Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 16.05.2026 в 12:02, xc90 сказав:

На завод, де працював донедавна - шукають комірника. Зп 25-30. Приходять дві категорії:

- "а бронь буде? Ні - то до побачення" 

- "маю відстрочку, готовий працювати за 50. 30 мого окладу і 20 доплата за іншого заброньованого" 

Молодь до 25, звичайно, в одному місці мали промислове підприємство. Ейчар рве вже волосся на собі.

Цікаво, чому не шукають комірницю. Відразу ж перше питання знімається :D

• +1 1
  • Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 17.05.2026 в 14:54, Electronshik сказав:

Цікаво, чому не шукають комірницю. Відразу ж перше питання знімається :D

Бо може їм таки треба друге, але нахаляву

Опубліковано
В 16.05.2026 в 19:32, vampirich сказав:

Так там досить туристична мусульманська країна. Той же Балі досить популярний індонезійський курорт. І ніхто  там в спину кафірам не плює, хоча туди дуже багато русні їздить, то краще б плювали :) Є багато адекватних мусульман, просто "на слуху" зазвичай прибацані через їх вчинки і слова

Та навіть якщо взяти арабів то ОАЕ, Катар, Туніс, Єгипет це арабські і трохи радикалізму в них є. Але все одно туризм процвітає, невірні пачками їздять, ніхто їх за третій сорт не сприймає. Хоча це може тому що вони привозять гроші :)

Нерелевантно. Балі - виняток із переважно мусульманської Індонезії. Там >90% "балійський" індуїзм.

Араби (не всі мусульмани - араби, наприклад, турки, індуси в Пакистані, серби в Боснії) за межами туристичних зон - радикали. 

Релевантно - кримські татари. Сім'я, ставлення до жінки, немусульман - ось воно.

Не всі ж християни підтримували хрестові походи. Так і не всі мусульмани радикали, але їх кількість збільшується, і саме головне - вони (або їх спонсори) багатші.

• +1 1
Опубліковано
В 18.05.2026 в 10:17, LIROL сказав:

Араби (не всі мусульмани - араби, наприклад, турки, індуси в Пакистані, серби в Боснії) за межами туристичних зон - радикали. 

а щоб було релевантно - то маєш інформацію який відсоток арабів поза межами туристичних зон - радикали або підтвердження того що всі?

Опубліковано (змінено)

Все набагато серйозніше ніж здається... чувак який зробив відео про єврейське вторгнення на прикладі всього одного містечка в сша - отримав кучу реальних погроз, блокування патреону та взагалі тепер його не пустили в Ізраїль, на кордоні дали депортацію по зовсім вигаданій причині і одразу депортували назад у США.

Тепер показав індійське вторгнення в Португалію, також у нього на каналі можна знайти Індуське вторгнення в Канаду щоб потім звідти хоч якось, хоч нелегально, попасти США,  але багато з них залишилось та залишається в Канаді, навіть якщо спочатку для декого Канада була просто як тимчасовий хаб з ціллю щоб пізніше якось попасти у США...

І, можливо раніше я би так серйозно не сприймав якогось ютубера який можливо просто ловить хайп з любої теми, але зовсім недавно я сам був Lakewood, NJ і сам багато чого бачив на власні очі...

Змінено користувачем Waver
Опубліковано
В 18.05.2026 в 11:56, vampirich сказав:

а щоб було релевантно - то маєш інформацію який відсоток арабів поза межами туристичних зон - радикали або підтвердження того що всі?

Нерелевантно по Балі досвід переносити на Індонезію (по мусульманах).

А по іншому - моє слово проти твого. Маю аргументи, вважаю що правий. Але це явно в іншу тему треба переходити.

Опубліковано

Є в мене приятель (колишній колега), який поїхав з дружиною і дитиною,  то останнім часом працює в Німеччині (постійні відрядження, електрику на промислових об'єктах робить). Років 2 тому цікавився як би то в Німеччину переїхати. З роботою і ЗП там туговатотно місці. Це при тому, що в нього батько болгарин, і хоч колега виріс в Луцьку, але він болгарську знає, тобто не має мовного бар'єру. На місці працював десь на кухні (кажись недалеко від моря, курортна зона, – але це уточнювати треба).

Опубліковано
В 22.05.2026 в 07:35, Unknown сказав:

Є в мене приятель (колишній колега), який поїхав з дружиною і дитиною,  то останнім часом працює в Німеччині (постійні відрядження, електрику на промислових об'єктах робить). Років 2 тому цікавився як би то в Німеччину переїхати. З роботою і ЗП там туговатотно місці. Це при тому, що в нього батько болгарин, і хоч колега виріс в Луцьку, але він болгарську знає, тобто не має мовного бар'єру. На місці працював десь на кухні (кажись недалеко від моря, курортна зона, – але це уточнювати треба).

Тоді якщо тільки айтішна робота віддалено то ок.

• +1 1
Опубліковано

Новий лорд-мер міста Бірмінгем Закер Чоудрі ледь зміг прочитати текст присяги англійською мовою, а церемонія проходила під мусульманські молитви.

Бірмінгем — найбільше за населенням місто у Британії після Лондона.

• Збентежений 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...