Jump to content

ПриватБанк подав в суд

Recommended Posts

35 minutes ago, volks said:

Смартквартири - це для студента або для холостяка. І їх купувати на декілька років не бачу сенсу. Хіба під оренду.

Студенту дешевше знімати таку. Ще пенсионерам-однакам.

Така квартира як мінімум дозволить тобі відселитись від батьків, на дистанції мати старт якийсь хоча б. Це як з авто на ринку тільки фераррі, а грошей в тебе тільки на славуту.

В мене товариш в Києві 20 років знімав квартиру, якусь частину назбирав, далі батьки помогли й придбав житло. Каже якби взяв в кредит то давно б вже виплатив своє.

• +1 1

3 хвилин тому, romanc сказав:

Студенту дешевше знімати таку.

Так я про це і написав. Що таке для студента, але студент таке купувати не буде. Тому хіба купувати для того, щоб здавати студенту.

5 хвилин тому, romanc сказав:

Ще пенсионерам-однакам.

Як варіант. Нахіба пенсіонеру 3-кімнатна, якщо достатньо смарт-квартири. А на різницю можна жити в своє задоволення.

3 хвилин тому, MACCEN сказав:

Це як з авто на ринку тільки фераррі, а грошей в тебе тільки на славуту.

Чим тобі хрущ не Славута?

ну так як ти купиш наприклад смарт, якщо скрізь пропонують хороми від 60 квадратів. Поки назбираєш зістаришся скоріше. А держава ще й пережває за демографію, скоро українців будуть в зоопарку показувати як вимерший вид. І все до того йшло завжди. Всі умови щоб тільки молоде покоління виїхало чим швидше, бо тут ні тобі освіти толкової ні роботи за ті гроші які можна було б жити.

• +1 2

ну так як ти купиш наприклад смарт, якщо скрізь пропонують хороми від 60 квадратів.

Від 40.  

А якщо не будують - значить немає попиту.

Поки назбираєш зістаришся скоріше.

Так і на смарт не назбираєш, бо ж

4 хвилин тому, MACCEN сказав:

ні роботи за ті гроші які можна було б жити.

On 23.03.2023 at 12:23, Bliksss сказав:

Подати в суд - можуть, але, здається - виконавча не стягує борги до закінчення війни ,і штрафи на заборгованість не нараховують.

Стягує, з мене 8к за комунальний борг не полінилися з картки зняти.

• Cумний 1

9 minutes ago, xPON said:

а як же ж тоді закони.

On 29.03.2023 at 08:36, turbo сказав:

Повір, не все так просто зі "смарт" квартирами. Я аж ніяк не на стороні луцьких старомодних забудовників (з коридорами по 10+ кв.м. та тупим плануванням) - але й будувати безкінечну к-сть "смарт"-квартир - теж не є просто та економічно доцільно.

Знайомі в дрімтаун на привокзальній купили однокімнатну квартиру на 43 квадрати.  Планування недолуге - кімната 17квадратів, кухня майже 20, а коридору практично нема. Ще 2-м було було норм, а як зараз родилася дитина, то тіснувато, погана звукоїзоляція теж не додає комфорту. Що буде, як дитина підросте, і кудись треба буде ставити іграшки/ дитячі велосипеди - не хочуть і думати.

Зараз порівнюють з моїм 2-кімнатним хрущем на ті ж 44 кв.м і кажуть, що він значно функціональніший.

• +1 1

9 хвилин тому, MACCEN сказав:

а як же ж тоді закони.

Закон, як дишло - куди повернеш, туди і вийшло. 

3 minutes ago, xPON said:

Знайомі в дрімтаун на привокзальній купили однокімнатну квартиру на 43 квадрати.  Планування недолуге - кімната 17квадратів, кухня майже 20, а коридору практично нема. Ще 2-м було було норм, а як зараз родилася дитина, то тіснувато, погана звукоїзоляція теж не додає комфорту. Що буде, як дитина підросте, і кудись треба буде ставити іграшки/ дитячі велосипеди - не хочуть і думати.

Зараз порівнюють з моїм 2-кімнатним хрущем на ті ж 44 кв.м і кажуть, що він значно функціональніший.

так і є, саме дивне що в голові в архітекторів коли дивишся в деяких новобудовах на останніх поверхах на балконах немає козирька. Ну мляха як так, нащо тоді балкон, якщо ти вийшов попити кави в дощову погоду, а тобі капає вода в кружку :)

бо проектують ті, хто там ніколи не буде жити, отже їм якось пофігу. Або як каже замовник так і тулить.

• +1 3

10 minutes ago, MACCEN said:

так і є, саме дивне що в голові в архітекторів коли дивишся в деяких новобудовах на останніх поверхах на балконах немає козирька. Ну мляха як так, нащо тоді балкон, якщо ти вийшов попити кави в дощову погоду, а тобі капає вода в кружку :)

бо проектують ті, хто там ніколи не буде жити, отже їм якось пофігу. Або як каже замовник так і тулить.

Тож пентхаус з відкритою площадкою, якщо поставити тазик з водою, буде з бассейном...

• Подобається 1
  • Ха-ха 2
  • +1 1

13 minutes ago, romanc said:

Тож пентхаус з відкритою площадкою, якщо поставити тазик з водою, буде з бассейном...

ну так не всі стратегічно мислять як ти :)

1 hour ago, xPON said:

видно - є якийсь нюанс, наприклад - борг виник ще до війни, або ще якась причина. Ну і 8К це не 100К чи 150К, як є в деяких "людей", і ніхто роками не може стягнути заборгованість.

• +1 1

4 годин тому, xPON сказав:

Планування недолуге - кімната 17квадратів, кухня майже 20, а коридору практично нема.

А очі куди дивились, коли купували?

4 годин тому, MACCEN сказав:

Ну так не купуйте таке.

Йопересеие, тож не совок, що доводиться жити там, де дали.

Попит формує пропозицію.

• +1 1

4 hours ago, xPON said:

Більш обмеження по вікнах, смарт- одненьке, однакімнатна- два, двокімнатна три...і в новобудові міжкімнатних стін може й не бути при покупці, прив'язка кухні до вентіляціі і каналізації.

• 1 month later...

@MACCEN і як в тебе зараз справи з Приватбанком?

Банк коли подавав до суду, то подав договір там де не було підпису клієнта.

Потім зсилаючись на якийсь технічний збій подав на засіданні суду точно такий самий договір навіть з тією самою печаткою та підписом представника банку але вже з підписом клієнта. 

Якщо технічно я навіть не уявляю як можна таке зробити, хіба як підписатись замість клієнта тому що печатка і підпис сторони банку точно на тих самих місцях, це навіть видно не професійним оком.

1 hour ago, MACCEN said:

Якщо технічно я навіть не уявляю як можна таке зробити, хіба як підписатись замість клієнта тому що печатка і підпис сторони банку точно на тих самих місцях, це навіть видно не професійним оком.

Пам'ятаю, що в Приваті часто розписувався пальцем по сенсорному екрану. Можливо ти так само підписував свій договір, тоді нічого дивного.

• +1 1

Ні то інше зовсім, побачим що скажуть якщо буде заява на віддачу експертизу підпису :D

• 2 weeks later...

Випадково побачив тему.

В мене з іпотекою теж ж0п@, але гірша ситуація((( брав іпотеку в $ по старому курсу, оформлена як позика в фізособи під заставна тієї квартири із безліччю додаткових умов, таких як прив'язка до кусу $ а віддаєш в грн, страховка нерухомості або ж заберемо квартиру і т.д.

Зі своєї ситуації вихід знаю, так як консультувався зі всіма, від виконавчої, банкірів до нотаріусів та адвокатів.

В законі та договорах є безліч "дірочок" через які можете ви, а можуть і вас...

Раджу хорошого профільного юриста (адвоката) який сильний саме в цьому напрямку і не тільки знає, а й має досвід, бо в теорії не завжди як на практиці)))

П.С. Можу порекомендувати свого, якщо треба, за консультацію бере символічно.

Або ж можна в пп побалакати, чим можу-допоможу.

• +1 4

• 4 weeks later...
On 3/16/2023 at 12:14 PM, MACCEN said:

Плюс як можна після закінчення воєнного стану людині за місяць знайти достойну роботу та покрити всі можливі борги перед комуналкою і так далі, ти бачив які зараз зарплати пропонують людям? Чи ти міряєш тільки по своїм доходам? 

Це просто з таким відношенням до людей перемога буде ой як не скоро. 

я не шукаю юристів, просто я назвав ще одну можливу причину чому в людей стає менше мотивації воювати, і чому дехто ухиляється.

PS: принаймні я в квітні сам пішов в військомат та став на облік, поновив всі документи.

Чоловічє ти ще досі не зрозумів що в нас одна система на дві країни з одними режисерами і банківський сектор в нас не виключення, все іде по російському сцерарію де відібрали великі приватні банки в руки держави аби контролювати фінансово людей, і закони чи якісь там фантасмогиричні укази чи постанови неграють ніякої ролі якщо є вказівка держ банкам потрусити народ то вони це будуть робити. Або те саме з армією правди про неї мінінімум бо ж заборонено на фронті все знімати і показувати, і є реально вказівка знищувати села, просто забираючи звідти всіх фізично активних чоловіків які здатні працювати, аби потім забрати оптом всі сг землі України євро бізнесом, а в росії на ту цілину просто зайде Китай  повністю, це все було відомо вже на початку війни, як спочатку були домовленості і ті вагнерівців відпускали і готувались до здачі а потім в план ввели корективи і план переформатували на затяжну війну.Бо на затяжній війні довгій завжди можна більше переділити капіталів і ринків. Просто дехто тільки зараз починає прозрівати через приклади на власній шкурі, нажаль таке життя добре що хоч усвідомлення всієї картини приходить правда запізно, просто порада при першій можливості і щілині треба звідси їхати тути де є справжній капіталізм а не постсовковий, тенденції в нас дуже погані все реально іде по російському сценарії, де спочатку в 2004-до 2010 року біжненс приватний і люди могли жити нормально і заробляти на рівні, а потім почалася так звана корпократія , де дехто маючи добрі підвязки через владу мав змогу отримувати державні кредити які потім списувались і на ці списані кредити покриті державою ішло субкредитування уже на дрібніший бізнес почали зтсворюватися мережі великі і компанії в яких долю мали оті первісні кредитори які кредитували і потім вони вже вимагали не повернення кредиту а долі в бізнесі, це все відбувалось в росії ще в 2008 а в нас трохи з запізненням з 13-14 року, і укрупнення великого бізнесу на пільгових кредитах і поглинули все і задавили середній і малий бізнес або ж прибутки впали в рази, від того і зростала ця напруженість люди бідніли а дехто суттєво багатів хто ліг під великий бізнес, а війна цю ситуацію просто вилила на поверхню, до прикладу історію епіцентру думаю знаєте теж на дармових кредитах побудовані через рішалово з нбу, їх кацапи трохи побомбили а вони і далі продовжують продавати кацапську продукцію прикриваючись і заробляти на переписаному бізнесі в Криму.

Edited by Ole3
  • -1 4

реінкарнація карамби? 

• Ха-ха 1
  • +1 1

• 2 weeks later...

@MACCEN днями, знайомий, навіть не товариш - повернув мені 10-літній борг, не так щоб багато, але позичав на перший внесок  "на рік" - але норм.

Мова не про те, скільки ж в тебе той платіж за іпотеку що не можеш вирішити питання?

Спочатку вони заблокували можливість платити, далі посилались на технічні збої. Потім прийшла повістка в суд. Плюс на договорі не було підпису іпотекдоавця, на друге засідання приніс представник точно такий же договір тільки з підписом навіть печатка на тому ж самому місці, отже хтось підмахнув підпис. Хочуть одразу всю суму. 400 тис. грн. 

На поступки не йдуть ніякі. Що епічно на руках договір в іпотекдоавця відрізняється від того що показав банк. 

Будуть подавати на те щоб провели експертизу чи дійсно підпис справжній та договір.

Триває суд.

• +1 2