Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 28.04.2026 в 01:02, Zheny@ сказав:

Не завжди піар. 

Часом просто розуміння того, що ті гроші дійсно там де треба, і купили за ті гроші дійсно те, що треба. 

Знаю випадків багато, коли командири просто дерибанили ті донати на свої власні потреби. І до бригади не доходило ні копійки, або ж реально копійки. Замість дронів чи оптики з тепловізорами, в командира з'являлася квартира десь в хорошому місці, записана на кота. Чи нове авто, куплене за збори, і записане на собаку сусіда. 

можливо таке теж присутнє, але тут рівні інші скажем так, коли я прошу то типу теж хочуть підтвердження, я просив товаром, а не баблом :)

• Відповідей 1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 28.04.2026 в 12:43, MACCEN сказав:

можливо таке теж присутнє, але тут рівні інші скажем так, коли я прошу то типу теж хочуть підтвердження, я просив товаром, а не баблом :)

ну що грошима що товаром, навіть якщо дуже специфічним товаром - то для чесних людей.

• +1 2
Опубліковано
В 28.04.2026 в 13:12, vampirich сказав:

ну що грошима що товаром, навіть якщо дуже специфічним товаром - то для чесних людей.

Це умовно там кабель вита пара, щось таке просте, роутер. Та і понту продавати якщо собі треба на потреби.

Опубліковано
В 28.04.2026 в 13:12, vampirich сказав:

Думаю то не поодинокі випадки, і він не один в цьому замішаний. За таке треба саджати як за держ зраду.

По факту він працює на ворога в такому випадку.

• +1 3
Опубліковано (змінено)
В 28.04.2026 в 12:29, MACCEN сказав:

Думаю то не поодинокі випадки, і він не один в цьому замішаний. За таке треба саджати як за держ зраду.

По факту він працює на ворога в такому випадку.

Але чомусь не саджають. І винні в результаті ті, хто про це говорить, не замовчує, а не той, хто краде 

Змінено користувачем INVICTUS
  • +1 1
Опубліковано
В 28.04.2026 в 12:25, MACCEN сказав:

умовно там кабель вита пара, щось таке просте, роутер

таке можна й знайти.

Зазвичай Басіл таке шукав. 

то йому багато віддавали. 

Ти не мовчи. Чим можна допоможемо. Хто чим. 

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ото читаю спекуляції на тему повернення чоловіків призовного віку з-за кордону.

Єдина "лазєйка" - порушення закону. Грубе порушення. 

Інакше не можливо. Суперечить нормам міжнародного права. 

Саме цікаве, що найбільше про це кричить одна людина в Німеччині - прем'єр-міністр Баварії Зьодер. 

Інші якось тихо, їх не чути. 

Його можна зрозуміти, одна з найбагатших земель в країні і найбільше кількість українців зосереджена саме там. 

І багато з них працювати не йдуть. Бюджет не наповнюють і т.д. 

На другому місці Польща. 

Там все ясно. Навроцький почав брати до рота сопілку з рашки. Підігріває ворожнечу між поляками та українцями. Та й взагалі часто меле таку хуйню, що ні на яку голову не налазить. 

Там я писав вище, Чехія зрозуміла, що українці почали наповнювати бюджет - і тихенько собі сопе в 2 дзюрки. А нафіга їм виганяти людей, які приносять прибуток країні? (там ще фішка в тому, що в Чехії соцвиплати не особо великі, але роботи валом!).

Нідерланди та іспанія мовчать. Там така ж ситуація, як і в Чехії. Робота є - працювати немає кому. 

Я це все до того, що якщо (раптом), Польща і Німеччина надумають якось виганяти людей - то є куди розбігатися. 

• +1 1
Опубліковано

ще на цю тему. 

в Україні немає кому працювати, то мають завозити індусів (та ж фігня, що в рашці - один в один!!!). 

Це така байка... який індус поїде в Україну, де середня ЗП не набагато вища, ніж в Індії? 

Ці хлопці в чалмах в Польщу їдуть. Їх там багато. Працював з ними. 

БУли такі, що не знали як користуватися канцелярським ножем. Про мікрохвильовку я мовчу.... каструлю туди пхав... 

А були й такі, що маслали за трьох! І якісно і швидко. 

Це мені швидше нагадує щось типу - ми знищимо своє працездатне населення, натомість завеземо дешеву робочу силу звідкись. 

Опубліковано

Чому аж так, в бізнеса вибору немає, будуть платити індусам більше вимушено, + житло, їм дадуть набагато більше пелюшок чим своїм.

+ Дадуть їм більше прав, по факту рік два і вже вони будуть качати тут права, в не ми. Вони вміють об'єднуватись в них є касти і т.д.

І що саме головне колись казали що індуси та й ближнього сходу їздили вчитись студенти, не тому що в нас престижне навчання, в тому що в нас було дешевше вчитись чим там + не було конкурсу для них, як у них. Можна тільки уявити який конкурс в будь деякий інституту в Індії, напевно мінімум 30 людей на місце.

Опубліковано
В 08.05.2026 в 15:24, MACCEN сказав:

Дадуть їм більше прав, по факту рік два і вже вони будуть качати тут права, в не ми. Вони вміють об'єднуватись в них є касти і т.д.

Не буде такого. Женя сказав, що вони сюди не поїдуть.

Опубліковано
В 08.05.2026 в 15:24, MACCEN сказав:

Чому аж так, в бізнеса вибору немає, будуть платити індусам більше вимушено, + житло, їм дадуть набагато більше пелюшок чим своїм.

+ Дадуть їм більше прав, по факту рік два і вже вони будуть качати тут права, в не ми. Вони вміють об'єднуватись в них є касти і т.д.

І що саме головне колись казали що індуси та й ближнього сходу їздили вчитись студенти, не тому що в нас престижне навчання, в тому що в нас було дешевше вчитись чим там + не було конкурсу для них, як у них. Можна тільки уявити який конкурс в будь деякий інституту в Індії, напевно мінімум 30 людей на місце.

В світлі  глобального  знецінення прямо на очах розумової праці, так само відпадає потреба , а отже і бажання  та сенс в широких мас пхатися в універ. 

Та й в не широких теж. 

Опубліковано

В мого конкурента вже давно продавцем працює афроукраїнець.

Каже, що трохи ледачий. Але рахує в свою сторону дуже добре.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...