Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
34 хвилин тому, romanc сказано:

В новостях Севнродонецк, а под Лиманом жопу не озвучивают ((((

Я вже казав, там вище, і не один раз.

Якщо озвучити всім, всю правду. орда візьме Україну за 2 тижні. Через повну деморалізацію населення.

Поки є ті, хто ще готовий воювати, так треба.

Озвучують, але акуратно. Дозовано.  Як Арестович прописав.

• +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
9 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Через повну деморалізацію населення.

А коли правда випливає і люди розуміють, що їм лапшу на вуха вішають - це не деморалізує?

• +1 3
Опубліковано
18 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Якщо озвучити всім, всю правду. орда візьме Україну за 2 тижні. Через повну деморалізацію населення.

Я дуже в цьому сумніваюсь. Звісно є відсоток сцикунів і панікерів, але історія каже, що наш народ (не всі звісно, але досить багато) навпаки мобілізується в критичних ситуаціях.

Опубліковано
15 хвилин тому, volks сказано:

А коли правда випливає і люди розуміють, що їм лапшу на вуха вішають - це не деморалізує?

Деяких 27% аж ніяк! :lol:

• Ха-ха 1
Опубліковано
6 хвилин тому, sergkots сказано:

Я дуже в цьому сумніваюсь. Звісно є відсоток сцикунів і панікерів, але історія каже, що наш народ (не всі звісно, але досить багато) навпаки мобілізується в критичних ситуаціях.

Тут дуже багато "але".

Я за правду. Щоб її розповідали. Але, ну блін, розумні люди розуміють, їм ця пропагандистська казка не показник!

Але знову ж - розкажи про реальний стан речей в ЗМІ - і буде те, про що я казав вище. 2 тижні.

Опубліковано
2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Деяких 27% аж ніяк! :lol:

Точно 27%?

Два роки Ради: кожен п’ятий «слуга народу» - фігурант гучного скандалу

Правда то виплила, але не у всіх бачу, що:

22 хвилин тому, volks сказано:

коли правда випливає і люди розуміють, що їм лапшу на вуха вішають - це не деморалізує?

Там в принципі практично у всіх нардепів рило замазане, але таких факапів як зі слугами я не пам'ятаю.

• +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Тут дуже багато "але".

Я за правду. Щоб її розповідали. Але, ну блін, розумні люди розуміють, їм ця пропагандистська казка не показник!

Але знову ж - розкажи про реальний стан речей в ЗМІ - і буде те, про що я казав вище. 2 тижні.

Дві сторони медалі. Нам всього не кажуть а страждають через таку мовчанку наші захисники які там. 

Бо нам триндять, що все зашибісь, у всіх все є, всім забезпечені а по факту ви певно і самі вже чули від знайомих (та й тут вже писали) як вони укомплектовані.

Опубліковано
1 час назад, sergkots сказал:

Там в принципі практично у всіх нардепів рило замазане, але таких факапів як зі слугами я не пам'ятаю.

тут теж дві сторони медалі, колись тихенько рішалось і не мурчав ніхто, а зараз всі кому не лінь, скалку в чужому оці шукають, але так і має бути

• +1 2
Опубліковано
9 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

тут теж дві сторони медалі, колись тихенько рішалось і не мурчав ніхто, а зараз всі кому не лінь, скалку в чужому оці шукають, але так і має бути

Можна сказати "смартфона демократія" - і це є добре. 

• +1 2
Опубліковано
9 часов назад, Zheny@ сказал:

Я вже казав, там вище, і не один раз.

Поки є ті, хто ще готовий воювати, так треба.

Озвучують, але акуратно. Дозовано.  Як Арестович прописав.

Очень херово для нашей пропаганды, когда москальские вбросы подтверждаются...

Я смотрю по карте боевых действий, нашей. А потом позвонил родственник сослуживца от туда.

• +1 2
Опубліковано
13 годин тому, romanc сказано:

В новостях Севнродонецк, а под Лиманом жопу не озвучивают ((((

якщо війська постійно відступають то скрізь жопа

Опубліковано (змінено)

підбираємось потрохи

Поблизу Москви горів військовий завод.

Змінено користувачем Basil
  • +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, dj_design сказано:

"Видання ознайомилося із звітом, походження якого не уточнює." - реально, далі можна не читати .. так як це можуть бути не факти а чиїсь роздуми ...

тобто ти вважаєш що зброї достатньо і у нас паритет в ній  із кацапами?

Опубліковано
2 хвилин тому, dj_design сказано:

я такого не казав ... але в цій статті, наприклад ось це момент мені особисто сумнівний ...

"У звіті відзначається "серйозний деморалізуючий вплив на українські сили, а також дуже реальний матеріальний ефект; випадки дезертирства зростають щотижня". Це відбувається у міру того, як російські війська захоплюють нові території на сході та зміцнюють свій контроль над захопленими містами."

Розмовляв із близькими знайомими звідти? Чи інформацію лише по ютубу береш?

• +1 1
Опубліковано
5 годин тому, dj_design сказано:

"Видання ознайомилося із звітом, походження якого не уточнює." - реально, далі можна не читати .. так як це можуть бути не факти а чиїсь роздуми ...

це взагалі якийсь сюр.. українські журналісти перепощують статтю британської проплаченої газети про ситуацію в УКРАЇНІ)

про наявність техніки.
"За словами співрозмовника УП, спершу планувалося, що їм дадуть танків і бронемашин більше 80 одиниць, однак, коли дійшло до справи, то зібрали лише кілька танків, БМП і БТРів (до 20 штук)."
https://www.pravda.com.ua/news/2022/06/9/7351431/

• +1 2
Опубліковано

В нашого народу, відповідно і журналістів , є одна риса,мені вона дуже не подобається.

Це вихвалятися ПЕРЕДЧАСНО.

Є й приказка  ,,Не кажи гоп,поки не перескочиш,, 

Але її зараз ніхто не згадує.

Може це таке сучасне віртуальне життя, де головне картинку намалювати.

Опубліковано
10 хвилин тому, Nokian сказано:

В нашого народу, відповідно і журналістів , є одна риса,мені вона дуже не подобається.

Це вихвалятися ПЕРЕДЧАСНО.

Є й приказка  ,,Не кажи гоп,поки не перескочиш,, 

Але її зараз ніхто не згадує.

Може це таке сучасне віртуальне життя, де головне картинку намалювати.

поміняй собі нік на доктор стрендж, бо таке враження що ти пости пишеш із паралельного всесвіту

• Ха-ха 4
  • +1 5
Опубліковано

Заради чийогось суб'єктивного враження міняти свій нік?

Свою думку.

Краще ти загляни у паралельний світ,вилізь із своє нори обмеження.

• Ха-ха 2
  • Cумний 2
Опубліковано

шото ви розклеїлись, дивлюсь. Приїзджали двоє знайомих з передка, да, там жопа, обстріли постійні, в одного дві контузії. Да, є всяка хєрня, в основному тому, що ще не відійшли остаточно від совка, але тим не меньше, вибору в нас нема всерівно, вбьють їх, підемо ми, а може і раніше. Особисто я не хочу дивитись, як вбивають і гвалтують моїх рідних, чи вони поневіряются на чужині. Що робити, коли є глобальні недоліки в підрозділі, розказує Бутусов на своєму ютуб каналі, і бажано це робити ДО відправки на передову, а не після.

• +1 5
Опубліковано

Знаєте народ, говорити не мішки совати. Знаю точно що до воїнів, які записували відео зверення і потім їх родичі робили маленький кіпіш, був мягко кажучи... великий пресинг... Все вірно Бутусов каже, велика частина вершків командування ще лишився совок із відповідним ставленням до Воїнів. І поламати це дуже важко. практично майже неможливо - я командир ти дурак. Середня ланка, яка в полях - так там інша трохи ситуація, але поки вони виростуть до більших погонів пройде багато часу і їхні успіхи можуть привласнити теперішні великі погони (це в багатьох випадках і відбувається), а потім у кожного генерала є свій син який..... ну ви зрозуміли.

• +1 5
Опубліковано

Система ломает людей, как в штабную работу окунаются, меняются, "так проще"... 

Вые.абь за отсутствие бумажек, а не за то что это фикция... бумажки - это ответственность.

• +1 1
Опубліковано
16 hours ago, MANJAK11 said:

шото ви розклеїлись, дивлюсь. Приїзджали двоє знайомих з передка, да, там жопа, обстріли постійні, в одного дві контузії. Да, є всяка хєрня, в основному тому, що ще не відійшли остаточно від совка, але тим не меньше, вибору в нас нема всерівно, вбьють їх, підемо ми, а може і раніше. Особисто я не хочу дивитись, як вбивають і гвалтують моїх рідних, чи вони поневіряются на чужині. Що робити, коли є глобальні недоліки в підрозділі, розказує Бутусов на своєму ютуб каналі, і бажано це робити ДО відправки на передову, а не після

камон

а як же "просто пєрєстать стрєлять", "какая разнціца" і "развєсті вайска"?

• -1 2
Опубліковано
16 minutes ago, alexvvv said:

@Zevs_Isver воно тебе вже не відпустить?

ну ти ще скажи що Бубочка такого не казав

останні 3 роки хіпстери_в_завужених_штанах_і_з_м'ятним_лате_мак'ято замість готуватися до війни саджали нациків і всіх хто не дивиться квартал95

от тепер і розгрібаємо

• +1 1
  • -1 6
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...