Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, SergLutsk сказал:

Рідна (!!!!!) сестра дядька з Ковеля в останній їх телефонній розмові десь в березні сказала щось накшталт "ну ничего страшного, и вам и всем вашим бандеровцам найдут место где поселить где-то за Уралом, не переживайте".  Це рідна сестра !!!! Про що після цього говорити ?

Аналогічно після початку війни звонили до знайомого брат з Саратова з жінкою - ковельською: "Патєрпитє нємнога, скора вас асвабадят." Обоє з освітою, закінчили львівський політех.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
3 годин тому, SergLutsk сказано:

А щодо родичів. Рідна (!!!!!) сестра дядька з Ковеля в останній їх телефонній розмові десь в березні сказала щось накшталт "ну ничего страшного, и вам и всем вашим бандеровцам найдут место где поселить где-то за Уралом, не переживайте".  Це рідна сестра !!!! Про що після цього говорити ?

ну, в мене таких упоротих родичів - немає, як вже казав - є кілька хворих на голову знайомих, але з ними не спілкуюсь ні я, ні люди з мого оточення.

Опубліковано
4 минуты назад, Bliksss сказал:

в мене таких упоротих родичів - немає

Родичів не вибирають. Нажаль.

Я також маю родичів за "порєбріком", деякі показали свою "морду". Ну що ж, в сучасних засобах зв'язку, функція блокування не дарма придумана.

• +1 2
Опубліковано
23 хвилин тому, case_l сказано:

кажуть зібрали на 4-ри байрактари

Варто забути мантру про меншовартість - ми круті.

Коли ми разом - тоді ми сила. Так само і в боротьбі з олігархами, корупцією та з чинушами нам потрібно об'єднуватись. Коли це зрозуміє та об'єднається критична більшість - наша країна зміниться.

• Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)

А якби масштабувати такі збори в країнах Америки,Європи?

На 4 F16  назбирали б?.

Хоча краще б на 40 .

F16.класний штурмовик,і наче доганяє крилату ракету

Змінено користувачем Nokian
Опубліковано
24 хвилин тому, sergkots сказано:

Коли ми разом - тоді ми сила. Так само і в боротьбі з олігархами, корупцією та з чинушами нам потрібно об'єднуватись. Коли це зрозуміє та об'єднається критична більшість - наша країна зміниться.

Це все - правильно, всі розуміють, але - як?
Як блять зробити так, щоб в один момент перестали брати хабарі, як викорінити рішалово?

Навіть смертна кара - не зупинить наших чиновників...
Для прикладу, десь було в новинах, що продавалась "посада в міністерстві", затримали в момент передачі коштів.
Добре, затримали, але - нікого не дивує, що за посаду клерка в міністерстві - людина була готова відвалити 500К баксів?

Ну, припустимо, ЗП була б 50К грн на місяць, як він збирався відбити 500К баксів?

Та і хуй з ним, нікого не цікавить, де він взяв - 500К баксів на хабар?

• +1 3
Опубліковано

Був ще більш феєричний приклад...
Людина - хотіла стати начальником райвідділу поліції (в новинах було), давав ~ 200K доларів за посаду, ЯК?

це - настільки патріот своєї країни, щоб відвалити 200К баксів - знаючи що навіть за все життя він їх не поверне у вигляді ЗП?
І нікого, ні на які думки - подібні ситуації не наводять...

Опубліковано
17 хвилин тому, Nokian сказано:

А якби мамштабувати такі збори в країнах Америки,Європи?

На 4 F16  назбирали б?.

Хоча краще б на 40 

Ви - ніколи не були в ситуації, коли є гроші, а товар - не продається?

Опубліковано

то все добре, але це ж війна, і всі засоби, як не бережи, це розхідники, отже питання не в кількості,  а скільки байрактарів ми зможемо купувати в місяць і як довго тримати цей запал

Опубліковано
20 хвилин тому, Yurez сказано:

то все добре, але це ж війна, і всі засоби, як не бережи, це розхідники, отже питання не в кількості,  а скільки байрактарів ми зможемо купувати в місяць і як довго тримати цей запал

Таки да, хотілось би надіятись що кожен з них встигне зробити хоча б по 10 залпів. Бо мені якось навіть кумедно слухати як ото зараз озвучують плани що штати десь там в середині липня планують поставити нам аж 4 хаймерса ! Чотири блядь ?! Через місяць ?! На 2 тис.км фронту ?! Я звичайно розумію, що вони нам начебто нічого і не винні, але з таким "постачанням" то бля більше цукерочка для роспропаганди познущатися, ніж якийсь аргумент у війні.

• Cумний 1
  • +1 3
Опубліковано
54 хвилин тому, Bliksss сказано:

Як блять зробити так, щоб в один момент перестали брати хабарі, як викорінити рішалово?

Потрібна критична маса яка не на словах а на ділі скаже ні і проконтролює виконання. 

57 хвилин тому, Bliksss сказано:

Для прикладу, десь було в новинах, що продавалась "посада в міністерстві", затримали в момент передачі коштів.

Але ж ці чуваки (один продавав, інший купував) не взялись із космосу, вони живуть серед нас. Хтось бачив, що живе не за зарплату і мовчав. Одиниці щось казали та їх не підтримували. От з таких от наших мовчанок і народжується мерзота при владі.

Нам впихують мантру, що ми не можемо нічого вдіяти проти корупції, що це у нас в крові. Не правда - я бачив як в 2014 році в чинуш коліна трусились, як судді стали кристально чесними в своїх вироках. Правда недовго - місяць, потім побачили, що самі активні пішли на війну, люди знову розділені і їх об'єднання пройшло.

• +1 3
Опубліковано
14 минут назад, SergLutsk сказал:

Таки да, хотілось би надіятись що кожен з них встигне зробити хоча б по 10 залпів. Бо мені якось навіть кумедно слухати як ото зараз озвучують плани що штати десь там в середині липня планують поставити нам аж 4 хаймерса ! Чотири блядь ?! Через місяць ?! На 2 тис.км фронту ?! Я звичайно розумію, що вони нам начебто нічого і не винні, але з таким "постачанням" то бля більше цукерочка для роспропаганди познущатися, ніж якийсь аргумент у війні.

давай, вони тобі особисто, ще номер мотора і кузова будуть скидати, того що передають, кількість патронів поштучно і таке інше, ну шоб роспропаганда не знущалась ? Це ж вона зараз наш основний ворог ? Як малі діти

• +1 3
Опубліковано (змінено)
39 минут назад, SergLutsk сказал:

Я звичайно розумію, що вони нам начебто нічого і не винні, але з таким "постачанням" то бля більше цукерочка для роспропаганди познущатися, ніж якийсь аргумент у війні.

Так нам взагалі ніхто нічого не винен - коли Польща вступила в НАТО і потрібно було прибрати від кордонів альянсу далекобійну зброю і авіацію вони кинули нашим очільникам якісь подачки і профінансували утилізацію наших запасів зброї щоб зробити буферну зону від росії. А тепер кажуть викручуйтесь як можете, допомогти більше не можемо бо самим треба. І вроді все правильно. Тільки в США біля 1000 хаймерсів а дали 4 і обіцяють ще 3, вони там з Мексикою зібрались воювати чи з Канадою?:huh:

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 2
Опубліковано
17 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

давай, вони тобі особисто, ще номер мотора і кузова будуть скидати, того що передають, кількість патронів поштучно і таке інше, ну шоб роспропаганда не знущалась ? Це ж вона зараз наш основний ворог ? Як малі діти

І що цей пук в муку має означати ? Володієш якоюсь іншою інсайдерською інформацією то велкам, поділись. А як ні, то нєфіг корчити з себе самого вумного

Опубліковано
5 хвилин тому, dj_design сказано:

а то нічого що вони вже є ? а то нічого що вони поставляються безкоштовно, як допомога ? чи ти вважаєш що нам всі повинні щось робити а ми будем "сидіти на дивані" ?

Hide contents

Ну я, здається, одразу написав, що розумію, що вони нам нічого не винні, тому питання, гадаю, недоречне. Більше того, підозрюю, що ймовірно ми би вже програли цю війну без допомоги заходу. Може й не за тиждень. Але за місяць-два певно таки так.

Опубліковано
37 хвилин тому, sergkots сказано:

От з таких от наших мовчанок і народжується мерзота при владі.

Так був же майдан, не один... про які мовчанки йдеться?

Опубліковано
44 минуты назад, SergLutsk сказал:

І що цей пук в муку має означати ? Володієш якоюсь іншою інсайдерською інформацією то велкам, поділись. А як ні, то нєфіг корчити з себе самого вумного

навчись хоть чуть чуть соображати. Чув що генерал на рамштайні казав ? про 237 танків ? про 12 дивізіонів (тобто в районі 200штук) артилерії і т.д і т.п. Про яку кількість з вищеназваного ти чув в змі ? Тобто варіанта два, або генерал брехун, або нам говорять аби за половину того що передають. Вибери собі варіант і живи з цим :) 

• +1 3
Опубліковано (змінено)
39 хвилин тому, Bliksss сказано:

Так був же майдан, не один... про які мовчанки йдеться?

Ну пройшов майдан. І що? Я на 100% впевнений, що і майбутні бляхарі були на майдані, і майбутні бурштинщики, і перекривачі кордонів і т.д.

Змінено користувачем volks
Опубліковано

У суботу, 25 червня, російські військові літаки запустили низку ракет у бік України, використовуючи для цього повітряний простір Білорусі, щоб уникнути українських систем протиповітряної оборони.

Опубліковано
8 годин тому, volks сказано:

Ну пройшов майдан. І що? Я на 100% впевнений, що і майбутні бляхарі були на майдані, і майбутні бурштинщики, і перекривачі кордонів і т.д.

так в тому і справа, що замість одних - прийшли інші.

Опубліковано
12 хвилин тому, case_l сказано:

У суботу, 25 червня, російські військові літаки запустили низку ракет у бік України, використовуючи для цього повітряний простір Білорусі, щоб уникнути українських систем протиповітряної оборони.

А що, хіба вони не робили цього і раніше ? :wacko:  Трохи не догнав в чому суть новини. Чи це просто констатація факта ? :D

• +1 1
Опубліковано
13 хвилин тому, Bliksss сказано:

так в тому і справа, що замість одних - прийшли інші.

Ні ні ні. Це говорить про те, що на майдані було багато тих, хто хотів європейського рівня життя, але аж ніяк не жити по закону. І поки таких не стане абсолютна меншість - доти і буде продовжуватись оте, все про що ти писав.

• Дякую! 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...