Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Тільки з 24 лютого Міноборони поставило на озброєння наших військових до півсотні «літачків». Ще кілька вже законтрактовані та оплачені МОУ, і ми очікуємо їх вже у липні. Ми також отримали новий запит від командування Збройних Сил України, і на найближчу перспективу майже всі потужності заводу Baykar Makina будуть зосереджені на забезпеченні потреб ЗСУ. Йдеться про замовлення ще десятків безпілотників", – розкрив деталі міністр оборони.

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
57 хвилин тому, Nokian сказано:

Гівномети вже вже включились.

Саме сумне ,важке і трагічне чекає нас ПІСЛЯ. війни.

Коли одні українці вбиватимуть інших .

Що це ви вже задумали?

А якщо серйозно, то зараз не те саме? На українському окупованому Донбасі вже чоловіків майже не залишилося...

Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

Гівномети вже вже включились.

Саме сумне ,важке і трагічне чекає нас ПІСЛЯ. війни.

Коли одні українці вбиватимуть інших .

Тобі вже не раз казали, і я, і інші. З тебе поганий Прєдсказамус. Ванга теж така собі.

Те, що ПІСЛЯ війни всім буде погано - то це однозначно.  Але от вбивати одне одного - здається ще в 2014 почали і зараз закінчують.

Хіба що ти маєш на увазі, що ті (зі сходу) , хто пересидять війну тут, на Заході, будуть звинувачувати нас, в тому, що ми, западенці винні у війні. (так це вже повним ходом!)

Ну і наші будуть відповідати зброєю.

Не виключено.

Але й не виключено те, що тих втікачів  (бо це не біженці), зловлять тут і відправлять воювати туди. Нехай захищають свої міста. Схуялі тут пересиджувати?

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
23 хвилин тому, Yurez сказано:

окупованому Донбасі вже чоловіків майже не залишилося

Так вони рвалися в СРСР,такаж ситуація була після 45 року.Якщо ти цій(здоровий)мужик,то за тобою прям полювання починалося.

• Ха-ха 1
Опубліковано
2 minutes ago, Zheny@ said:

Але й не виключено те, що тих втікачів  (бо це не біженці), зловлять тут і відправлять воювати туди. Нехай захищають свої міста. Схуялі тут пересиджувати?

Ти не шариш)

https://www.volynpost.com/articles/2141-ne-zmozhu-vbyvaty-iak-choloviky-pereselenci-u-lucku-znahodiat-svoyu-misiyu-u-vijni

Опубліковано (змінено)
Город Перевальск Луганской области. Точное попадание в воинскую часть оккупантов

Местные сообщают, что там сейчас много скорых и много раненых солдат РФ.

В "ЛНР" удар подтвердили и заявили, что "украинские войска впервые нанесли удар по городу Перевальск из американской РСЗО HIMARS".

Это только начало.

https://s9e.github.io/iframe/2/telegram.min.html#voynareal/26731

Там на видео голос "Сбили". Но судя по дыму (скорее пыли) - это боеприпас с шариковой начинкой, который выстреливает шарики над целью (такой, себе летающий ствол охотничьего ружья), шарики плотненько прошивают все что шевелится, даже под крышей и в легкобронированной технике.Візуальне підтвердження того, що поставлені США M142 HIMARS зараз використовуються для ударів углиб підконтрольних московитам територій — фрагменти унітарної ракети M31A1 GMLRS були виявлені після поразки цілі в Перевальську Луганської області, за 45 км від лінії фронту.

upload_2022-6-28_17-0-50.png

Змінено користувачем igrok
  • +1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

1) *ля - Волиньпост відкривається ТІЛЬКИ через ВПН. пздц якийсь

2) Це одиничні випадки. Скажімо 5% зі 100% можливих.

Решта - таки пересиджують.

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 година тому, Vikvik Mawr сказано:

у мене мегого глюкануло іде через чехію

Розумію, що у провайдерів проблеми.

Опубліковано
3 часа назад, Zheny@ сказал:

зараз масово почали роздавати повістки на вулицях.

це або з переселенцями зв’язано, або справді в архівах повна женя іванівна

Опубліковано
3 годин тому, igrok сказано:

Якщо ти цій(здоровий)мужик,то за тобою прям полювання починалося.

Полювання ким?

Опубліковано
8 часов назад, dj_design сказал:

а можна я прокоментую .. нікого не підтримуючи а просто скажу на рахунок нових машин і б/у....  ваші аргументи правильні і обгрунтовані, але .... це якщо купувати 1-2 машини .. тоді да, можна знайти і б/у ... а коли треба вже і 20 шт - ? побігати по базарі чи по оголошеннях, кожному дати грошей за одну машину ? чи простіше вийти на салон/виробника, кинути всю суму і забрати одразу 20 однакових машин і не заморочуватись ... ви мислити просто не тими маштабами ... той же Притула вийшов на представника виробника VW і забрав одразу партію 120 машин, коли картину продавали ... тому що так швидше ...

простий вибір - чекати "місяць" (щоб зібрати партію) і зекономити чи отримати одразу але дорожче ...

тобто Маркус (чи хтось інший) бігав по Лівії (чи де там він замовляв) і шукав кожну із 50 тойот ксілукс ? в арабів он одними тойотами салони торгують. Льотчик он колись скидав ссилку на їх салони, де крузаки двухсоті по 11-15к баксів, відносно свіжих років. Розумієш да, яку треба мати майстерність, щоб вбити двухсотий крузак ? Тому, вибач, знову мімо каси

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
8 часов назад, Zheny@ сказал:

БО витратив  10млн , сказав, що 20млн, доїде 10авто, на фіналі.  за те пропіарився.

З Європи вже вивезли все, що могло їздити за адекватні гроші.

То там або ціна зашквар, або реально авто 2-й круг спідометра мотає!

ну то ж да, тільки в Європі на авто їздять, остальні на конях і лісапєдах

і да, іменно в Європі люблять джипи, а особливо пікапи

Змінено користувачем MANJAK11
Опубліковано
3 годин тому, Zheny@ сказано:

Але от вбивати одне одного - здається ще в 2014 почали і зараз закінчують

В НАС ОДИН ОДНОГО Українці ще не починали.

Але це питання часу.

Три тижні тому мені один місцевий НЕякийсь там селюк, а навіть представник діючої законної влади,дуже хотів засовувати голки під нігті та кинути на підвал.

Що тоді говорити про реально контужених,котрі прийдуть зі фронту і ділитимуть всіх по простому принуґципу  ,,Свій- чужий,,

В цьому і криється сама велика пастка.

Для дуже багатьох людей ( на борді їх зразу можна виділити по мінусуванню), свій ,чужий визначається не по реаліям, а по тому сподобався- свій, не сподобався- чужий .

Жодної відмінності від вати.

Крім мови 

• Cумний 1
Опубліковано
20 хвилин тому, Nokian сказано:

В НАС ОДИН ОДНОГО Українці ще не починали.

Але це питання часу.

Три тижні тому мені один місцевий НЕякийсь там селюк, а навіть представник діючої законної влади,дуже хотів засовувати голки під нігті та кинути на підвал.

Що тоді говорити про реально контужених,котрі прийдуть зі фронту і ділитимуть всіх по простому принуґципу  ,,Свій- чужий,,

В цьому і криється сама велика пастка.

Для дуже багатьох людей ( на борді їх зразу можна виділити по мінусуванню), свій ,чужий визначається не по реаліям, а по тому сподобався- свій, не сподобався- чужий .

Жодної відмінності від вати.

Крім мови 

Вікторе, Я повторюся - ти упоротий.

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
1 година тому, Arden сказано:

це або з переселенцями зв’язано, або справді в архівах повна женя іванівна

1 ) +

2 ) ++

Немає архівів. Від слова ЗОВСІМ. Я прийшов у військомат, сидить дівча, так скажемо, в неї журнал, ручка, і БФП, щоб копії робити. ПК / ноутбук - нє, не чули!

Кажу пошукайте мою особову справу - там ВСЕ написано.

невнятне буркотіння і "йдіть на 2й поверх, проходити комісію!"  Ахуєть, кричали гості!

А там 2 типу людей, придатні і не придатні.  Ніяких відсрочок чи щось ще.

Максимум, направлення на обстеження.

Переді мною був чоловік, у нього ціла "папка" документів про те, що у нього хребет був роздроблений. 4 роки лікування, реабілітація. Невропатолог сказав - придатний!

Занавіс!

• Дякую! 1
Опубліковано
9 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Вікторе, Я повторюся - ти упоротий.

Щиро бажаю тобі НЕ зустрітися зі справді такими упоротими.

Та  й не тільки тобі,всім нам 

Бажаю бачити в людині в першу чергу людину,а не  просто.свого,чужого.

Опубліковано
2 хвилин тому, Nana сказано:

Сьогодні було в новинах..
Загальна мобілізація: в Україні готують призов на військову службу людей з інвалідністю https://t.me/lutsk_today/18612

Усіх, хто служили зібрати не можуть, то вирішили доїбатися до інвалідів...

Пздц..

3 хвилин тому, Nokian сказано:

Щиро бажаю тобі НЕ зустрітися зі справді такими упоротими.

Я, Вітя, всяких бачив.  Але, поспілкувавшись з тобою в неті,  підозрюю, що ти когось своєю балаканиною в житті, дістав.. раз голки під нігті вже мали йти в хід.

• Ха-ха 4
Опубліковано
5 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Усіх, хто служили зібрати не можуть, то вирішили доїбатися до інвалідів...

Пздц..

Я, Вітя, всяких бачив.  Але, поспілкувавшись з тобою в неті,  підозрюю, що ти когось своєю балаканиною в житті, дістав.. раз голки під нігті вже мали йти в хід.

Ключове слово в законі про інвалідів ,,Зі їх згодою,, до речі це положення ВЖЕ діє.

А про спілкування ти так нічого і не зрозумів .

От лише є люди,що НЕЗДАТНІ. зрозуміти, а є що НЕ ХОЧУТЬ  зрозуміти.

Маю щодо тебе невелику надію.

• Cумний 1
Опубліковано (змінено)
25 минут назад, Zheny@ сказал:

1 ) +

2 ) ++

Немає архівів. Від слова ЗОВСІМ. Я прийшов у військомат, сидить дівча, так скажемо, в неї журнал, ручка, і БФП, щоб копії робити. ПК / ноутбук - нє, не чули!

невнятне буркотіння і "йдіть на 2й поверх, проходити комісію!"  Ахуєть, кричали гості!

Зачем архивы? Всем по новой выписывают новые бумажки, вместо "утеряного" военника. 

Доказать негодность- дело мобилизованого, а не военкомата. 

Я вообще не знаю, зачем эти врачи там, если негодность добиться можно только через суд.

Отправили бы тех врачей боевыми медиками на фронт, было бы больше пользы, а то госпиталя военные забиты хрониками, которые не должны быть на фронте, а теперь их надо подлечивать, а списать нельзя, потому что на  ВЛК , согласно 402 приказу, можно отправлять только пролеченых 2 раза за год.

А каково командирам, которым присылают такой неликвид, когда здоровые должны по нормативам в бронике и амуниции быть максимум 4 часа в сутки, а приходится и спать в ней, соответственно мало у кого выдерживает спина.

Змінено користувачем romanc
  • Дякую! 1
Опубліковано
28 хвилин тому, Zheny@ сказано:

зате паперову базу даних не взламають хакери

Опубліковано
5 хвилин тому, romanc сказано:

Отправили бы тех врачей боевыми медиками на фронт, было бы больше пользы,

я думаю що ті лікарі профнепридатні

• Ха-ха 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...