Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто там з рік тому стверджував що долар по 40 не буде? Де той сансей? А по 50 буде? Я впевнений що буде. Як і бенз по 70.

• +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 час назад, sergkots сказал:
3 часа назад, Zheny@ сказал:

Якщо доведеться воювати, буду. Якщо виживу, і приїду додому і застану отаких пристосуванців, які перечікували.

Я взагалі за свої дії не ручаюся тоді. Я й зараз псіх, а після війни стану  ще більшим.

Не правильно.

- Правильно. Суспільство психічно хворе було ще до війни, тобто до 2014 року. Питання тільки в тому, що чомусь Женя впевнений, що він буде самим психованим з усіх психів, хоча я міркую, що більше буде якраз з тих, що "перечікували".

1 час назад, sergkots сказал:
3 часа назад, MANJAK11 сказал:

Ти ГОТОВИЙ на себе взяти ще й моральну відповідальність за можливу помилку при вчиненні самосуду над такими *пристосуванцями* ?

Правильно.

Ми маємо не з пристосуванцями боротись а за верховенство права та невідворотність покарання. Бо самосуд на емоціях дуже легко зробити - але він не змінить нічого. Потрібно заставляти працювати правоохоронців та суди так як вони мають працювати - а це змінить ситуацію.

Це демагогія. Й на жаль, вона діє вже не одне десятиріччя. Як ти/ми/ви зможемо заставити корумпованого чиновника працювати чесно? Дати більшу взятку? Відповідь очевидна - та ніяк. Горбатого тільки могила виправить, та й те не кожного. 

Опубліковано

І кацапів третій місяць щось не дуже санкційні лещата душать…., контрабас через бувший савдеп пиздує річкою. Через ту ж дружню нам Грузію . Все - від запчастин до продуктів заморських з ювеліркою. А ,так … забув . Пішли з маскви офіційні бренди - Брайтлінг, Гуччі, Картьє, Луі Вітон,Шанель…

• +1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, MrFirst сказано:

Як ти/ми/ви зможемо заставити корумпованого чиновника працювати чесно? Дати більшу взятку? Відповідь очевидна - та ніяк. Горбатого тільки могила виправить, та й те не кожного.

Таку думку якраз активно поширюють чиновники, але яника змогли ж вигнати. Легше всього сказати, що я нічого не можу зробити, але це не той випадок - все лише від нашої активності залежить.

Опубліковано
3 годин тому, MANJAK11 сказано:

ти або дбаєш про свою безпеку, або ні

Саме так  Я або дбаю про свою безпеку, або ні. А не тому, що якийсь п'яний лигар, який кидав недопалки в купу сіна, розказує мені, що я повинен його хату гасити.

1 година тому, S30 сказано:

Не пересмикуй. Ти казав про Європу, я тобі про Європу відповів.

1 година тому, S30 сказано:

Що стосується України  тобі доступно пояснили, повторюватись не буду. І

Я писав про Європу в контексті України і як відповідь на картинку з пафосним текстом.

Опубліковано
5 хвилин тому, Nokian сказано:

Так що ще довго (

Ти не рівняй інформаційне навантаження того часу та сучасне. Тікток за скільки часу завоював світ? 

• +1 2
Опубліковано
18 минут назад, Nokian сказал:

В 1952 році третина німців вважала Гітлера найвеличнішим  правителем Німеччини.

Так що ще довго (

Ну как менеджер он был крут. Но цели были ошибочны.

• Дякую! 2
Опубліковано
1 година тому, sergkots сказано:

Ти не рівняй інформаційне навантаження того часу та сучасне. Тікток за скільки часу завоював світ?

Ви уважно дивилися ролік?Там про методи дресури є,так вони в лєпрзорії зворотної дії не мають.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, volks сказал:

Саме так  Я або дбаю про свою безпеку, або ні. А не тому, що якийсь п'яний лигар, який кидав недопалки в купу сіна, розказує мені, що я повинен його хату гасити.

так в тому то й справа, що ПОВИНЕН. Як до тебе не доходять очевидні речі ? І пофіг, чи каже щось той пьяний лигар тобі чи ні, бо як не погасиш його хату, велика ймовірність, що згорить і твоя. Сам факт гасіння його хати і є дбанням про ТВОЮ безпеку

Змінено користувачем MANJAK11
  • Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
7 годин тому, MANJAK11 сказано:

так в тому то й справа, що ПОВИНЕН. Як до тебе не доходять очевидні речі ? І пофіг, чи каже щось той пьяний лигар тобі чи ні, бо як не погасиш його хату, велика ймовірність, що згорить і твоя. Сам факт гасіння його хати і є дбанням про ТВОЮ безпеку

А може і не згорить. Це моє право вирішувати, чи допомагати чи ні. Я нікому нічого не винен. 

Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

А може і не згорить. Це моє право вирішувати, чи допомагати чи ні. Я нікому нічого не винен. 

Не правда - ти живеш в суспільстві яке дало тобі освіту, медицину, ти дихаєш одним повітрям із сусідами та ходиш по одній землі. Тебе породило це суспільство, тебе це суспільство годує та вдягає. Так що винен.

• +1 1
Опубліковано

Та годі. Вже всі зрозуміли що він нікому не винен і нічого не повинен. На тому крапка.

Навіть не хочу знати що то за така картинка з пафосним текстом.

Під лигарями з недопалком я так розумію українці маються на увазі.

• +1 1
Опубліковано
56 хвилин тому, igrok сказано:
2 годин тому, volks сказано:

А може і не згорить.

Але впертий:D

Ну так Україна з такою логікою жила 8 років. А тепер розказує європейцям що вони повинні.

53 хвилин тому, S30 сказано:

Під лигарями з недопалком я так розумію українці маються на увазі.

Не я таку аналогію провів.

Опубліковано
12 годин тому, Alex S сказано:

Хто там з рік тому стверджував що долар по 40 не буде? Де той сансей? А по 50 буде?

наскільки я пам'ятаю - там про війну не згадувалось.

P.S. Крім того, відпустили курс готівкового бакса, безнал по 29,5.

Безнал можна купити на біржі і використовувати для оплати експортно-імпортних операцій і т.п.

Просто купити на біржі по 29,5 щоб продати в обміннику по 40 - не вийде. На біржі - достатньо валюти, буде - ще більше,

фінансову допомогу нам надають в доларах/євро, а зарплати потрібно платити в гривні, відповідно - пропозиція валюти на біржі зросте.

Опубліковано
8 хвилин тому, Bliksss сказано:

наскільки я пам'ятаю - там про війну не згадувалось.

P.S. Крім того, відпустили курс готівкового бакса, безнал по 29,5.

Безнал можна купити на біржі і використовувати для оплати експортно-імпортних операцій і т.п.

Просто купити на біржі по 29,5 щоб продати в обміннику по 40 - не вийде. На біржі - достатньо валюти, буде - ще більше,

фінансову допомогу нам надають в доларах/євро, а зарплати потрібно платити в гривні, відповідно - пропозиція валюти на біржі зросте.

Айтішники ґвалт підняли що їм потрібно по 29 продавати а потім доводиться в обмінниках по 40 купувати. Хто заробляє на такій схемі?

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, sergkots сказано:

Айтішники ґвалт підняли що їм потрібно по 29 продавати а потім доводиться в обмінниках по 40 купувати. Хто заробляє на такій схемі?

Я не знаю хто заробляє на такій схемі, мені частина грошей напряму приходить на доларову карту Монобанку, знімаю гривні в банкоматі по курсу аж ніяк не 40,

31 з копійками було здається. 

Опубліковано
5 хвилин тому, Bliksss сказано:

Я не знаю хто заробляє на такій схемі, мені частина грошей напряму приходить на доларову карту Монобанку, знімаю гривні в банкоматі по курсу аж ніяк не 40,

Простіше знімати за кордоном і тут по 39 продавати :)

Опубліковано
28 хвилин тому, Bliksss сказано:

солідна закордонна фірма не буде морочитись і всім фопам скидати гроші по одному. Скидають на товки по інвойсах. а там вже ти не можеш по Україні пересилати валюту. а відповідно виплачуєш гроші фопам в гривні по курсу 29. Тому і піняться.

• +1 1
Опубліковано

Ну так кому це вигідно, хто заробляє, якому мудрагелі дякувати? Бо задекларували, що відпустили курс, не тримають а на ділі не так виходить. 

• +1 1
Опубліковано

Погнали...

️Медведчук начал давать показания против Порошенко: он рассказал о роли экс-президента в деле о краже нефтепродуктопровода и его торговле с россиянами энергоресурсами во время войны, — СБУ

Медведчук заявил, что именно Порошенко обратился к нему с просьбой связаться с руководством РФ и обеспечил принятие необходимых решений во всех украинских инстанциях. «Чтобы этот трубопровод стал частной собственностью, а по факту – собственностью самого Порошенко, необходимо было выполнить ряд действий… Суды, прокуратура, Антимонопольный комитет, Фонд госимущества – все они принимали решения, конечно, необходимые для личных интересов президента Порошенко», – сообщил Медведчук. 

• Ха-ха 1
Опубліковано
2 хвилин тому, sergkots сказано:

Ну так кому це вигідно, хто заробляє, якому мудрагелі дякувати? Бо задекларували, що відпустили курс, не тримають а на ділі не так виходить. 

Тут треба читати роз'яснення НБУ, якщо коротко - то готівковий курс на чорному ринку не є для країни нині стратегічно важливим, а головна мета не допустити вимивання валютних резервів з країни і утримувати курс для стратегічно важливого імпорту, якось так

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...