Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
31 хвилин тому, Black Overlord сказано:

Значно гарніші, особливо якщо брати до уваги мешканців Сибіру та Уралу. Навіть серед кацапів є вираз - "уральская низкожопка". Це жінки з дуже короткими ногами та непропорційно великим та "заниженим" задом.

Фото в студію))))))

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
Цитата

За попередньою інформацією сьогодні ракетним залпом з узбережжя Одеської області як мінімум пошкоджений патрульний корабель ЧФ РФ "Василий Быков". Інформація уточнюється.

Російський військовий корабель пішов на ...

Це той корабель, який гатив по нас Калібрами.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
В 05.03.2022 в 15:01, nickel сказал:
Спойлер

Що відбувається навколо Медведчука? В цьому фейкові його згадали, але я нічого не зрозумів нащо і що малося на увазі. Що Медведчук підозрює? А тут ще така новина:

Путін розслідує розкрадання коштів на створення в Україні "п'ятої колони": розкрилася ймовірна причина метань Медведчука

Коли це Медведчук намагався здохнути? Чому не вийшло, чому ніхто не допоміг? Чому мені не доложили? 

Опубліковано
Цитата

"Путін відверто вірив, що витрачені кошти пішли на створення потужної мережі опозиційно налаштованих осіб, які тільки й чекали на час, коли прийдуть росіяни і звільнять їх з-під гніту "фашистів". У свідомості Путіна існували ініціативні групи зі створення нових "народних республік" , агентура серед націоналістів і так далі", - запевняє наше джерело.

Якщо це правда, то це трохи пояснює чого Путін такий дезорієнтований на рахунок ситуації в Україні.

Опубліковано
Спойлер

З сьогоднішнього дня я не вірю жодній радянській чи кцп статистиці . Як і всій радянській історії . Бо це тотальний бубньож і мільйони людей ,які не стали навіть статистикою. Я не вірю в 16 тис РА війни( як мін в три рази більше) ,не вірю в статистику 2 х чеченських воєн і в статистику 2 св я також не вірю. Вірю як німецькі кулеметники змінювали 3 стволи на мг 40 ,а вони все продовжували бігти, вірю в котли по 200 т чоловік, вірю ,як дух возив на старому мерсі по Кабулу підвозив  і казав ,що в мене батько цей мерс отримав в подарунок ,як 2 радянські літаки збив. В нас великі втрати. В авіації ПС взагалі срака. Майже всі досвідчені пілоти загинули в боях. Ті що залишилися ,не вистачає засобів ураження. Залишилося чимало бойових вертольотів, які завдяки командуванню ,всі вивели в лісок. Але це все непоправимо мало з втратами кцп. Яким треба бути їбанутим командиром і просто самобезпечним хвастуном ,щоб в місті Херсон , в якому йде спротив , посадити  на аеродромі Чорнобаївка вертолітний полк з мнясом. При тому, що гелікоптер може сідати в полі взагалі будь де. Сьогодні зранку ракетною артилерією ЗСУ  було спалено більше 30 вертольотів кцп. Ціна експорту одного 15-20 млн дол. Кількість персоналу чи десанту все назавжди не ввійде в статистику ,навіть українську. Ми тримаємося і йде війна. На жаль ,не з тою допомогою  з-за кордону ,що ми очікували.  Але втрати їх просто нереальні ,щоб навіть уявити. Слава Україні!

• Дякую! 1
  • +1 7
Опубліковано

Про невдале самогубство написала лише Волинь24. Як так?

Два самогубства великих шишок в Росії, невдале в Медведчука. Напевно Путін чомусь гнівається. 

Опубліковано (змінено)

On 05.03.2022 at 22:44, Alex S сказано:

А куди дівся ресторатор В. Пащенко? Тримає оборону своєї столовки?

Пащенко просить допомоги

Спойлер

Ці чудові діти мої нові Друзі!
Вони чудом вціліли в Ірпіні!
Тепер вони у нас !
Після багатьох днів вони нарешті в безпеці і не голодні!
Мені потрібна допомога !!!
Відав на їх розваги наші PlayStation4 поможіть налаштувати !!!
Якщо є ігри приносьте
0953092072 ВАЙБЕР

spacer.png

Змінено користувачем Basil
  • +1 4
Опубліковано
24 минуты назад, volks сказал:

Октябрьонка також щось не чути.

Це хто Мураєв? Я за ним не слідкував ніколи, бо не сприймав за самостійного політика. Чи я помилявся? Бо якщо він чиясь лялька, то який який сенс дивитися на ляльку, треба на ляльковода дивитися.

Опубліковано (змінено)
24 минуты назад, Basil сказал:

Пащенко просить допомоги

Молодець. Добре, що ця важка ситуація в більшості наших людей сприяє прояву найкращих якостей.

Змінено користувачем Black Overlord
  • +1 3
Опубліковано (змінено)

Немає простим кацапам пробачення і не буде. Рейтинг Путіна з початком війни виріс на 11%. Їм подобається те що він робить. І не в пропаганді справа. Як казала дівчина з Іспанії, кацапи там мають доступ до європейського телебачення, до правди в усіх її відтінках, але вони перемикають телевізор на російське телебачення, бо на іспанському, на їх думку, "ви всьо врьотє".

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст «гуго карлович @JoN_TM гений из ленинградских хрущоб путин гениальный геополитик. он смог сделать то, что не смог бы никто другой. он взял бедную страну c агрессивным, малограмотным, алкоголизированным населением, разваленной промышленностью, коррупцией, низким уровнем жизни. и уебал ее об стену.»

Змінено користувачем nickel
  • +1 5
Опубліковано
3 минуты назад, Black Overlord сказал:

Молодець. Добре, що ця важка ситуація в більшості наших людей прияє прояву найкращих якостей.

Ну він і на майдані був на боці світла. Трохи з піаром, але не геть пропащий :)

• +1 1
Опубліковано

Члены Конгресса США давят на администрацию Байдена, чтобы тот способствовал немедленной передаче истребителей в Украину из стран НАТО и Восточной Европы, — Reuters

По данным издания, глава Комитета иностранных дел сенатор Боб Менендес написал письма госсекретарю Энтони Блинкену и министру обороны Ллойду Остину, призывая Вашингтон обязаться заменить любые подаренные Киеву самолеты модернизированными западными самолетами.

Опубліковано
3 минуты назад, nickel сказал:

Ну він і на майдані був на боці світла. Трохи з піаром, але не геть пропащий :)

Я пам'ятаю. Щодо політичної позиції, в мене до Пащенка ніколи не було запитань.:)

• +1 1
Опубліковано (змінено)
34 хвилин тому, nickel сказано:

Це хто Мураєв? 

Він. Просто зараз відмотую назад і трохи зв'язується. Британська розвідка вказала на нього як на ставленика Москви в разі війни. А восени в нього був марафон "Нова формула країни", при тому що до виборів ще далекувато. А судячи зі всього, ху..до якраз і планував не окупацію, а скинути Зе і посадити свою людину.

І в перші дні війни октябрьонок на своїй сторінці накатав пост в стилі "Україна сама вінавата". Але після того ні слуху ні духу.(до речі під цим постом сотні підтримуючих коментаторів, яких би мала б взяти в обробку СБУ)

Змінено користувачем volks
  • +1 5
Опубліковано
1 година тому, Alex S сказано:
Спойлер

В нас великі втрати. В авіації ПС взагалі срака. Майже всі досвідчені пілоти загинули в боях. Ті що залишилися ,не вистачає засобів ураження

Спойлер

Ти в цифрах наші втрати знаєш орієнтовно? 

Якщо майже всі досвідчені пілоти полягли,  то хто буде літати на техніці,  яку нам ймовірно колись дадуть? Чи допоможе нам суттєво та техніка без пілотів?

А чи реально ефективно літати на чомусь відмінному від звичних нашим пілотам літаків? 

• Ха-ха 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...