Перейти до змісту

Як нині живеться в США?

paksivatova

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 14.05.2024 в 12:57, romanc сказав:

брсмовскому  нашому не було помилок.

Ауді100 2.3 5цил. стояла років 3 з газом у балоні, лише масло залив в циліндри...

Завелась на газу БРСМ!!!  Не такий "гавняний" виходить у них газ.

• Відповідей 823
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 15.05.2024 в 11:02, Oli сказав:

Ауді100 2.3 5цил. стояла років 3 з газом у балоні, лише масло залив в циліндри...

Завелась на газу БРСМ!!!  Не такий "гавняний" виходить у них газ.

Я не про газ, а про бе85- спирт з 15% бензину.

А на газу з карбюратором я їздив зовсім без бенза, навіть в мороз заводилася.

Опубліковано
В 14.05.2024 в 17:57, Unknown сказав:

Цікаво, хто на ньому регулярно їздить. Там енергія від згорання літри  помітно нижча, тому і дає помилку. По суті якщо зашити карти вприску з пропорційним  коригуванням порції, то буде працювати нормально (з трохи більший розходом), але тоді звичайний бензин буде давати занадто багату суміш. Потрібно дві карти заливати і переключатись :) .

Ну і воду він в собі розчиняє, на відміну від бензину, та погано змащує,  тому згубно з часом впливає механізми, що не розраховані на таке.

Там надпис був, що для біпаливних машин.

• 6 місяців потому...
Опубліковано
В 27.02.2024 в 00:00, jurgen007 сказав:

За часів Рейгана основа республіканської партії були підприємці, середній клас - люди з університетською освітою чи коледжом, зараз за Трампа голосують фермери з півдня і центру, робітники, далекобійники типу Вавера чи зятя моєї сестри - люди які насилу отримали базову освіту /навчились писати і рахувати з калькулятором/. Тому і така популістична політика сша , живуть сьогоднішним днем - той шофер не здатний зрозуміти, що завтра пересяде з набіни своєї фури з душем і біотуалетом в танк, башту якого він зараз перевозить. Ситуація в сша схожа з Німеччиною на початку 30-х, коли неосвічені бюргери голосували за Гітлера.:(

Гітлер в короткий термін вивів країну в передові країни Європи, тому тут спірне питання що і як.

Опубліковано
On 11/24/2024 at 4:18 PM, MACCEN said:

Гітлер в короткий термін вивів країну в передові країни Європи, тому тут спірне питання що і як.

і посадив німців в танки

• +1 2
Опубліковано
В 24.11.2024 в 16:18, MACCEN сказав:

Гітлер в короткий термін вивів країну в передові країни Європи

Ви трохи історію почитайте,яким чином він це зробив.Тільки один з факторів-за *тунєядство*-концтабір.А чого варта *Трудова армія*,де отримували лиш кишенькові гроші.Я думаю,ви би не захотіли брати участь в такому *відроджені економіки*.Але треба надати їм належне-німці працелюбивий народ і це заслуга не Гітлера.

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано
On 11/25/2024 at 12:21 PM, igrok said:

Ви трохи історію почитайте,яким чином він це зробив.Тільки один з факторів-за *тунєядство*-концтабір.А чого варта *Трудова армія*,де отримували лиш кишенькові гроші.Я думаю,ви би не захотіли брати участь в такому *відроджені економіки*.Але треба надати їм належне-німці працелюбивий народ і це заслуга не Гітлера.

головне не кишенькові гроші, а вєлічіє країни

Опубліковано
В 24.11.2024 в 23:34, case_l сказав:

і посадив німців в танки

скоро вони знову відновлять свій рейх, так як вже і так ясно що все "добазарено" очікують тільки свого моменту.

США вже не так сильно впливає на ЄС, так як в німців нефігові технології, та вони передові, навіть взяти до уваги технологічних та хімічних гігантів, той же самий BASF, та й німеччина входить як в мінімум в 5тірку країн які мають світових технологічних гігантів.

не зря ж вони трубу тягнули газову, я впевнений вони знали чим то все закінчиться і так далі, гроші та все інше рахувати вони явно вміють, тому говорити можна багато звичайно, але час покаже.

США вже втрачає свої певні позиції впливу на ЄС, так як територіально вони далеченько, в них у самих вистачає проблем. Не дарма навіть "епл" якщо вірити інтернету, вже переводить деяке виробництво в Індію так як з Китаєм вже напевно не ті відносини що були колись.

НАТО обісралось зі всіх сторін, так як по факту ті країни які не мають впливу в ЄС вони всі очкують і розуміють що у випадку реального попандоса за них впрягатись ніхто не буде. тому що "своя сорочка явно ближче", тому буде там по принципу кожен сам засебе, крім декількох країн які обєднаються. І ЄС взагалі задумувався як противага Китаю, США, та рашці, але біда їхня в тому що США не дурні і навпихували їм країни, які скажем так "дотаційні" для ЄС, та й бляха ще мають право "вето" і можуть палки в колеса вставляти при потребі, що теж явно не подобається тим, які хочуть щоб робили те, шо їм кажуть. Тому ЄС трансформується потихеньку можливо в інший союз без купи інших країн.

Згадався німець, який казав що коли Польща вступила в ЄС, то в них одразу багато бізнессу тупо накрилось, так як поляки швидко зайняли нішу перевезення, і постачання тих самих автозапчастин "в чоррну" так як їм той же бош умовно продає по 100 євро стійку, а для німецього ринку по 120 євро. Він має деілька магазинів з продажу автозапчастин, кажу чому не купуєш в Німеччині, в тебе ж поряд завод БОШ, а він каже так купую в поляків в них дешевше виходить навіть з доставкою, доставка в них так працює, що в будь який куточок країни доставка не більше 24 годин. І пересічним німяцм такий підхід та скажем так демпінг не підходить. Звичайно німці мають і плюси дешешву роботчу силу, наші їдуть на будови, та інші менш кваліфіковані роботи в Польщу а поляки в Німеччину та інші багатші скажем так країни ЄС,

• Збентежений 1
Опубліковано
В 26.11.2024 в 02:01, MACCEN сказав:

скоро вони знову відновлять свій рейх,

Ні,так як в 1933 році в них не вийде,не ті вже німці ,що були тоді.В 1945-46 роках совєти капітально їм пошкодили гєнофонд,більш як 90% німок побували під совєтським солдатами.А ви уявляєте який там сброд був?

Опубліковано
On 11/26/2024 at 2:01 AM, MACCEN said:

скоро вони знову відновлять свій рейх, так як вже і так ясно що все "добазарено" очікують тільки свого моменту.

для цього треба щоб не було виборів і на чолі був один диктатор, інакше курс країни буде змінюватись в залежності від правлячої коаліції

Опубліковано (змінено)
On 11/27/2024 at 4:15 AM, kushmiruk said:

THE END.

Це точно, бо поки той "рейх" чи схожих неадеакватів будуть сюди допускати або взагалі не заблокують - форум приреченний на вимирання...

Змінено користувачем Waver
  • +1 1
Опубліковано

Ми і так вимремо якщо з такими темпами буде йти війна, звичайно ті хто в США їх це не стосується.

Будуть потім казати звідти "як нам болить за батьківщину, що аж сльози навертаються* :)

Опубліковано

Як люди є міцними лише тоді, коли важко тренуються, чи б.ються на виживанні- так само і з країнами.

Досить розніжитися, запливсти жирком, і тебе вже обскакують бідніші та голодніші.

В 14 році читав один кремліський ресурс , там було дуже цікаве прогнозування , до речі якоїсь американської агенції.

Так по ньому Польща обжене Німеччину. Америка втратить світове лідерство.

Потрохи все так і йде.

Ще там на тому ресурсі  були оці криваві фантазії щодо України.

Я тоді ще постив тут це, десь має бути.

В мене одне питання, чому наші українські лідери та аналітики не звернули уваги на такі тенденції. 

• Ха-ха 1
Опубліковано
On 11/30/2024 at 8:30 PM, Nokian said:

Потрохи все так і йде.

dc9229f6-8bba-432a-adce-dd90ffd64cab.jpg

• +1 1
Опубліковано (змінено)

@Nokianвсе так і йде

На 2021-27 роки Польща отримає з бюджету ЄС 160 млрд євро

Змінено користувачем case_l
Опубліковано
В 30.11.2024 в 20:30, Nokian сказав:

Як люди є міцними лише тоді, коли важко тренуються, чи б.ються на виживанні- так само і з країнами.

Досить розніжитися, запливсти жирком, і тебе вже обскакують бідніші та голодніші.

В 14 році читав один кремліський ресурс , там було дуже цікаве прогнозування , до речі якоїсь американської агенції.

Потрохи все так і йде.

Ще там на тому ресурсі  були оці криваві фантазії щодо України.

Я тоді ще постив тут це, десь має бути.

В мене одне питання, чому наші українські лідери та аналітики не звернули уваги на такі тенденції. 

Польща обжене Німеччині, статтю напевно поляк щирий писав :)

По факту я дивлюсь ті країни, якими керують старі пердуни розвалюються потихеньку в силу того що з часом в голові тільки одне "а навіщо щось міняти, і так все добре". Так розваливсся Союз, так і валиться все інше, в нас по факту за роки були одні старічки яким і так було ніштяк. Нащо інновації - це гемор. і все таке в такому роді.

А в нас вийшло так, що ми і не сильні і не розумні якось вийшли, отримали в спадок велик країну, де дофіга ресурісв, розумних простих людей, інженерів, техніків, архітекторів, та тьма спеціалістів, яких треба було втримати в ті херові часи, коли за куском хліба їхали вони в інші країни,  і нікуя нормально з цим всім не розпорядились ці президенти, загнали граїну в борги, за які прості люди розплатитись наврятчи колись зможуть.

І зараз людей гнітить то все ще більше, а ще напевно те, що ті хто виїхав потім будуть вказувати як нам тут жити, і ще й приїдуть назад будуть розказувати як ми не правильно воювали, виживали, боролись і так далі... Прийдуть на все готове їхні діти які морально стійкіші, за тих хто тут, які виростають в тривогах, в стресах, у не визначеності в сьогоденні як то кажуть.... Ще й будуть казати - йди звдси кантужений не лякай моїх дітей.

• -1 1
Опубліковано
В 02.12.2024 в 02:04, MACCEN сказав:

і ще й приїдуть назад будуть розказувати як ми не правильно воювали, виживали, боролись і так далі... Прийдуть на все готове їхні діти які морально стійкіші, за тих хто тут, які виростають в тривогах, в стресах, у не визначеності в сьогоденні як то кажуть.... Ще й будуть казати - йди звдси кантужений не лякай моїх дітей.

Багато хто більш не приїде. Особливо їх діти. Навіщо? Щоб отримати тут освіту, яка ніким не визнається? Ще й дорожче коштуватиме ніж там? Проміняти життя у країні ЄС на життя у країні, майбутнє якої абсолютно не визначено? Нарватись на хейти тих, хто тут залишився в силу різних причин і тепер вважає що він більш щирий українець, ніж той, хто виїхав, не знаючи при цьому чому? Не треба себе тішити якимись хибними уявами..

• Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
On 12/2/2024 at 12:41 PM, Electronshik said:

Багато хто більш не приїде. Особливо їх діти. Навіщо? Щоб отримати тут освіту, яка ніким не визнається? Ще й дорожче коштуватиме ніж там? Проміняти життя у країні ЄС на життя у країні, майбутнє якої абсолютно не визначено? Нарватись на хейти тих, хто тут залишився в силу різних причин і тепер вважає що він більш щирий українець, ніж той, хто виїхав, не знаючи при цьому чому? Не треба себе тішити якимись хибними уявами..

ну так в ЄС багато кацапомовних звалює, що не знають українсько мову і знати не хочуть, що голосували за ригів і були проти нато,  то це українці чи не дуже? 

Змінено користувачем case_l
Опубліковано
В 02.12.2024 в 13:13, case_l сказав:

ну так в ЄС багато кацапомовних звалює, що не знають українсько мову і знати не хочуть, що голосували за ригів і були проти нато,  то це українці чи не дуже? 

До чого тут це? Я зовсім інше мав на увазі. Питання не в тому чи дуже українці чи не дуже. А в тому що вони виїхали і багато хто не повернеться. І з кожним роком війни відсоток тих, хто буде бажати повернутись буде меншим.  

• +1 1
Опубліковано
В 02.12.2024 в 14:15, Electronshik сказав:

До чого тут це? Я зовсім інше мав на увазі. Питання не в тому чи дуже українці чи не дуже. А в тому що вони виїхали і багато хто не повернеться. І з кожним роком війни відсоток тих, хто буде бажати повернутись буде меншим.  

І ти оце досі мрієш стати єврочуркою?

• Ха-ха 2
Опубліковано
On 12/2/2024 at 6:40 PM, Alex S said:

а ти хіба не хочеш в європейський рай із нашого пекла? 

Опубліковано
В 02.12.2024 в 18:40, Alex S сказав:

Щоб сім'я жила у безпеці, в мирі і не на таке готовий. Собі вже якось таке, як вийде.. Бо війна ще буде дуже довго і шансів виїхати майже ніяких..

• Подобається 1
  • Дякую! 2
  • +1 3
Опубліковано
On 12/2/2024 at 2:15 PM, Electronshik said:

Так і є. 
в США все прибувають і прибувають наші. А от з тих, кого знаємо, ніхто не виіжджає. 
І шукають варіанти як лишитися.

• +1 2
Опубліковано
On 12/3/2024 at 12:41 PM, Electronshik said:

Щоб сім'я жила у безпеці, в мирі і не на таке готовий. Собі вже якось таке, як вийде.. Бо війна ще буде дуже довго і шансів виїхати майже ніяких..

Шанси виіхати є, але за які гроші:rolleyes:

як мені збрехали, то і я збрешу

новоприбулий в США заплатив за виізд 25 кусків зелених

• Ха-ха 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...