Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 хвилин тому, igrok сказано:

А хто возити буде?

Спойлер

В них в голові сістєма град , за німі пукін і сталінгад. Будуть возити. Але після пари катастроф, якщо не зменшать тиск на кцп, підуть в залізницю. Транссібірскій експрес москва- владівосток. Баби , водка, раздольє в путі…

• Ха-ха 3
  • +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Мабуть з бізнесом у всіх так. Оборот Розетки впав з 4 млрд грн до 23 млн грн, тобто на 99,5%

Та ладно. У виробників круп, макаронів, борошна, консерв, тушонок точно не так.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
2 минуты назад, volks сказал:

Думаєш люди їсти більше стали? Ну запасуться, якщо мають лишні гроші, а далі споживання на тому ж рівні, а в декого й менше. Зрозуміло, що не у всіх падіння обороту на 99,5%, але мало в кого він зберігся на тому ж рівні або виріс.

Змінено користувачем nickel
  • +1 6
Опубліковано
5 хвилин тому, nickel сказано:

Думаєш люди їсти більше стали?

Ні. Але за цей місяць їх обороти значно виросли.

Опубліковано
Только что, volks сказал:

Ні. Але за цей місяць їх обороти значно виросли.

А далі значно впадуть. І виросли на місяць, а впадуть на невідомо скільки часу.

• +1 2
Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

А далі значно впадуть. І виросли на місяць, а впадуть на невідомо скільки часу.

А далі буде срака у всіх. Велика і безпросвітно.

• +1 3
Опубліковано
3 минуты назад, weldermaster сказал:

А я про це писав раніше. Але де ж там. Я ж нитік.

Нити про те що треба було зробити владі рік-два назад, це зовсім інше про що ми говоримо зараз.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
1 час назад, Alex S сказал:
  Скрыть контент

Втрати літаків кцп досить великі. В масовості почали застосовувати вертольоти. Типу надмалі висоти і аналогоф в мірє нєт. Я не знаю чим вдарили, але не пукалка, чи пукалка нова британська, бо балка зломалася як сірник. Це десь денере ,бо паркан фарбований в аквафреш. І мі 28 н стріляє некерованими ракетами з кабрірування. ( з пікірування кучність, з кабрірування площа)

Как в белгороде? Залп нурсов..

• +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, nickel сказал:

Нити про те що треба було зробити владі рік-два назад, це зовсім інше про що ми говоримо зараз.

Про те вже можеш забути. Це вже не актуально. Я тут розписувати нічого не буду. Все одно скажеш що знову нию. 

• +1 1
Опубліковано
55 минут назад, volks сказал:

В Ужгороде сфера готельно-ресторанного бизнеса на очень крутом подьеме...

• Ха-ха 2
Опубліковано
42 минуты назад, romanc сказал:

В Ужгороде сфера готельно-ресторанного бизнеса на очень крутом подьеме...

Бар елевен, ідеаліст тоже на підйомі. 

А взагалі в плані виробництва, то бізнеш оживає, деревообробка, с/г само собою, навіть, виробництво верстатів і т. д. І кажуть вжк трохи грузять за кордон. 

Опубліковано
1 час назад, volks сказал:

А далі буде срака у всіх. Велика і безпросвітно.

А далі війна буде на сході,а решта країни поступово буде повертатися до життя

• Cумний 1
Опубліковано
6 минут назад, Waver сказал:

А як у вас справи з авторинком, б/у авто сильно подешевшали? Не секрет, що в довоєнний час половина ділків західної України займалися пригоном і продажем авто для всієї іншої частини України, більшість з них одночасно мали в продажі і по 3 і по 5 а то і  з десяток авто, зараз більшість з них виїхали або намагаються виїхати х України, і хто би що не казав про заборонену виїзду за кордон, але в цьому їм зараз дуже допомагають їхні  корупційні зв'язки та особисті знайомства на митницях... бо всі і завжди коли їхали за автомобілями то з тих сум що везли на покупку авто - завжди платити "таксу" митникам в кишеню... і це суми не маленькі бо на цілі автовози автомобілів. Так от цікавить, чи стався масовий "скид" авто на ринках за «любу» суму, чи ті торгаши та перекупи ще щось чекають?

Знаю одного такого.

Ціни не знижує.Машинами не цікавляться.

Він не бачить змісту суттєво знижувати ціну

• +1 5
Опубліковано
54 минуты назад, Alex S сказал:
  Скрыть контент

Та ну перестань псіхувати, тут всі свої. Як ти бачиш з своєї дзвіниці?

Якщо дуже коротко

- війна мінімум на півроку. Будуть тупо руйнувати міста

- не знаю як там у орків, в нас також багато втрат. Вже не має двох моїх знайомих. Один з них родич.

- бізнес буде сидіти рівно на попі (крім харчів і мутних схем). Через 3-4 місяці в народу закінчаться гроші.

- ЛДНР розшириться в значно більших розмірах чим до 24.02.

- рано чи пізно буде підписаний тимчасовий мирний договір. І на цьому буде добре.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, Waver сказано:

Так от цікавить, чи стався масовий "скид" авто на ринках за «любу» суму, чи ті торгаши та перекупи ще щось чекають?

в одиничних випадках - таке трапляється, але, це не масове явище.

• +1 1
Опубліковано

Сейчас нельзя перелформить машину. Я так и не оформил свою, на 24.02 был талон.

В Ужгороде многие хотели бы продать перед выездом за рубеж. Сестра чери кимо оставила мне на продажу. И с ней попутчики ланоса тоже будут, по техпаспорту, их машину разворотило, они купили у соседа, чтоб в  ыехать из Марика. В основном дешевые машины, которые нет смысла тянуть в европу и "по техпаспорту"

Опубліковано
Только что, Waver сказал:

Ну з особистими авто це зрозуміло, бо в більшості людей це майже всі їхні заощадження вложені в свій єдиний автомобіль… а торгаші та перекупи? Більшість з них давно не самі бідні люди, і в час війни тримати гроші вкладені в авто для бізнесу немає смислу… чому би не розпродати хоч за те що дають? Жадібність наживи?

Бо ім треба продати і заробити.

А продавати в збиток який сенс?

Тим паче,що він завтра не виїде за кордон і нову не прижене 

• +1 3
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...