Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Spoiler

On 4/25/2024 at 10:21 AM, MACCEN said:

не так легко випіляти країну в якої є ресурси які тобі треба, та й в них є ядерна зброя та союзники які теж хочуть правити в своєму регіоні, і зараз стало видно що ЄС не таке вже й круте, та й США теж якби не має яєць

Ну ніхто й не каже що легко. Але процес потихеньку йде. З останнього: вводяться санкції на рос.алюміній. На обрії збагачений уран. Просто ЄС та США не рублять відразу а поступово пиляють. І той ж е Китай у банківській сфері також вводить багато обмежень для рашистів, побоюючись вторинні санкції від США.

Давайте абстрагуємся, їбануть кудась ядеркою, що буде відповідь? від кого, хто такий сміливий? та кудась як залетить якийсь калібр то повсцикаються там всі одразу.

НІХТО цього не знає. В тому то й прикол. НІКОМУ НЕВІДОМО яка буде реакція на це. 

США і то мали свої інтереси в Іраку, але всрались і відступили, але ого як круто починали теж шукали секретні лабораторії, може сценарій їм з США і підігнали, як розпочати війну і яку знайти причину для цього.

А можливо США просто зробили те що планували? Після чого пішли? Як наслідок зараз Ірак це не та держава, яка була при С.Хусейні з досить потужною військовою машиною. А зараз що?

Ну і Байден чи Трамп це не Рейган чи Буш-молодший.

Напевно напали для того щоб мати сухопутку до Криму, а якщо піде жара то й підсунути кордони до ЄС,

Взагалі щоб мати як мінімум державу, лояльну як Білорусь, а на максимум федеральний округ. Зараз тільки федеральний округ.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
On 4/25/2024 at 11:28 AM, volks said:

Так це причина, а не відмазка.

Розуміючи реальну причину, якось нецікаво слухати усіляку ахінею у вигляді відмазок.

• +1 1
Опубліковано
В 25.04.2024 в 12:39, Electronshik сказав:

Розуміючи реальну причину, якось нецікаво слухати усіляку ахінею у вигляді відмазок.

Так отож

Опубліковано
В 25.04.2024 в 10:21, MACCEN сказав:

не так легко випіляти країну в якої є ресурси які тобі треба, та й в них є ядерна зброя та союзники які теж хочуть правити в своєму регіоні, і зараз стало видно що ЄС не таке вже й круте, та й США теж якби не має яєць, в них там зараз напруга з мексиканцями, і ще якісь свої системні проблеми. Мінус залежніть від Китаю, тому все не так однозначно як здавалось раніше всім.

Все цікаве тільки починається як на мене. 100% раша попереджала США що буде війна, тому велика політика нічого особистого бізнес як то кажуть.

Давайте абстрагуємся, їбануть кудась ядеркою, що буде відповідь? від кого, хто такий сміливий? та кудась як залетить якийсь калібр то повсцикаються там всі одразу.

США і то мали свої інтереси в Іраку, але всрались і відступили, але ого як круто починали теж шукали секретні лабораторії, може сценарій їм з США і підігнали, як розпочати війну і яку знайти причину для цього.

І хто думає що там немає обладнання станків і так далі, що мішає те саме придбати на підставні компанії, далі погрузити в корабель і привезти до себе?

Знайомий був в шоці що в нас війна тому що в нас майже весь потужний бізнес, промисловий та в ІТ це власники з раші. (перечисляти не буду, думаю всі і так знають). Типу для чого нападати якщо і так власники бізнесу і качають бабло.

Напевно напали для того щоб мати сухопутку до Криму, а якщо піде жара то й підсунути кордони до ЄС, ох тді то там точно будуть запасатить антидепресантами :)  та будуть ліняти в США чи Канаду, чи ще подалі кудись.

Хіба тобі не відомо, як працює мозок людини? Що самі важливі рішення приймаються ірраціонально?.

Та весь маркетинг на тому побудований.

Вся  суть поведінки  рашки в словах їхнього посла в Швеції ,сказані осінню 21 року ,, Сралі ми на ваші  санкції,,.

Москалі зупиняться лише перед реальною загрозою їх загибелі.

А до цього ще трохи часу має пройти, ще не всі ресурси у світі перевели потрібним людям 

Рік до затихання ,та  п'ять років до стабільності.

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
В 25.04.2024 в 13:11, Nokian сказав:

Хіба тобі не відомо, як працює мозок людини? Що самі важливі рішення приймаються ірраціонально?.

Та весь маркетинг на тому побудований.

Вся  суть поведінки  рашки в словах їхнього посла в Швеції ,сказані осінню 21 року ,, Сралі ми на ваші  санкції,,.

Москалі зупиняться лише перед реальною загрозою їх загибелі.

А до цього ще трохи часу має пройти, ще не всі ресурси у світі перевели потрібним людям 

суть в тому що в сша колись розробки по ядерній зброї передали чомусь срср, ті хто передавав теж думаю не дурні люди, чомусь не віддали Китаю чи ще комусь іншому.

Опубліковано
On 4/25/2024 at 2:13 PM, MACCEN said:

суть в тому що в сша колись розробки по ядерній зброї передали чомусь срср, ті хто передавав теж думаю не дурні люди, чомусь не віддали Китаю чи ще комусь іншому.

Ну на той час Китай був роздертий громадянською війною. 

А ті, хто передавав розробки по ядерній зброї срср, наївно вважали що має бути рівновага у володінні такою зброєю. Ну і ідеалізм, віра у комуністичні ідеї, особливо на фоні перемоги над нацизмом, де срср відіграв дуже значну роль.

Опубліковано
В 25.04.2024 в 14:45, Electronshik сказав:

Ну на той час Китай був роздертий громадянською війною. 

А ті, хто передавав розробки по ядерній зброї срср, наївно вважали що має бути рівновага у володінні такою зброєю. Ну і ідеалізм, віра у комуністичні ідеї, особливо на фоні перемоги над нацизмом, де срср відіграв дуже значну роль.

рівновага мусить бути

Опубліковано

Я трохи не розумію, звідки в Маріуполя на слідуючий рік взявся бюджет в 3млрд:

https://mariupolrada.gov.ua/uploads/ckeditor/2. Прозоре місто/2.5 Бюджет/Бюджет/2023/Про схвалення бюджету Маріу¬польської міської територіальної громади на 2024 рік.pdf

Як це пояснити та як воно працює?

Опубліковано
В 25.04.2024 в 15:33, xPON сказав:

Як це пояснити та як воно працює?

Ну якщо подивитись таблицю, то там за кодом 400... Офіційні трансферти 2,7 млрд це і є майже весь бюджет, це кошти просто надані з держ.бюджету. Інша справа, що ЯК, КИМ і ДЕ вони мають освоюватись, якщо там все окуповане, то це вже інша справа, це дійсно питання. Я сподіваюсь, що в дійсності не за рахунок укр. бюджету там вчать дітей любити рузкій мір, бо це було б верхом дибільності

• +1 1
Опубліковано
В 25.04.2024 в 15:47, SergLutsk сказав:

Ну якщо подивитись таблицю, то там за кодом 400... Офіційні трансферти 2,7 млрд це і є майже весь бюджет, це кошти просто надані з держ.бюджету. Інша справа, що ЯК, КИМ і ДЕ вони мають освоюватись, якщо там все окуповане, то це вже інша справа, це дійсно питання. Я сподіваюсь, що в дійсності не за рахунок укр. бюджету там вчать дітей любити рузкій мір, бо це було б верхом дибільності

пиляють бюджет як можуть

• +1 1
Опубліковано
В 25.04.2024 в 15:47, SergLutsk сказав:

Я не думаю, що ці кошти ідуть в окуповане місто, скоріше за все на нашій території освоюються. Інше питання - на що виділяються такі нереальні бабки, коли кучі впо виплати познімали, в тому числі і маріупольцям.

Опубліковано (змінено)
В 25.04.2024 в 13:11, Nokian сказав:

Запомнітє етат твіт

Змінено користувачем volks
  • Ха-ха 4
  • +1 1
Опубліковано
В 25.04.2024 в 15:55, xPON сказав:

Я не думаю, що ці кошти ідуть в окуповане місто, скоріше за все на нашій території освоюються. Інше питання - на що виділяються такі нереальні бабки, коли кучі впо виплати познімали, в тому числі і маріупольцям.

Ну на що саме - в Додатку 3 все розписано. З телефона таке собі задоволення вивчати такі плахти таблиць, так що я пас :D

Опубліковано
В 25.04.2024 в 16:19, SergLutsk сказав:

Ну на що саме - в Додатку 3 все розписано. З телефона таке собі задоволення вивчати такі плахти таблиць, так що я пас :D

Там то розписано гарно, цікаво - на що по факту. Поки ще один Маріуполь десь на Поліссі не побудували.

Опубліковано (змінено)

Досить цікавий ефір.

Spoiler

Про те як влада відверто, прямо порушуючи закони та Конституцію, зараз тих чоловіків, що виїхали за кордон ставить перед вибором: а чи треба їм буде Україна?

Особливо цікаво після 14.30

На мою думку це дуже нагадує рішення Білорусі, яка зробила подібне рішення. Ну але ЄС досить таки швидко знайшов протидію. 

Протидія буде й тут. Але дуже багато людей таким рішенням Україна втратить.

Для мене такі дії влади є тривожним дзвінком. Нехтування законів неприпустимо навіть за умов війни. І я вже досить серйозно починаю ставити собі питання: а чи варто тоді залишатись у такій державі, яка не може гарантувати безпеку і плює на закони?

P.S. Можна по різному відноситися до тих, хто виїхав за кордон. Особливо якщо було нелегально. Але це не є привід порушувати свої закони 

Змінено користувачем Electronshik
  • +1 3
Опубліковано
В 25.04.2024 в 18:40, Electronshik сказав:

Досить цікавий ефір.

Показати контент

Про те як влада відверто, прямо порушуючи закони та Конституцію, зараз тих чоловіків, що виїхали за кордон ставить перед вибором: а чи треба їм буде Україна?

Особливо цікаво після 14.30

На мою думку це дуже нагадує рішення Білорусі, яка зробила подібне рішення. Ну але ЄС досить таки швидко знайшов протидію. 

Протидія буде й тут. Але дуже багато людей таким рішенням Україна втратить.

Для мене такі дії влади є тривожним дзвінком. Нехтування законів неприпустимо навіть за умов війни. І я вже досить серйозно починаю ставити собі питання: а чи варто тоді залишатись у такій державі, яка не може гарантувати безпеку і плює на закони?

P.S. Можна по різному відноситися до тих, хто виїхав за кордон. Особливо якщо було нелегально. Але це не є привід порушувати свої закони 

а як же ж обіцяні 15 млн. грн. напевно знають що коли буде виплата то за ці гроші можна буде в кращому випадку придбати буханку хліба, чи пластикові квіти.

• +1 1
Опубліковано
On 4/25/2024 at 6:40 PM, Electronshik said:

зараз тих чоловіків, що виїхали за кордон

а вони не тому виїхали, що Україна їм не треба?

• +1 2
Опубліковано
On 4/25/2024 at 7:28 PM, case_l said:

нащо ти цього ублюдка березу сюди тягнеш

Ок. А кого тоді?

Мені не сильно він подобається, але у цьому етері він досить слушно говорить 

Опубліковано
On 4/25/2024 at 7:28 PM, case_l said:

а вони не тому виїхали, що Україна їм не треба?

Не всі. Є і ті, хто поїхав цілком законно.

А зараз їх всіх під один гребінець.

І основне те що влада своїми діями прямо порушує законодавство.

А це вже правовий нігілізм, і якщо так далі піде, то не буде жодної впевненості у правовій системі держави. 

• Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано
В 25.04.2024 в 20:12, Electronshik сказав:

Ок. А кого тоді?

Давай ще медведчуківських пропагандонів сюди притягнем, коли вони правильні речі говорять.

Опубліковано
В 25.04.2024 в 20:12, Electronshik сказав:

Ок. А кого тоді?

Хто в здоровому глузді приїде сюди, якщо тобі доля дала шанс вижити, чи всі такі авантюристи раді поміняти тепло на холод окопу, та втратити здоровя за те що і так втратив (про ті міста та села які стерли з карти), то втратив хату ще давай їдь втрачай і життя.

Ще там теж люди читають про корупційні схеми і купу всього мутного що час від часу випливає, і нікого не наказують. ЗМІ в нас часто спочатку шумить, а потім затихає. Типу "держи вора", а далі вже проходить час і вже й не злочиець, вже і хер з ним, тут є нова новина хтось проригався в центрі міста чи їздив бухім.

Це все просто знизить донати та лояльність до влади по факту, будуть скиглити місцевим я без паспорта бо влада така сяка, і так далі...

Після 18 травня буде цікавіше, знайомий казав про другана свого який вже після початку війни не виходить з хати боїться що вийде і вручать флаєра, ні разу не був на вулиці.

• +1 1
Опубліковано
В 25.04.2024 в 20:31, MACCEN сказав:

Хто в здоровому глузді приїде сюди

Ну тоді нема чого сюди їхати, поки тут Україна.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...