Alex S Опубліковано 25 Березня, 2024 в 16:55 Автор Поділитися #51 Опубліковано 25 Березня, 2024 в 16:55 (змінено) В 25.03.2024 в 18:01, xPON сказав: Та кажуть, що там арабів вже трохи є. В Норвегії живе жінка товариша військового, то як виходить на відеозв*язок, то постійно якесь неєвропейське лице в кадр потрапляє. Знаєш…, я трохи відступлю від теми, але дотично ,це сюди. Я не можу ще зрозуміти нашого інтернет суспільства, як і суспільства цінностей зараз взагалі. Тобто , мова про блогінг , мувінг. Я б з задоволенням послухав би хірургів великих лікарень. Військових хірургів, вчених ядерної фізики, хочаб замів Хмельницької чи Рівненської АЕС, капітанів морських суден, головного архітектора мосту через Дніпро, мільнера - бізнесмена, пох як він заробив свої мільйони….. І чути я хотів би не однотипні розповіді і відео про їх роботу, а їх погляд на резонансні події сьогодення. Тіко тих блохів нема. Є мільйонні перегляди якихось маргіналів , і я не можу збагнути ,що цікавого з тих лунів. То циганка-Мауглі з Ужгорода , то дід що хуями до власного онука криє і бачить в 5 ранку чупакабру, то якась пласмасова блядь в 50 років вчить як треба правильно блядувати ,таке. Це цікавить по кількості переглядів наше сучасне суспільство. То я коли по роботі зустрічаю цікавих людей, очі не засипаю, але якщо є можливість ,то стараюся спілкуватися. Так от говорив з одним вченим амером, ще коли працював на авіацію ООН . І він був саме по цим справам. По міграції, демографії , соціології . Первинна освіта Йєльський університет. Було йому років 10 тому 60. То щоб довго не мусолити, мова була про процент европеоідів в світі. Офіційно рахують 35 приблизно відсотків людства європпоідною расою Землі. Той довго і обґрунтовано пояснював…. Арабський світ - то європеоіди? Латинська Америка з перешийком америк - то євопеоіди чи троха індєйци з негроідами? Індуси , яких більше мільярда ? Коротше кажучи ,всі його і схожих по рівню вчених цього сектору вчених сходяться в підрахунках , що таких як ми з тобою( білих без помісу) …….- 12 відсотків. І ми зменшуємся, наш процент зменшується. Бо Бразерс пропагує інтеррейшал секс, бо в Америці море мулатів, бо баби в Європах не родять дітей, а всі інші раси зараз - це завод кузнєчно-пресових вузлів. ( Процент чорних мігрантів в Норвегію мінімальний в порівнянні з півднем Європи) Змінено 25 Березня, 2024 в 17:42 користувачем Alex S 1 5 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 25 Березня, 2024 в 17:36 Поділитися #52 Опубліковано 25 Березня, 2024 в 17:36 White Life Matter 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex S Опубліковано 25 Березня, 2024 в 17:52 Автор Поділитися #53 Опубліковано 25 Березня, 2024 в 17:52 В 25.03.2024 в 11:56, MACCEN сказав: В ідеалі десь біля моря, щоб цілий рік ходити в плавках, з взуття шльопанці ну ще пара футболок на вихід Море це добре коли 2 неділі на відпочинку. Я 15 майже років прожив за 300 метрів від моря. А коли працюєш, пару раз скупаєшся. Може. Точно тобі кажу. Хіба може почати бухати …і до рибаків податися в банду. Один плюс немає головняку з опаленням. Це завджи літом жарко, і є слово СЕЗОН. Тобто в наших широтах це 2 місяці , Туніс, Гішпанія чи Кіпр ну нехай 4 -5 місяців. А далі - тишина і відсутність роботи на тих морях. Якби так усе було просто то усі б французи жили б на Середземному морі, іспанці на морі з океаном, італійці взагалі купалися б , шльопки не знімаючи … Тільки більшість чогось живе в материковій частині. Де виробництво, де заводи,де ферми і тд. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xPON Опубліковано 25 Березня, 2024 в 18:47 Поділитися #54 Опубліковано 25 Березня, 2024 в 18:47 В 25.03.2024 в 19:52, Alex S сказав: Я 15 майже років прожив за 300 метрів від моря. А де ти саме жив, якщо не секрет. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jurgen007 Опубліковано 25 Березня, 2024 в 19:09 Поділитися #55 Опубліковано 25 Березня, 2024 в 19:09 (змінено) В 25.03.2024 в 16:49, Alex S сказав: І ні індусів, ні філіппінців , ні арабів, ні африканців… Мерзнуть ,сцуки.. Ці зараз не основна проблема - так незручність, один Брейвік з автоматом он з сотнею справився, зате там дофіга кацапур. Як казав іх вошдь перед кацапськими лічінками: "Расія нікдє нє заканчіваєцца". Тому їхати жити в сша теж не кращий вибір, Берингову протоку можна зимою танками переїхати щоб етнічних рускіх ескімосів на Алясці захистити а там і до Сієтла рукой подать, рускіх там ой как гнобят. Змінено 25 Березня, 2024 в 21:06 користувачем jurgen007 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex S Опубліковано 25 Березня, 2024 в 19:26 Автор Поділитися #56 Опубліковано 25 Березня, 2024 в 19:26 В 25.03.2024 в 20:47, xPON сказав: А де ти саме жив, якщо не секрет. В Євпаторії 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 25 Березня, 2024 в 20:05 Поділитися #57 Опубліковано 25 Березня, 2024 в 20:05 білу расу замінить штучний інтелект, а чорну роботу будуть кольорові виконувати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romanc Опубліковано 26 Березня, 2024 в 04:56 Поділитися #58 Опубліковано 26 Березня, 2024 в 04:56 В 25.03.2024 в 18:55, Alex S сказав: Знаєш…, я трохи відступлю від теми, але дотично ,це сюди. Я не можу ще зрозуміти нашого інтернет суспільства, як і суспільства цінностей зараз взагалі. Тобто , мова про блогінг , мувінг. Я б з задоволенням послухав би хірургів великих лікарень. Військових хірургів, вчених ядерної фізики, хочаб замів Хмельницької чи Рівненської АЕС, капітанів морських суден, головного архітектора мосту через Дніпро, мільнера - бізнесмена, пох як він заробив свої мільйони….. І чути я хотів би не однотипні розповіді і відео про їх роботу, а їх погляд на резонансні події сьогодення. Тіко тих блохів нема. Є мільйонні перегляди якихось маргіналів , і я не можу збагнути ,що цікавого з тих лунів. То циганка-Мауглі з Ужгорода , то дід що хуями до власного онука криє і бачить в 5 ранку чупакабру, то якась пласмасова блядь в 50 років вчить як треба правильно блядувати ,таке. Це цікавить по кількості переглядів наше сучасне суспільство. То я коли по роботі зустрічаю цікавих людей, очі не засипаю, але якщо є можливість ,то стараюся спілкуватися. Так от говорив з одним вченим амером, ще коли працював на авіацію ООН . І він був саме по цим справам. По міграції, демографії , соціології . Первинна освіта Йєльський університет. Було йому років 10 тому 60. То щоб довго не мусолити, мова була про процент европеоідів в світі. Офіційно рахують 35 приблизно відсотків людства європпоідною расою Землі. Той довго і обґрунтовано пояснював…. Арабський світ - то європеоіди? Латинська Америка з перешийком америк - то євопеоіди чи троха індєйци з негроідами? Індуси , яких більше мільярда ? Коротше кажучи ,всі його і схожих по рівню вчених цього сектору вчених сходяться в підрахунках , що таких як ми з тобою( білих без помісу) …….- 12 відсотків. І ми зменшуємся, наш процент зменшується. Бо Бразерс пропагує інтеррейшал секс, бо в Америці море мулатів, бо баби в Європах не родять дітей, а всі інші раси зараз - це завод кузнєчно-пресових вузлів. ( Процент чорних мігрантів в Норвегію мінімальний в порівнянні з півднем Європи) А ти не знав як роблять ті тіктокі-ютуби? Вони підбирабють тобі ролікі на теми, які тобі були цікаві, ти спинився на них... 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex S Опубліковано 26 Березня, 2024 в 05:51 Автор Поділитися #59 Опубліковано 26 Березня, 2024 в 05:51 В 26.03.2024 в 06:56, romanc сказав: А ти не знав як роблять ті тіктокі-ютуби? Вони підбирабють тобі ролікі на теми, які тобі були цікаві, ти спинився на них... Ні не знав. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 26 Березня, 2024 в 08:56 Поділитися #60 Опубліковано 26 Березня, 2024 в 08:56 В нас просто підміна цінностей а саме їбашити та вкалувати образно на останній айфон, і рухатись за останніми трендами. Є правда такі які з меншими заробітками щасливіше та дружніше живуть, і кафують від життя. А тут я кайфанкш якщо в тебе 14 айфон, а в кума вже 15, в тебе авто вже три роки, а кум вже нову з салону купив І так люди боряться за не зрозумілі цінності і лягають раніше в труну. знаю людей які мають бізнес, гроші є, а дитину за 7 років не можуть звозити на море бо немає часу та й нащо їй те море, нехай сходить в басейн. ТАК є люди з якими цікаво поговорити тому що вони прожили цікаве життя нехай навіть важке, але вони щось будували, до чогось стрімились такого едакого явно не придбати останній айфон. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 26 Березня, 2024 в 09:04 Поділитися #61 Опубліковано 26 Березня, 2024 в 09:04 В 26.03.2024 в 10:56, MACCEN сказав: В нас просто підміна цінностей а саме їбашити та вкалувати образно на останній айфон, і рухатись за останніми трендами. Ну то хто вам винен, що у вас така система цінностей 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex S Опубліковано 26 Березня, 2024 в 11:23 Автор Поділитися #62 Опубліковано 26 Березня, 2024 в 11:23 (змінено) В 26.03.2024 в 10:56, MACCEN сказав: В нас просто підміна цінностей а саме їбашити та вкалувати образно на останній айфон, і рухатись за останніми трендами. Є правда такі які з меншими заробітками щасливіше та дружніше живуть, і кафують від життя. А тут я кайфанкш якщо в тебе 14 айфон, а в кума вже 15, в тебе авто вже три роки, а кум вже нову з салону купив І так люди боряться за не зрозумілі цінності і лягають раніше в труну. знаю людей які мають бізнес, гроші є, а дитину за 7 років не можуть звозити на море бо немає часу та й нащо їй те море, нехай сходить в басейн. ТАК є люди з якими цікаво поговорити тому що вони прожили цікаве життя нехай навіть важке, але вони щось будували, до чогось стрімились такого едакого явно не придбати останній айфон. Змінено 27 Березня, 2024 в 05:59 користувачем Alex S Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Waver Опубліковано 28 Березня, 2024 в 20:06 Поділитися #63 Опубліковано 28 Березня, 2024 в 20:06 (змінено) Скільки потрібно заробляти в 2024 щоб комфортно жити самому або сім'єю з двома дітьми в Чикаго та інших містах США, таблиця по ссилці. Скажу одразу, що в нашому розумінні, тобто для більшості, те що вони називають комфортно - це вже дуже "жирно" жити How much money do single adults need to make to live comfortably in Chicago? WWW.FOX32CHICAGO.COM How much money do you need to make to live comfortably in Chicago in 2024? A new study by SmartAsset has the answer. Змінено 28 Березня, 2024 в 20:37 користувачем Waver 1 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 28 Березня, 2024 в 21:44 Поділитися #64 Опубліковано 28 Березня, 2024 в 21:44 А мене знайомий заробляєте $8k живе в Луцьку, айтішник і каже мало Луцьк не дешеве місто то точно 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 29 Березня, 2024 в 02:54 Поділитися #65 Опубліковано 29 Березня, 2024 в 02:54 On 3/28/2024 at 11:44 PM, MACCEN said: А мене знайомий заробляєте $8k живе в Луцьку, айтішник і каже мало Луцьк не дешеве місто то точно на що він витрачає найбільше? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 29 Березня, 2024 в 06:14 Поділитися #66 Опубліковано 29 Березня, 2024 в 06:14 В 29.03.2024 в 04:54, case_l сказав: на що він витрачає найбільше? На провідника через Тису 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 29 Березня, 2024 в 06:17 Поділитися #67 Опубліковано 29 Березня, 2024 в 06:17 On 3/29/2024 at 8:14 AM, volks said: На провідника через Тису а я думав на дрони Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 29 Березня, 2024 в 09:19 Поділитися #68 Опубліковано 29 Березня, 2024 в 09:19 Поляки почали масово скуповувати житло в Іспанії, щоб було куди тікати в разі війни – ЗМІ TSN.UA Ймовірний напад РФ на Польщу: поляки купують квартири в Іспанії як притулок у разі війни. Деталі ᐅчитайте новини 1+1 (ТСН.ua) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 29 Березня, 2024 в 10:15 Поділитися #69 Опубліковано 29 Березня, 2024 в 10:15 В 26.03.2024 в 10:56, MACCEN сказав: В нас просто підміна цінностей а саме їбашити та вкалувати образно на останній айфон, і рухатись за останніми трендами. Є правда такі які з меншими заробітками щасливіше та дружніше живуть, і кафують від життя. А тут я кайфанкш якщо в тебе 14 айфон, а в кума вже 15, в тебе авто вже три роки, а кум вже нову з салону купив І так люди боряться за не зрозумілі цінності і лягають раніше в труну. знаю людей які мають бізнес, гроші є, а дитину за 7 років не можуть звозити на море бо немає часу та й нащо їй те море, нехай сходить в басейн. ТАК є люди з якими цікаво поговорити тому що вони прожили цікаве життя нехай навіть важке, але вони щось будували, до чогось стрімились такого едакого явно не придбати останній айфон. Є нюанс з останнім айфон В айфон один раз вклав, умовно тисячу, або 550 доларів за новий. А потім старий здаєш,і лише докладаєш 100 -200 доларів за останній. А на рахунок ,,каже ,що 8 тис дол заробітку мало,, . То ніхте не заважає наприклад тобі, КАЗАТИ, що тобі мало заробітку в 5 тис доларів, чи 10 тис доларів. Це ж лише КАЗАТИ.. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 29 Березня, 2024 в 10:23 Поділитися #70 Опубліковано 29 Березня, 2024 в 10:23 On 3/29/2024 at 12:15 PM, Nokian said: Є нюанс з останнім айфон В айфон один раз вклав, умовно тисячу, або 550 доларів за новий. А потім старий здаєш,і лише докладаєш 100 -200 доларів за останній. А на рахунок ,,каже ,що 8 тис дол заробітку мало,, . То ніхте не заважає наприклад тобі, КАЗАТИ, що тобі мало заробітку в 5 тис доларів, чи 10 тис доларів. Це ж лише КАЗАТИ.. а ти приблизно визначаєш дохід людини по тому який телефон вони купують? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 29 Березня, 2024 в 11:06 Поділитися #71 Опубліковано 29 Березня, 2024 в 11:06 В 29.03.2024 в 11:19, case_l сказав: Поляки почали масово скуповувати житло в Іспанії, щоб було куди тікати в разі війни – ЗМІ TSN.UA Ймовірний напад РФ на Польщу: поляки купують квартири в Іспанії як притулок у разі війни. Деталі ᐅчитайте новини 1+1 (ТСН.ua) Класна новина, вже уявляю як всі поляки масово ринулися скуповувати не дешеву іспанську нерухомість масово це придбали 1000 об'єктів чи 10. в Іспанії дуже багато росіян, скоро можуть і іспанців освобождать від житла 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 29 Березня, 2024 в 11:07 Поділитися #72 Опубліковано 29 Березня, 2024 в 11:07 В 29.03.2024 в 12:15, Nokian сказав: Є нюанс з останнім айфон В айфон один раз вклав, умовно тисячу, або 550 доларів за новий. А потім старий здаєш,і лише докладаєш 100 -200 доларів за останній. А на рахунок ,,каже ,що 8 тис дол заробітку мало,, . То ніхте не заважає наприклад тобі, КАЗАТИ, що тобі мало заробітку в 5 тис доларів, чи 10 тис доларів. Це ж лише КАЗАТИ.. Скільки я не продавав своє, та й тут теж такі є. То є закон підлості як купуєш в когось беушне то це дорого, а як сам продаєш то аби продати щоб не валялось 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 29 Березня, 2024 в 11:56 Поділитися #73 Опубліковано 29 Березня, 2024 в 11:56 On 3/29/2024 at 1:06 PM, MACCEN said: Класна новина, вже уявляю як всі поляки масово ринулися скуповувати не дешеву іспанську нерухомість масово це придбали 1000 об'єктів чи 10. в Іспанії дуже багато росіян, скоро можуть і іспанців освобождать від житла цікава тенденція, що і кацапи самі від своїх валять подалі, не тільки поляки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 29 Березня, 2024 в 12:33 Поділитися #74 Опубліковано 29 Березня, 2024 в 12:33 В 29.03.2024 в 13:56, case_l сказав: цікава тенденція, що і кацапи самі від своїх валять подалі, не тільки поляки там не пересічні росіяни явно, і я думаю Іспанія там свого роду як буферний офшор, колись це була Великобританія, але там побили горшки тому що вони нам допомагають у війні. А Іспанія нейтральна якби, та й на політичній арені щось її не сильно і чути. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 29 Березня, 2024 в 12:55 Поділитися #75 Опубліковано 29 Березня, 2024 в 12:55 В 29.03.2024 в 13:07, MACCEN сказав: Скільки я не продавав своє, та й тут теж такі є. То є закон підлості як купуєш в когось беушне то це дорого, а як сам продаєш то аби продати щоб не валялось А багаті купують дешево,а продають дорого. Тому вони й багаті Але це треба добре вміти. Тому й багатих мало . В нас цьому вмінню не вчать ні в школі,ні вдома. Тому ми й бідна країна Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення