Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цю хто обирав:

Цитувати
Рай чи пекло ми побудуємо тут на землі, каже Джордан Пітерсон, залежить від конкретних вчинків конкретних людей. І я не знаю ілюстрації цьому кращої.
Ось це - Ket Koval, голова Комісії з обрання САП. Її ще кілька днів тому Roman Kuybida і інші члени Комісії закликали зібрати засідання і призначити головного антикорупційного прокурора, бо пройшло вже ДВА роки з моменту початку її роботи.
За цим процесом усе ще спостерігає цивілізований світ. І в тому числі на основі цього вирішує чи допомагати нам і як саме. І чи, наприклад, давати нам кандидатство на вступ до ЄС, від якого прямо залежить подальша відбудова і модернізація країни.
Попри те, що зібрати засідання голова комісії зобов'язана за законом, нічого вона звісно не зібрала. У відповідь лише запостила якесь рішення суду, яке НІЧОГО взагалі не змінює юридично. Чи не розуміє вона цього чи вдає, що не розуміє (хоч є ніби фаховою юристкою) - питання залишилося відкритим.
Повторюся - якщо в кінці місяця ми не отримаємо статус кандидата до ЄС, це буде далеко не в останню чергу через оцю скотську поведінку пані Катерини. Бо це те, що ЄС і Байдену прямо і письмово обіцяв Зеленський. І це те, що її руками він категорично відмовляється виконувати.
Як наслідок можемо цілком не мати ніякої перспективи в ЄС ще дуже довго, і так само - реформ, відбудови, підвищення обороноздатності. І в принципі матимем подальші величезні загрози існування держави. А з цим - і дуже туманні перспективи перемоги демократій над автократіями - битви, яка великою мірою є вираженнями боротьби добра і зла в сучасному світі і в епіцентрі якої ми з вами зараз знаходимося.
Ось до чого можуть призвести дії (а точніше їхня відсутність) ОДНІЄЇ людини.
Так от.
Якщо б пані Катерина не була особою настільки обмеженою інтелектуально і морально, вона з великою імовірністю ці речі розуміла б. І замість сліпо виконувати вказівки Татарова, можливо, замислилася б про наслідки бодай у такій критичній і очевидній ситуації. І скорегувала поведінку.
Але, на жаль, пані Катерина регулярно вірить у фейки і постить їх. А тому на цю рефлексію, так виглядає, просто апріорі не здатна. З усіма відповідними наслідками.
Висновок з усього цього один: щоб врятувати себе і світ, кожен з нас просто зобов'язаний розвиватися інтелектуально, ціннісно і в принципі всебічно.
Бо альтернативною цьому є отаке злочинне невігластво і вічний морок.

• +1 3
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
56 хвилин тому, alexvvv сказано:

наведи приклад

1 година тому, WebTraveller сказано:

Я б не сказав би що Зеленському так вже треба була влада. Він і до цього непогано жив.

А от батько нації ніяк заспокоїтись не може. Лізе до кормушки і лізе. Бо більше нічого робити не вміє, крім того що красти.

А в жопі ми тому що війна. Ти не забув?

56 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Точно те саме можна сказати і про 27

Шо там, батько нації вже повернувся? відрядження вроді закінчилось, але кажуть не поспішає повертатись.

Опубліковано
2 годин тому, Nokian сказано:

Для них ,,власна думка,, - це щоб їм не обирали ми президента.

Як би була просто власна думка,я би погодився би с тобою.Але там інше-вони люблять,обожнюють ,кличуть на допомогу країну яка напала на нас і вбиває,гвалтує,мародерить все що бачить.В цьому випадку мені начхати на іхню думку.

• Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано
9 хвилин тому, igrok сказано:

Як би була просто власна думка,я би погодився би с тобою.Але там інше-вони люблять,обожнюють ,кличуть на допомогу країну яка напала на нас і вбиває,гвалтує,мародерить все що бачить.В цьому випадку мені начхати на іхню думку.

,,Власну,, думку можна дуже гарно ,легко і просто нав'язати 

В тому числі й нам.

Саме головне,не робити висновки по 10 відсотках,котрі ,,обожнюють,,.

і тд. по ВСІХ донбасівцях .

Точно,як і по 10 відсотках  галасливих зелеблтів,чи порохоботів  не варто робити висновки по ВСІХ опонентам

Бо тоді 90 відсотків адекватних .досить швидко перетікатиме до тих 10 відсотків галасливих.

В результаті нашої дитячої,дурної нетерпимості ,небажання розбиратися в деталях, отримуємо все більший відсоток ворогів,там де мали б отримувати друзів..

На рівному місці.

На сьогоднішній день ми просто не маємо права збільшувати процент ворогів,бо йдеться про виживання нас.

Тому амбіції краще перенаправити у конструктив,у реальні справи,а не дешеву показуху себе 

• -1 4
Опубліковано
33 хвилин тому, Nokian сказано:

На сьогоднішній день ми просто не маємо права збільшувати процент ворогів

Зайди на іхні сайти,побачиш,що вони тобі бажають.Це твоє право,що б вони це з тобою робили,а я не хочу і ще не хочуть мінімум 80% українців.Не подобається їм,вони люблять росію?Велком ту раша.Право більшості,не я вигадав.

• Подобається 1
  • Дякую! 2
  • +1 4
Опубліковано
4 годин тому, WebTraveller сказано:

Шо там, батько нації вже повернувся? відрядження вроді закінчилось, але кажуть не поспішає повертатись.

Порошенко повернувся до України

Опубліковано
1 година тому, igrok сказано:

Зайди на іхні сайти,побачиш,що вони тобі бажають.Це твоє право,що б вони це з тобою робили,а я не хочу і ще не хочуть мінімум 80% українців.Не подобається їм,вони люблять росію?Велком ту раша.Право більшості,не я вигадав.

Почитай уважно сьогодні рускіх ідеологів.

Вони хочуть знищити ДВА , розумієш ДВА міліона українців.

Не 40.

Бо їм вигідніше 38 навернути в свою віру.

А чому МИ  не навертаємо днр в СВОЮ.?

Легше сказати ,що там ВСІ  чужі?

Заробити дешевий популізм серед І ТАК СВОЇХ ТУТ?

Стратегічного бачення нуль,лише гівном кидатися 

Опубліковано
2 годин тому, WebTraveller сказано:

Добре. Бо я вже почав переживати за 27

за 73  не переживаєш після ТАКОГО?

https://www.rbc.ua/rus/news/nardep-hersona-podderzhal-integratsiyu-okkupantami-1654704487.html

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, Nokian сказал:

за 73  не переживаєш після ТАКОГО?

https://www.rbc.ua/rus/news/nardep-hersona-podderzhal-integratsiyu-okkupantami-1654704487.html

Зовсім не переживаю. 

Криси були в любих партіях. І завжди будуть. 

Плюс ти ж незнаєш за яких обставинах він це все сказав.

Може там діти були під прицілом. Ти ще й не таке почав би говорити...

• Дякую! 1
Опубліковано
3 часа назад, Nokian сказал:

Почитай уважно сьогодні рускіх ідеологів.

Вони хочуть знищити ДВА , розумієш ДВА міліона українців.

Не 40.

Бо їм вигідніше 38 навернути в свою віру.

серйозно ? Вони хочуть знищити українців як націю, а остальних тупо залякати й все. чи ти думаєш, вони просто так зразу назви на кацапські міняють й заставляють в школі зразу на кацапскій мові вчитись ? скільки тобі оленю ще треба Буч, щоб зрозуміти очевидні речі : тварина не має ні жалю ні ненависті, вона годує лише свої інстинкти, і ти не можеш це змінити, тварину треба або вбити, або тікати, або здохнути в її зубах. Кацапська орда це і є та сама тварина, в самій цинічній її сутності, тому й діяти треба відповідно. А Донбас, те що від нього залишилося, став заложником того, чого сам і просив. Хто розумів реальний стан речей, той і так розуміє, а ваті може допомогти тільки ДЕОКУПАЦІЯ, тобто переміщення в проукраїнське інформаційне серидовище, інакще ніяк, бо інакше, на одне українське слово правди, буде летіти 10 слів кацапської піздьожи і дистанційно ти це ніяк не зміниш. Тим більше, якщо тут, на західній території, хватає тупих ватанів, то що говорити про території , де доступ до українських змі обмежений чи відсутній. 

• +1 7
Опубліковано
3 часа назад, Nokian сказал:

там не всі чужі. хтось хоче в Україну. А комусь байдуже. Розмовляв з такими.

Опубліковано (змінено)

так само, доречі, як і з тією бабкою, з якої кацапи символ зробили. Все там прекрасно ясно було на відео, кого вона чекала і що вона дійсно хотіла, а не як потім почала викручуватись. Одне тільки не зрозуміло, чому вона потім стала викручуватись, чи просто пристосуванка і сказала, що від неї чекали, чи дійсно прозріла, після того, як їй все розказали й пояснили

Думаю, всі, хто бачив повне відео з тією бабкою, все зразу прекрасно зрозуміли, а потім його стали показувати обрізаним. Ну контрпропаганда, вроді би й добре, але коли розумієш, що так обрізано подаются майже ВСІ новини, то не дуже

Змінено користувачем MANJAK11
  • +1 4
Опубліковано

Так, з цим не посперечаєшся, мистецтвом замилювання очей та мозку вони оволоділи в досконалості. В цьому не те що нам, а певно і ще десятку країн разом узятих, не дотягнутись до висот їхніх "вмінь" в цьому плані

Опубліковано
22 minutes ago, romanc said:

В новостях Севнродонецк, а под Лиманом жопу не озвучивают ((((

Країна на моралі тримається. Думаєш, що з нею станеться, якщо будуть правду показувати?

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...