Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Де я виправдовував військомати?Це ще той *совок*.І я не сумніваюся в ваших словах,я ж написав,що на сьогодні не володію інформацією.

• Подобається 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
2 часа назад, case_l сказал:

@romanc а як то так, казали беруть тільки в кого досвід служби чи учасник, а інших добровольців відшивають?

Це про це лише активно пишуть декілька користувачів тут на форумі. 

Я трохи раніше в цій же темі  писала, що можливо раніше, на початку військових дій,  було так, зараз все по-іншому. І те що я чула від знайомих, колег і т.д. фактично повністю відповідає тому про що розповідає romanc.... Просто не хочеться в такий час озвучувати це все.

• +1 2
Опубліковано
2 годин тому, romanc сказано:

70% пришли регаться в военкомат и получили повестку, остальным на дом принесли. 

80% неслуживших.

повістка означає 100% відправку?

Опубліковано
8 хвилин тому, Dima4s сказано:

повістка означає 100% відправку?

Давайте розділимо  структури(умовно)військомат-повністю *совкова* кантора,працівники якої в основній своїй масі сцикуни ,які будуть собі жо..у рвати,аби вислужитись і не попасти на фронт.І люди які пройшли війну і вирішують як формувати резерви.Ще є на місцях середня ланка командирів,які теж вирішують,чи тарілки мити,чи на передову.І на передовій не все так однозначно.Так,що на ваше питання відповісти тяжко,тому що ще *совок* рулить.Надіюсь,поки.

• +1 2
Опубліковано
7 hours ago, Werwolf777 said:

Не служив, сам по собі хлюпик - я без поняття

підтверджую двох знайомих, брати, на блок пості на карбишева, в них там робота, вручили повістки, один вже збирається іншому на дообстеження, притому я сам людей заспокоював, що ніхто їх не візьме без військовї кафедри і строкової, притому я сам 23 лютого був у віськоматі в тро не втрапив, тут довга історія 3 дні їздив, щоб втрапити, дані у віськоматі лишав, анкети заповнював, ніхто мені звичайно не передзвонював, хоча типу я був би зацікавлений, там працівникам нема часу копатись в справах, простіше гребти кого попало, інша річ, як потім з такими людьми воювати, коли їх ось так заганяють як бидло, 23 числа тупо півдня сидів в коридорі, а треба було всього навсього анкету винести на заповнення, ось так працюють дівчатка і хлопчики, то раз на день народження двері закрили, а добровольці почекають, що їм та лишня годинка в коридорі.

4 hours ago, igrok said:

Хоч маєте поняття скільки військових задіяно в тилових,допоміжних,постачанні,інших службах?

що мол застосують по здібностях, то дуже мало віриться, якщо їм ліньки по ос.справах читати, хто там буде думати, закриють посади, які вільні та й готовий підрозділ.

і ще мене оці повістки в мрео і біля автобазару зацікавили, це типу щоб люди були заможні і могли поторгуватись???, чи якась інша дуже хитра стратегія, не в образу, але @Basil що думаєте?

• +1 5
Опубліковано
1 час назад, Revolver сказал:

що мол застосують по здібностях, то дуже мало віриться, якщо їм ліньки по ос.справах читати, хто там буде думати, закриють посади, які вільні та й готовий підрозділ.

@Basil

Я пять дней провел в очередях на распределение с 10 до 21-00.

Военкомат даже воинские профессии не всегда учитывает. Офицера- топливщика отправили в стрелковые погранцы, повара+ наводчика рапиры у нас в саперах.

• Збентежений 1
  • Cумний 1
  • +1 2
Опубліковано
1 година тому, case_l сказано:

вже пішла зрада

Ну багато ж тринділи, вже місяць як триндять, що на сході забезпеченість протитанковою зброєю 10:1, тобто на кожен танк по 10 пзрк. Але напевне як завжди, є більш "поважні" підрозділи, кому насипають із надлишком, а є "менш важливі" ділянки, які і так перекантуються. Ну хз, нам звідси не видно де там правда, завжди так і було і так буде. Хоча звичайно шкода якщо дійсно воїни гинуть а території втрачаються лише через безглуздий нерозумний розподіл засобів, а не з об'єктивних причин.

• +1 3
Опубліковано (змінено)

гадаю, рпг в них були, ніби всюди вдосталь, там 8 чи більше людей попали в полон, ситуація складна, певно, і керівництво винне, а верхівка (люся) все ховає і заперечує, замість розбору, то треба розслідування, але аби не було як з закарпатським ТРО, як тільки їм сказали висуватись на донбас, почали плакатись, мол ми не того йшли в тро, а тільки щоб наше закарпаття захищати на блокпостах і 30тисяч отримувати і одразу російські боти на гівно злетілись.

а ось інші тро, які не плакались, а бились як могли, але і тут командування винне раз так швидко поміняли, просто не виносять на публіку, забембали зі своїми заспокійливим відосіками.

https://www.facebook.com/mincenko/posts/5244983412229431

Змінено користувачем Revolver
Опубліковано

Ну одне я знаю точно, ми ще років з 10 будем взнавати подробиці як там, де і що було насправді, починаючи від мегарозслідування нового прокурора Всіхнагібатора і закінчуючи розповіддю солдата Василя К. в якомусь "Віснику Любешова".

• +1 1
Опубліковано

А найбільше шкода, що ми напевне ніколи і не взнаємо: це скільки вилізло незаслужених псевдогероїв, яким навалять повну пазуху лавр, почестей і пільг, а скільки справжніх подвигів залишаться ніким не поміченими, не оціненими, або й гірше, коли із справжніх героїв зроблять цапів-відбивайлів, бо вони "не вписались в схему". Оце найсумніше.

• Cумний 1
Опубліковано (змінено)
1 час назад, SergLutsk сказал:

Ну багато ж тринділи, вже місяць як триндять, що на сході забезпеченість протитанковою зброєю 10:1, тобто на кожен танк по 10 пзрк. Але напевне як завжди, є більш "поважні" підрозділи, кому насипають із надлишком, а є "менш важливі" ділянки, які і так перекантуються. Ну хз, нам звідси не видно де там правда, завжди так і було і так буде. Хоча звичайно шкода якщо дійсно воїни гинуть а території втрачаються лише через безглуздий нерозумний розподіл засобів, а не з об'єктивних причин.

родич говорив забезпечення дійсно фігове, 4 ріжка і все, а окупанты поступово просуваються. 66 день війни, питання деж ця допомога?

Змінено користувачем Holy
Опубліковано
20 хвилин тому, Holy сказано:

66 день війни, питання деж ця допомога?

Ну звісно що в першу чергу в телевізорі, в новинах, в пресконференціях, в блогах. А на фронті вона аж в останню чергу. І між тими обіцянками "вирішили виділити" і реальним піу-піу на передку - певно проходить дофіга часу, більше ніж можна чекати.

Опубліковано
4 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Ну звісно що в першу чергу в телевізорі

Може ще сказати де вже працює нова допомога і кількість?Дивлюсь у вас кожен пост-*все пропало,зрада*.Я навіть стидаюсь спитати-ви з окопів чи з дивану?

• +1 7
Опубліковано
5 годин тому, Revolver сказано:

3 дні їздив, щоб втрапити, дані у віськоматі лишав, анкети заповнював, ніхто мені звичайно не передзвонював, хоча типу я був би зацікавлений, там працівникам нема часу копатись в справах, простіше гребти кого попало, інша річ, як потім з такими людьми воювати, коли їх ось так заганяють як бидло, 

От і для мене загадка: що ж це за така методика набору? Мотивованих добровольців, багатьох людей зі службою в армії за плечима не чіпають, а гребуть на вулиці кого попало без розбору... 

Опубліковано
2 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

багатьох людей зі службою в армії за плечима не чіпають, а гребуть на вулиці кого попало без розбору... 

Так що б навчити ,на перспективу.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
18 хвилин тому, igrok сказано:

Так що б навчити ,на перспективу.

дожити ще треба до перспективи...
Наївно думати що командування прям так змінилось з 14 року, дивлячись на те, що  хомчак стілкьи років залишався керувати армією і не поніс ніякого покарання за свої дії в іловайську.

Опубліковано (змінено)
43 хвилин тому, igrok сказано:

Може ще сказати де вже працює нова допомога і кількість?Дивлюсь у вас кожен пост-*все пропало,зрада*.Я навіть стидаюсь спитати-ви з окопів чи з дивану?

Ні, можна не казати де працює і скільки, тільки отим хлопцям з відео розкажи що вони просто не знали з якого ящика брати, мені не треба казати.

А щодо все пропало-зради, ні, я просто намагаюсь реальніше дивитись на речі, коли нам в блогах триндять що рос. армії пиздець і за 2 тижні її погоним звідси, ти сам в це віриш ? Я ні ! Чи не було таких гасел місяць тому скажеш ? Я не кричу що все пропало, але я й не забуваю цих шапкозакидальницьких лозунгів теж. Не я розказував про 10:1 про співвідношення протинакової зброї на фронті. От хто про це говорив - до них і направляйте питання від цих хлопів з відео. Хтось з них таки пиздить.

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано
3 хвилин тому, Dima4s сказано:

дожити ще треба до перспективи...
Наївно думати що командування прям так змінилось з 14 року, дивлячись на те, що  хомчак стілкьи років залишався керувати армією і не поніс ніякого покарання за свої дії в іловайську.

то це хомчак дав наказ штурмувати Іловайськ ?

Опубліковано

Щодо зброї - нова графіка. Європейські журналісти порахували - хто і скільки передав Україні зброї. 
До речі, на моє питання до товариша з передової, чи вони відчувають - що стільки зброї нам передали, він відповів чітко і коротко: так, звичайно. Більше я не питала - все одно більше нічого не скаже.

image.png.1a9eb93cc73b840d0e60a4f921d2d2b2.png

• +1 1
Опубліковано
7 хвилин тому, SergLutsk сказано:

тільки отим хлопцям з відео розкажи що вони просто не знали з якого ящика

Як би було все так легко,то ми би вже під Ростовом були.З 14 року 2 *гетьмана* робили такі ляпи,що зараз сотнями життів розплачуємося.Ось відео,там і для тебе трохи є допінгу,тобто *зради*.Але раджу подивитися і зрозуміти,що то все не так просто і чого *воно ще не стріляє* 

Опубліковано

З цього графіка, ну штати тут зрозуміло, Польща - дуже приємно дивує у всьому ! Прибалти - не так багато можуть, як дехто, але молодці ! Британія - ну з її то можливостями - то могли би й більше ! Аналогічно як і Канада. А от німці - ну це реальне найбільше стидоття в Європі !

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...