Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, SergLutsk сказано:

Ну наскільки я розумію збиті ракети це шматок металу, і він не 10 тон важить, шматок металу навіть з інерцією не винесе кілька квартир в нуль

Сам бачив яму в полі глибше мого росту від збитої ракети (200м. від мого будинку). І таких ям було три в радіусі 300 метрів, а ракета - одна (збивалася винищувачем).

• Дякую! 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 хвилина тому, YVitaliy сказано:

Сам бачив яму в полі глибше мого росту від збитої ракети (200м. від мого будинку). І таких ям було три в радіусі 300 метрів, а ракета - одна (збивалася винищувачем).

А скільки ж вага того що впало, якщо воно робить таку воронку ?

Опубліковано
43 хвилин тому, YVitaliy сказано:

Це збита ракета

дайте ссилку,бо москалі це ж пишуть.Це з методички,чи є реальна публікація?

• +1 1
Опубліковано
12 хвилин тому, natalka) сказано:

не схоже на те що ракету збили

Так це методичка расії.Всі ватні форуми про це пишуть і наша *консерва* не витримала.

• Дякую! 1
Опубліковано
2 годин тому, volks сказано:

Ну Або новобудова збудована на місці радянського військового об'єкту, або криві руки.

Щось не так з координатами , або щось не так з навігацією останніх ракет. Отой шиномонтаж у Львові, там ракета навіть не в будівлю вдарила, а в землю перед нею. Ще пару ракет за останні дні просто в землю вдарили.

• Подобається 1
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, charlie сказал:

Щось не так з координатами , або щось не так з навігацією останніх ракет. Отой шиномонтаж у Львові, там ракета навіть не в будівлю вдарила, а в землю перед нею. Ще пару ракет за останні дні просто в землю вдарили.

А какая точность визначення координат была в 80-х? Хорошо, если +- км.

И даже gps при точности 3м притягивает на дорогу точку, иначе едешь рядом очень часто

Змінено користувачем romanc
  • Ха-ха 1
Опубліковано
4 хвилин тому, romanc сказано:

А какая точность визначення координат была в 80-х? Хорошо, если +- км.

Так вони походу і почали використовувати оті старі ракети, які продавали іншим країнам

Опубліковано
6 часов назад, romanc сказал:

И даже gps при точности 3м притягивает на дорогу точку, иначе едешь рядом очень часто

Це для цивільного ЖПС похибка в пару метрів. В геодезичних жпс приладах похибка в міліметрах, для прикладу по горизонталі 10 мм і 20 мм по вертикалі. Військові мають таку ж точність.

• Ха-ха 1
  • +1 4
Опубліковано
53 минуты назад, nickel сказал:

Це для цивільного ЖПС похибка в пару метрів. В геодезичних жпс приладах похибка в міліметрах, для прикладу по горизонталі 10 мм і 20 мм по вертикалі. Військові мають таку ж точність.

Это современные возможности или в в 80-х было так же? Это должно вычисляться гораздо быстрее, скорость то около 1000км/ч.

• +1 1
Опубліковано
10 годин тому, SergLutsk сказано:

І ще одне. До сьогодні я був 200% впевнений, що крилатими ракетами ніколи не стануть пуляти по житлових будинках в світлі повної неефективності даної тактики. Адже ракети дорогі, ресурс їх не безкінечний, а цілей можна знайти багато цікавіших з точки зору війни. Тоді що це було в Одесі ? :blink:  Чи тупо не попали кудись ? Бо я ще можу зрозуміти акти залякування типу ударів по ОДА чи СБУ. Але в чому сенс пускати ракету в багатоповерхівку ?! :wacko:

теж думав над цим.

Склалося враження, що ракету недозаправили паливом. І вона тупо не долетіла кількасот метрів чи кілька км.

Опубліковано (змінено)

@Alex S а що тебе розсмішило в повідомленні Нікеля?

По точности спутниковые приемники делятся на три класса:

Навигационный класс – точность определения координат 150-200 м,

Класс картографии и  гис – 1-5 м,

Геодезический класс – до 1 см (1-3 см в кинематическом режиме, до 1 см при статических измерениях).

За інші не скажу, скажу за те з чим стикався. Сільськогосподарське обладнання для точного землеробства працює з навігаційною похибкою по gps 15-25 см

За допомогою додаткових статичних маяків - піднімається до кількох см

Змінено користувачем vampirich
  • +1 2
Опубліковано
9 годин тому, igrok сказано:

консерва

Полєгче, читач ватних форумів. Я кацапів не виправдовую, і виразив свою думку, що житловий будинок - не ціль. Це зважаючи на те, що перші новини про атаку на Одесу містили інформацію про влучання в військовий об'єкт. В тій же новині писалося про "2 збитих БПЛА, які, можливо, здійснювали корекцію польоту ракет..". Чому та ракета впала там - ніхто правди не скаже. Вже в пізніших новинах інформація про військовий об'єкт зникла, всю увагу акцентують на житлових будинках. Про те, що збита ракета може завдати серйозних руйнувань - достатньо передивитися новини про ракетний обстріл Києва у перші дні війни. 

Опубліковано
5 хвилин тому, YVitaliy сказано:

Полєгче, читач ватних форумів

Що я читаю,то не твоя справа.Я сюди не тащу всю гидоту,що там публікують.А те що методичка вийшла писати ,що ми самі це зробили,обломки збитої ракети,залишки нашої ППОшної ракети і т.д.-так ти це поширюєш.Не пались так.

Опубліковано
1 хвилина тому, igrok сказано:

Що я читаю,то не твоя справа.Я сюди не тащу всю гидоту,що там публікують.А те що методичка вийшла писати ,що ми самі це зробили,обломки збитої ракети,залишки нашої ППОшної ракети і т.д.-так ти це поширюєш.Не пались так.

Можеш дати цитату зі своїх улюблених форумів, де вона співпадає з моїм, хоч на 10%? Якщо вже "палиш", то давай пруфи, будемо розбиратися. Так само не твоє діло ставити ярлики на всіх, чия думка не співпадає з твоїм обмеженим кругозором, так що притихни трохи.

Опубліковано
7 хвилин тому, YVitaliy сказано:

з твоїм обмеженим кругозором, так що притихни трохи.

Хамити вздумав,обмилок?На,твої колеги пишуть-

rtr
 Заголовок сообщения: Re: Донецк, Луганск. Началось.
СообщениеДобавлено: 23 апр, 2022, 21:47 
покоритель восьмитысячников

Постоялец: Коммерсант
Free Willy писал(а): 
23 апр, 2022, 21:27
rtr писал(а): 
23 апр, 2022, 20:47
Сегодня терминал сбора оружия в Одессе "подправили"
Ну такой себе терминал...
Что-то дружок, говнецом попахивает в перемешку с салом. Надеюсь, показалось

Это в дом попали зенитной ракетой, которой пытались что-то сбивать. Такое уже было в Киеве, причем даже не один раз.
Сбили беспилотник, который смотрел, куда попали Х-... ракеты. Возможно, сбили одну из ракет. Гадать не буду, ибо без толку, но известно достоверно (как сказал Зеленский) ракет было 7 штук, попали точно в склады. Ну и взлётку подпортили
bosfor1379
 Заголовок сообщения: Re: Донецк, Луганск. Началось.
СообщениеДобавлено: 23 апр, 2022, 21:42 

Free Willy писал(а):
Ну такой себе терминал...
это фото не с терминала Новой пошты...Многоэтажка, пострадавшая от обломков укр. пвошной ракеты...

Опубліковано
2 хвилин тому, igrok сказано:

Хамити вздумав,обмилок?На,твої колеги пишуть-

Бачу, людина з посту вийшла. Я тебе, гівнюк, поки ще не обзивав. І що з того я писав? Про нашу ракету ППО? Чи про кацапську ракету, яка не долетіла до цілі? Очі роззуй, а то занадто швидко "пруфи" шукаєш, заслинився.

Опубліковано

Російські ЗМІ опублікували однотипні заяви російського військового командування, що, росіяни, мовляв, не цілилися в будинки, а в житлові квартали потрапили уламки ракет, збиті українською ППО.

Однак на знятих місцевими мешканцями кадрах чітко видно, як російська ракета влучає у багатоповерхівку в одному з районів міста. Удар супроводжувався характерним свистом.   https://gazeta.ua/articles/life/_obstrili-odesi-minoboroni-rf-znovu-spijmali-na-cinichnij-brehni/1084270

• +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, YVitaliy сказано:

Я тебе, гівнюк,

Ти не пались так, консерва.А то в унісон з россмі співаєш.Ферштейн,обмилок?

Опубліковано
2 хвилин тому, igrok сказано:

Російські ЗМІ опублікували однотипні заяви російського військового командування, що, росіяни, мовляв, не цілилися в будинки, а в житлові квартали потрапили уламки ракет, збиті українською ППО.

Однак на знятих місцевими мешканцями кадрах чітко видно, як російська ракета влучає у багатоповерхівку в одному з районів міста. Удар супроводжувався характерним свистом.   https://gazeta.ua/articles/life/_obstrili-odesi-minoboroni-rf-znovu-spijmali-na-cinichnij-brehni/1084270

Це відео я не заперечую, я відповідаю на твою реакцію про "консерву". Я давав відповідь людині, чи могли кацапи спеціально цілити в житлові будинки. Якщо помилився - винен, але розвішувати ярлики на основі своїх припущень - не потрібно. Інформація про низьку точність російських ракет - не секрет, те ж саме СТО у Львові, чи туалет десь на сході України. Дискусію закриваю. Як я казав - в будь-якому випадку винні кацапи, і їх я не виправдовую.

А також рекомендую ознайомитись зі способом наведення даних ракет на кінцеву ціль (і це не супутникова система), і почитати про РЕБ.

• +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, YVitaliy сказано:

Це відео я не заперечую

Може я і не правий за *консерву*.Але таке співпадіння і якби було написано-*на мою думку*,є таке припущення*,що то уламки ракети,то я й не звернув би увагу.А то було безапеляційно-*це уламок ракети*,

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, igrok сказано:

Може я і не правий за *консерву*.Але таке співпадіння і якби було написано-*на мою думку*,є таке припущення*,що то уламки ракети,то я й не звернув би увагу.А то було безапеляційно-*це уламок ракети*,

На момент написання це відео ще не бачив, взагалі займався прибиранням і новини читав "бігом" в телеграмі. Там була інформація про сім ракет, дві з яких долетіли до цілі. От і зробив припущення, що до будинку долетіли саме уламки. Те що співпало з кацапськими тезами - а що їм ще писати, вони ж взагалі янголочки: діти і жінки наші самі себе гвалтують, в'язні самі собі в потилицю стріляють, Маріуполь з літаків бомбить Азов, сидячи в роддомі, Точок-у у них немає, та й взагалі, українці самі по собі стріляють, а дохла 200та русня просто потрапляє під перехресний вогонь (а ні, у них же потерь нєт).

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...