Перейти до змісту

Чи робили ви прививки своїй дитині/дітям?

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

D@ve, докладно зможу відповісти на твоє запитання десь після 18 год., бо так не згадаю - треба в бумажку глянуть :) Ми вже замовили на тому тижні вакцину для другої прививки, сказали, що десь на 9-10 число буде. Якщо цікавить, то можу відразу і про другу вакцину написати.

• Відповідей 120
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Звичайно цікавить. Давай все по полочкам, від яких хвороб і в якому віці робили. Справа в тому, що комбіновані вакцині взагалі цікава тема, а тут ще й така.

Опубліковано

то ADEВT:почнемо з того,що на сьогодняшній день щеплення-це прибутковий бізнес(навіть дуже).Я вже писав,про псевдопташиний грип в Одеській області,вакцин пішло туди на мільйони уе.Така ж ситуація з щепленнями дітей(події весни це довели).

Мене також не влаштовує,що у випадку негативної реакції на щеплення вся відповідальність тільки на батьках.

Також вважаю,що батьки просто зобовьязані робити все для того,щоб підвищувати імунітет(спорт,загартовування,правильне харчування,свіже повітря в лісах,полях,морях,більше сміху і позитивних емоцій і т.д.)

В садочок,наскільки будуть сприяти обставини постараюсь дитину не віддавати і приділяти дитині максимум уваги у вихованні та іграх.Садочок-це коли вже кранти,нема куди діватись.

Стосовно статистики малось на увазі не тільки ті хто сидів,а й ті хто з ними перебуває в контакті(близькому),сидить в нас щороку близько 200тисяч( це без СІЗО).

Опубліковано
В садочок,наскільки будуть сприяти обставини постараюсь дитину не віддавати і приділяти дитині максимум уваги у вихованні та іграх.Садочок-це коли вже кранти,нема куди діватись.

Не вполне согласен. Садик - это в первую очередь общение, во вторых подготовка к школе.

Опубліковано

zaHARE , по-перше я тебе нівчому не переконую. Живи собі як знаєш.

Мене також не влаштовує,що у випадку негативної реакції на щеплення вся відповідальність тільки на батьках.
А відповідальність за все лежить тільки на батьках. Це тебе теж не влаштовує?
Також вважаю,що батьки просто зобовьязані робити все для того,щоб підвищувати імунітет(спорт,загартовування,правильне харчування,свіже повітря в лісах,полях,морях,більше сміху і позитивних емоцій і т.д.)
Завтра почну з 3-х місячною донькою бігати і обливатися холодною водою :)
Садочок-це коли вже кранти,нема куди діватись.
Хм, а я думав, що в садочку маленька людина отримує перші навики спілкування в соціумі.
Стосовно статистики
Лінк на статистику?
Опубліковано
Перше щеплення робиться в першi 24 години життя дитини. Проти гепатиту Б. Чи ви його не робили?

В пологовому тоді не було вакцини.

Опубліковано

По-перше. Про прибутковий бізнес. Братци, в нас все бізнес, кожен має право вирішувати за себе і до 18 років за своїх дітей. Я ні з ким не сперечаюсь.

По-друге. Статистика, вона хароша наука, як кажуть, шо закон - як дишло, куди повернеш, туди й вийшло.

Я, наприклад, "читала", що непривитих дітей зараз в Україні трохи більше 5%, кількість зростає. І в випадку зростання до 7% зросте (тьфу-тьфу) і кількість інфекційних захворювань. А тоді, коли контакт відбувається вже на пряму (це ж стосується і туберкульозу, якщо в людини бронхіт, а на неї чхне туберкульозник, вона не обов.язково захворіє, але щеплення їй точно не поможе), то ніяке щеплення від прямого, тривалого контакту з хворим не поможе. І в випадку, якщо мої діти захворіють будь-якою інфекційною хворобою через спілкування з непривитими дітьми (нагадую, імунітет - це не стовідсоткова гарантія "нехвороби", це всього лише "додатковий захист", як і загартовування, і здорове харчування), мамі тої дитини я точно голову відкручу. Тому що наражати на небезпеку життя своєї дитини - справа кожного з нас, а наражати на небезпеку життя чужої дитини - справа кримінально наказуєма (до речі, якщо непривита дитина, не дай боже, помирає від однієї з хвороб календаря щеплень, батьків можуть притягнути до кримінальної відповідальності, от вам різниця в відповідальностях, яку батьки несуть в будь-якому випадку).

НАГАДУЮ. я НІКОГО НЕ АГІТУЮ РОБИТИ ЩЕПЛЕННЯ, БОРОНЬ БОЖЕ. Як хомо сапієнс, не з самих дурних, я багато читала, спілкувалася з різними людьми, робила висновки, залишаю за собою право робити так, як роблю.

Але давайте будемо концептуальними. Екологія - погана, компи - зло, щеплення - бізнес лікарів (вселенська змова), на якому заробляють мільярди. Продовжуємо, ідентифікаційні коди, паспорти і кредитні карти - від лукавого, література - суцільна вульгарність, нічого доброго дітей не навчать. Садочки - це взагалі ворота пекла. Ну, тоді ше, відмовляємося від автомобілів, електроенергії, акушерів (О, ЦЕ ОКРЕМА ТЕМА, ВОНИ ВСІ НАМ БАЖАЮТЬ ТІЛЬКИ смерті), педіатрів і пр., і пр. Переходимо жити в "природні будинки", починаємо вирізати дітям дерев.яних коней, вирощувати хавчик. Що ж ми тільки вибірково відмовляємося від прогресу?

то ADEPT: так, стосовно замовлених вакцин, там теж не все так просто. Познайомся, плз, з інструкцією щодо транспортування і перевезення. Тому що більшість вакцин (біологічного матеріалу) не можна більше кількох хвилин тримати поза холодильником і кожна ампула має зберігатися в спецтермосі (бо я бачила, як одна мамаша тримала вакцину в долоні, це ужос).

Опубліковано

А відповідальність за все лежить тільки на батьках. Це тебе теж не влаштовує?

Розсмішив,тоді і рішення за батьками,а не обязаловка і шуганіє.

Завтра почну з 3-х місячною донькою бігати і обливатися холодною водою :blink:

Дарма іронізуєш,якраз в 3 місяці вже багато чого робити пізно(виробляти імунітет дитини починають батьки ще за декілька місяців до зачаття).Ми почали обливати холодною водою малу з народження(як тільки пупок зажив).А зараз я жалкую,що почав з нею плавати тільки з 3-х місяців,вже пізно.Хоч воду любить,але багато навиків вже закрилось.І бігати ми почали ще з 1-го місяця,і пригати,і зарядку робити.

Хм, а я думав, що в садочку маленька людина отримує перші навики спілкування в соціумі.

Ці байки(совковський штамп) роскажеш комусь іншому :ok:Багато писати не буду,я буду старатись відгородити свою дитину на період,коли в неї закладаються основи поведінки,культури,знань від того соціуму,який є в садочках.Я бачу на прикладі своїх племінників,як вони деградують в тому соціумі невихованих дітей(бо батькам нема коли) і нульових виховательок,які курять,матюкаються і хтознашо роблять при дітях,бо вони їм до лампочки.Мене навчили читати і писати в 4 роки не в садочку,а вдома.І в школі на уроках читання мені було нудно.

почитай тут,в автора схожа ситуація.

Опубліковано

Мені найбільш дивно,що держава так піклується про здоров'я діточок,а прицьому на кожному бігборді спиртне і цигарки,які тим же дітям продають на кожному кутку.А по дитячому алкоголізму за даними ВОЗ ми лідери у світі!!!!

Опубліковано

Юлямпочка, народ, ну пишіть ви правильно мій нік :blink: Нарахунок твого останньог посту знову згідний на 100%. Вакцину малій забирав в спеціальному контейнері.

zaHARE, напишу тобі ще раз, якщо з першого разу ти не прочитав. Я тебе не переконую. Живи собі як знаєш. Тема називається дуже просто "Чи робили ви прививки своїй дитині?" — я написав, що робив і чим робив. Все. Ніякого іншого змісту тут немає, а ти намагаєшся мене "лічити". Я поради не просив і думки твоєї не питав. Так що пропоную на цьому дискусію закінчити.

Опубліковано

D@ve, знацца так, запісуй :blink:

Перший раз кололи ми Інфанрікс ГЕКСА (Infanrix hexa). Комбінована вакцина для профілактики дифтерії, правця, кашлюка, гепатиту В, поліомієліту та захворювання, що викликається збудником Haemophilus influenzae типу В.

Виробник: GlaxoSmithKline Biologicals S.A.? Риксенсарт, Бельгія.

Опубліковано

народ, тут должна быть тишь и семейная благодать... уют, так сказать...

придержите эмоции и личные убеждения.

без прививок - объясняйте почему

с прививками - тоже с фактами...

иначе будет ремнем по попе :blink:

• Адміністратори
Опубліковано

Ну значить плюсометом в тімячко :blink:

Ми робим прививки сину. Вакцину теж замовляли імпортну.

Страшно робити прививки, особливо коли надивишся по ящику, якої шкоди завдають прививками. (неякісними)

Але і без прививок страшно.

Для мене краще знати що я робив все що міг щоб було краще.

Процент тих хто нормально переносить прививки, величезний.

А про той процент який не прививався я нічого не знаю.

Тому і вибираю сторону де більше шансів. Таке моє скромне ІМХО.

Опубліковано
Ну значить плюсометом в тімячко
Це вже варіант :)
Для мене краще знати що я робив все що міг щоб було краще.
Готовий підписатися під кожним словом!
Опубліковано

Хтось вважає, що радянська медицина (читай Російська) була у чомусь безграмотною?

Закалювання та прогулянки це чудово, але невиліковні (для дитини) хвороби - зло. Щеплення - не завжди добре і не завжди погано.

НІХТО не зможе бути ПОСТІЙНО біля дитини, щоб її захистити.

Були в неділю у лісі. їздили по опеньки. Дитина привезла кліща. Вийняли у лікарні - тепер надіємося, що за 2 місяці (так сказали у інфекційній) не буде ніяких негативних проявів. Якщо не дай Бог, щось проявиться - щеплення. Чи хтось може вважає, що й тоді треба дитину загартовувати і тримати на свіжому повітрі?

І дивитися як дитя мучиться? - бо так імунітет сам виробляє антитіла? якщо він саме такі зможе виробити...

Є справді необхідні щеплення - є повністю безглузді. Коли буде наступна дитина (дуже надіюся) - то буду робити всі. Екологія та к-сть хвороб - лише спонукає до того..

Опубліковано
D@ve, знацца так, запісуй :smile3:

Перший раз кололи ми Інфанрікс ГЕКСА (Infanrix hexa). Комбінована вакцина для профілактики дифтерії, правця, кашлюка, гепатиту В, поліомієліту та захворювання, що викликається збудником Haemophilus influenzae типу В.

Виробник: GlaxoSmithKline Biologicals S.A.? Риксенсарт, Бельгія.

Ясно. Залишилось отримати відповідь на моє друге запитання: у якому віці кололи цю прививку і чим керувались? Інструкцією до вакцини, чи, можливо, порадами лікарів?

to all А як ви визначили, що імпортна вакцина хороша? І чому саме та, яку ви купували? Я особисто чув думку, що якраз ті вакцини, що прививають на початку життя (АКДС, БЦЖ...) є сертифікованими і перевіреними роками використання.

Опубліковано

D@ve, скажу так:

мы сделали все прививки

ничего сами не покупали.

единственное, что мы решали по прививкам - не делать/не делать, а когда делать.

т.е. если сильно холодно или сыро, или дочка чувствовала себя не очень, и если прививка может подождать - то мы откладывали вакцинацию

а по поводу хороших/плохих - последнюю делали в Киеве, то нам медсестра сказала: не тяните, потому что сейчас привезли на бесплатное вакцинирование хорошую вакцину, которую все в аптеках по 300 грн. покупают. тут и погода не подкачала, можно было делать прививку.

теперь вроде до 6 лет нам прививки не нужны.

Опубліковано

хм, а не кому не приходило в голову поговорить на предмет нужно/не нужно с участковой медсестрой? доктора - заняты всегда и не всегда адекватно отвечают на вопросы, вот медсестры - те расскажут что куда, зачем и откуда ростут ноги.

И еще, как бы там против кто не был, стандартные прививки должны получить ВСЕ, дабы потом поздно не было и не кричали - меня не предупредили, не моя подпись и т.д.

Опубліковано
Ясно. Залишилось отримати відповідь на моє друге запитання: у якому віці кололи цю прививку і чим керувались? Інструкцією до вакцини, чи, можливо, порадами лікарів?

Кололи ми перший раз в 3 місяці. До того не робили нічого. Чим керувалися? Так і важко відразу сказати. Ми з дружиною перевернули величезний пласт інформації. Спілкувалися з багатьма лікарями, знайомим і т.д. Та і в нас на очах росте моя похресниця, якій теж кололи цей курс і яка перенесла його чудово.

Цей курс колиться в 3, 4 і 5 місяців. Потім дуже довго прививки не робляться взагалі ніякі.

Опубліковано

З медсестрою.. ага..

наша участковий ЛІКАР - доволі (як то культурніше сказати) - малограмотна..

вона НІЧОГО не зможе толкового порадити. А при якихось негараздах - медична картка переписується за ніч. І всі документи з підписами раптом зникають..

Тому тут треба виключно здоровий глузд. Та консультації із незалежними лікарями. Особливо якщо є знайомі, і такі, що мають своїх дітей/внуків.

Опубліковано
З медсестрою.. ага..

наша участковий ЛІКАР - доволі (як то культурніше сказати) - малограмотна..

вона НІЧОГО не зможе толкового порадити. А при якихось негараздах - медична картка переписується за ніч. І всі документи з підписами раптом зникають..

Тому тут треба виключно здоровий глузд. Та консультації із незалежними лікарями. Особливо якщо є знайомі, і такі, що мають своїх дітей/внуків.

ты, мягко говоря "гонишь".

Если у тебя мания Большого Брата - забери кароточку домой и засунь в сейф.

Про консультации - а ты знаешь что есть такая фигня как "корпоративная этика"? И те же "не зависимые фельдшеры" посоветуют тебе ровно то же самое. Те же не зависимые работают в тех же больницах, и просто посменно зарабатывают бабосики не зависимо.

Именно поэтому сейчас перед тем как делают прививку - родители ставят крестик в определенном месте, потому как несут ответственность и обязаны всесторонне изучить вопрос.

Опубліковано
Цей курс колиться в 3, 4 і 5 місяців.

Хм, цікаво. Це практично не суперечить національному календарю. Єдине виключення - Гепатит Б. По календарю його приписано робити по схемі 0-1-6 місяців.

Наскільки я зрозумів, проти туберкульозу (БЦЖ) взагалі не робили?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...