Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 хвилин тому, LIROL сказано:

По Бутусову і "зливах". Так, інтерв'ю в цій темі на нього не створює негативу, але є думка Доніка, вважаю його стаж достатнім для висновків.  Коротко - Бутусов якщо не учасник, то утаємничений був до Іловайська, і його теперішні рухи і чесна журналістика - накопичення політичного капіталу не лише для себе за рахунок ЗСУ. Стежитиму далі, але із врахуванням цих фактів.

Не створюйте собі кумирів і не буде лишніх проблем. Маєте розуміти що журналіст це лише одне із джерел інформації - причому досить часто суб'єктивне з різних причин.

• Дякую! 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
7 хвилин тому, sergkots сказано:

але чи ці знання дійсно є корисними для перемоги?

Якщо людина не розуміє значення розвідки для перемоги,то про що говорити?На пальцях поясню-американці пообіцяли надавати нам цілеуказання.Є установка Хімаркс,якщо заложиш вірні координати,то ракета вцілить в коло радіусом 1 метр.Без точного цілевказання будемо пуляти в *молоко*,чисто полякати.В нас дальніх безпілотників мало(до 80-100 км.)

• +1 3
Опубліковано
10 хвилин тому, sergkots сказано:

@SergLutsk Те що ти це будеш знати щось змінить на війні? Давай реально на речі подивимось. Ці знання додадуть до перемоги щось? Ти сам як думаєш?

Я розумію, що всі хочуть бути в курсі всього, але чи ці знання дійсно є корисними для перемоги?

Дивна точку зору. Дик а викладення скріна з тими польотами щось змінить у цій війні ? Щось додасть до перемоги ? Тут здається форум, чи змагання в корисності для перемоги ? Як на те пішло, то вся ця гілка, і все в ній написане нічого не додадуть до перемоги. 

Опубліковано
Щойно, SergLutsk сказано:

Дивна точку зору. Дик а викладення скріна з тими польотами щось змінить у цій війні ? Щось додасть до перемоги ? Тут здається форум, чи змагання в корисності для перемоги ? Як на те пішло, то вся ця гілка, і все в ній написане нічого не додадуть до перемоги. 

Але є така інформація що може зашкодити. Розумієш?

Опубліковано
1 хвилина тому, sergkots сказано:

Не створюйте собі кумирів і не буде лишніх проблем. Маєте розуміти що журналіст це лише одне із джерел інформації - причому досить часто суб'єктивне з різних причин.

От не знаю, що без повчань би робив, чесслово. )) Інфовійна в розпалі, "спину" довірити не всякому можна, ділимось тут прийомчиками та враженнями про прикриваючими спину.

Укржурналістика  справжня в кращому разі у зародковому стані.

Опубліковано
Щойно, sergkots сказано:

Але є така інформація що може зашкодити. Розумієш?

Чудово розумію. Але ти всерйоз думаєш, що те, що може побачити користувач борди, не бачать москалі з усіх їх ресурсом і можливостями ? 

Опубліковано
2 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Дик а викладення скріна з тими польотами щось змінить у цій війні

Скрін не змінить нічого,точно.Але те що робить цей і інші схожі літаки зробить дуже багато.Чого рускіє вой підняли,коли наші  їхніх генералів в штабах валили?Американці сказали(погугліть)на генералів наводку давати не будуть.На бази,склади будуть

Опубліковано
Щойно, igrok сказано:

Скрін не змінить нічого,точно.Але те що робить цей і інші схожі літаки зробить дуже багато.Чого рускіє вой підняли,коли наші  їхніх генералів в штабах валили?Американці сказали(погугліть)на генералів наводку давати не будуть.На бази,склади будуть

Дик я ж і не казав ніде, що літак безполєзняком займається, а просто запитав в чому суть тих петлянь над фіг зна якими територіями. А у відповідь отримав нафіг тобі то нада. Як я розумію, якщо ти можеш викласти той скрін, то він явно не являє собою якусь суперсекретну і безпрецендетно нікому не доступну інформацію. А тим більше москалям. В цьому світлі гадаю абсолютно незрозумілими дорікання мені що мої питання комусь можуть нашкодити...

Опубліковано

Дик я ж і не казав ніде, що літак безполєзняком займається, а просто запитав в чому суть тих петлянь над фіг зна якими територіями. А у відповідь отримав нафіг тобі то нада. Як я розумію, якщо ти можеш викласти той скрін, то він явно не являє собою якусь суперсекретну і безпрецендетно нікому не доступну інформацію. А тим більше москалям. В цьому світлі гадаю абсолютно незрозумілими дорікання мені що мої питання комусь можуть нашкодити...

Це відкрита інфа - нічого секретного там немає. А от причини та наслідки є таємними. Кому потрібно той знає, хто не знає то нащо йому та інформація? 

О реально - чим ти допоможеш нашій перемозі, коли будеш знати навіщо він там літає?

Опубліковано

Ок, пан штірліц, проїхали. Дай знати коли твої знання допоможуть в перемозі.

Ти так і не зрозумів - я теж не знаю, але й не допитую про цю інформацію. Мої знання по цьому питанню нічим не допоможуть нашій перемозі. Так, є здогадки - але це мої думки, при потребі розповім після перемоги.

Опубліковано
25 хвилин тому, SergLutsk сказано:

а просто запитав в чому суть тих петлянь над фіг зна якими територіями.

Вибач,не зрозумів суті твого питання.Це вже специфика літака,летить в районі 10 км висоти-повітря розріджене,меньший опір,меньший розхід палива-довше може в небі знаходитись.І він не винищувач,а тіпа Боїнг і малі круги теж не може нарізати.Але все там прораховано,там екіпажи до 40 чоловік і кожен за компом свій сегмент відслідковує.

5b2ad3e1ca633.image.jpg

• +1 2
Опубліковано

То вони там круги нарізають тим догезним боїнгом щоб відслідковувати точність влучань різних типів кацапських ракет собі для інформації на майбутнє, чи який смисл тих маньоврів? ПВО чи арти всеодно не дають достатаньо щоб якось протидіяти.

Опубліковано (змінено)
11 хвилин тому, jurgen007 сказано:

ПВО чи арти всеодно не дають достатаньо щоб якось протидіяти.

Розвідку для себе в них ніхто ще не відміняв.Плюс-цілевказання для Гарпунів,Хаймерсів,Нептунів іще там ракети є.Витрачено 1000 ракет -900 попадань і не в срущєго в полі москаля,а в критичний для мордора обєкт.Так воно працює в цивілізованій армії 21 століття.І ми по троху вчимося і долучаємося до цього.На жаль не вийде-*багато і відразу*.Підпишись на *мілітарний*,там розжовують...Ціє технікою вичисляють де знаходиться керівний слад противника,так і кількісь мобілок в одному місці і кількість дорогих,дуже крутих рацій(лейтенант-майор такої не має)іще купу параметрів визначають компи і кажуть-ось на цтому метрі є *крупна риба*.

Змінено користувачем igrok
  • +1 2
Опубліковано
1 година тому, LIROL сказано:

Епічне відео ІМХО. Жарти серед військових гарантовані. Цікаво, чи цей орк "жилець" після такого, чи подохне не зразу, але відносно скоро.

Вичитав тут, що не все так трагічно із вчора/сьогодні тривогами. По нас більше будуть Х-22 зі сторони бацьки, вони менш точні, але руйнівніші, тому цивільному населенню точно буде небезпечніше ((. Х-59 подібно (розробка 1980 року) .Та і навезли, навідновлювали їх, а завтра дефолт, сьогодні G7....

По Бутусову і "зливах". Так, інтерв'ю в цій темі на нього не створює негативу, але є думка Доніка, вважаю його стаж достатнім для висновків.  Коротко - Бутусов якщо не учасник, то утаємничений був до Іловайська, і його теперішні рухи і чесна журналістика - накопичення політичного капіталу не лише для себе за рахунок ЗСУ. Стежитиму далі, але із врахуванням цих фактів.

Висновки дивні. особиво якщо слідкуєш за Бутусовим не тиждень. Донік пише, що бутусов лобіював хомчака. а хомчак розвалював армію. то все цікаво читати, але я багато разів чув Бутусова, який гнав на хомчака. якось не вяжеться...
ПРо те що бутусов готує опозицію до керівництва ЗСУ.. ну тоже такоє.. Дивився пару стрімів. ніразу не чув прямої критики. Стріми про проблеми і обстановку, а не про критику.
Якщо хомчак за одно з бутусовим, то чому зеленський хомчака два роки тримав...

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Зрозуміло що цивілізовані економлять кошти і просто так не пуляють дорогими ракетами, тільки пітєрскому гопніку до сраки економія, в нього ще радянських запасів дофіга і старі ракети з відхиленням +- кілометр цілком задовільняють, за межі Києва не вийдуть, головне що їх є тисячі, можна шмаляти роками під схвальні вигуки кацаполохторату. І гопнік буде шмаляти поки не почне прилітати по кацапським містам адекватна отвєтка, а для цього потрібна далекобійна зброя,  яку нам відмовляється дати НАТО, яке обосрато і обосцято бо гопнік пригрозив ядрєною бомбою. Якось так.

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 2
Опубліковано
28 хвилин тому, jurgen007 сказано:

яку нам відмовляється дати НАТО, яке обосрато і обосцято бо гопнік пригрозив ядрєною бомбою.

Нам дають зброю,але не під егідою НАТО,дають окремі країни(пофіг,що вони є членами НАТО).В основном країни стараються,але самий Лендліз ще не почався навіть,ось до чого треба протриматись.Сама гниль то ФРГ,мали дати 3 аналогів Хімарс ,12 касетні на гусеничній основі.Сказали ,що компи не підходять,до кінця року зроблять нове ПЗ.Був такий прикол-моліться на пПольшу,бо якби весь західний кордон був Мадярський?Я би добавив+Німецьким.Можна Поплаву глянути,там про Німеччину теж є.

Опубліковано (змінено)
45 хвилин тому, jurgen007 сказано:

І гопнік буде шмаляти поки не почне прилітати по кацапським містам адекватна отвєтка, а для цього потрібна далекобійна зброя,  яку нам відмовляється дати НАТО, яке обосрато і обосцято бо гопнік пригрозив ядрєною бомбою.

На жаль - я такої ж самої думки, ні - "не все пропало", але - не так швидко, зовсім...
В діда - 100% поїхала кукуха, якщо були сумніви, то зараз - їх вже немає.
Прогнозувати його дії - це на "битві екстрасенсів" можуть, реально ж, йому - покуй, про який міжнародний трибунал мова?
Вже у відкриту заривається до всіх, готовий воєвать до послєднєго рузького - сидячи в бункері.
Напевно, війна закінчиться походом на мацквабад...потрібно бути готовими до цього...

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)

До речі, санкції - таки діють, на пересічних громадян роісі, але - "тєрпіли, вони і є - тєрпіли", будуть терпіти.

До того ж, поки на їжу та на випивку - буде вистачати, то і кіпішу ніякого не буде.
P.S. Їжа - умовне поняття на роїсі ;) Якщо їжа коштує дорожче за горілку - накуя така їжа?;)

Хоча і їжа - не так вже дорого, червона риба - дешевше ніж в нас м'ясо,

це в мацкві, в деяких регіонах - дорожче, десь - майже задарма, тобто - проживуть, на жаль...

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
1 година тому, jurgen007 сказано:

яку нам відмовляється дати НАТО, яке обосрато і обосцято бо гопнік пригрозив ядрєною бомбою

Ще раз цитую вас і розповідаю-НАТО нам не обіцяло нічого і не дасть!!!!!Дають окремі країни і ЄС.ВСЕ.Закрийте для себе питання допомоги НАТО!

Опубліковано (змінено)
43 минуты назад, Bliksss сказал:

Прогнозувати його дії - це на "битві екстрасенсів" можуть, реально ж, йому - покуй, про який міжнародний трибунал мова?
Вже у відкриту заривається до всіх, готовий воєвать до послєднєго рузького - сидячи в бункері.

Дід все прорахував, він показує що йому покуй і що готові стати мучєнікамі а всі хай здохнуть, бо бачить що "цивілізовані"  ведуться, аж окуляри в столтенберга запотіли від страху, а якби на кожну ракету по українським містам прилітала такаж стара дешева ракета по російським йогоб зразу попустило і кацаполохторат завив би по іншому, сказалиб накуй нам така спєцапєрация коли не по телеку дивимся як хахлов бамбят а самим на голову падає.

• +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, jurgen007 сказано:

а якби на кожну ракету по українським містам прилітала такаж стара дешева ракета по російським йогоб зразу попустило і кацаполохторат завив би по іншому

ось - "а якби", цим все і сказано, з нашої строни, в рашку - нікуя не прилетить в таких масштабах як вони роблять.

Опубліковано (змінено)
6 минут назад, Bliksss сказал:

ось - "а якби", цим все і сказано, з нашої строни, в рашку - нікуя не прилетить в таких масштабах як вони роблять.

А не прилетить тому що теж нато в 2000х заставило Україну позбутися усієї зброї з дальністю більше 350км і зобов"язало не створювати нової. /подякуємо кучмі/.

• +1 2
Опубліковано
3 хвилин тому, jurgen007 сказано:

А не прилетить тому що теж нато в 2000х заставило Україну позбутися усієї зброї з дальністю більше 350км і зобов"язало не створювати нової. /подякуємо кучмі/.

Я не виправдовую Кучму і НАТО, але мож ще згадаємо хто мацву заснував і затребуємо її назад? Краще - знесемо нах, як невідповідність будівельним нормам...

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...