Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Вони мали б застати трошки совка, хай розкажуть.

Я пам'ятаю своє.

Ще раз повторюю. Це теза не моїх батьків. Який сенс в них запитувати? Ти це сказав, ти і аргументовуй.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
21 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

Вони і під польський кордон припхали техніки трошки так.

• +1 1
Опубліковано
1 hour ago, Werwolf777 said:

Таракан походу хоче ще грошей від пині.

2 hours ago, Zheny@ said:

Йобаний стид.

Я ще раз тобі кажу. Я ніде не сказав, що зараз хуйово, а тоді збс.

І я був правий - хейтери прилетіли, як мухи на мед !

Нехай буде по-твоєму.

"Хейтери" совка в Україні - більшість з молоді та ті, хто вчить нашу історію глибше радянських підручників.

Опубліковано
6 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Таракан походу хоче ще грошей від пині.

він йому ще должен!  таракан пині.

Відпрацьовує борги!

• +1 1
Опубліковано

З того, що читаю в неті, білоруси не особо біжать воювати. Багато причин чому "ні". Починаючи від протестів в 2020-2021 роках. І закінчуючи тим, що якщо буде наказ йти у наступ, то вони підуть. Але перетнувши кордон, 90% здадуться та / або перейдуть на сторону ЗСУ. Вони чітко знають скільки чого стоїть понад кордоном із білоруссю.  Зараз увірватися і стати добривом - така собі перспектива.

Це просто таракан своїх 15-рубльових шавок ганяє туди-сюди.  Відробляють ЗП.

• +1 4
Опубліковано
4 годин тому, Zheny@ сказано:

Вони і під польський кордон припхали техніки трошки так.

так то лукашенко навмисно туди зігнав, щоб показати путіну, що типу в Україну йти воювати не може, бо тримає кордон з нато.

• +1 2
Опубліковано
12 хвилин тому, case_l сказано:

так то лукашенко навмисно туди зігнав, щоб показати путіну, що типу в Україну йти воювати не може, бо тримає кордон з нато.

Як казав Гордон, це дуже живучий гад. він ще на похоронах путіна спляше.. (ех, скоріше б).

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано
7 часов назад, Zheny@ сказал:

- Принймні ніхто ним би отруївся це факт. Зараз як із цим??

ти на приколі реально ? горящий пінопласт ядовитий був завжди

7 часов назад, Ko3bMa сказал:

- Я не впевнений, що доживу і до 70. А дід мого швагра прожив 80+, і ще міг 50 грам випити за столом зі всіма.

а, то можна ще більш дибільну версію висказати. Бо вони війну пройшли, так що жити тобі сто років походу

- тонкий натяк на те, що риби було більше. тепер все електровудками фігачать!   Решта стьоб.

а то мабуть цю рибу стрючкі хєрачать, а не воспітаннікі сересера

Ти почитай про екологічні катастрофи в росії. Деякі річки уже не річки, бо там не вода, а відходи цілковиті!  Я з покійним тестем, на озері в нас в області, міг запивати самогонку водою з того ж озера.  І таке було в багатьох озерах та річках. тепер ніхто не ризикне!

а хто ж то їх засрав ? і чим ? загадка ((

- натяк на те, що зими були як зими, екологія краща. Люди здоровіші

ясна панятна, сересер розвалився і від того погода на всій планеті спортилась, піздєц  (((

• +1 7
Опубліковано

а по поводу, що хтось та й підійде, то пьяні валялись регулярно, і ніхто особо не підходив, міліціонери в вітрєзвітєль тільки совали. Правда батько мій покійний, казав колись, що пьяного солдата додому забрав, щоб той на *губу* не втрапив, як мінімум. Бо сам служив. Але то від людини залежить, а не від складу государстава, так би мовити.

• +1 1
Опубліковано

Я завжди казав, що в сересері був лише один плюс, соціальний захист, що не дали б здохнути з голоду, але більшість жила майже однаково, добре не жив майже ніхто, крім партійної номенклатури

• Ха-ха 1
  • +1 6
Опубліковано
Щойно, MANJAK11 сказано:

Я завжди казав, що в сересері був лише один плюс, соціальний захист, що не дали б здохнути з голоду, але більшість жила майже однаково, добре не жив майже ніхто, крім партійної номенклатури

Що тобі конкретно зробив поганого савдеп? Конкретно? Ти прожив в ньому до отримання паспорту, свідомих ну років з 10. Що було тобі саме погано? Так як в Кореї зараз було чи ще гірше? Як здається тобі?

• Ха-ха 1
Опубліковано
Только что, Alex S сказал:

Що тобі конкретно зробив поганого савдеп? Конкретно? Ти прожив в ньому до отримання паспорту, свідомих ну років з 10. Що було тобі саме погано? Так як в Кореї зараз було чи ще гірше? Як здається тобі?

рубльовка була в дифіциті і мінтай гарячого копчення ))) А якщо серйозно, то конкретно поганого конкретно мені савдеп не зробив нічого, впринципі як і хорошого. Я просто жив в тих реаліях, не знаючи нічого іншого, щоб можна було порівняти. Ще техніка була надто дорога, звичайний касетний магнітофон Весна-207

spacer.png

стоїв 200 з копійками рублів, дві повних місячні зарплати батька, він на нього з пів року збирав, бо ж ще треба було за щось жити

• +1 4
Опубліковано
21 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

ти на приколі реально ? горящий пінопласт ядовитий був завжди

Ти сказав "горящий" - не я.

але продовжуй.

• Cумний 1
Опубліковано
10 минут назад, Zheny@ сказал:

Ти сказав "горящий" - не я.

але продовжуй.

продовжувати що ? в гуглі забанили, щоб подивитись хто, коли його придумав і з чого його виготовляють ? чи за совка полімери були полімерніші ніж зараз, цирк

• +1 1
Опубліковано (змінено)
51 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Ще техніка була надто дорога, звичайний касетний магнітофон Весна-207

spacer.png

стоїв 200 з копійками рублів, дві повних місячні зарплати батька, він на нього з пів року збирав, бо ж ще треба було за щось жити

Тримай, знайшов тобі бомбу за 700 грн. То цей моднявіший , 212с… з аквалайзєрами. І кнопка чік-моно, чік-стєрєо також є.З тебе після перемоги могрич.

4138A22A-1574-4028-9373-921E7D47DD29.jpeg

Змінено користувачем Alex S
  • Ха-ха 4
  • Cумний 1
Опубліковано
10 хвилин тому, Alex S сказано:

Тримай,

Хм... а касети де буде брати? Чи там в нагрузку дають?)

• Ха-ха 1
Опубліковано
8 хвилин тому, Nana сказано:

Хм... а касети де буде брати? Чи там в нагрузку дають?)

Та є на барахолках шо хоч.

Опубліковано
15 хвилин тому, dj_design сказано:

а задай їм питання

Чого всі завелися? Ніхто ж не кличе срср назад, ніхто не хоче повертатися в минуле... Просто ще живі люди, які його пам'ятають, і у яких це - цілий кусок життя. Комусь було краще, комусь - гірше, але це було їх життя.. Як ти його викреслиш? Та й для чого? Було - та й пішло.. Це вже історія. І має право на спогади. І в сьогоднішніх підлітків буде своя історія, своя ностальгія за чимось..Це ж нормальне явище..  Дай Бог, щоб була.  

• Подобається 1
  • +1 5
Опубліковано

Для тих хто сумує за ссср?

Левко Лук'яненко засуджений в 1961році до розстрілу, на волю вийшов в 1989 році 

А багато хто не дожив...

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Alex S сказано:

А зараз нахуй ніхто нікому не потрібен ,а владі і подавна.

Зараз для талановитої молоді відкриті всі двері і кордони, крім територій, де прийшов кацап

• +1 3
Опубліковано
5 годин тому, Alex S сказано:

ціни на сферу послуг, ціни на продукти…порвуть ,краще не спорити

А от про ціни можна і поспорити. А ще можна поспорити за якість сфери послуг, де не "клієнт завжди правий"… а "якого хєра ти сюди приперся".

Та впринципі і багато про що можна поспорити, бо їм же запам'яталось найкраще. Але, згідний, для цього треба було там пожити.

Опубліковано

В любій країні є плюси і мінуси.

Теперішня Україна теж далека від ідеалу, хоча в доповіді цру після розпаду срср, на Україну звертали особливу увагу і вказували на моєливість нашого домінування в Європі...не склалося (поки що).

Раніше були гарантії, я гарантовано міг піти в садочок не записуючись за кілька років, школу. їздив в табір відпочинку ...зі школи з першого класу ніхто не забирав і не водив, ходив сам, не було охоронців (міліцію таки боялись)

Після інституту в мене було готове місце роботи (в горохові правда :) але ж було. Завжди можна було поїхати за Урал - там більше заробити.

З продуктів так, не було такого різномаїття як зараз, але ж голодним ніхто не ходив, по смітниках не рились...як зараз...

Тут приводились статті яка тоді ковбаса була, можливо й так, але тоді була санстанція, гдп (гігієна дітей та підлітків) постійно моніторили школи-садочки, не було масових  отруєнь дітей (як в нас то буває зараз)

Мама працювала  в закладах харчування - бачив все на власні очі.

Так, по телевізору було 3 канали а не так як зараз...але тепер я телевізор не дивлюсь.

Та й люди, в цілому, були якісь добріші, порядніші. Точніше відсоток порядніших був більшим. А зараз - подивіться як їздять по дорогах, ніякої поваги нідокого (в значної маси водіїв) 

Якось так.

Пі.Сі. то не ностальгія за срср, просто хочу сказати, що не так все однозначно

• Подобається 1
  • +1 5
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...