Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, Vikvik Mawr сказано:

що небудь....

Ну давай, по перше: що "розкуркулили" у бєні у зв'язку з корупцією? Бо я щось приплітаю не по сабжу, тільки людям голову морочу. Бо те, що мені відомо, "розкулькулюють" завдяки вищевказаному законові. 

ПС: треба ще "!!!11111" додавати в кінці, а то несолідно. На, почитай, про що я пишу.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
2 годин тому, alexvvv сказано:

звісно, вони зараз не можуть підписати мінськ-3

Зате Зеленський може,чи ти не дивився відео Світана,а просто як собака Павлова виділяєш реакцію при слові Порошенко 

Опубліковано
1 час назад, YVitaliy сказал:

Ну давай, по перше: що "розкуркулили" у бєні у зв'язку з корупцією? Бо я щось приплітаю не по сабжу, тільки людям голову морочу. Бо те, що мені відомо, "розкулькулюють" завдяки вищевказаному законові. 

ПС: треба ще "!!!11111" додавати в кінці, а то несолідно. На, почитай, про що я пишу.

Кого не посадять, вони потім повернуть вартість через суди, ще й з відсотками..

• +1 2
Опубліковано

Це я вперше з Стамбульських перемовин чую, що йде , чи можливий якийсь договорняк,і вперше чую відкриті  звинувачення діючої влади від військових людей.

Щось йде не так в плані строків , чи якихось розкладів.

Опубліковано
5 хвилин тому, Nokian сказано:

договорняк

Кого з ким? Бо якщо нашої влади з кацапами - дуже сильно сумніваюсь, занадто пізно. Вже багато країн було задіяно в цій війні, і чим далі - тим твердіше звучить їх (країн-партнерів) позиція щодо результату війни - тільки поразка росії, з повним поверненням територій Україні в кордонах станом на 1992 рік.

Моя думка - це все результати ейфорії на тлі наших успіхів літом-восени: ніби успішно відвоювали величезні території, а тут одне містечко відбити від атак не можемо. От і починається "зрада". Але на все свій час.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Техніки багато, невже це все добро нам? Бо заголовок трохи не відповідає тексту.

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
4 часа назад, case_l сказал:

@jurgen007 розтягни цю техніку на тисячі кілометрів

31 абіцяний Абрамс розтягти на 2000 км? То буде 1 танк на 60 км, але на кінець 2023 як обіцяють, а без прикриття з повітря стануть мішенями при наступі, літаки поки давати не надумали. А взагалі в Європу багато зброї прибуває з США, але для тих хто вступив в свій час до нато, як говориться "не для пса ковбаса".

• Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

В концерні Reinmetall заявили що Україні для наступу потрібно 600...800 сучасних танків, таку кількість озвучив і Залужний в інтерв"ю, Німеччина зараз має на озброєнні 300 Леопард-2 всього, зараз виробництво наростили до максимуму в 250 танків на рік. США має біля 5000 на зберіганні але каже що їх танки нам не підходять, хоча для Польші постачає.https://hvylya.net/uk/news/268634-v-rheinmetall-ozvuchili-chislo-tankov-neobhodimyh-ukraine-dlya-pobedy

Опубліковано
10 годин тому, MACCEN сказано:

Поки вони дадуть техніку в нас люди закінчитись можуть.

ті що в окопі чи ті що на дивані?

Опубліковано
3 minutes ago, alexvvv said:

ті що в окопі чи ті що на дивані?

Ті, що на дивані - сильно не повоюють

• Подобається 1
Опубліковано
5 хвилин тому, turbo сказано:

Ті, що на дивані - сильно не повоюють

але можуть відвести на себе удари артилерії, мінометів, ракет, поки воюють, ті що повоюють

• -1 2
Опубліковано
8 minutes ago, volks said:

Чому це раптом?

А як ти заставиш, якщо він вже на етапі повістки боїться. 

Опубліковано
1 година тому, turbo сказано:

Не бояться тільки долбоjоби.

• +1 1
Опубліковано
57 хвилин тому, turbo сказано:

люди часто бояться не тому що боягузи. а тому що це перериває їх звичний спосіб життя. А що буде далі - не зрозуміло.
держава провалила комунікацію. точніше комунікації і не було. все пустили на самотьок. Скинули на совкових воєнкомів.
Замість того щоб пояснювати як і що буде далі. Люди читають коментарі і дивляться відео, де розказують, що повістка це чорна мітка після якої ти попадеш завтра в Бахмут. і завтра тебе ж там завалять.
А взагалі от по такому закону ТЦК не існує і взагалі війни немає, а значить можна не брати повістку...

• Cумний 2
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, Dima4s сказал:

люди часто бояться не тому що боягузи. а тому що це перериває їх звичний спосіб життя. А що буде далі - не зрозуміло.
держава провалила комунікацію. точніше комунікації і не було. все пустили на самотьок. Скинули на совкових воєнкомів.
Замість того щоб пояснювати як і що буде далі. Люди читають коментарі і дивляться відео, де розказують, що повістка це чорна мітка після якої ти попадеш завтра в Бахмут. і завтра тебе ж там завалять.
А взагалі от по такому закону ТЦК не існує і взагалі війни немає, а значить можна не брати повістку...

Тут ще скоріше те, чому одним можна і іншим ні. Комусь можна виїхати тупо й по ящику казати що я такий красавчик втік, а ви лохі залишились, і за це його не накажуть.

А того хто буде ухилятись від призову накажуть, чому так? Вже якщо втік і вирішив для себе що тобі так буде краще, то сиди там собі тихенько і не "вспливай", також будь готовим що тобі дорога в Україну закрита на все життя, а твоє майно буде конфісковано. А то виходить не справедливо знову ж таки, поки ти десь втік, а твоє майно ціною свого життя охороняє та обергіає хтось.

Також ці +30 тис., дали а потім забрали, так чому ж тоді давали спочатку?

Держава показала що може робити будь-що, далі знову щось вигадають, десь читав якщо людина на полі бою загине від хвороби, а не від поранень скажем так то родичі нічого не отримають. 

Ще питання якщо мене поранять, і я помру в госпіталі моя сім'я отримає виплати, чи ні? Чи отримає тільки тоді коли я загину на полі бою?

Змінено користувачем MACCEN
  • Cумний 1
  • +1 1
  • -1 2
Опубліковано

Ні слова про побутові травми та хвороби не по'вязані із захистом Батьківщини.

І за 30т написали розмито, пропорційно часу БР.

44_nm.pdf

• +1 1
Опубліковано
8 часов назад, Dima4s сказал:

комунікацію про що ? що якщо не захищати Батьквщину то буч буде тисячі ? Як це можна донести, якщо людина не розуміє сама ?

В сотий раз одне й те ж саме. Кожен знайде мільйон відмазок, то сорочка довга то хєр короткий. Й чим відмазка найнеможливіша з точки зору можливості виконання, тим вона приємніша для внутрішнього самозаспокоєння. От як синів депутатів призвуть, то він піде разом з ними воювати ? Та хєр тому правда, просто почне розказувати про виїхавших за кордон, наприклад. Чогось ніхто не бачить і не мотивувався тими, хто повернувся з за кордону захищати Україну, маючи можливість там залишатись і спокійно жити. А от тих, хто втік, чомусь бачать всі, вони втекли і я не піду воювати. І так далі

• +1 9
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...