Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
1 hour ago, YVitaliy said:

Ну але то таке. Тут головне зрозуміти, що суть в слові "самозахист", бо, здається мені, більшість прихильників володіння зброєю бачать лише слово "пістолет".

таки - "помпова рушниця", від простих грабіжників - краще ніж пістолет...пістолет (нормальний, не той що гумові кулі відстрілює) - не продається всім підряд, помпова рушниця - без питань, дієва штука;) дозвіл і т.п. - треба, але, і зручність використання, і дозвіл - легше отримати, якщо нормальний "громадянин" - з довідкою ;)

Змінено користувачем Bliksss
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
2 hours ago, YVitaliy said:

Тут головне зрозуміти, що суть в слові "самозахист"

коли "проходиш навчання" є - теорія, і - практика.

"Тупо в голову" - аж ніяк, прицільна стрільба, по ногам - нижня частина, по тулубу - не бажано.

Опубліковано (змінено)

Я хочу щоб закон мене захищав, завалити зі зброї будь кого хто буде ломитись у моє житло, та завдавати шкоду моїм близьким.

В нас такі закони і такі зв'язки що з свідка ти можеш стати підозрюваним зі всіма витікаючими.

Як часто буває один дасть люлєй трьом, вони дружно по пацанські біжать в поліцію пишуть заяву і вуаля, той сам йшов доіпався до них, які тупо сиділи їди сємкі і нікого не трогали, він показав своє карате і ми потерпілі, посадіть цього каратеку.

В США зброя за часів тих, хто прийшов вбивати місцевих аборигенів, і там особливо гарячі давно лежать в землі, і не сильно вже там махають зброєю бо може прилетіти одразу. Хоча залежить від штату, та й фішка ще в тому, що бидлоган завжди готовий примінити зброю, а цивільний який просто носить ні.

Поки в нас перестріляються гарячі голови пройде не один десяток років. Всі хто хоча б тримає зброю по роботі адекватні воліли б її взагалі не носити, бо великий гемор буде якщо її проіпеш чи вистрелив, паперової роботи не оберешся. Колись був випадок ще тоді міліціонер вистрілив в ногу малолітні біля шайби бо ті п'яні його взяли в коло і принижували, так хз вроді як того чи то посадили чи то турнули з органів, хоча він реально захищався.

Змінено користувачем MACCEN
  • Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
12 minutes ago, MACCEN said:

Я хочу щоб закон мене захищав, завалити зі зброї будь кого хто буде ломитись у моє житло, та завдавати шкоду моїм близьким.

Можеш, без питань, просто - зброю зареєструй)) і документи - приготуй, на право власності

Опубліковано (змінено)
22 minutes ago, MACCEN said:

що бидлоган завжди готовий примінити зброю, а цивільний який просто носить ні.

Так в тому і справа))) бидлоган - навіть не подумає, ти - подумаєш, воно- ні

Опубліковано
14 hours ago, SergLutsk said:

А ти думаєш наші стримують себе ? 

Не думаю. Але те, що робиться на фронті, до їх тупих мізків не доходить. 

Вони втопили свої війська там, на півдні. І що їм ті втрати? Вони їх навіть не визнають. Вчора своїх вояк, як макак знімали з дерев, похєрили свою лінію оборони і що?

Мене лякає той момент що війна виходить на новий більш небезпечний для всіх рівень. Вони Крим залишили без води на довгі роки. Незрозуміцло тепер що буде з південними областями, які залежали від цієї води. Неясна ситуація з охолодженням реакторів на ЗАЕС. 

Коли вони почали махати ядерною єлдою, їм чітко роз'яснили як наслідки будуть, замовкли.

Коли вони почали погрожувати інцидентом на ЗАЕС, їм пояснили що наслідки будуть такі ж як при  маханні ядерною єлдою, замовкли.

Я не знаю якою має бути відповідь на те, що вони зробили. Щоб вони відчулим що їм боляче. Але якщо їм не вбити в їх голови що так робити не можна то.. 

Далі при безкарності можна буде чекати від них ще більш радикальні дії типу удару по якихось екологічно небезпечних об'єктах. По принципу " так не дістанься ж нікому!"

• +1 3
Опубліковано
1 hour ago, Electronshik said:

Вони втопили свої війська там, на півдні. І що їм ті втрати? Вони їх навіть не визнають.

в тебе є докази втоплення, чи то в інтернеті так сказали?

• Збентежений 1
Опубліковано
14 hours ago, Harddriver said:

Це вимушена міра. Після війни в Придністров'ї на руках залишилося безліч стволів, простіше було їх легалізувати, ніж відібрати.

То вони там перестрілялись після легалізації чи ні? По суті відповідь буде?

• +1 1
Опубліковано (змінено)
36 minutes ago, alexvvv said:

в тебе є докази втоплення, чи то в інтернеті так сказали?

Мля, в мене своя Звезда Смерти.

Звичайно що в інтернеті! Чи може маєш свій супутник/бпла/портал або знаходишся там особисто щоб бачити все онлайн своїми очима?

Якщо в них ніхто не втопився то будемо вважати що вони всіх своїх макак з дерев познімали вчасно. 

Можливо я невірно висловився у попередньому пості. Звичайно що ВСІ СВОЇ ВІЙСЬКА, які там були вони не втопили.

Змінено користувачем Electronshik
Опубліковано

Я думаю та надіюся, що підрив дамби це прикриття "жеста добой воли". Зара нашим сухопутнім військам не подолати стрімко Дніпро ні нижче Каховки ні вище, берега будуть болотом. А кацапня має час відійти неспішно з мінімумом втрат та "насравши", як вони полюбляють.

• +1 2
Опубліковано

я от думаю, якщо вони настільки їбануті, що підірвали каховську гес, не рахуючись з жертвами і потенційними наслідками, то таки вони можуть і запорізьку аес бахнути, коли сильно в безвиході будуть

• +1 6
Опубліковано (змінено)
8 minutes ago, vampirich said:

я от думаю, якщо вони настільки їбануті, що підірвали каховську гес, не рахуючись з жертвами і потенційними наслідками, то таки вони можуть і запорізьку аес бахнути, коли сильно в безвиході будуть

саме вторгнення 24.02 це перехід всіх ліній після яких може бути що завгодно

Змінено користувачем alexvvv
  • Подобається 1
  • +1 4
Опубліковано (змінено)

знайшов, дістав калаша і пішов стріляти https://www.volynnews.com/news/all/pratsivnyk-ova-z-avtomata-vystrilyv-u-volontera-ekskliuzyvni-detali-intsydentu-v-lutsku/

присутні і калаш АК74 (офіційно виданий для захисту держави, в "перші дні"), і синька, і - тут саме цікаве, загрожує - 296 ККУ "хуліганка"....

• +1 1
Опубліковано
21 minutes ago, vampirich said:

е рахуючись з жертвами і потенційними наслідками

коли - рашка - "рахувала потенційні наслідки"? Роблять по старій методичці - "бабы - ещё нарожают"...похуй як... І так воно і є, їхня так звана еліта - береже себе, на інше - можна забити, бо - СТАДО, не стрижене!!!

• +1 1
Опубліковано
4 minutes ago, Bliksss said:

коли - рашка - "рахувала потенційні наслідки"? Роблять по старій методичці - "бабы - ещё нарожают"...похуй як... І так воно і є, їхня так звана еліта - береже себе, на інше - можна забити, бо - СТАДО, не стрижене!!!

кацапські мужики вмирають даремно від горілки, а так хоч повоюють і помруть типу героями

• +1 3
Опубліковано
20 minutes ago, alexvvv said:

після яких може бути що завгодно

легко передбачити, це може бути і брудна бомба на ТОТ, а можуть і на своїй території, там - покуй, карась вже на пательні, як звалити для рашки - хз, по нормальному - вже немає варіантів.

Опубліковано
1 minute ago, alexvvv said:

кацапські мужики вмирають даремно від горілки,

далеко не всі рузькі - алкаші...але, горілку п'ють змалку, тут - не поспориш :friday:

Опубліковано
3 minutes ago, alexvvv said:

а так хоч повоюють і помруть типу героями

ага, десь в канаві, або просто трактором потім переорють...перегній....хотів сказати - гівно, але - так не можна... хоча, по суті - гівно людішкі...

Опубліковано
54 minutes ago, romanc said:

Я думаю та надіюся, що підрив дамби це прикриття "жеста добой воли". Зара нашим сухопутнім військам не подолати стрімко Дніпро ні нижче Каховки ні вище, берега будуть болотом. А кацапня має час відійти неспішно з мінімумом втрат та "насравши", як вони полюбляють.

найгірше людям на окупованій частині Херсонщини, де хз як їх кацапи евакуйовують 

• +1 2
Опубліковано
8 minutes ago, alexvvv said:

найгірше людям на окупованій частині Херсонщини, де хз як їх кацапи евакуйовують 

Не евакуйовують взагалі. Люди благають про допомогу, окупантам пох. 

• +1 2
Опубліковано (змінено)
16 minutes ago, alexvvv said:

де хз як їх кацапи евакуйовують 

ніяк, це ще коли був зв'язок "який-небудь" так написали.

Опубліковано

ДУЖЕ хочеться, щоб москалі в метро тікали...ото прикол був би:mdr:

а  не можна, Україна - воює по правилам...що зробиш, хай живуть москалі, поки...поки дадуть.

• +1 1
Опубліковано
4 годин тому, Bliksss сказав:

Україна - воює по правилам...що зробиш

І я гадаю це одна з дуже вагомих наших слабкостей перед ними. Граючи виключно по правилах набагато важче виграти в того, кому правила неписані.

До прикладу: в наших новинах постійно проскакує інформація де саме окупанти облаштували собі черговий енний шпиталь для своїх поранених, але по них ніхто не лупить. А поміняй нас місцями і москаль би мав чим дістати - даю 200% що били би по цих шпиталях (по центрах концентрации нацбатальонов карателей).

• +1 2
Опубліковано (змінено)
1 hour ago, SergLutsk said:

До прикладу: в наших новинах постійно проскакує інформація де саме окупанти облаштували собі черговий енний шпиталь для своїх поранених, але по них ніхто не лупить. А поміняй нас місцями і москаль би мав чим дістати - даю 200% що били би по цих шпиталях (по центрах концентрации нацбатальонов карателей).

все правильно, але, НАША - украінська армія, РОБИТЬ - те, що вважає за потрібне, покуй на те - що ми тут кнопками пишемо, вони - все знають, от в чому і сила.

P.S. Українська армія -  не підараси, як рузня - щоб по шпиталях бити, чи по людям з Херсона.

• +1 4
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...