Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Воду їм варто було ще в 2014 перекрити, як і світло!

Щоб ці дебіли зрозуміли, для чого колись Крим був приєднаний до України.

Так перекрили ж.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Воду їм варто було ще в 2014 перекрити, як і світло!

Щоб ці дебіли зрозуміли, для чого колись Крим був приєднаний до України.

Так перекрили ж.

Опубліковано

Сьогодні була на зборах, які організовувала ЛМР, дійшло і до наших країв  - "обробляють" Голів правлінь ОСББ на вручення повісток мешканцям багатоквартирних будинків.  Погрожують адмін. штрафами за відмову. 

• Збентежений 4
  • +1 1
Опубліковано

та якийсь цирк з тими повістками. Хочуть навести порядок з обліком, так зобов'яжіть всіх прийти і стати на облік. поки не став - не надавати жодних держпослуг та й все. А то одним по 3 повістки і щороку в окопи, інші під спідницями дружин сидять вдома...

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
23 хвилин тому, Pr0ektant сказано:

А то одним по 3 повістки і щороку в окопи, інші під спідницями дружин сидять вдома...

Якщо всім однаково зробити, то за що ж тоді гроші брати?

• Ха-ха 1
Опубліковано
2 часа назад, Dima4s сказал:

прям цікаво по якій статті

Полистай, я выкладывал фото.

За уши притянутая статья. В последнее время у меня ощущение, что в военные структуры набрали юристов с дошкольным образованием.

• +1 2
Опубліковано
13 часов назад, natalka) сказал:

Сьогодні була на зборах, які організовувала ЛМР, дійшло і до наших країв  - "обробляють" Голів правлінь ОСББ на вручення повісток мешканцям багатоквартирних будинків.  Погрожують адмін. штрафами за відмову.

на якій підставі голова осбб буде перевіряти документи тому кому вручатимуть?

• +1 2
Опубліковано
23 хвилин тому, Arden сказано:

тим більше, що повістка вже має бути заповненою (виписана на конкретне прізвище)

Опубліковано
21 хвилин тому, Bliksss сказано:

Оксамитовий сезон в Криму - відміняється?

Як для кого :)

Все що може змінитися.

Для кцп - так.

Для нас - якраз почнеться :)

• +1 2
Опубліковано
12 часов назад, Arden сказал:

Мені такі питання можете не задавати. 

Це все - в Луцьку міську раду і військомат. 

Мова йшла про вручення заповнених повісток прописаним чоловікам в будинку, яких Голови ОСББ і так всіх знають. 

При неврученні повістки, Голова ОСББ має повідомити причини невручення, тоді військомат і поліція мають вживати якісь заходи.

Я не вникала (мені не давали, та і я не збираюсь цього робити).

Ну тут (на форумі) є представник військомату, напевно він володіє більшою інформацією щодо "підстав". 

• +1 3
Опубліковано
6 часов назад, natalka) сказал:

Мені такі питання можете не задавати. 

Це все - в Луцьку міську раду і військомат. 

Мова йшла про вручення заповнених повісток прописаним чоловікам в будинку, яких Голови ОСББ і так всіх знають. 

При неврученні повістки, Голова ОСББ має повідомити причини невручення, тоді військомат і поліція мають вживати якісь заходи.

Я не вникала (мені не давали, та і я не збираюсь цього робити).

Ну тут (на форумі) є представник військомату, напевно він володіє більшою інформацією щодо "підстав". 

Много присутствовало глав ОСББ мужчин призывного возраста? Им вручили повестки?

• Ха-ха 1
Опубліковано
3 годин тому, romanc сказано:

Много присутствовало глав ОСББ мужчин призывного возраста? Им вручили повестки?

там проходила акція:  здай мешканця - отримай відстрочку. 

• Ха-ха 6
Опубліковано
7 годин тому, case_l сказано:

1660909861-4996.jpg?r=821370

Ну, те що в рельності весь світ захоплюється тим, що насправді робиться в Україні під час війни, і у цьому чимала заслуга нашого Бубочки.

На відміну від багатьох інших - у нього таки сталеві яйця. Походу, як в доброго бика!

• Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано

Отакі справи) хочеться вірити, що так воно і є:

Ответственность за подрыв машины Дарьи Дугиной взяла на себя «Национальная республиканская армия»

Подрыв ее машины в Подмосковье – это партизанская акция, целью которой является сопротивление кремлевскому режиму. Об этом в эфире «Утро Февраля» заявил оппозиционер Илья Пономарев. 

В эфире он зачитал манифест «Национальной Республиканской Армии», которая обратилась к Пономареву через канал Роспартизан с просьбой озвучить, что она берет ответственность за акцию.

Что это за армия и откуда она взялась - пока неизвестно.

image.thumb.png.14967fff36e3e74e458901788e4c3ebe.png

Опубліковано

Пишу, щоб не справдилось - є ймовірність, що на свято таки до*буть атомку, буде оголошено евакуацію (нові сигнали), у суцільному бардаку й паніці можливі велики жертви серед цивільних + приліт з бульбостану. Ще раз перевірили чи зібрані усі речі першої необхідності, по можливості - дітей й жінок за місто.

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...