Перейти до змісту

Світло без світла

MaestroA

Рекомендовані повідомлення

8 годин тому, nickel сказано:

Ну це не всіх зачепило навіть в Луцьку.

Ну так еліта ж 

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взяв ще пару цікавих світляків з-за кордону...

https://www.ebay.com/itm/165739738829

Переваги:

• 25'000 мАг
  • 36 лед-діодів
  • бездротова зарядка
  • сонячна панель
  • водонепроникний

І ще копійковий led USB на Алі.

Цитувати

ийшов 10 грн.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 20.11.2022 at 09:38, romanc сказано:

Готовое решение:

LeftSuper Tragbares Kraftwerk 600 W mit 100 Solarpanel, Solargenerator Mobile Stromversorgung, 220 V 1500 Reiner Sinuswellen-Energiespeicher für Campingurlaub im Freien, Wohnmobil, E-Bike usw, Orange https://amzn.eu/d/0Ey0kET

Цитувати

Flexible input and output: Fast charging via solar panels: Built-in input, portable power station can be connected to 100 W solar panels (not included) via a cable (not included) and is quickly charged within 8.5 hours. 20 V - 5 A adapter charging: the full time is less than seven hours. Charging the car charger adapter.

Це не готове рішення ((( Сонячна панель не входить в комплект. Це просто опція, яку доведеться купувати окремо.

• Дякую! 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, в тему чи не в тему не знаю, але питання саме через теперішню ситуацію. 

Купив павербанк, потрібно  щоб була змога його швидко зарядити коли дадуть світло. Павер підтримує зарядку 5в 3а. Чи буде він швидко заряджатися від такого мережевого фільтру? Пише що фільтр видає по ЮСБ 3.4 ампери

image;s=1000x700

І яку зарядку можете порадити для заряджання павербанка в магазинах, в пунктах незламності і т.д.?

Змінено користувачем VojinSvitla
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто має досвід замовлення зарядної станції з Європи? Один з виробників ніби поставляє в Україну за extra fee 65€. Чи пробувати доставку через Np global?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

54 хвилин тому, turbo сказано:

Хто має досвід замовлення зарядної станції з Європи? Один з виробників ніби поставляє в Україну за extra fee 65€. Чи пробувати доставку через Np global?

користувався доставкою зі сша npshopping то норм, думаю з європи аналогічно 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, VojinSvitla сказано:

І яку зарядку можете порадити для заряджання павербанка в магазинах, в пунктах незламності і т.д.?

5в 3А видає майже кожна сучасна зарядка телефонна. читай маркування.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 часов назад, turbo сказал:

Перевізники беруть 1,5 евро за кг

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При доставці такого товару поштовими перевізниками доведеться сплатити мито ((

Податки відмінили лише якщо сам будеш везти через кордон.

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що думаєте на рахунок сонячного інвертора+ батарею+ можливо як опція панелі сонячні?
Глянув ціну норм інвертора 24/220+ норм зарядка- виходить баксів 250..
Сонячний інвертор з всіма цими функціями, в одній коробці - 350 тиц
Є тут користувачі сонячних панелей? Є в цьмоу сенс в нас7

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, Dima4s сказано:

що думаєте на рахунок сонячного інвертора+ батарею+ можливо як опція панелі сонячні?

Для чого сонячний інвертор якщо небуде панелей?

В похмуру погоду сонячні панелі, сніг, дощ дають лише 10-15%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, Oli сказано:

Для чого сонячний інвертор якщо небуде панелей?

В похмуру погоду сонячні панелі, сніг, дощ дають лише 10-15%

він виконує функцію зарядки батареї і функцію інвертора, при цьмоу є цілісним приладом з можливістю додати панелі. а звичайні інвертори є по суті тупіком.
якщо вибирати генерацію  10-15% і 0, т оя за 10%))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Dima4s сказал:

3000Вт если на выходе, то сейчас это хорошая цена, если там правильная синусоида.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Dima4s сказал:

Яка в тебе задача, заряджати ліхтарики чи діставати воду з скважени? Чи щоб працював котел якщо є автономне опелення. Але думаю ще скоро й газу теж не буде, газ це не світло вже якщо будуть перебої то виключать на довго. Бо його не так просто вмикати та вимикати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, MACCEN сказано:

Яка в тебе задача, заряджати ліхтарики чи діставати воду з скважени? Чи щоб працював котел якщо є автономне опелення. Але думаю ще скоро й газу теж не буде, газ це не світло вже якщо будуть перебої то виключать на довго. Бо його не так просто вмикати та вимикати.

ballonnaya-gazifikaciya.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 20.11.2022 at 22:26, MaestroA сказано:

Показати прихований контент

image.thumb.png.7cbab4b218d7229fb2f64ca88168f195.png

на секонді біля Салюта на Соборності

https://goo.gl/maps/vYar6UmB8THW9Uyx9

Був сьогодні в тих краях. За посиланням на гугл-карти знаходиться магазин "Економ-клас", зайшов в нього, там одні лише шмотки. Причому здається нові ! Жодних електротоварів в ньому не побачив :blink:  Як і не зрозумів про який секонд йшла мова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Був сьогодні в тих краях. За посиланням на гугл-карти знаходиться магазин "Економ-клас", зайшов в нього, там одні лише шмотки. Причому здається нові ! Жодних електротоварів в ньому не побачив :blink:  Як і не зрозумів про який секонд йшла мова.

Вірно, "Економ-клас". Є ж фото фасаду з вивіскою на картах за моїм лінком.

Там не лише одяг, є хімія та супутні товари.

Світлячки одразу біля входу навпроти кас.

Треба було запитати де знайти в продавців, показавши моє фото.

Змінено користувачем MaestroA
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну хз, значить мені засліпило. Бо крутився я і між стелажами навпроти кас, і побутову хімію бачив, але ніяких світлячків не побачив і вирішив що не туди зайшов (типу що напевно помилкове посилання на карті оскільки і ніякого секонду я теж там не бачив). 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, SergLutsk сказано:

Ну хз, значить мені засліпило. Бо крутився я і між стелажами навпроти кас, і побутову хімію бачив, але ніяких світлячків не побачив і вирішив що не туди зайшов (типу що напевно помилкове посилання на карті оскільки і ніякого секонду я теж там не бачив). 

Поки ти на місці шукаєш, щоб швидше, то мені вже з Китаю все доїхало. За купон взяв такого світлячка. 

Спойлер

IMG_20221124_140225.thumb.jpg.031d5eca4eb680e0baf08371042ba236.jpgIMG_20221124_135809.thumb.jpg.984d9401ca98aa9ce5211d758d3404dc.jpg

Але він також малопотужний як і ці палочки, тому павербанк вимикається разом зі світлячком через секунд 10. Але якщо натиснути кнопку то знову секунд 10 світить. Для порівняння цей світлячок споживає 4 мА, а моя стара палочка 14 мА. Тому з моєю палкою павер не вимикається. Мабуть оці нові палки також слабопотужні. Ну і моя палка не тільки світить а має на другому кінці мікро юсб роз'єм, тобто ще й допоможе зарядити телефон.

On 01.11.2022 at 16:43, Oli сказано:

Або ось такий же з швидкою зарядкою, і з штекером уже, на 2 та 4 виходи.

І паятиплату не треба,  лише штекер якийсь до акумулятора.

https://rezist.com.ua/index.php?route=product/product&path=59&product_id=1305

https://rezist.com.ua/ustrojstva-pitanija/dc-dc-ponizhajushhij/dc-dc-usb-ponizhajushhij-mh-kc24-x4

Спойлер

image.png.72d39fff7cde292214c95f73c4385200.png

І таку платку замовив. Плата - вогінь. Від дохлого автомобільного акумулятора заряджає телефон швидше ніж рідна зарядка. Рідна зарядка видає 2 А, а ця плата видала 3А і дійсно підтримує QC2 i QC3 на телефоні, який вміє в швидку зарядку. Коштує 73 грн, на 100 грн дешевше ніж тут, а на 1 порт взагалі 26 грн, але вже без роз'єма під штекер

Змінено користувачем nickel
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, MACCEN сказано:

ВСе по трохи. В ідеалі ще б мати можливість попрацювати пару годин за компом в день.  А так, мінімум, насоси, світло,  інтернет, зарядка техніки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, nickel сказано:

Поки ти на місці шукаєш, щоб швидше, то мені вже з Китаю все доїхало. За купон взяв такого світлячка. 

Hide contents

IMG_20221124_140225.thumb.jpg.031d5eca4eb680e0baf08371042ba236.jpgIMG_20221124_135809.thumb.jpg.984d9401ca98aa9ce5211d758d3404dc.jpg

Але він також малопотужний як і ці палочки, тому павербанк вимикається разом зі світлячком через секунд 10. Але якщо натиснути кнопку то знову секунд 10 світить. Для порівняння цей світлячок споживає 4 мА, а моя стара палочка 14 мА. Тому з моєю палкою павер не вимикається. Мабуть оці нові палки також слабопотужні. Ну і моя палка не тільки світить а має на другому кінці мікро юсб роз'єм, тобто ще й допоможе зарядити телефон.

Я теж таку взяв на попробувати за 10 грн.

Спойлер

image.thumb.png.2a0f0b323035c27e2d3bda9b23cb0cc6.png

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, nickel сказано:

а на 1 порт взагалі 26 грн, але вже без роз'єма під штекер

Де така ціна, Алі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, nickel сказал:

Скрыть контент

І таку платку замовив. Плата - вогінь. Від дохлого автомобільного акумулятора заряджає телефон швидше ніж рідна зарядка. Рідна зарядка видає 2 А, а ця плата видала 3А і дійсно підтримує QC2 i QC3 на телефоні, який вміє в швидку зарядку. Коштує 73 грн, на 100 грн дешевше ніж тут, а на 1 порт взагалі 26 грн, але вже без роз'єма під штекер

Можеш пояснити, купую цю плату купую щупи, переробляю під штекер і маю зарядку на 12 вольт, плюс на виході два 5 вольові юсб порти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, MACCEN сказано:

Можеш пояснити, купую цю плату купую щупи, переробляю під штекер і маю зарядку на 12 вольт, плюс на виході два 5 вольові юсб порти?

Не знаю чи правильно тебе зрозумів, це не зарядка на 12 вольт, це зарядка на 5 вольт. А якщо ще точніше то на 5-9-12 вольт (швидка зарядка qc3). Акумулятор заряджаю звичайною китайською автомобільною зарядкою, коли є світло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...