, щось ти все з ніг на голову повернув: не торговці накручують 500% щоб більше платити Токарському, а Токарський ціни за оренду загнув, що торговці вимушені накручувати 500%, щоб зберегти рентабельність. І не варто говорити, що якби не брали в оренду ті дорогі приміщення, то не було б таких дорогих оренд. Торгував стоком з накруткою ~30-40% (найнижчі ціни в Луцьку на сток були), при платі за оренду 1500, без найманих працівників. Зараз шукаю приміщення під магазин і не можу знайти щось дешевше 4000, основна пропозиція 5000-7000грн. Щоб витягнути таку оренду, треба накручувати 300%, при таких цінах дуже впаде оборот, щоб це компенсувати треба накручувати вже 500%. Такі ціни на оренду - брєд!

Опубліковано

Історії з життя:

людина купляє, скажімо, батарейку. Дивиться на вітрину, бачить "Енергізер" - тикає, О!

- Скіко вартує?

- П"ять гривень штука.

- Це ж хароші? Чи може є кращі?

- Є, по дві п"ятдесят.

і тут в людини виходить разрив шаблона і наступає певний когнитивний дисонанс.

Після фрази:

- То вам дорожчі чи кращі? - людина виходить зі ступору, розвертається і йде купляти Енергізер у інше місце. І купляє його, бо інший продавець не меле дурниць.

це так, для роздумів про хароші речі

nickel, тобто ти хочеш магазин квадратів зо 30-40, з електрикою і опаленням, десь в центрі, і шоб оренда менше 4000 грн ? На ринку не комільфо контейнер за 1500 грн взяти? ;)

Доречі, чому ніхто не обговорює націнки скажімо.... юристів всіх інших , крім бариг? ;)

Опубліковано

Доречі, чому ніхто не обговорює націнки скажімо.... юристів всіх інших , крім бариг? ;)

бо до них звертаються набагато рідше, ніж до продавців одягу :)

Опубліковано

Ярчик, враховуючи середній рівень з/п в 2000 грн., небагато людей поїде спеціально за кордон, щоб купити джинси і піджак по 1000 грн., навіть дуже високої якості.

Переважна більшість лучан купує і буде купувати саме на ринках :(

Опубліковано

Юристи не перепродують куплене десь, а продають себе "з нуля" :) Відтак - націнок бути не може, оскільки націнка - це різниця між тим, за що продав і тим, за що купив. Колись навіть стаття в Кримінальному кодексі така була - "Спекулянство" :) Зараз статті нема, відтак - спекулянтів теж не стало. Зате маємо 500% націнки. :)

Але оцінити себе окремі юристи можуть так, що деякі спекулянти, пардон - бариги... ой - торговці заздрощів не стримають :)

Опубліковано

То Dі, магазин був на ДПЗ, та й зараз шукаю не центр, а ДПЗ, 33, 40 і інші спальні райони. Ті ціни (5000-7000грн) це не за центр, а за спальні райони, боюсь навіть уявити що в центрі робиться.

П.С. Пишу з палатки на ринку ;). Воно то комільфо, але торгі хрєнові, бо тоже разрив шаблона: одяг з Данії, Франції, Італії по цінах нижче ніж на одяг з Хмельницького - ступор і "завтра прийду".

Опубліковано

П.С. Пишу з палатки на ринку ;). Воно то комільфо, але торгі хрєнові, бо тоже разрив шаблона: одяг з Данії, Франції, Італії по цінах нижче ніж на одяг з Хмельницького - ступор і "завтра прийду".

Ну а ти спробуй пояснити, чого так. Для початку - форумчанам. Бо я для себе уяснити не можу. Гуманітарка? Придбане на розпродажах? Є тільки один розмір? В чому справа?

Опубліковано

Ну а ти спробуй пояснити, чого так. Для початку - форумчанам. Бо я для себе уяснити не можу. Гуманітарка? Придбане на розпродажах? Є тільки один розмір? В чому справа?

Ярчик, ну а ти сам щоб купити ЯКІСНИЙ одяг, часто на ринок ходиш? Ото ж бо й воно.

Опубліковано

не торговці накручують 500% щоб більше платити Токарському, а Токарський ціни за оренду загнув

от мені цікаво: 1) якщо Токарський такий поганий, чого вони всі бідні пригноблені підприємці сидять в хрєновому Юванті? Хай валять в Варшавський - там, мабуть, дешевша оренда! 2)ви мабуть не знаєте, що десь 80% бутіків в "Юванті" - приватна власність різних підприємців, а відтак ціну на оренду встановлюють вони, навіть не адміністрація; 3) на тому ряду, про який тут починали сперечатися, вже півтора року ніхто не платить ні за місця Токарському, ні навіть ринковий збір, ціни від того змінилися? хтось бачив, щоб дешевше почали продавати?

якщо неправа - просвітіть, бо то все в пресі читаю... може, в чомусь і помиляюсь

Опубліковано

Ярчик, ну а ти сам щоб купити ЯКІСНИЙ одяг, часто на ринок ходиш? Ото ж бо й воно.

Якби я знав на ринку місце, де можна знайти широкий асортимент якісного одягу мого розміру - то ходив би туди. А так - якісні речі дійсно зустрічаються. Але, як правило, ці речі куплені десь в тій самій Європі на розпродажі. З деяких навіть цінник з ціною в євро не знімають, а просто зверху клеять свою в 3 рази вищу ціну. А інколи в наявності є лише один екземпляр товару (відтак - один розмір) - візразу ясно, що це по дешовці було куплено за кордоном, як останній екземпляр. Та продавці ж, як правило, кажуть, що то в них "останній лишився", але цей "останній" буває, що лишився вже другий місяць поспіль. Або ж акцентують увагу на те, що це іксклюзів... а толку мені, якщо цей іксклюзів на два розміри менший, ніж мені треба.

В "Юванті" і на ринку я буваю, не завжди вдається поїхати в Європу на закупки, інколи щось треба "на вже". Але, як правило, якісні й цікаві речі - одиничні. А потрібного розміру і фасону, як правило, все однакове, невиразне.

Опубліковано

Якби я знав на ринку місце, де можна знайти широкий асортимент якісного одягу мого розміру - то ходив би туди. А так - якісні речі дійсно зустрічаються. Але, як правило, ці речі куплені десь в тій самій Європі на розпродажі. З деяких навіть цінник з ціною в євро не знімають, а просто зверху клеять свою в 3 рази вищу ціну. А інколи в наявності є лише один екземпляр товару (відтак - один розмір) - візразу ясно, що це по дешовці було куплено за кордоном, як останній екземпляр. Та продавці ж, як правило, кажуть, що то в них "останній лишився", але цей "останній" буває, що лишився вже другий місяць поспіль. Або ж акцентують увагу на те, що це іксклюзів... а толку менів, якщо цей іксклюзів на два розміри менший, ніж мені треба.

В "Юванті" і на ринку я буваю, не завжди вдається поїхати в Європу на закупки, інколи щось треба "на вже". Але, як правило, якісні й цікаві речі - одиничні. А потрібного розміру і фасону, як правило, все однакове, невиразне.

Ти зараз, фактично, описав все те що робить сток стоком. Так сток це - одиничні розміри, так буває з цінниками, але в магазині були виручки, а на ринку якщо не 0, то в рази менше. Це при тому, що на моїх цінниках часто ціна така ж як і на європейських, тільки у них в €, а в мене в грн (1€=1грн).

Опубліковано

Чого ви за той ТК Варшавський? Я мав на увазі Завокзальний ринок :)

Сіжу тут, тіха і уютна, оренда дозволяє робити націнку в 30% :)

Опубліковано

Чого ви за той ТК Варшавський? Я мав на увазі Завокзальний ринок :)

Сіжу тут, тіха і уютна, оренда дозволяє робити націнку в 30% :)

ну а в спальних районах бродять мамки з калясками, їм на ринок тяжко з калясками. Під них і відкривав гамазинчик.

Опубліковано

это конечно да, в ТоргЦентрах места побольше, и с коляской можно заехать

но вот только почем новые ТЦ хотят построить там где уже что-то есть...

строили бы на "окраине" Луцк не такой большой город - за пол часа можно добратся куда угодно

Опубліковано

От я і кажу що то бариги - гнать таких в шию а інших ретельніше контролювати.

І відмінити нафіг спрощену систему оподаткування. Повинно чітко бути видно де, в кого, по якій ціні було куплено, повинні бути всі рахунки з накладними.

От тоді бариги зникнуть як клас.

Барига-крим. жарг. скупщик краденного ну і причем тут дрібні підприємці? То практично всіх можна підвести під це поннятя в даний час всі купляють опт по одній ціні іпродаютьз наваром.дуже хотів би знати на чому зараз накручують 300-500%? хіба що наркота чи зброя? а за єдиний то факт заправки wog okko патент-320гр іпідприємець-200.

Опубліковано

Якщо вже перейшли до "турецького барахла" , то я також вставлю свої 5 копійок.

Як я вже писав вище, мама моя працює в Юванті (і на базарі) продавцем. І торгує якраз тим "барахлом". Так от. Є дійсно барахло. А є цілком пристойні речі. В мене є турецькі речі, які я відносив не один рік, і їхній зовнішній вигляд цілком пристойний. І перуться і носяться нормально.

та й не кожен має такий достаток, щоб купувати речі в Європі. І взагалі дорогі речі.

Те, що деякі (та майже всі) підприємці знахабніли, і накручують по 500% і більше - то факт.

Ну і ну здається розумні люди сидять а такий бред несуть! Я сам підприємець і в самі кращі докризові часи потолок накрутки був 100-120% а зараз мрія 50%.хто ж сам собі ворог такі захмарні проценти ліпити? ну хіба що юристи

Опубліковано

Не знаю як зараз, але у Варшавському оренда була дорожча чим в Юванті.

ПомоЙму зараз йде реклама по радіВо, що у Варшавському квадратний метр оренди вартує одну гривню, де підвох

Опубліковано

ПомоЙму зараз йде реклама по радіВо, що у Варшавському квадратний метр оренди вартує одну гривню

Возможно, за первую минуту аренды? :rolleyes:

• Адміністратори
Опубліковано

Барига-крим. жарг. скупщик краденного ну і причем тут дрібні підприємці?

Не треба брати перше підходяще тлумачення, бо є інші:

- перекупщик, спекулянт

- жадный нечестный мелкий торговец

- скупщик краденого

(з вікісловаря (російського))

Опубліковано

Барига-крим. жарг. скупщик краденного ну і причем тут дрібні підприємці?

Не треба брати перше підходяще тлумачення, бо є інші:

- перекупщик, спекулянт

- жадный нечестный мелкий торговец

- скупщик краденого

(з вікісловаря (російського))

і в чому виявляється жадність, нечесність підприємців? в тому що платять за патенти як заправки та торгові ценнтри типу "фокстротів"?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...