Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
8 годин тому, volks сказано:

Яке зробить нормальну армію, а не фотовойска.

на це - потрібен час, та гроші

Крім того, чому в рашці ідуть в армію, в основному?

1. По блату на "тепле місце", часом проскакують "силіконові" ляльки років по 30+, вже з погонами полковника...

2. Сімейна традиція - "дєди ваєвалі"

3. Гарантоване працевлаштування - в деяких селах, тупо немає роботи і ніколи не буде, живі рублі бачать тільки пенсіонери.

4. "Або в тюрму, або в армію"

5. Здають батьки, щоб не збухався і торчком не став

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 3
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 час назад, dj_design сказал:

такого точно нема .. а от те що змінились заяви після розмов -

https://www.bbc.com/ukrainian/features-61439067

По лінку є згадка лише про Макрона, але без будь-якої прив'язки до часу. Тобто немає навіть натяку, що Макрон цього раніше не робив і не пропонував, а тут вдруг почав. Навпаки я ще до виборів у Франції пам'ятаю пропозиції Макрона дати Путіну вийти з війни не втрачаючи лице, в обмін на поступки з нашої сторони. Я навіть глянув уривок інтерв'ю Зеленського, з якого ББС написало статтю з таким заголовком. Так і там коментар починається з слів: Пан Макрон зря це робить.

Спойлер

3 часа назад, Arden сказал:

походу там шольцу з макрончиком наякнули на нормальні чемодани баксюків від путіна...

знову починають тормозити і лобіюють переговори.

Може хоч по Шольцу щось буде з лінком? Уявні чемодани мене не цікавлять.

Опубліковано (змінено)

Так для них зараз найкращий варіант сказати путін хуйло, а ми нєвіноватиє, то все він. Ну в це ніхто не повірить звичайно, але санкції послаблять. Та вже пора в мавзолеї щось освіжити, хай люди бачать яке то хуйло було :D

Змінено користувачем sasha2008lk
  • +1 3
Опубліковано
19 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

Та вже пора в мавзолеї щось освіжити, хай люди бачать яке то хуйло було :D

пізно освіжати, ленін молодшим помер 

• +1 1
Опубліковано
Только что, dj_design сказал:

подивіться повне інтерв'ю .. на 17-й хвилині чітко ставиться питання - ".. Макрон сьогодні каже .." а далі йде відповідь ".... а мені пропонувати деякі речі пов'язані з уступками щодо нашого суверенітету заради того щоби зберегти обличчя президента ..... не дуже коректно з боку тих чи інших лідерів" ... як на мене досить зрозуміло, що як мінімум Макрон був не один .. 

Я дав лінк на інтерв'ю з прив'язкою до 17 хвилини, що нового я там маю побачити? Де говориться, що Макрон цього не робив раніше? Бо я навпаки чую і бачу в усіх ЗМІ що Макрон і раніше намагався таким чином примирити нас.

Опубліковано
1 минуту назад, dj_design сказал:

раз вам цих слів мало, то почекаємо трошки часу де вам явно прямим текстом скажуть хто і що казав .. приводити слова інших людей не буду, а то ж ви знову напишите що явно там не сказано або їм вірити не треба... в нас з часом кожна інформація або підтверджується або спростовується .. почекаємо щоб не спорити ...

Ніхто і ніде не стверджує, що щось помінялося в риториці Макрона і Шольца, тому мені стало цікаво звідки така інформація у @Arden. А ти впрягся за його слова і тепер зливаєшся.

Опубліковано
2 минуты назад, dj_design сказал:

я не зливаюсь, просто не хочу наводити ті джерела де отримав інформацію а просто почекаю більш публічних і прямих заяв .... те що знайшов в публичному доступі - написав, вам мало - чекаємо ще .. думаю таку інфу не повинні просто заглушити ... 

Це і є злив. Пака.

Опубліковано
34 минуты назад, Ko3bMa сказал:

Не хочу здаватись песимістом, але приготуйтесь, про всяк випадок, до прильотів.

Нам всім ізда?) там доречі Одеська почервоніла...
P.S А якщо серйозно, от тому рідко і заходжу на борду, бо тут завжди всьо пропало... Спокуха все буде збс, або не буде)

• Подобається 1
  • Дякую! 1
Опубліковано
57 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Не хочу здаватись песимістом, але приготуйтесь, про всяк випадок, до прильотів.

якась нова інфа?

Опубліковано
20 годин тому, vampirich сказано:

А я б не відкидав той варіант, що на місце Путіна може сісти іще більше їбобо

може. Але не факт.

Я ж пояснював вище (хоч і не політик і не експерт). Думаючі люди розуміють, куди росію веде війна. У прірву. Бездонну. Викарабкатися  з неї - буде дуже важко. Не один рік. А може й десятиліття.

так от, прийти до влади такому ж (чи гіршому) їбобо, можуть і не дати. За владу будуть битися.

Друге, пройде ейфорія і зникне страх. Поміж колосального відсотка справжньої вати - є чималий відсоток таких, які топлять за карлика через те, що бояться!

там 37-й рік!  І станеться така ж фігня як і в 53-му. Не потрібно буде боятися кожного сусіда і доносити на нього, бо він канал переключив з Кисєльова на ТСН.

У мене родичі в росії лишилися.  уже починаючи з 2014 року вони дуже обережно обходили стороною тему політики. І це знаходячись в Україні!

Я сам в росію їздив у 2016.  Вони з колорадськими стрічками їздять в авто, бо як не будуть, то значить прєдатєль! Значіт нє за путєна!  А поміж того, цілком лояльно ставилися до українців.

Я писав колись, давно уже. "Ви же прієзжавйтє к нам, у вас же там вайна. А тут работать будете. И семью забірайтє!"

А купа українців там лишилися. Знайшли сім'ї нові. Там живуть.  і я на 99% впевнений, що вони так само топлять за бункерного клопа, щоб їх і  їхню родину не чіпали і залишитися живими.

Опубліковано (змінено)
7 годин тому, Ko3bMa сказано:

Це було очевидно

Capture.JPG

таки ні, коли я прочитав твій пост - тривога, була в 4-5  областях, тому і перепитав, а в нас, тривогу увімкнули майже через годину.

1 година тому, igrok сказано:

За Євробачення на болотах тихий скульож.

це - добре )) їх ще вночі почали тролити, що слідуюче Євробачення в Україні, в Севастополі або Ялті ;) Ще голосувлку прикрутили, то в ним пукани досі рвуться ;)

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
48 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Думаючі люди розуміють, куди росію веде війна. У прірву. 

Думаючі люди розуміли куди веде політика Фіделя

Але щось "миші кололись, але продовжували їсти кактус"

І це при тому що на Кубі срака в рази більша ніж в мордорі

• Подобається 1
  • +1 4
Опубліковано
2 годин тому, Zheny@ сказано:

прийти до влади такому ж (чи гіршому) їбобо, можуть і не дати

там є багато людей, які не люблять пуйла за те що він занадто м'який, можуть посадити на трон "остаточного рішальника питань"

Опубліковано
1 хвилина тому, Yurez сказано:

там є багато людей, які не люблять пуйла за те що він занадто м'який, можуть посадити на трон "остаточного рішальника питань"

багато "рішальників" - "Рішальники" саме завдяки пуйлу.

З рештою, саме він вирішує кому бути а кому ні. Якщо він скаже - убрать - уберуть!

Знову ж таки будуть "вибори". Але перед тим будуть оплакувати довго і нудно.

До виборів, частину можливих претендентів та кандидатів відправлять на концерт кобзона. Але перед тим, більшість причетних до його злочинів, намагатимуться і навіть покинуть країну. Туди, де немає екстрадиції.

• +1 1
Опубліковано
Спойлер

Рассмотрение вопроса о вступлении в НАТО Швеции и Финляндии будет ускорено. Вице-премьер-министр Ольга Стефанишина надеется, что тоже будет касаться и заявки Украины.

Блеф, чи я щось пропустила? 

Опубліковано
4 хвилин тому, natalka) сказано:

Блеф, чи я щось пропустила? 

Видно вона мала на увазі про вступ України в ЄС.

Опубліковано
13 хвилин тому, igrok сказано:

Видно вона мала на увазі про вступ України в ЄС.

Може вони нас спочатку в НАТО, а потім в ЄС, по прискореній процедурі. :)

• Подобається 1
  • Ха-ха 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...