Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, romanc сказано:

Можно и кемпер купить и ставить где хочешь. В Ковеле их много завезли.

Зимою кемпер не тойво - поки топиш доти буде тепло. 

• +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
13 хвилин тому, Bliksss сказано:

как же так? ну вот, как-то так ))

От до чого такі розмови доводять. Задумайся, ріта. 

Опубліковано

Но 1к грн в день для обогрева маленькой комнатушки не мало.

Проще котел на дровах поставить и провести от него отопление "самоходом".

О так, це точно "вихід" для квартири в багатоповерхівці. То що, сходимось на тому, що в заданих умовах виживати в квартирі нереально/недоцільно ?

• Cумний 1
Опубліковано

Все в кучу змішали вже.

Опалення квартири газовим конвекторм:

https://prom.ua/ua/p1684017010-gazovyj-obogrevatel-maltec.html?utm_source=google_pmax&utm_medium=cpc&utm_content=pmax&utm_campaign=Pmax_cpa_war_tehnika_i_elektronika&gclid=Cj0KCQjw--2aBhD5ARIsALiRlwBzPbuYjVC5HkattUa7sWIUu13CAN30nt4YPteiNi9n289_Qmrzz1caAuyrEALw_wcB

Цитувати

- потужність: 1,5-4,2 кВт;

- кількість параметрів потужності: 1500 - 2800 - 4200 Вт;

- витрата газу: 110/200/300 г/год;

- площа обігрівання: до 65 м2;

Балон пропан-бутана:

https://xata.in.ua/p1696589659-balon-gazovyj-propan.html?source=merchant_center&gclid=Cj0KCQjw--2aBhD5ARIsALiRlwBtp5ox1aaND7Aabp28oRJ9cmUj_ch5qEhoCpmz6sXPFu2ZxwVDHUYaAn_iEALw_wcB

Цитувати

В мене такі працювали на мінімальній потужності - там і площа була невелика. Плюс не завжди він був ввімкнений - то й виходило раз в тиждень заміна балона (балон високий на 50 літрів був)

По площі  обігріву - якщо квартира утеплена до на значно більшу площу вистачить. Коли в мене взимку поламався котел я обігрівався двома масляними радіаторами по 2 кВт, завжди були ввімкнені на половину потужності.

Обігріватись електроенергією від бензо чи дизельного генератора - гірше не придумаєш точно. Це самий дорогий варіант.

• +1 2
Опубліковано
16 хвилин тому, SergLutsk сказано:

О так, це точно "вихід" для квартири в багатоповерхівці. То що, сходимось на тому, що в заданих умовах виживати в квартирі нереально/недоцільно ?

Харків’яни живуть і виживають з перших день війни. Особливо рукаті дядьки мангали з цегли в дворах повикладали з дровяними печами. Бо готують тільки на вулиці. Більша частина будинків відключена від газопостачання. І то їх дома, так вони живуть. А братєльнік мій двоюрідній живе з старенькими батьками в Херсоні. Хотів виїзжати до нас- орки не пустили. То каже що якраз максимальний порядок там ,де багатоповерхівки, де ОСББ і цілодобово чергують чоловіки на вулиці біля будинків. Каже що все рівно орківська комендатура є і на виклик за п’яними зольдами приїздять. А приватний сектор чи села - звіздєц повний. Мародерять все ,і всі. Побиття, катування, ґвалт , підпал - пошкодження  рухомої і нерухомої власності. Глина одним словом.

• Cумний 1
  • +1 2
Опубліковано
32 хвилин тому, SergLutsk сказано:

То що, сходимось на тому, що в заданих умовах виживати в квартирі нереально/недоцільно ?

та хто таке сказав? з малими (зовсім малими) дітьми - буде важче. а так...

• +1 1
Опубліковано (змінено)
35 хвилин тому, Alex S сказано:

А братєльнік мій двоюрідній живе з старенькими батьками в Херсоні. Хотів виїзжати до нас- орки не пустили.

знайома там, давно казали - давай сюди, але в неї двоє дітей і за старими доглядає. З старими - ще якось можна домовитись, щоб хтось приглянув, а от дітей - можуть забрати на виїзді...тому - не хоче не може їхати.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
2 годин тому, Alex S сказано:

А братєльнік мій двоюрідній живе з старенькими батьками в Херсоні. Хотів виїзжати до нас- орки не пустили.

Це його в Україну не пустили через місцевий КПП? А якщо Крим - рашка - Латвія - Литва - Польща - Україна? Читаю телеграм, народ пише, що їдуть так - аж гай шумить. Було би бажання.

• Подобається 1
Опубліковано
8 часов назад, sergkots сказал:

Зимою кемпер не тойво - поки топиш доти буде тепло. 

Так в любом помещении. Выкл обогрев, падает температура. Грубу в доме несколько часов на ночь кочегарим, что все мокрые, я утром прохладно уже...

Опубліковано

Так в любом помещении. Выкл обогрев, падает температура. Грубу в доме несколько часов на ночь кочегарим, что все мокрые, я утром прохладно уже...

В кемпера мала маса і він слабо утеплений - відповідно без опалення температура буде падати значно швидше ніж в будинку. В кемпера навіть коли опалюєш то температура від висоти буде сильно відрізнятись - біля підлоги значно менша буде.

• +1 1
Опубліковано
8 часов назад, sergkots сказал:

В кемпера мала маса і він слабо утеплений - відповідно без опалення температура буде падати значно швидше ніж в будинку. В кемпера навіть коли опалюєш то температура від висоти буде сильно відрізнятись - біля підлоги значно менша буде.

Але опалюється менша кубатура

Опубліковано (змінено)
20 годин тому, Serpent сказано:

Читаю телеграм, народ пише, що їдуть так - аж гай шумить. Було би бажання.

про "баблішко" - не писали в тому "телеграм каналі"? ;) і - це не гарантовано...це ж - орки....

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
5 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Майже тища чмобіків додому в пакетах поїдуть

Мені здається, що вони давненько в першу лінію відправляють днр/лнр та зеків, а цих вони навіть втратами своїми не рахують, це "іхтамнєти", пусте місце...

А от своїх кадрових військових тримають подалі. Так звісно і вони теж гинуть, але в менших кількостях.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
8 минут назад, SergLutsk сказал:

Мені здається, що вони давненько в першу лінію відправляють днр/лнр та зеків, а цих вони навіть втратами своїми не рахують, це "іхтамнєти", пусте місце...

А от своїх кадрових військових тримають подалі. Так звісно і вони теж гинуть, але в менших кількостях.

В будь-якому випадку цифри радують.

Навіть по техніці

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, WebTraveller сказано:

В будь-якому випадку цифри радують.

Навіть по техніці

Так, звісно, головне аби вони були максимально наближеними до реальності. А то на тижні чув краєм вуха як русня з радістю озвучувала стопіцот процентів підтверджені втрати зсу в районі 400 тис. :blink:

Опубліковано (змінено)
1 година тому, SergLutsk сказано:

Так, звісно, головне аби вони були максимально наближеними до реальності. А то на тижні чув краєм вуха як русня з радістю озвучувала стопіцот процентів підтверджені втрати зсу в районі 400 тис. :blink:

Наші озвучували співвідношення загиблих українців до свинособак 1 до 6.5. При цьому дохлих свинособак було 65000. Отже наших воїнів полягло орієнтовно 10000. А 400000 - це цифра для пропаганди всередині оркостану. 

І навпаки, західні розвідки сходяться на думці, що ми надто скромно оцінюємо свої здобутки. Генерал СВР (канал в телеграм) вже давно писав про втрати років понад 100000 якщо рахувати разом з вагнерівцями і росгвардією.

Змінено користувачем nickel
  • +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...