Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 17.02.2024 в 12:15, Nokian сказав:

Між тим вивід наших військ з Авдіївки( далі просто нераціонально було утримувати), смерть Навального ,заява Буданова про  помсту за отруєння дружини ,все в один момент- дуже схоже на координацію наших дій з деякими силами в рашці.

За півтора місяці мають бути цікаві зміни 

Розкажи які такі дуже цікаві зміни, які ти військовий експерт напрогнозував. 2 місяці вже пройшло.

Де вони? Чи знов у воду перднув і думав що всі забудуть?

• +1 3
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Добре пердить той, хто пердить останнім.

Раз любиш копатися в моїх старих постах- то проти мене дуже перділи Ромаха 11, потім Маніяк...

і де вони?

• -1 1
Опубліковано
В 21.04.2024 в 14:18, SergLutsk сказав:

Це не що інше як пересмикування термінами, словами.

Це не пересмикування. Якщо я не звертав увагу на те що вони говорять, то яка мені різниця, що вони говорять.

Опубліковано
В 21.04.2024 в 20:14, Nokian сказав:

Раз любиш копатися в моїх старих постах- то проти мене дуже перділи Ромаха 11, потім Маніяк...

і де вони?

Так які зміни?

Опубліковано

Раз любиш копатися в моїх старих постах- то проти мене дуже перділи Ромаха 11, потім Маніяк...

і де вони?

Завалив їх?)

Опубліковано
On 4/21/2024 at 4:42 PM, Nokian said:

Зеленський ще в квітні,травні 22 казав ,що треба готуватися до війни на 10 років+.

Нажаль скоріш за все він правий.

Навряд чи всі 10+ років буде війна високої інтенсивності, як зараз. Але напевно буде війна низької інтенсивності. Така як з 2014 до 2022 року.

Єдиний вихід щоб цього не було це членство у НАТО.

Опубліковано
On 4/21/2024 at 10:36 AM, Nokian said:

Причому десь 70 республіканців взагалі старалися всіма способами завадити.

Ну походу тепер їх кар'єра покотитися вниз ,бо американці дуже люблять переможців, а програвших забувають швидко.

Брєд. Для американців основні пріоритети це внутрішня політика. Їх перш за все цікавить скільки коштує бензин на заправках, а не якась там війна у якійсь там Україні. Так що не треба будувати ілюзії.

І ці республіканці то є тверді прихильники Трампа, який практично перетворив республіканську партію на свою власну. І за їх кар'єру можна не переживати, в них все буде добре.

Я думаю що як би не було обстрілу Ізраїлю з боку Ірану, то не було б допомоги. І дуже велике питання на майбутнє: це остання допомога чи ні?

• +1 2
Опубліковано (змінено)

і де вони?

А де вони? я незнаю. Просвіти

В постах твоїх я не копаюсь. Просто запам"ятав цей твій новий прогноз. Ждав змін, думав перемога от-от скоро.. А ні, ти знов не вгадав.

Пошук по слові "зміни" зразу видав твій пост. Вирішив тобі нагадати. Може ти сам забув що прогнозував.

Змінено користувачем WebTraveller
  • Cумний 1
Опубліковано

Ось вона і є ,помилка твого сприйняття.

Ну для втіхи,не лише твого,інші теж помиляються.

Так от- в тому пості є хоч слово про швидку,чи взагалі  перемогу? .

Ти просто чуєш те,що тобі ХОЧЕТЬСЯ чути.

А потім маєш претензії, ну не до себе ж звісно, а до експерта,мера, президента,заходу і ТД.

Мене обманювать не важко, я сам обманюватися рад.

В процесі обміну інформацією беруть участь передавач та приймач, і якщо приймач барахлить ,то причому тут передавач?.

Ти це сприймаєш як доказування щось мені.

Але є ж і інші , і що вони про тебе подумають?.

От оці два персонажа,про яких ти не знаєш де вони, і не витримали жорсткого зіткнення з реальністю, 

В цій спільноті.

• Ха-ха 3
  • -1 1
Опубліковано
On 4/22/2024 at 9:00 AM, Electronshik said:

Брєд. Для американців основні пріоритети це внутрішня політика. Їх перш за все цікавить скільки коштує бензин на заправках, а не якась там війна у якійсь там Україні. Так що не треба будувати ілюзії.

Ну так коли впаде Україна , кацапи отримають +мільйонну армію до своєї, від якої США доведеться захищатись в рамках зобов'язань по нато і витрачати на це шалені кошти. Тепер кацапи передають воєнні технології ірану і кндр, що знову змусить США збільшити витрати на армію замість соціалки. Це вплине на внутрішню політику чи ні?

Опубліковано
В 22.04.2024 в 10:55, Nokian сказав:

Ось вона і є ,помилка твого сприйняття.

Ти реально подумав, що я щось чекав від твого прогнозу?

Ти смішний і наївний..В такому то віці. Я був на 100% впевнений, що ніфіга за цих півтора місяці не зміниться і нічого серйозного в рашці на нашу користь не станеться.

А згадав прогноз твій щоб поржати в котрий раз з такого "експерта" як ти)) От і все

Опубліковано
On 4/22/2024 at 1:27 PM, case_l said:

Ну так коли впаде Україна , кацапи отримають +мільйонну армію до своєї, від якої США доведеться захищатись в рамках зобов'язань по нато і витрачати на це шалені кошти. Тепер кацапи передають воєнні технології ірану і кндр, що знову змусить США збільшити витрати на армію замість соціалки. Це вплине на внутрішню політику чи ні?

Найбільш дістанеться ЄС. США відчують це у набагато меншій мірі.

Ну і тут питання, наскільки у США зростуть витрати на армію. В них і так бюджет пентагону більше ніж 800 млрд. доларів. росія вже колись надірвалась на гонитві озброєнь, надірветься ще раз.

Найгірше питання для них буде втрата престижу та довіри до них. Але я думаю що вони це якось переживуть. Не в перший раз. Вже буди кадри у інтернеті як нажахані перспективою афганці намагались втекти від талібів, чіпляючись за шасі літаків ВПС США. До того були інші.

І нам від того не краще

Опубліковано
On 4/22/2024 at 2:00 PM, Electronshik said:

Найбільш дістанеться ЄС. США відчують це у набагато меншій мірі.

Ну і тут питання, наскільки у США зростуть витрати на армію. В них і так бюджет пентагону більше ніж 800 млрд. доларів. росія вже колись надірвалась на гонитві озброєнь, надірветься ще раз.

Найгірше питання для них буде втрата престижу та довіри до них. Але я думаю що вони це якось переживуть. Не в перший раз. Вже буди кадри у інтернеті як нажахані перспективою афганці намагались втекти від талібів, чіпляючись за шасі літаків ВПС США. До того були інші.

І нам від того не краще

А ще з України була націлена ядерна зброя на США, знову це все реанімують + ще витрати США на ПРО, це не порівняти із Афганістаном, де від виходу США нічого не змінилось.

Опубліковано
On 4/22/2024 at 2:09 PM, case_l said:

А ще з України була націлена ядерна зброя на США, знову це все реанімують + ще витрати США на ПРО, це не порівняти із Афганістаном, де від виходу США нічого не змінилось.

Та ладно. Всі радянські ракети летіли через північний полюс на США. Мається на увазі зброя наземного базування. Ракети з України були націлені швидше за все на ЄС.

Так що не буде це проблемою для США. 

І жодна ПРО не витримає удар тисяч боєголовок, які є у росії. І це чудово розуміють що у США так і у росії.

Опубліковано
On 4/22/2024 at 2:40 PM, volks said:

Прямо тисяч?

Ну загалом нараховувалось близько 6000 боєголовок у рашистів. 

На вікі є опис. Лише наземного базування 1181. А є ще морського та авіаційного. Вистачить з головою на будь-яку сучасну на даний момент систему ПРО.

Опубліковано
В 22.04.2024 в 15:04, Electronshik сказав:

Ну загалом нараховувалось близько 6000

Питання ж не в тому, скільки їх є, а скільки їх можуть випустити одночасно

Опубліковано
On 4/22/2024 at 3:10 PM, volks said:

Питання ж не в тому, скільки їх є, а скільки їх можуть випустити одночасно

Та вистачить і 10 відсотків. 

І я дуже сумніваюсь що раптовим ударом зможуть знищити всі носії одночасно. Особливо підводні. 

Опубліковано (змінено)
On 4/22/2024 at 3:23 PM, Electronshik said:

Та вистачить і 10 відсотків. 

І я дуже сумніваюсь що раптовим ударом зможуть знищити всі носії одночасно. Особливо підводні. 

Тобто ти точно впевнений, що США буде дешевше дозволити Україні програти?

Змінено користувачем case_l
Опубліковано
On 4/22/2024 at 4:03 PM, case_l said:

Тобто ти точно впевнений, що США буде дешевше дозволити Україні програти?

Ні, не впевнений. Але й від нашої не дай Боже поразки вони не помруть.

В них схоже стратегія: не дати нам програти, але й про перемогу мова не йде.

• +1 3
Опубліковано
В 22.04.2024 в 18:17, Electronshik сказав:

Ні, не впевнений. Але й від нашої не дай Боже поразки вони не помруть.

В них схоже стратегія: не дати нам програти, але й про перемогу мова не йде.

Ти правий.

Вигод декілька.

1. Тестування сучасної зброї - реальний полігон

2. Утилізація старого барахла

3. Вдосконалення медицини - експериментувати можна в реальному часі на реальних бійцях - там вже фармацевтичні компанії теж задіяні. це ж можна тестувати обезболи, та ще купа фармакологічних прибамбасів.

4. Послаблення конкуренції ЄС, США стає більш привабливою для інвестицій з точки зору стабільності, в нас можуть їбанути і АЕС якусь що буде "воні на багато км від нас", що не сприяє стабільності явно.

5. Логічно було б щоб ЄС максимально допомагало щоб це все швидше закінчилось, але по факту їх лякають всі що якщо нас переможать то їм каюк, тоді логічно що вони зброю притримують, якої в них по факту теж як виявляється не бездонні запаси.

6. Наші біженці те теж їм плюс, я не кажу що там вже аж всі роботящі, але наша головна фішка що ми не вміємо об'єднуватись як мусульмани, та інші нації, які мають свої райони в кожній країні, та допомагають один одному, та вся клановість та мафія. В нас стратегія це асиміліюватись під "своїх" і не пускати потім (не допомоагати) таким самим як колись був сам - ну так виходить чому.

7. США має більше впливу на ЄС, будете робити як ми кажемо бо у вас вибору немає, "ха-ха-ха".

8. Аби не дійшло до якогось застосуванні хімічної зброї, от це реальна засада якусь розсипати чуму чи хз яку гадость.

Тому такі да, вигідно тут щоб було поле бою якомога довше, та й бачу наші вже крадії теж почали заробляти бабосіки, не зря ж розметають іномарки преміум класу саме в такий складний час. Купують явно не ті, хто гроші заробив з бізнесу, а ці всі "скоробагаті".

PS: Хто б що не казав, санкції рашу зміцнили, почали виробляти своє, нехай херове але це справа часу. Війна показала що в них зброя є, та літає і високоточна і яка завгодно, тому вже той міф що у них тільки лапті якби вже не катить. Зараз вони набираються досвіду у всьому. Їм навіть в плюс що до них долітають дрони та ще якісь ракети, так вони протестують свої системи ПРО та ще інші системи захисту. І вони можуть собі спокійно заморозити війну на не визначений час, будувати укріпрайони що майже буде тими ресурсами що в нас їх подолати.

Хто очікує штурми і так далі, нехай задумається скільки треба людей та техніки щоб захопити якийсь добре укріплений район, де є логістика, підземні комунікації по типу там дотів, дзотів і всього такого. Всі ржуть з того що в бєлгороді люди біжать в укриття, так там хоча б стоять біля зупинок якісь укриття, що не скажеш про наше місто, де всі зупинки скляні у по факту немає де й заникатись.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано

Відповім тут, сховаю під спойлер

Spoiler

On 4/23/2024 at 12:30 AM, MACCEN said:

Хто б що не казав, санкції рашу зміцнили, почали виробляти своє, нехай херове але це справа часу.

Ну тут можна сказати наступне: в них зараз вертається економіка радянського типу. Зі своїми перекосами у вигляді капіталізму. Але те, що вони виробляють, не дає прибутку в економіці. ВПК на росії не генератор а споживач грошей. Єдина і величезна проблема для нас то є те що грошей на росії зараз дуже багато і надовго вистачить. І вони їх заробляють продажем тієї ж нафти.

Зараз в них ще починається перерозподіл власності, бо хуйло не влаштовують ті російські заможні люди (свідомо не називаю їх олігархами, бо в них на росії їх зараз немає), що заробили/вкрали свої гроші у 90-ті.

Ну і заходу черговий урок (чи надовго?): вкладати гроші у рашу досить таки ризиковано, можна втратити все.

Війна показала що в них зброя є, та літає і високоточна і яка завгодно, тому вже той міф що у них тільки лапті якби вже не катить.

Війна показала ще й те, що та їх зброя досить таки сильно поступається західним зразкам. Звичайно що не вся. 

Але є багато красномовних моментів. З останніх: ураження комплексу С-400 під Джанкоєм. Найновіший комплекс рашистів був знищений за допомогою ракети ATACAMS, яка у США вже знімається з озброєння. Звичайно що якщо це вірити тому що нам кажуть.

Хто очікує штурми і так далі, нехай задумається скільки треба людей та техніки щоб захопити якийсь добре укріплений район, де є логістика, підземні комунікації по типу там дотів, дзотів і всього такого.

Тут абсолютно згоден. Штурми з нашого боку призводять до неймовірних втрат. Бо це дико вести штурм в умовах відсутності чисельної та вогневої переваги, неможливості боротьби з авіацією ворога. Наші воїни й так зробили диво, коли змогли вибити ворога під час наступу у 2023 році. І мабуть тільки після війни, звичайно якщо виживемо, взнаємо страшну ціну цього наступу. Як і безлічі інших, що були та будуть.

• Дякую! 1
Опубліковано
On 4/23/2024 at 8:30 AM, case_l said:

:0016:

невже f-35 будуть тестувати?

А чому це неможливо. Не факт що вже не тестували, бо деякі момент зі збиттям дуже важливих рашистських літаків виглядає дивно.

Але про це ніхто не розкаже

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...