Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 часа назад, volks сказал:

А тим часом президент заявив про 87 жертв ракетного удару по Десні минулого тижня. Пздц.

Це було 17-го вранці...  Один з найбільших навчальних центрів ЗСУ ...

В соц.мережах наші писали що загиблих точно більше сотні, русня пише що більше 300 чоловік, а правда десь по середині...

З тих відео що можна знайти, видно що в приміщенні в місці удару зруйновано всі поверхи, на великій площі розкидані уламки, величезні вирви на території.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
12 часов назад, volks сказал:

А може і не згорить. Це моє право вирішувати, чи допомагати чи ні. Я нікому нічого не винен. 

я зрозумів . Такий собі номінант на премію Дарвіна. Ну ок

• Ха-ха 1
Опубліковано
21 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Та ну. Премія Дарвіна пішла цього року п'яниці, який недопалки в купу сіна кидав.

• Cумний 1
Опубліковано
36 хвилин тому, volks сказано:

Премія Дарвіна пішла цього року п'яниці, який недопалки в купу сіна кидав.

Я би за окопи в Чорнобилі дав.

• Ха-ха 3
Опубліковано

Десь читав що там ракети прилетіли за 3хв від початку тривоги. Фізично не встигнули б. Я теж на початку дитину в укриття водив, зараз в ванну кидаю одіяло, якщо в ночі і спить далі.

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, MANJAK11 сказал:

Або за блокпост з мішками з селітрою)

• Ха-ха 3
Опубліковано
1 година тому, AnimaNoir сказано:

Або за блокпост з мішками з селітрою)

Я би теж,як би вони ще соляркою полили селітру для *затвєрдіванія* і карма була б.А в Чорнобилі карма потихеньку наступає.Цікаво,волося вже випало?

Опубліковано
48 хвилин тому, igrok сказано:

Цікаво,волося вже випало?

Казали, що деякі вже слухають концерт іосіфа давидовича.

• +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Казали, що деякі вже слухають концерт іосіфа давидовича.

Ось що животворящий *Рудий ліс* робить!

Опубліковано
5 хвилин тому, igrok сказано:

Ось що животворящий *Рудий ліс* робить!

"Рыжий Лис!"

лисы водятся!

Нужно копать глубже, вдруг нору найдём!?

Опубліковано
9 хвилин тому, romanc сказано:

Передивився,але мене більше цікавив розділ *Пропозиції*-це індикатор рівня *заказухи*.Там є-*Застосовувати Сили територіальної оборони ЗС України лише за призначенням,*.Це де,в *мукачевському котлі*?А чого не написати-*відправити на навчання,провести злагодження підрозділів,а тоді на фронт*?

Опубліковано

після такого я точно вірю в те, що воно ТОЧНО НЕ ЗНАЛИ  куди їх везуть.

Тобто географічно - так! Україна - Прип'ять!  Все ок.

А от що із цим пов'язано,... ні, не вчили, не розповідали..

Звідки там олене/вівце/йобам з Удмуртії, чи Якутії інші Бурятії знати про 26 квітня 1986 ??

Тепер вони згниють живцем, за те, що ґвалтували і вбивали наших дівчат.

Всі, хто не згниє зараз, буде гнити живцем впродовж кількох десятків років. Всі, кому вдасться вижити, будуть заздрити мертвим.

Опубліковано
20 минут назад, Zheny@ сказал:

після такого я точно вірю в те, що воно ТОЧНО НЕ ЗНАЛИ  куди їх везуть.

Тобто географічно - так! Україна - Прип'ять!  Все ок.

А от що із цим пов'язано,... ні, не вчили, не розповідали..

Звідки там олене/вівце/йобам з Удмуртії, чи Якутії інші Бурятії знати про 26 квітня 1986 ??

Тепер вони згниють живцем, за те, що ґвалтували і вбивали наших дівчат.

Всі, хто не згниє зараз, буде гнити живцем впродовж кількох десятків років. Всі, кому вдасться вижити, будуть заздрити мертвим.

Все вони знали(куди везуть). Там була купа людей з таких залупійськів що не факт що й електрика є. Згадай як ті придурки по АЕС в Енергодарі лупили з важкого озброєння. безвольні, тупі зомбі. Є наказ - значть нада капать)

Опубліковано
4 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Все вони знали(куди везуть). Там була купа людей з таких залупійськів що не факт що й електрика є. Згадай як ті придурки по АЕС в Енергодарі лупили з важкого озброєння. безвольні, тупі зомбі. Є наказ - значть нада капать)

Ну, власне, я те ж саме й написав...

• +1 1
Опубліковано
32 минуты назад, igrok сказал:

Передивився,але мене більше цікавив розділ *Пропозиції*-це індикатор рівня *заказухи*.Там є-*Застосовувати Сили територіальної оборони ЗС України лише за призначенням,*.Це де,в *мукачевському котлі*?А чого не написати-*відправити на навчання,провести злагодження підрозділів,а тоді на фронт*?

Там пише "вивести з першої лінії", а не з зони бойових дій...

Алекс Лапіна недавно шукав, а ось він

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, natalka) сказано:

А нацгвардія на якій лінії оборони? Вони ж раніше на блокпостах стояли, ні?

• +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, natalka) сказано:

Так пише.Але для того ,що б познайомити з новим командуванням,трохи навчити і назад в *Мукачевський котел*Застосовувати сили ТО ,лише за призначенням-пункт 2.

Опубліковано
1 година тому, igrok сказано:

передивився, але не прочитав?
за призначенням, це згідно закону. по тексту пише що використання ТРО на даний момент, по закону, не можливе на межі зіткнення. Тобто пропозиція це не заказуха, а виконання закону. Коли підпише відповідну зміну Зеленський, тоді і зможуть "за призначенням" відправляти на фронт.
Глянь пункт 5, в тих же пропозиціях. Там якраз про те "чого не написати"

Опубліковано (змінено)
6 часов назад, natalka) сказал:

Уже вывели из зоны, и то место где стояли, сровняли с землей. С тех позиций, на которых были, отошло и ВСУ.

Змінено користувачем romanc
  • Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано
В 22.05.2022 в 20:50, Alex S сказал:

Хто там з рік тому стверджував що долар по 40 не буде? Де той сансей? А по 50 буде? Я впевнений що буде. Як і бенз по 70.

Уже и евро в обменниках ниже 40 продают.

• +1 1
Опубліковано
4 годин тому, romanc сказано:

Уже и евро в обменниках ниже 40 продают.

За день-два може й нижче 39 бути.

Опубліковано

https://www.volynpost.com/news/204741-vstanovyly-osobu-komandyra-polku-iakyj-viddav-nakaz-bombyty-naftobazu-u-lucku Мені оце ,заочно ,оголосили підозру , чи заочно судили ,завжди подобалося. 

Опубліковано
18 годин тому, natalka) сказано:

Спойлер

Наташа, цікавить твоя думка, не розгорнута . Просто правда чи ні. Третій раз сьогодні почув одну і ту ж саму фразу . Різна географія України. Дві жінки, один чоловік про себе.Краще живий сцикун, ніж мертвий герой.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...