alexvvv Опубліковано 28 Червня, 2022 в 11:01 #6376 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 11:01 "Тільки з 24 лютого Міноборони поставило на озброєння наших військових до півсотні «літачків». Ще кілька вже законтрактовані та оплачені МОУ, і ми очікуємо їх вже у липні. Ми також отримали новий запит від командування Збройних Сил України, і на найближчу перспективу майже всі потужності заводу Baykar Makina будуть зосереджені на забезпеченні потреб ЗСУ. Йдеться про замовлення ще десятків безпілотників", – розкрив деталі міністр оборони. 1
igrok Опубліковано 28 Червня, 2022 в 11:19 #6377 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 11:19 17 хвилин тому, alexvvv сказано: то краще б/в пікап На Мосвічу,круто.!!!
Yurez Опубліковано 28 Червня, 2022 в 11:59 #6378 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 11:59 57 хвилин тому, Nokian сказано: Гівномети вже вже включились. Саме сумне ,важке і трагічне чекає нас ПІСЛЯ. війни. Коли одні українці вбиватимуть інших . Що це ви вже задумали? А якщо серйозно, то зараз не те саме? На українському окупованому Донбасі вже чоловіків майже не залишилося...
Zheny@ Опубліковано 28 Червня, 2022 в 12:23 #6379 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 12:23 1 година тому, Nokian сказано: Гівномети вже вже включились. Саме сумне ,важке і трагічне чекає нас ПІСЛЯ. війни. Коли одні українці вбиватимуть інших . Тобі вже не раз казали, і я, і інші. З тебе поганий Прєдсказамус. Ванга теж така собі. Те, що ПІСЛЯ війни всім буде погано - то це однозначно. Але от вбивати одне одного - здається ще в 2014 почали і зараз закінчують. Хіба що ти маєш на увазі, що ті (зі сходу) , хто пересидять війну тут, на Заході, будуть звинувачувати нас, в тому, що ми, западенці винні у війні. (так це вже повним ходом!) Ну і наші будуть відповідати зброєю. Не виключено. Але й не виключено те, що тих втікачів (бо це не біженці), зловлять тут і відправлять воювати туди. Нехай захищають свої міста. Схуялі тут пересиджувати? 1 1
igrok Опубліковано 28 Червня, 2022 в 12:24 #6380 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 12:24 23 хвилин тому, Yurez сказано: окупованому Донбасі вже чоловіків майже не залишилося Так вони рвалися в СРСР,такаж ситуація була після 45 року.Якщо ти цій(здоровий)мужик,то за тобою прям полювання починалося. 1
Ko3bMa Опубліковано 28 Червня, 2022 в 12:26 #6381 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 12:26 2 minutes ago, Zheny@ said: Але й не виключено те, що тих втікачів (бо це не біженці), зловлять тут і відправлять воювати туди. Нехай захищають свої міста. Схуялі тут пересиджувати? Ти не шариш) https://www.volynpost.com/articles/2141-ne-zmozhu-vbyvaty-iak-choloviky-pereselenci-u-lucku-znahodiat-svoyu-misiyu-u-vijni
igrok Опубліковано 28 Червня, 2022 в 12:27 #6382 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 12:27 (змінено) Город Перевальск Луганской области. Точное попадание в воинскую часть оккупантов Местные сообщают, что там сейчас много скорых и много раненых солдат РФ. В "ЛНР" удар подтвердили и заявили, что "украинские войска впервые нанесли удар по городу Перевальск из американской РСЗО HIMARS". Это только начало. https://s9e.github.io/iframe/2/telegram.min.html#voynareal/26731 Там на видео голос "Сбили". Но судя по дыму (скорее пыли) - это боеприпас с шариковой начинкой, который выстреливает шарики над целью (такой, себе летающий ствол охотничьего ружья), шарики плотненько прошивают все что шевелится, даже под крышей и в легкобронированной технике.Візуальне підтвердження того, що поставлені США M142 HIMARS зараз використовуються для ударів углиб підконтрольних московитам територій — фрагменти унітарної ракети M31A1 GMLRS були виявлені після поразки цілі в Перевальську Луганської області, за 45 км від лінії фронту. Змінено 28 Червня, 2022 в 14:09 користувачем igrok 2
Zheny@ Опубліковано 28 Червня, 2022 в 12:29 #6383 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 12:29 2 хвилин тому, Ko3bMa сказано: Ти не шариш) https://www.volynpost.com/articles/2141-ne-zmozhu-vbyvaty-iak-choloviky-pereselenci-u-lucku-znahodiat-svoyu-misiyu-u-vijni 1) *ля - Волиньпост відкривається ТІЛЬКИ через ВПН. пздц якийсь 2) Це одиничні випадки. Скажімо 5% зі 100% можливих. Решта - таки пересиджують. 1
Vikvik Mawr Опубліковано 28 Червня, 2022 в 12:31 #6384 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 12:31 Щойно, Zheny@ сказано: 1) *ля - Волиньпост відкривається ТІЛЬКИ через ВПН. пздц якийсь у мене мегого глюкануло іде через чехію
Zheny@ Опубліковано 28 Червня, 2022 в 13:49 #6385 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 13:49 1 година тому, Vikvik Mawr сказано: у мене мегого глюкануло іде через чехію Розумію, що у провайдерів проблеми.
Arden Опубліковано 28 Червня, 2022 в 15:39 #6387 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 15:39 3 часа назад, Zheny@ сказал: Але й не виключено те, що тих втікачів (бо це не біженці), зловлять тут і відправлять воювати туди. Нехай захищають свої міста. Схуялі тут пересиджувати? зараз масово почали роздавати повістки на вулицях. це або з переселенцями зв’язано, або справді в архівах повна женя іванівна
volks Опубліковано 28 Червня, 2022 в 15:46 #6388 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 15:46 3 годин тому, igrok сказано: Якщо ти цій(здоровий)мужик,то за тобою прям полювання починалося. Полювання ким?
MANJAK11 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 15:49 #6389 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 15:49 8 часов назад, dj_design сказал: а можна я прокоментую .. нікого не підтримуючи а просто скажу на рахунок нових машин і б/у.... ваші аргументи правильні і обгрунтовані, але .... це якщо купувати 1-2 машини .. тоді да, можна знайти і б/у ... а коли треба вже і 20 шт - ? побігати по базарі чи по оголошеннях, кожному дати грошей за одну машину ? чи простіше вийти на салон/виробника, кинути всю суму і забрати одразу 20 однакових машин і не заморочуватись ... ви мислити просто не тими маштабами ... той же Притула вийшов на представника виробника VW і забрав одразу партію 120 машин, коли картину продавали ... тому що так швидше ... простий вибір - чекати "місяць" (щоб зібрати партію) і зекономити чи отримати одразу але дорожче ... тобто Маркус (чи хтось інший) бігав по Лівії (чи де там він замовляв) і шукав кожну із 50 тойот ксілукс ? в арабів он одними тойотами салони торгують. Льотчик он колись скидав ссилку на їх салони, де крузаки двухсоті по 11-15к баксів, відносно свіжих років. Розумієш да, яку треба мати майстерність, щоб вбити двухсотий крузак ? Тому, вибач, знову мімо каси 1
MANJAK11 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 15:52 #6390 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 15:52 (змінено) 8 часов назад, Zheny@ сказал: БО витратив 10млн , сказав, що 20млн, доїде 10авто, на фіналі. за те пропіарився. З Європи вже вивезли все, що могло їздити за адекватні гроші. То там або ціна зашквар, або реально авто 2-й круг спідометра мотає! ну то ж да, тільки в Європі на авто їздять, остальні на конях і лісапєдах і да, іменно в Європі люблять джипи, а особливо пікапи Змінено 28 Червня, 2022 в 16:05 користувачем MANJAK11
Nokian Опубліковано 28 Червня, 2022 в 16:28 #6391 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 16:28 3 годин тому, Zheny@ сказано: Але от вбивати одне одного - здається ще в 2014 почали і зараз закінчують В НАС ОДИН ОДНОГО Українці ще не починали. Але це питання часу. Три тижні тому мені один місцевий НЕякийсь там селюк, а навіть представник діючої законної влади,дуже хотів засовувати голки під нігті та кинути на підвал. Що тоді говорити про реально контужених,котрі прийдуть зі фронту і ділитимуть всіх по простому принуґципу ,,Свій- чужий,, В цьому і криється сама велика пастка. Для дуже багатьох людей ( на борді їх зразу можна виділити по мінусуванню), свій ,чужий визначається не по реаліям, а по тому сподобався- свій, не сподобався- чужий . Жодної відмінності від вати. Крім мови 1
Zheny@ Опубліковано 28 Червня, 2022 в 16:49 #6392 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 16:49 20 хвилин тому, Nokian сказано: В НАС ОДИН ОДНОГО Українці ще не починали. Але це питання часу. Три тижні тому мені один місцевий НЕякийсь там селюк, а навіть представник діючої законної влади,дуже хотів засовувати голки під нігті та кинути на підвал. Що тоді говорити про реально контужених,котрі прийдуть зі фронту і ділитимуть всіх по простому принуґципу ,,Свій- чужий,, В цьому і криється сама велика пастка. Для дуже багатьох людей ( на борді їх зразу можна виділити по мінусуванню), свій ,чужий визначається не по реаліям, а по тому сподобався- свій, не сподобався- чужий . Жодної відмінності від вати. Крім мови Вікторе, Я повторюся - ти упоротий. 1 1 2
Zheny@ Опубліковано 28 Червня, 2022 в 16:54 #6393 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 16:54 1 година тому, Arden сказано: це або з переселенцями зв’язано, або справді в архівах повна женя іванівна 1 ) + 2 ) ++ Немає архівів. Від слова ЗОВСІМ. Я прийшов у військомат, сидить дівча, так скажемо, в неї журнал, ручка, і БФП, щоб копії робити. ПК / ноутбук - нє, не чули! Кажу пошукайте мою особову справу - там ВСЕ написано. невнятне буркотіння і "йдіть на 2й поверх, проходити комісію!" Ахуєть, кричали гості! А там 2 типу людей, придатні і не придатні. Ніяких відсрочок чи щось ще. Максимум, направлення на обстеження. Переді мною був чоловік, у нього ціла "папка" документів про те, що у нього хребет був роздроблений. 4 роки лікування, реабілітація. Невропатолог сказав - придатний! Занавіс! 1
Nokian Опубліковано 28 Червня, 2022 в 17:00 #6394 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 17:00 9 хвилин тому, Zheny@ сказано: Вікторе, Я повторюся - ти упоротий. Щиро бажаю тобі НЕ зустрітися зі справді такими упоротими. Та й не тільки тобі,всім нам Бажаю бачити в людині в першу чергу людину,а не просто.свого,чужого.
Nana Опубліковано 28 Червня, 2022 в 17:00 #6395 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 17:00 Сьогодні було в новинах.. Загальна мобілізація: в Україні готують призов на військову службу людей з інвалідністю https://t.me/lutsk_today/18612
Zheny@ Опубліковано 28 Червня, 2022 в 17:04 #6396 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 17:04 2 хвилин тому, Nana сказано: Сьогодні було в новинах.. Загальна мобілізація: в Україні готують призов на військову службу людей з інвалідністю https://t.me/lutsk_today/18612 Усіх, хто служили зібрати не можуть, то вирішили доїбатися до інвалідів... Пздц.. 3 хвилин тому, Nokian сказано: Щиро бажаю тобі НЕ зустрітися зі справді такими упоротими. Я, Вітя, всяких бачив. Але, поспілкувавшись з тобою в неті, підозрюю, що ти когось своєю балаканиною в житті, дістав.. раз голки під нігті вже мали йти в хід. 4
Nokian Опубліковано 28 Червня, 2022 в 17:12 #6397 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 17:12 5 хвилин тому, Zheny@ сказано: Усіх, хто служили зібрати не можуть, то вирішили доїбатися до інвалідів... Пздц.. Я, Вітя, всяких бачив. Але, поспілкувавшись з тобою в неті, підозрюю, що ти когось своєю балаканиною в житті, дістав.. раз голки під нігті вже мали йти в хід. Ключове слово в законі про інвалідів ,,Зі їх згодою,, до речі це положення ВЖЕ діє. А про спілкування ти так нічого і не зрозумів . От лише є люди,що НЕЗДАТНІ. зрозуміти, а є що НЕ ХОЧУТЬ зрозуміти. Маю щодо тебе невелику надію. 1
romanc Опубліковано 28 Червня, 2022 в 17:19 #6398 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 17:19 (змінено) 25 минут назад, Zheny@ сказал: 1 ) + 2 ) ++ Немає архівів. Від слова ЗОВСІМ. Я прийшов у військомат, сидить дівча, так скажемо, в неї журнал, ручка, і БФП, щоб копії робити. ПК / ноутбук - нє, не чули! Кажу пошукайте мою особову справу - там ВСЕ написано. невнятне буркотіння і "йдіть на 2й поверх, проходити комісію!" Ахуєть, кричали гості! Зачем архивы? Всем по новой выписывают новые бумажки, вместо "утеряного" военника. Доказать негодность- дело мобилизованого, а не военкомата. Я вообще не знаю, зачем эти врачи там, если негодность добиться можно только через суд. Отправили бы тех врачей боевыми медиками на фронт, было бы больше пользы, а то госпиталя военные забиты хрониками, которые не должны быть на фронте, а теперь их надо подлечивать, а списать нельзя, потому что на ВЛК , согласно 402 приказу, можно отправлять только пролеченых 2 раза за год. А каково командирам, которым присылают такой неликвид, когда здоровые должны по нормативам в бронике и амуниции быть максимум 4 часа в сутки, а приходится и спать в ней, соответственно мало у кого выдерживает спина. Змінено 28 Червня, 2022 в 17:23 користувачем romanc 1
case_l Опубліковано 28 Червня, 2022 в 17:23 #6399 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 17:23 28 хвилин тому, Zheny@ сказано: Немає архівів. Від слова ЗОВСІМ. Я прийшов у військомат, сидить дівча, так скажемо, в неї журнал, ручка, і БФП, щоб копії робити. ПК / ноутбук - нє, не чули! Кажу пошукайте мою особову справу - там ВСЕ написано. зате паперову базу даних не взламають хакери
case_l Опубліковано 28 Червня, 2022 в 17:25 #6400 Опубліковано 28 Червня, 2022 в 17:25 5 хвилин тому, romanc сказано: Отправили бы тех врачей боевыми медиками на фронт, было бы больше пользы, я думаю що ті лікарі профнепридатні 2
Рекомендовані повідомлення