Перейти до змісту

Що у вас зараз грає?

WILDCHILD

Рекомендовані повідомлення

• 3 тижня потому...

Було великою несподіванкою для мене дізнатись, що цей трек родом із Украіни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для ночі те що треба!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому наші пісні звучать так сильно? Тому що я побудував справжню армію! Я виписував гармонії, я поєднував та вистроював шеренги – я побудував армію! Армію гітар! Jimmy Page

Завжди слухаю радіо-рокс. Рок! Тількт рок!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже подобається ця пісня. Кліп 2017 року. Почав рити, виявляється хлопчина з Молдови. Почав рити далі - в нього є декілька світових хітів, починаючи з 2002-го року... Навіть і не знав...В нього дуже якісні кліпи і на мій смак з дуже гарними дівчатами (особливо в кліпі Чіка Бум). До речі, хто скаже, що то за стиль музики, можливо хто знає схожі пісні, хочу собі в авто накачати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Юріч сказал:

Дуже подобається ця пісня. Кліп 2017 року. Почав рити, виявляється хлопчина з Молдови. Почав рити далі - в нього є декілька світових хітів, починаючи з 2002-го року... Навіть і не знав...В нього дуже якісні кліпи і на мій смак з дуже гарними дівчатами (особливо в кліпі Чіка Бум). До речі, хто скаже, що то за стиль музики, можливо хто знає схожі пісні, хочу собі в авто накачати...

Тю, моя дружина почула цей трек в якомусь магазині, і по її співу ми його цілий день шукали в ютубах і гуглах,. Тепер вона вже 2 тижні ходить і співає його. Ой, я вже і в її смарті так "співаю" :)

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 минут назад, vaz75 сказал:

Тю, моя дружина почула цей трек в якомусь магазині, і по її співу ми його цілий день шукали в ютубах і гуглах,. Тепер вона вже 2 тижні ходить і співає його. Ой, я вже і в її смарті так "співаю" :)

Отже, наші смаки у музиці з нею співпадають)). Я торчу від цієї пісні....Передавай дружині від мене привіт).

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Подобається 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...