Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, volks сказал:

А чому не подавати? Подав, отримав  і відразу відправив у потрібному напрямку.

Воно то так, і ті хто має не багато, але має, думаю так і зроблять, або армії допоможуть, або тим хто потребує. А власникам джипів то джипи треба заправляти. Розписуюсь не за всіх, але приклади є. 

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
6 минут назад, Alex S сказал:

В принципі так. Хватить сігліти- хай беруть лопату і копають…-_-

А копати як? Як завжди - звідси і до обіду? Головне сам процес. 

Краще вже тоді в ІТ. Завтра буду розбиратися з розробкою сайтів. Під інтернет магазини. Час є, за 2-3 місяці розберуся.

Опубліковано

Ну хз, в мене знайома за двокімнатну в гуртожитку знизила оплату квартиранту із 120$ до 100$ на місяць, сама живе під Луцьком в селі.

Опубліковано
6 хвилин тому, Alex S сказано:

А що на біржах по вакансіях комусь в Луцку платять від 30 тис грн?

старт від 10К, офіційна ЗП, свіжі вакансії з центру зайнятості

Screenshot.thumb.png.219f59b888a358887f98eaf18a2ec59d.png

Опубліковано
1 хвилина тому, weldermaster сказано:

бурштин копати чи що

• Ха-ха 1
Опубліковано
10 хвилин тому, Alex S сказано:

А що ,на біржах по вакансіях комусь в Луцку платять від -до 30 тис грн?

Можна знімати квартиру на 2-3сім'ї. Можна шукати дешевше. Можна кімнату десь в хаті в пригороді знімати.

Чомусь думаю, що по 500-600 дол знімають квартири не ті, що голі босі виїхали з одними лише документами.

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано
1 минуту назад, volks сказал:

Можна знімати квартиру на 2-3сім'ї. Можна шукати дешевше. Можна кімнату десь в хаті в пригороді знімати.

Чомусь думаю, що по 500-600 дол знімають квартири не ті, що голі босі виїхали з одними лише документами.

Ті ж самі ІТшники. Вони спокійно тягнуть квартиру і по 1000 дол. Їм головне комп, інтернет і комфортні умови. Гуртожитки з дітворою не підходять - лишній шум тільки заважає.

Опубліковано (змінено)

Та перестаньте ви з тими хатами бля ну справді! Розвалюхи по 10-20 років пустуючі … З гнилими підлогами ,з щурами ,з пліснявою. Ви самі чого в такі хати не попереїздили? Бо є де жити в місті і батареї теплі? Треба трусити попіл в грубах , треба пічника,щоб почати палити і готувати їсти , треба дрова, треба весь інвентар для господарства, інструмент. Посуд , відра , миски, фарба, вапно…Діти міські від тих протягів зразу хворіють… Хата повинна бути обжита, доглянута. То такі хатки зараз також в ціні по оренді навіть в дальніх селах і хуторах. 

Змінено користувачем Alex S
  • +1 3
Опубліковано
23 хвилин тому, weldermaster сказано:

Краще вже тоді в ІТ. Завтра буду розбиратися з розробкою сайтів. Під інтернет магазини. Час є, за 2-3 місяці розберуся.

Тоді нік змінюй. На Вебмайстер зразу. Чи вже потім , як перші хрусти підуть.

Опубліковано
17 хвилин тому, Alex S сказано:

Ви самі чого в такі хати не попереїздили? Бо є де жити в місті і батареї теплі?

Саме так. Бо є де жити в місті. А раз біженці ще перебирають харчами, то значить  також не все ще в них так погано.

• +1 7
Опубліковано
16 минут назад, Alex S сказал:

Хата повинна бути обжита, доглянута.

Одні в метро по 2 тижні реально живуть, а інші хати обирають щоб без протягів...

Хочете краще - платіть. Зараз головне закінчити війну...

Спойлер

Белгород нам дорого обійшовся,

масові атаки на Дніпро, Полтаву, Кривий Ріг, Кременчук...

• +1 2
Опубліковано
19 minutes ago, Alex S said:

Та перестаньте ви з тими хатами бля ну справді! Розвалюхи по 10-20 років пустуючі … З гнилими підлогами ,з щурами ,з пліснявою. Ви самі чого в такі хати не попереїздили? Бо є де жити в місті і батареї теплі? Треба трусити попіл в грубах , треба пічника,щоб почати палити і готувати їсти , треба дрова, треба весь інвентар для господарства, інструмент. Посуд , відра , миски, фарба, вапно…Діти міські від тих протягів зразу хворіють… Хата повинна бути обжита, доглянута. То такі хатки зараз також в ціні по оренді навіть в дальніх селах і хуторах. 

Без образ, але теж "моніториш"? 

Моя вся рідня по селам нашої і сусідніх областей - хати цілісінькі. Сусіди підсуєтились, дров навезли стільки, що декілька хат вистачить пропалити рік. Харчі, господарство, курки - усім готові помогти. Голова отг обіцяє 3 тисячі щомісяця виділяти на сім'ю з трьох осіб. 

Цікаво скільки переїхали і живуть більше трьох днів?

Зате гарно на форумі розповідати про бажану зп в 30к, коли 90% лучан таких грошей і до війни не бачили. 

• +1 6
Опубліковано
7 хвилин тому, natalka) сказано:

Хочете краще - платіть. Зараз головне закінчити війну...

ті мародери, що заламують ціни на оренду платять податки з того?    

Опубліковано
2 минуты назад, case_l сказал:

ті мародери, що заламують ціни на оренду платять податки з того?    

З податками буде ще дорожче. Воно вам потрібно?

Опубліковано
10 хвилин тому, Fahrenheit сказано:
3 хвилин тому, dj_design сказано:

квартири є від 5000-6000 грн. ... в нормальному стані ... і роботу можна знайти на 10к. ... отримати

Ці ссилки собі залиш…. Це ригалторські ссилки ,щоб звонили. Ти звони напрошуйся на бесіду , давай паспорт і тобі все покажуть і озвучать. В нормальному стані.

Опубліковано
13 хвилин тому, natalka) сказано:

дорого обійшовся

Ви знову на ті ж самі граблі наступаєте - коли був візит Байдена в Польщу випустили ще більше ракет. Не пов'язано одне з другим ніяк - запустили б ці ракети незалежно ні від чого.

• +1 2
Опубліковано
4 хвилин тому, dj_design сказано:

а ви пробували ? чи так само як "не можна знайти роботу" ? 

на 700 у.е. в місяць можна в готелі Україна жити ... https://book-hotelukraine.otelms.com/

номер самі знайдете ? перзвоніть, поцікавтесь .. номера є, без проблем ... це вам для прикладу, по ваших "вимогах" ... 

ну не шукав поки роботи, мене шукала сама. Все так - жінка плюс двоє дітей. 1700 грн доба. 51 т грн. Номер в місяць. А готувати їсти де? Чи ресторан на першому поверсі є?Чи думаєш що три чоловіки в одномісний стандарт пустять? Такі всі дурненькі і рахувати вміють,а ти один такий розумний… 

Опубліковано
7 хвилин тому, dj_design сказано:

а ви пробували ? чи так само як "не можна знайти роботу" ? 

на 700 у.е. в місяць можна в готелі Україна жити ... https://book-hotelukraine.otelms.com/

номер самі знайдете ? перзвоніть, поцікавтесь .. номера є, без проблем ... це вам для прикладу, по ваших "вимогах" ... 

Приїдь і розкажи це переселенцям - їздили по всій західній частині України, в Луцьку знайшли квартиру за 800 грн/день. Знімають одну квартиру на дві сім'ї. 

Ти не дивись зараз оголошення - вони не відображають реальну картину. В луцьку квартири від 20 000 грн місяць - інфа від ригалторів (С).

• +1 1
Опубліковано
13 хвилин тому, dj_design сказано:

але ж ви упороті бля .... 

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/odnokmnatna-kvartira-po-vulits-shevchenka-4000-kp-vlasnik-IDOlQI9.html#29f7853c6e

4000 грн. Шевченка .. 

перше оголошення .. власник .. квартира вільна .. набрав особисто ... 

То заселяйся. 

Опубліковано (змінено)

Я рідко пишу, але дістали. Квартири є різні і за 3 і 60 тис. грн. Є власники які здають дешевше переселенцям, а є й такі які хочуть тільки місцевих, а людям зі сходу України взагалі не здають, і нічого ти їм не зробиш.

Так само й ріелтори є різні, порядні, до яких відноситься моя дружина і бариги. Перші дні війни у дружини телефон не замовкав і вона шукала біженцям квартири безкоштовно. Ціну на квартиру ставлять власники, причому часто заганяються, бо одні тупо хочуть нажитися, а інші мають квартиру в кредиті з хорошим ремонтом, тому не хочуть здавати за 3-5 тис. грн. Мої родичі з Білорусі зараз батьківську квартиру здають безкоштовно.

Також і переселенці є різні, одним будь, що головне аби дах на головою, з тих наші ріелтори грошей не беруть, переважно це члени спілки фахівців нерухомості АФНУ. А є такі які зразу кажуть, що квартира має бути як мінімум 3 кімнатна з свіжим ремонтом і т.д від 15, 20, 30 тис. грн. а ще у нас 3 собаки (а собак, котів на квартиру мало хто хоче) то як з таких не брати грошей? Ріелтори теж платять за офіси, податки, звязок, бензин, годинами висять на телефоні і їздять цілий день по місту. В кінці кінців їсти всім хочеться. Не треба казати, що всі бариги, хоча якщо подивитися на жителів західної частини України та поляків то порівняння явно не на користь українців, хоча й багато поляків теж задерли ціни мало не вдвоє.

Змінено користувачем tarasmv
  • +1 9
Опубліковано

Дуже емоційно і  щиро - Кох про випадок в Бєлгороді:

Спойлер

На тридцать седьмой день войны в Белгороде взорвалась нефтебаза. Рано утром, взяла - и взорвалась. Российское начальство тут же заявило, что это два украинских вертолета, на бреющем полете, подкрались и взорвали эту нефтебазу.
И при этом сопроводило свое сообщение милым комментарием, что, будто бы, мирным жителем Белгорода, тем не менее, ничего не угрожало. И они могу продолжать спасть спокойно.
Меня это объяснение взбесило. И дело даже не в том, что украинцы отпираются и делают круглые глаза. И даже не в том, что война уже перенесена на российскую территорию. Это как раз все понятно.
А в том, что во-первых, это уже второй такой инцидент за последние пару дней, а во-вторых, что значит такое объяснение российских "коллег"? И как это вообще такой версии событий было позволено появиться?
Нет ли здесь дискредитации российской армии? Посудите сами: в российской версии проишествия два украинских вертолета перелетели линию фронта, проникли вглубь России минимум километров на пятьдесят, отстрелялись, поразили цель, и благополучно улетели к себе обратно.
Как тебе такое, Илон Маск? Кстати, я специально залез в Гугл-карты и посмотрел где эта нефтебаза. Сообщаю вам, дорогие мои читатели, что она находится (барабанная дробь)... на самой восточной окраине города! То есть для того, чтобы до нее долететь и выстрелить в нее ракетами, вертолеты должны были пролететь через весь Белгород.
Таким образом (опять же в российской версии), вооруженные ракетами вертолеты врага пролетели над мирным российским городом и при этом жителям этого города ничего не угрожало?
Это того самого врага, города которого российская армия утюжит бомбами, снарядами и ракетами уже больше месяца! У которого уже погибли тысячи мирных жителей и у которого некоторые города разрушены до основания! И при этом мирным обывателям Белгорода ничего не угрожало?
Вы серьезно? Так таки и ничего? А может вам, неуважаемые российские "коллеги", просто наплевать на этих граждан, так же как вам наплевать на своих солдат (про украинцев я уж и не говорю)? Сдается мне, что эта версия открывает такие бездны, что я даже не хочу в них нырять...
И потом. Где ваше ПВО? Как может вертолет пролететь незаметно на бреющем полете? Вы вдумайтесь что вы говорите, дебилы! Это же не крылатая ракета и не сверхзвуковой самолет. Это вертолет! Он летит чуть быстрее автомобиля, гремит так, что уши закладывает и его видно как на ладони! Его можно сбить любым ПЗРК.
Ах, его не видно на радарах! Сильная версия. А вы не пробовали глазами и ушами? Или Песков уже приучил вас им не верить? То есть два вертолета противника пролетели над вашей территорией туда-сюда сто километров (полчаса примерно) и вы не смогли их сбить?
Напомню, что несколько лет назад российский сверхзвуковой (!) истребитель влетел в турецкое воздушное пространство на считанные секунды и был немедленно сбит. А у вас две громыхающие, тихоходные воздушные цели летали в зоне видимости невооруженным глазом минимум полчаса и вы не смогли ничего предпринять?
И эту версию мы должны смиренно принять даже не спросив вас как вам только в голову пришло так позорно саморазоблачиться? Где все ваши хваленые "анало говнет"? Вы понимаете, что из этого вашего объяснения вылезают такие бездны, что те бездны, о которых я говорил выше, бледнеют по сравнению с этими?
Впрочем мне-то что? Если ваша версия устроила белгородских обывателей и (самое главное) Путина, то и славно. Можете и дальше так воевать. Теперь более менее понятны перспективы вашей разворованной и растащенной генералами говноармии...
Юра Шевчук пел: "Чем ближе к смерти, тем чище люди. Чем дальше в тыл - тем жирней генералы!" Когда ж вы уже напьетесь солдатской кровушкой, упыри? Жуковы вы наши сраные... Бабы ваши толстомясые в бриллиантах все, когда ж им отольются слезы народные...
...Они просто прилетели, отстрелялись и улетели... А мы только еблом щелкнули... Эй, денщик! Что там у нас на обед? Тащи сюда сотейник и утку эту твою... И водочки принеси, устал я что-то...
Сволочь генеральская! Я, грешный человек, нарочно бы записался в путинисты чтобы тебя расстрелять. Расстрелял бы и снова обратно выписался... Шойгу! Сережа! Убейся об стену! Мирным жителям ничего не угрожало... Это ж надо додуматься до такого!
Путин! Если тебе нужно знать почему ты проиграл эту войну, то вот тебе объяснение. Что еще непонятно? Вот взять этого самого Конашенкова и мордой, мордой в это объяснение тыкать! Прямо в глотку ему его запихать чтобы задохнулся он от всей своей тупости и мерзости.
Хотел я сегодня написать про отступление говноармии от Киева и Чернигова и про все остальное. Да не буду. Сука! Я себе место не нахожу от всего этого. Какой бы я ни был немец, но я, все-таки, русский человек. Во мне ярость благородная кипит!
Уж воистину, наше дело - правое. Говновраг будет разбит. И победа будет за нами.
Слава Украине

• Ха-ха 1
  • +1 3
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...