Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 хвилин тому, sergkots сказано:

Британія та штати криком кричали, що москалі мають напасти. Нагадай, що наші на той час казали.

Треба було сказати: "Нам все відомо, всі напрямки згідно планів російського наступу будуть підготовлені"?  Щоб кацапи перекроїли плани і ми не змогли нічого вдіяти?

Не треба казати, що наші не робили нічого, тому що це явно не так! Підготовка йшла тихо й максимально непомітно. Не всюди вдало, враховуючи кількість зрадників в нашій країні, але йшла.

В січні спостерігав неодноразово переміщення техніки - по декілька одиниць, щоб не привертати уваги.

Чесно кажучи, у мене була думка, що нам 3,14здець в разі нападу... Але встояли! І добре їм даємо по морді!

Певен, що без попередньої підготовки цього б не відбулося. 

P.S. за дивним співпадінням подібну "зраду" розганяють лише прибічники п'ятого. Виясненням причин і пошуком винних в провалах треба буде зайнятися 100%, от тільки для цього зараз взагалі не час!

• +1 6
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
4 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

Підготовка йшла тихо й максимально непомітно. Не всюди вдало, враховуючи кількість зрадників в нашій країні, але йшла.

Спойлер

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, sergkots сказано:
  Hide contents

Отож-бо, менше треба "їсти" шоколадні методички. 

Найголосніше "ловіть злодія!" кричить сам злодій... Ну і його прибічники

Досить срачі розводити! НЕ ЧАС!

Змінено користувачем Werwolf777
  • +1 4
Опубліковано
Щойно, Werwolf777 сказано:

Отож-бо, менше треба "їсти" шоколадні методички. 

Найголосніше "ловіть злодія!" кричить сам злодій... Ну і його прибічники

А нагадай, що кричать інші прибічники?

• +1 1
Опубліковано
8 годин тому, Zheny@ сказано:

...мали б уже (дехто) сидіти в підвалах СБУ ,і розповідати, якого хєра нічого не було готово.

а з чого ти взяв, що вже не сидять і не розповідають?

Опубліковано
6 хвилин тому, jack74 сказано:

а з чого ти взяв, що вже не сидять і не розповідають?

Я ніде не сказав, що не відбувається. Я сказав "мали б".  Не заперечуючи.

Опубліковано
1 година тому, sergkots сказано:

України: ах так, то ми до війни не будемо готуватись.

ну хз, якщо намагались купити озброєння - то готувались 

• +1 2
Опубліковано

Знаєте, а в цьому щось є.. Вся раша в салютах - і Байден підписує закон про ленд-ліз. Щиро сподіваюсь, що це останні салюти їхнього побєдобєсія.
Салюти в честь свого кінця - це дуже символічно і знаково.

• +1 3
Опубліковано

Каже мій батько, випускник ЙВВАУЛ  1978 року, ветеран ВС ссср і ЗСУ , який з 1973 року поруч до 91 го включно з роком Афгану служив з кацапами. То він каже - ти розумієш…. то не ті кацапИ! То не вони! Кацапи радянські і теперішні - то виродки! Зомбовані телевізором і путлєром виродки! Ті радянські читали бля! День і ніч . Просили з відрядження привезти книжку, бо вдома не було. Читали як свою так і зарубіжну літературу. Знали напам’ять вірші, старалися знати більше, вчилися розвивалися всебічно. Називали це єстествознаниєм , хотіли вставити свої 5 коп в розумну розмову…. А це якісь синьолобі нацисти, якісь підліткові жарти, якийсь дитячий садок з обзиванням всіх націй світу ,бо вони вєлікіє.. Ублюдочна країна ,ублюдочних тупих підарів .На концерті до травня зобразили Бонні і Клайда …… 

BB3DE872-CDF3-4A2D-A333-4E8B86E986BE.jpeg

• +1 8
Опубліковано
1 година тому, Alex S сказано:

то не ті кацапИ! То не вони!

100% підтримую.. В мене батько - росіянин (загинув ще молодим). Бабуля, його мама, вчителька рос і нім мови.. Дуже інтелігентна, високоосвічена і мудра жінка була.. Та я сама років до 15 ( о, сором) хоч і навчалась в укр школі - думала російською... Універ (ф-т україністики) все змінив - класних викладачів застала.. Перша курсова  - про Стуса... І то ще в часи відсутності інтернету.. Коли реально в бібліотеці обкладаєшся горою книг - і строчиш.. Були часи..) 

• Подобається 1
  • +1 4
Опубліковано
8 годин тому, Alex S сказано:

То він каже - ти розумієш…. то не ті кацапИ! То не вони! Кацапи радянські і теперішні - то виродки!

А які кацапи голодомор влаштували винищивши мільйони українців? Вони ніколи не були нормальними. 

• +1 7
Опубліковано
52 хвилин тому, case_l сказано:

А які кацапи голодомор влаштували винищивши мільйони українців? Вони ніколи не були нормальними. 

Ті самі що у 1718 р. навмисне спалили архіви та книгозбірню Києво-Печерського монастиря, що збиралася понад 700 років.

І вирізали всіх мешканців Батурина, незалежно від віку і статі. 

Кацапи то не люди і ніколи не зможуть ними стати

• +1 6
Опубліковано

Так і 100 років тому, коли так звані більшовики(кацапи) брали Київ, вирізали місцевого населення більше ніж в Бучі

• +1 2
Опубліковано
8 годин тому, Nana сказано:

Коли реально в бібліотеці обкладаєшся горою книг - і строчиш.. Були часи..) 

що можна було тоді почитати, коли вся література була зачищена кацапами?

Опубліковано (змінено)
3 годин тому, case_l сказано:

Це було до того СРСР який на фіналі утворився.

Мабуть, Алекс не чітко , чи не вірно озвучив тезу.  Я думаю, малося на увазі люди СРСР, не конкретно росіяни. Хоча, і вони також.

Варто зауважити, що то були інші часи. Інша ідеологія. Вимоги до освіти і т. ін. Але то окрема тема для посту.

2 годин тому, case_l сказано:

що можна було тоді почитати, коли вся література була зачищена кацапами?

Серйозно?  Прямо вся?  Прям Шекспіра чи Джека Лондона знищили. Чи Хемінгуея? 

пздц..

Змінено користувачем Zheny@
  • Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано
31 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Серйозно?  Прямо вся?  Прям Шекспіра чи Джека Лондона знищили. Чи Хемінгуея? 

пздц..

Женя нє чітатель, Женя - пісатєль?

33 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Це було при поганому совку, а не при хорошому?

Опубліковано
23 хвилин тому, volks сказано:

Женя нє чітатель, Женя - пісатєль?

Ні. Женя псіх.

23 хвилин тому, volks сказано:

Це було при поганому совку, а не при хорошому?

Ти його не застав ніякого. Тому просто змовч.

Ти не розумієш того, що люди старші, вони реально застали омріяний комунізм. от лишень нікуя не зрозуміли, що то він і є.

В магазинах (в більшості) було все. ЗП вистачало на все. На їжу, одяг, житло, відпочити на курорті. При бажанні - відкласти на авто.

Квартиру давали безоплатно. Медицина реально була безкоштовна. Освіта. Освіта якісна, не те, що зараз. Вимагалися знання.

(зараз хейтери прибіжать, і будуть кричати "дід, випий таблетки!", і звинувачувати, що я топлю за совок.)

Слухати і читати про совок це те ж саме, як в анекдоті.

Спойлер

- И шо вы все с ума посходили со своим Карузо?! Слышал я вашего Карузо - картавит, шепелявит...
- Вы были на концерте???
- Нет, мне Рабинович по телефону напел.

Поки сам не побачиш - ніфіга не зрозумієш.

Людям вистачало, вони жили добре (по їхніх мірках).

Так, вони жили у інформаційному вакуумі. Так, вони не знали того, чого мали б знати. Багато заборонялося і т.п.

Ранній срср і срср перед його розпадом - це різні епохи. різне все.

• Подобається 1
  • Збентежений 1
  • +1 2
Опубліковано

Хотів багато відповісти, але офтоп би вийшов.

Та й потім вернувся до першого речення і все стало ясно:)

• Ха-ха 1
Опубліковано
11 хвилин тому, sergkots сказано:

Брехня - щось купити можна було в обласних центрах а ще краще в столиці.

І ще в черзі вистояти пару годин)

Опубліковано (змінено)

Євгєній, про морожино забув! Вкусне ж яке було!

От вам про плюси і мінуси совка, в тому форматі, до якого тут звикли останнім часом - коротко і з емоціями.

Spoiler

Змінено користувачем Ko3bMa
  • +1 3
Опубліковано
13 часов назад, Alex S сказал:

ти розумієш…. то не ті кацапИ!

Німці, такі культурні, дисципліновані, а що з ними зробив Гітлер за 10 років? Як вони зі своєю педантичністю винищували всіх унтерменшів? Освенцим, Майданек? Скільки життів забрала друга світова?

Я до чого веду: путін ззробив те саме з кацапами що і гітлер з німцями.

Для мене зараз російська звучить як нашим дідам та прадідам німецька під час другої світової. Я знав одного діда (нажаль вже покійного), який казав що ніколи не простить німцям за те що вони наробили. Так і зараз ніхто не готовий простити росіянам за те, що вони наробили тут. Буча, Маріуполь... Грош ціна тій російській культурі, яка не змогла спрацювати запобіжником, яка не змогла вберегти від перетворення російської нації на купу звірів.

І росіяни кацапи ще будуть дуже довго відмазуватись за те що вони наробили. Як раніше був у британців символ Ковентрі, знищений німецькими нацистами, ак тепер в нас є Маріуполь, знищений російськими нацистами (рашистами).

Так само як і серед німців часів гітлера, були німці, яких нацисти вбивали, саджали у концтабори, які емігрували, бо не підтримували людиноненавидницькі ідеї гітлера, також є і росіяни, які не підтримують путіна. І вони також емігрують, або їх саджають, або вбивають. Нємцов, вбитий біля кремля. Або Макаревич, Нєвзоров, і ще багато хто які змушені покинути свою країну. Але як і тоді їх меншість. Основна маса за війну. Що тоді що зараз. І поки їм не стане дуже боляче, нічого не зміниться.

• Подобається 1
  • +1 7
Опубліковано

Брехня - щось купити можна було в обласних центрах а ще краще в столиці. Мої батьки гарно заробляли але не мали можливість їх потратити, потрібен був блат.

+ - погоджуся. Але це уже  трохи за Брєжнєва.

Їжа одноманітна, житло одноманітне, нормальний ремонт зробити проблема. 

Як сказати. Стосовно їжі, ну, кожен готовить що хоче, не обов'язково одноманітне :)  А щодо продуктів, то тут є доля правди.

6 хвилин тому, sergkots сказано:

За рахунок податків.

Це зрозуміло. Ні для кого не секрет!  Замість того, щоб платити не 500-700 рублів, платили 150-200. Але, курва, і тих вистачало!

7 хвилин тому, sergkots сказано:

І дуже погана, вона відставала в розвитку.

На той момент не готовий відповісти .  Але чомусь чекали радянських лікарів кругом із обіймами.

• Збентежений 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...