LIROL Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 18:44 #4251 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 18:44 1 хвилина тому, WebTraveller сказано: Швеця слухаю в тому числі. І Залужного і Жданова і генштаб. І ще багато кого А потім складаю собі свою картинку з цього всього Швеця подивився відео вперше оте, що кілька сторінок тому про "зраду" по зброї. Щось воно запахло не так, від військових знайомих трішки не таке чув. І ось сьогодні отримав підтвердження від Доніка. Все, Швець=Кремль, точніше, одна з його башт. Нема чого лайно вживати. Все ІМХО, якщо що. Згадалась порада від центру протидії дезінформації - теорію змови логічними аргументами не заперечиш, нема чого по ній дискусій починати взагалі, краще пройти мимо. Раджу. 1
Bliksss Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 18:49 #4252 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 18:49 (змінено) @sergkots Почнеться масштабна відбудова країни - будівельників "на руках будуть носити", куди там айтішникам і зарплату вони (будівельники) - відповідну попросять. P.S. Айтішники - не пропадуть Змінено 22 Квітня, 2022 в 18:53 користувачем Bliksss 1 1
WebTraveller Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 18:51 #4253 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 18:51 3 минуты назад, LIROL сказал: Швеця подивився відео вперше оте, що кілька сторінок тому про "зраду" по зброї. І по одному відео можна скласти цілісну картину по людині? ясно тоді))) Коли в нас пів Луцька говорить що гуманітарку крадуть, продають. То Швецю з Америки напевно не зовсім видно. Десь отримав/почув таку інформацію. Поділився нею у своєму відео. p.s. Я його не захищаю. Але отак зразу Швець=Кремль - це навряд чи. 1
sergkots Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 18:55 #4254 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 18:55 12 хвилин тому, Bliksss сказано: давай поміряємо у вартості кредитів, оренді кранів та інших механізмів, дефіцит будівельників, навіть - вікон (з якими - проблема очевидна). Щодня - ціна буде інша. Згідний. Але все одно цікаво побачити структуру вартості. Я не про гривні зрозуміло - про долари. 1
Bliksss Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 18:59 #4255 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 18:59 (змінено) 22 хвилин тому, sergkots сказано: Я не про гривні зрозуміло - про долари. все - відносно... якщо не брати до уваги вартість ділянки та "представницькі витрати", то - менше ніж за 30% ніхто і не впрягається. З іншого боку, може бути і 100% і більше, але, в обох випадках я не про Луцьк, тобто - про Луцьк не знаю. Змінено 22 Квітня, 2022 в 19:17 користувачем Bliksss
deluxkangoo Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 19:26 #4256 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 19:26 59 минут назад, Bliksss сказал: Чого хай так і буде? Якщо раніше, до війни - не було грошей на купівлю квартири, як - зараз з'явиться? до війни можна було щось відкласти , а потім в іпотеку купити квартиру. З 14 року все змінилось. 1
Bliksss Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 19:27 #4257 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 19:27 Щойно, deluxkangoo сказано: до війни можна було щось відкласти , а потім в іпотеку купити квартиру. мали - досвід? чи - "думки вголос"?
deluxkangoo Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 19:28 #4258 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 19:28 Только что, Bliksss сказал: мали - досвід? чи - "думки вголос"? це я про себе і сказав. 2
Bliksss Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 19:31 #4259 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 19:31 Щойно, deluxkangoo сказано: це я про себе і сказав. Я - також про себе, іпотека в Києві, потім - здача в оренду, виходить - орендарі сплачують іпотеку, ще й трохи залишається.
Bliksss Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 19:38 #4260 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 19:38 (змінено) 38 хвилин тому, deluxkangoo сказано: до війни можна було щось відкласти , а потім в іпотеку купити квартиру. З 14 року все змінилось. хз, я не знаю умов іпотеки до 14....добре - в Криму не взяв, мав би клопіт...дуже була приваблива пропозиція, звісно - до анексії. Змінено 22 Квітня, 2022 в 20:04 користувачем Bliksss 1
INVICTUS Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 20:09 #4262 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 20:09 Стосовно цін на нерухомість Суто мої роздуми і аналіз аналогічного недалекого минулого: ціни не підуть стрімко вгору, можливо навіть знизяться (на вторинному ринку точно), оскільки більшість людей не айтішники і не мають навіть того доходу, що був раніше. Будете апелювати до здорожчання будматеріалів та шалений попит через велику кількість біженців? Будь ласка... Пригадаємо 14-15рр, коли курс валют вальнув втричі, а моментами і в чотири рази. Відповідно й будматеріали здорожчали. Біженців також вистачало. Що було з цінами? Всі згадали? Квартира, яку одні люди купили в 2009-му році за 100 тисяч уо в 2016-му продавалася за 33 тисячі... То так, для прикладу А потім люди оговтались, почали заробляти і ціни знову полізли догори (дякуючи в тому числі, синхронній антидемпінговій позиції наших забудовників) То ще на даний момент деякі переселенці мають заощадження, але за рік-два їх поменшає... І з зарплатами зараз не дуже ситуація, а то лише початок... 1
Marshall Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 20:23 #4263 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 20:23 1 hour ago, sergkots said: А хто із вас забудовник і знає реальну вартість квадратного метра квартири? Чи може знаєте скільки і чого йде на один квадратний метр? Давайте не в гривнях а в цеглі, бетоні, вікнах поміряємо квартиру. реальної вартості не знаю. але десь рік тому говорив на цю тему з товаришем. так от, він в Києві працював на той момент на фірмі. яка мала земельні ділянки і "ділилася" ними з забудовниками. Ті будували житло і виплачували % фірмі. Робота товариша була - контролювати витрати і доходи забудовників, щоб ті не "кинули" фірму. Він казав приблизно таке: першу чергу будують в мінус, другу в 0, на третій - заробляють. Причин йому не вірити, я не маю. Якось так 2
YVitaliy Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 20:37 #4264 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 20:37 1 година тому, LIROL сказано: Швець=Кремль Якщо відео подивився, то мав би почути, що це абсолютно не його (Швеця) слова, а американського інструктора на CNN. Тобто, американський інструктор + CNN = кремль? Щось тут пахне відмазуванням, видно хтось в долі. 1
sergkots Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 20:40 #4265 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 20:40 2 хвилин тому, YVitaliy сказано: Якщо відео подивився, то мав би почути, що це абсолютно не його (Швеця) слова, а американського інструктора на CNN. Тобто, американський інструктор + CNN = кремль? Щось тут пахне відмазуванням, видно хтось в долі. А ти слухав слова того американського інструктора? Точно точно все так як швець переказав? 1
YVitaliy Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 20:47 #4266 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 20:47 Щойно, sergkots сказано: А ти слухав слова того американського інструктора? Точно точно все так як швець переказав? А ти слухав відео і читав пост, на який дав посилання? Там точно обговорюється одне і те ж? Коли в відео йде мова про медикаменти і амуніцію, Доник чомусь впарює про "пораховане озброєння". В тому ж відео Швеця говориться, що з озброєнням (можливо, за винятком легкого) проблем немає, все воно йде за призначенням. Так що, поки, маю право сумніватися якраз в таких постах від Доника і Арестовича - бо вони точно не дивилися ні одного ні другого (Швеця чи інструктора), але, видно, щось знають більше, бо починають за зброю товкмачити, хоча за неї мови якраз і не йшло. 1
sergkots Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 20:54 #4267 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 20:54 2 хвилин тому, YVitaliy сказано: А ти слухав відео і читав пост, на який дав посилання? Там точно обговорюється одне і те ж? Коли в відео йде мова про медикаменти і амуніцію, Доник чомусь впарює про "пораховане озброєння". В тому ж відео Швеця говориться, що з озброєнням (можливо, за винятком легкого) проблем немає, все воно йде за призначенням. Так що, поки, маю право сумніватися якраз в таких постах від Доника і Арестовича - бо вони точно не дивилися ні одного ні другого (Швеця чи інструктора), але, видно, щось знають більше, бо починають за зброю товкмачити, хоча за неї мови якраз і не йшло. Я за цих персонажів нічого не писав. Я запитав чи чув (є певне відео?) ти того інструктора до якого ти апелюєш: 15 хвилин тому, YVitaliy сказано: це абсолютно не його (Швеця) слова, а американського інструктора на CNN. Дай хоч посилання на відео з цим інструктором. 1
YVitaliy Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 21:06 #4268 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 21:06 9 хвилин тому, sergkots сказано: Я за цих персонажів нічого не писав. Я запитав чи чув (є певне відео?) ти того інструктора до якого ти апелюєш: Дай хоч посилання на відео з цим інструктором. Сорян, переплутав. Відео : Спойлер Англ. слабо розумію, але говориться там якраз про це.
Nana Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 21:16 #4269 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 21:16 @LIROL просто цікаво, а чим Яковина не догодив? Ніби грамотний хлопчина, проросійських мотивів не має зовсім, хоч і родом звідти. З 14 року живе і працює в Україні.. Що з ним не так? 2
natalka) Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 21:25 #4270 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 21:25 Щось на півночі нашої області відбувається? Спойлер Сили і засоби протиповітряної оборони переведені на несення чергування у посиленому режимі 1
sergkots Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 21:29 #4271 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 21:29 11 хвилин тому, YVitaliy сказано: Англ. слабо розумію, але говориться там якраз про це. Про що саме це на твою думку? Я почув, що журналісти підняли питання про те, що їх уряд погано відстежує, що стається зі зброєю після того як вона перетинає наш кордон. Цитувати Що відбувається зі зброєю, яка відправляється в Україну? США насправді не знають У США мало способів відстежити значні постачання протитанкової, зенітної та іншої зброї, яку вони переправляли через кордон в Україну, кажуть джерела CNN, сліпу зону, яка значною мірою пов'язана з відсутністю американських черевиків на землі в країні - і легкість перенесення багатьох менших систем, які зараз переходять через кордон Це переклад опису відео. На відео журналісти піднімають про це питання і якийсь чувак з власного будинку щось про це розповідає. Яким боком цей чувак до України та до поставок зброї я хз - він на пенсії та я так дивлюсь теж успішний блогер. Так само як і те яким матюком журналісти хочуть отримувати данні про те де зараз їх зброя. Вони взагалі при тямі? У нас війна, будь яке переміщення та координати розташування зброї є державною таємницею. В кінці він щось про медицину почав торочити - деталі не зрозумів. 2
MANJAK11 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 21:53 #4272 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 21:53 26 минут назад, natalka) сказал: Щось на півночі нашої області відбувається? Скрыть контент Сили і засоби протиповітряної оборони переведені на несення чергування у посиленому режимі а що, сили протиповітряної оборони ще й могли бути не в посиленому режимі ? серйозно ? 1
YVitaliy Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 21:55 #4273 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 21:55 17 хвилин тому, sergkots сказано: кінці він щось про медицину почав торочити - деталі не зрозумів. Якраз в кінці - про медицину, екіпіровку і склади у Львові. Дуже вибіркове нерозуміння. І знову підміна понять - "яким боком цей чувак до .. поставок?". Тобто, всеж-таки, він агент Кремля? Збрехав, зманіпулював, зробив вброс? Але не пройшло і трьох днів, як США всунули ще якогось чувака на пенсії https://m.gazeta.ua/articles/politics/_v-ssa-priznachili-novogo-koordinatora-z-postachannya-ozbroyennya-v-ukrayinu/1083876 Сунуть нам кремлівських агентів-блогерів
sergkots Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 22:07 #4274 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 22:07 2 хвилин тому, YVitaliy сказано: Якраз в кінці - про медицину, екіпіровку і склади у Львові. Дуже вибіркове нерозуміння. І знову підміна понять - "яким боком цей чувак до .. поставок?". Тобто, всеж-таки, він агент Кремля? Збрехав, зманіпулював, зробив вброс? Але не пройшло і трьох днів, як США всунули ще якогось чувака на пенсії https://m.gazeta.ua/articles/politics/_v-ssa-priznachili-novogo-koordinatora-z-postachannya-ozbroyennya-v-ukrayinu/1083876 Сунуть нам кремлівських агентів-блогерів Хм. А як же твоє: Цитувати Англ. слабо розумію Якщо розумієш то напиши про що він говорив. Бо поки виглядає так, що ти того швеця захищаєш. І яка підміна понять? Знайшов чувака в неті, прочитав хто він. Він був в Україні, бачив це на свої очі чи йому друзі розповіли? Потрібно щоб хтось переклав те інтерв'ю - я про медицину не зрозумів. 1
Nana Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 22:09 #4275 Опубліковано 22 Квітня, 2022 в 22:09 12 хвилин тому, YVitaliy сказано: як США всунули ще якогось чувака Та хай собі координує. Це ж їх право. Вони надають допомогу, і цілком розумно контролювати її цільове використання. 2
Рекомендовані повідомлення