Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
15 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Северодонецьк залишено, наступний Лисичанськ. Схоже на те, що про повне захоплення Луганської області вони таки скоро радо відрапортують :angry:

захоплять руїни як завжди

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
4 хвилин тому, sergkots сказано:

Потрібно було чекати оточення наших? Часом потрібно відійти на кращі позиції щоб зберегти людей та техніку. 

Не сій паніку - тим паче ти не володій всією інформацією.

а де паніка?

• +1 2
Опубліковано
17 хвилин тому, sergkots сказано:

Потрібно було чекати оточення наших? Часом потрібно відійти на кращі позиції щоб зберегти людей та техніку. 

Не сій паніку - тим паче ти не володій всією інформацією.

Ні, звичайно краще відійти, гірше оточення може бути певно тільки смерть. Паніки не було. Просто шкода, майже щодня втрачаємо там черговий населений пункт, очевидно що просто не маємо там сил щоб їх стримати.

• +1 1
Опубліковано

Просто от вони лізуть і лізуть, як ті таракани, просто таке враження, що скільки їх не знищуй, а в них ті ресурси безкінечні ! Спалиш 10 танків, через тиждень туди підвезуть ще 20 ! Ну як бля з цим боротися ?! 

Мені от що стало цікаво, як маленька Фінляндія так довго протистояла їм і здається поклала 100к москалів ? 

Опубліковано
8 минут назад, SergLutsk сказал:

Просто от вони лізуть і лізуть, як ті таракани, просто таке враження, що скільки їх не знищуй, а в них ті ресурси безкінечні ! Спалиш 10 танків, через тиждень туди підвезуть ще 20 ! Ну як бля з цим боротися ?! 

Мені от що стало цікаво, як маленька Фінляндія так довго протистояла їм і здається поклала 100к москалів ? 

До 170к двухсотых из миллиона. За 102 дня.

Опубліковано
7 хвилин тому, SergLutsk сказано:

лижами і велосипедами. використовуючи особливості власної території.

51 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Северодонецьк залишено, наступний Лисичанськ. Схоже на те, що про повне захоплення Луганської області вони таки скоро радо відрапортують :angry:

Лисичанськ на висоті. його тримати має бути трохи легше

• +1 1
Опубліковано
Только что, Dima4s сказал:

Лисичанськ на висоті. його тримати має бути трохи легше

Думаю его будут окружать, как Мариуполь., а не штурмовать как Севнродонецк

• +1 4
Опубліковано
39 хвилин тому, romanc сказано:

Думаю его будут окружать, как Мариуполь., а не штурмовать как Севнродонецк

його знесуть артилерією і авіацією

• Cумний 1
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, jurgen007 сказано:

Ось приклад з руZкого міста БаденБаден за Березень

Бачив, ще в березні, крім того - навіть з Луцька знаю людей, які там живуть, сам - бував проїздом.
P.S. Якось - пояснювали, з якого накуя - там стільки рузьких, але - до війни було.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

Бачив, ще в березні, крім того - навіть з Луцька знаю людей, які там живуть.
P.S. Якось - пояснювали, з якого накуя - там стільки рузьких.

а кацап він і в африці кацап зі всім гівном, так що казати що у всьому хуйло винен - некоректно 

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, SergLutsk сказал:

Окрім вищезгаданих факторів треба ще врахувати фактор технічного прогресу, який нажаль призвів до того що зброя зараз набагато потужніше ніж тоді.

Опубліковано
1 хвилина тому, alexvvv сказано:

а кацап він і в африці кацап зі всім гівном, так що казати що у всьому хуйло винен - некоректно 

На даний момент хуйло - це всі москалі 

• Подобається 1
  • Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано
6 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

На даний момент хуйло - це всі москалі 

На жаль - так воно і є...З моїх знайомих друзів всього двоє сказали - "кончєная страна" і "нєхочу чтобы мєня считали русским"

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

На жаль - так воно і є...З моїх знайомих друзів всього двоє сказали - "кончєная страна" і "нєхочу чтобы мєня считали русским"

В мене вже там і знайомих немає, вони для мене гній, я їх забув і згадувати не хочу

• +1 2
Опубліковано
11 хвилин тому, Electronshik сказано:

зброя зараз набагато потужніше ніж тоді.

яка саме? В Рузьких? таки - да, потужна. Кількість - обмежена, точність - під ДУЖЕ великим питанням.

Русня - користується надбанням совка, і тупо не хоче визнавати, що совок - це не тількі рузькіє...

Опубліковано (змінено)
24 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

В мене вже там і знайомих немає, вони для мене гній, я їх забув і згадувати не хочу

А як - на рахунок родичів? Мої, живуть там - де Японію видно в нормальну погоду...
На жаль - одні жінки, воювати не підуть за Україну, за рашку - тим більше

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
10 хвилин тому, Bliksss сказано:

А як - на рахунок родичів? Мої, живуть там - де Японію видно в нормальну погоду...
На жаль - одні жінки, воювати не підуть за Україну, за рашку - тим більше

Родич один є, але не спілкуємось, не знаю яка в нього позиція, дзвонить мамі на 9 травня, коротко все, вітаю, у вас все добре? Так. І вся розмова 

Опубліковано (змінено)

В швагра сім"ю батька вислали на сибір як бандерівців, родився з сестрами там, сестри повиходили заміж лишились а він з батьками вернувся, то з сестрами зараз не спілкується - ярі путіністки, називають нас бандерівцями і фашистами.:blink:

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано
54 хвилин тому, jurgen007 сказано:

то з сестрами зараз не спілкується - ярі путіністки, називають нас бандерівцями :blink:

а чому не спілкуєтесь, коли вони вас називають такими гарними епітетами? 

Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

яка саме? В Рузьких? таки - да, потужна. Кількість - обмежена, точність - під ДУЖЕ великим питанням.

Русня - користується надбанням совка, і тупо не хоче визнавати, що совок - це не тількі рузькіє...

От якраз на рахунок кількості - ми щось дуже довго повторюємо цю мантру, а вона все не кінчається, та кількість.... 

А щодо родичів. Рідна (!!!!!) сестра дядька з Ковеля в останній їх телефонній розмові десь в березні сказала щось накшталт "ну ничего страшного, и вам и всем вашим бандеровцам найдут место где поселить где-то за Уралом, не переживайте".  Це рідна сестра !!!! Про що після цього говорити ?

• +1 1
Опубліковано

Та їм схоже десь на генетичному рівні вже вшили ту бандерофобію, бо інакше важко зрозуміти цей маразм головного мозку. Знайшли точку прікола і десятки років нею пояснюють всі свої дії :0099:

Опубліковано

Почитавши  ,,Як посварились Іван Іванович з Іваном Никифоричом,, ,або про бабу Праску та бабу Палажку,або Кайдашева сім'ю - стає ясно,що ,,Людина людині -вовк,, взагалі то відноситься до всіх народів та суспільств.

Ще зовсім недавно була якась спроба противаги під гаслом ,,Людина людині друг,товариш і брат.,,.

Але в капіталістичному світі якось не товаришується бідний з багатим, 

Друга начисто замінив мобільний телефон,,а братерство виходить кожен розуміє зовсім по своєму.

Каїн з Авелем теж брати були.

Так що причини то ясні ,а от перспективи....

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...