Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, WebTraveller сказано:

Швеця слухаю в тому числі. І Залужного і Жданова і генштаб. І ще багато кого

А потім складаю собі свою картинку з цього всього

Швеця подивився відео вперше оте, що кілька сторінок тому про "зраду" по зброї. Щось воно запахло не так, від військових знайомих трішки не таке чув. І ось сьогодні отримав підтвердження від Доніка. Все, Швець=Кремль, точніше, одна з його башт. Нема чого лайно вживати. Все ІМХО, якщо що.

Згадалась порада від центру протидії дезінформації - теорію змови логічними аргументами не заперечиш, нема чого по ній дискусій починати взагалі, краще пройти мимо. Раджу.

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

@sergkots  Почнеться масштабна відбудова країни - будівельників "на руках будуть носити", куди там айтішникам ;)

і зарплату вони (будівельники) - відповідну попросять.

P.S. Айтішники - не пропадуть :0011:

Змінено користувачем Bliksss
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, LIROL сказал:

Швеця подивився відео вперше оте, що кілька сторінок тому про "зраду" по зброї.

І по одному відео можна скласти цілісну картину по людині? ясно тоді)))

Коли в нас пів Луцька говорить що гуманітарку крадуть, продають. То Швецю з Америки напевно не зовсім видно.

Десь отримав/почув таку інформацію. Поділився нею у своєму відео.

p.s. Я його не захищаю. Але отак зразу Швець=Кремль - це навряд чи.

• +1 1
Опубліковано
12 хвилин тому, Bliksss сказано:

давай поміряємо у вартості кредитів, оренді кранів та інших механізмів, дефіцит будівельників, навіть - вікон (з якими - проблема очевидна).

Щодня - ціна буде інша.

Згідний. Але все одно цікаво побачити структуру вартості. Я не про гривні зрозуміло - про долари.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
22 хвилин тому, sergkots сказано:

Я не про гривні зрозуміло - про долари.

все - відносно... якщо не брати до уваги вартість ділянки та "представницькі витрати", то - менше ніж за 30% ніхто і не впрягається.

З іншого боку, може бути і 100% і більше, але, в обох випадках я не про Луцьк, тобто - про Луцьк не знаю.

Опубліковано
59 минут назад, Bliksss сказал:

Чого хай так і буде?

Якщо раніше, до війни - не було грошей на купівлю квартири, як - зараз з'явиться?

до війни можна було щось відкласти , а потім в іпотеку купити квартиру. З 14 року все змінилось.

• +1 1
Опубліковано
Щойно, deluxkangoo сказано:

до війни можна було щось відкласти , а потім в іпотеку купити квартиру.

мали - досвід? чи - "думки вголос"?

Опубліковано
Щойно, deluxkangoo сказано:

це я про себе і сказав.

Я - також про себе, іпотека в Києві, потім - здача в оренду, виходить - орендарі сплачують іпотеку, ще й трохи залишається.

Опубліковано (змінено)
38 хвилин тому, deluxkangoo сказано:

до війни можна було щось відкласти , а потім в іпотеку купити квартиру. З 14 року все змінилось.

хз, я не знаю умов іпотеки до 14....добре - в Криму не взяв, мав би клопіт...дуже була приваблива пропозиція, звісно - до анексії.

• +1 1
Опубліковано

Стосовно цін на нерухомість

Суто мої роздуми і аналіз аналогічного недалекого минулого: ціни не підуть стрімко вгору, можливо навіть знизяться (на вторинному ринку точно), оскільки більшість людей не айтішники і не мають навіть того доходу, що був раніше. Будете апелювати до здорожчання будматеріалів та шалений попит через велику кількість біженців? Будь ласка... Пригадаємо 14-15рр, коли курс валют вальнув втричі, а моментами і в чотири рази. Відповідно й будматеріали здорожчали. 

Біженців також вистачало. Що було з цінами? Всі згадали? Квартира, яку одні люди купили в 2009-му році за 100 тисяч уо в 2016-му продавалася за 33 тисячі... То так, для прикладу

А потім люди оговтались, почали заробляти і ціни знову полізли догори (дякуючи в тому числі, синхронній антидемпінговій позиції наших забудовників)

То ще на даний момент деякі переселенці мають заощадження, але за рік-два їх поменшає... І з зарплатами зараз не дуже ситуація, а то лише початок...

• Дякую! 1
Опубліковано
1 hour ago, sergkots said:

А хто із вас забудовник і знає реальну вартість квадратного метра квартири? Чи може знаєте скільки і чого йде на один квадратний метр? Давайте не в гривнях а в цеглі, бетоні, вікнах поміряємо квартиру.

реальної вартості не знаю. але десь рік тому говорив на цю тему з товаришем. так от, він в Києві працював на той момент на фірмі. яка  мала земельні ділянки і "ділилася" ними з забудовниками. Ті будували житло і виплачували % фірмі. Робота товариша була - контролювати витрати і доходи забудовників, щоб ті не "кинули" фірму.

Він казав приблизно таке: першу чергу будують в мінус, другу в 0, на третій - заробляють.

Причин йому не вірити, я не маю. Якось так

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, LIROL сказано:

Швець=Кремль

Якщо відео подивився, то мав би почути, що це абсолютно не його (Швеця) слова, а американського інструктора на CNN. Тобто, американський інструктор + CNN = кремль? Щось тут пахне відмазуванням, видно хтось в долі.

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, YVitaliy сказано:

Якщо відео подивився, то мав би почути, що це абсолютно не його (Швеця) слова, а американського інструктора на CNN. Тобто, американський інструктор + CNN = кремль? Щось тут пахне відмазуванням, видно хтось в долі.

А ти слухав слова того американського інструктора? Точно точно все так як швець переказав?

• +1 1
Опубліковано
Щойно, sergkots сказано:

А ти слухав слова того американського інструктора? Точно точно все так як швець переказав?

А ти слухав відео і читав пост, на який дав посилання? Там точно обговорюється одне і те ж? Коли в відео йде мова про медикаменти і амуніцію, Доник чомусь впарює про "пораховане озброєння". В тому ж відео Швеця говориться, що з озброєнням (можливо, за винятком легкого) проблем немає, все воно йде за призначенням. Так що, поки, маю право сумніватися якраз в таких постах від Доника і Арестовича - бо вони точно не дивилися ні одного ні другого (Швеця чи інструктора), але, видно, щось знають більше, бо починають за зброю товкмачити, хоча за неї мови якраз і не йшло.

• +1 1
Опубліковано

А ти слухав відео і читав пост, на який дав посилання? Там точно обговорюється одне і те ж? Коли в відео йде мова про медикаменти і амуніцію, Доник чомусь впарює про "пораховане озброєння". В тому ж відео Швеця говориться, що з озброєнням (можливо, за винятком легкого) проблем немає, все воно йде за призначенням. Так що, поки, маю право сумніватися якраз в таких постах від Доника і Арестовича - бо вони точно не дивилися ні одного ні другого (Швеця чи інструктора), але, видно, щось знають більше, бо починають за зброю товкмачити, хоча за неї мови якраз і не йшло.

Я за цих персонажів нічого не писав. Я запитав чи чув (є певне відео?) ти того інструктора до якого ти апелюєш:

15 хвилин тому, YVitaliy сказано:

це абсолютно не його (Швеця) слова, а американського інструктора на CNN. 

Дай хоч посилання на відео з цим інструктором.

• +1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, sergkots сказано:

Я за цих персонажів нічого не писав. Я запитав чи чув (є певне відео?) ти того інструктора до якого ти апелюєш:

Дай хоч посилання на відео з цим інструктором.

Сорян, переплутав.

Відео :

Спойлер

Англ. слабо розумію, але говориться там якраз про це.

Опубліковано

@LIROL просто цікаво, а чим Яковина не догодив? Ніби грамотний хлопчина, проросійських мотивів не має зовсім, хоч і родом звідти. З 14 року живе і працює в Україні.. Що з ним не так?

• +1 2
Опубліковано
11 хвилин тому, YVitaliy сказано:

Англ. слабо розумію, але говориться там якраз про це.

Про що саме це на твою думку?

Я почув, що журналісти підняли питання про те, що їх уряд погано відстежує, що стається зі зброєю після того як вона перетинає наш кордон. 

Цитувати

Що відбувається зі зброєю, яка відправляється в Україну? США насправді не знають
У США мало способів відстежити значні постачання протитанкової, зенітної та іншої зброї, яку вони переправляли через кордон в Україну, кажуть джерела CNN, сліпу зону, яка значною мірою пов'язана з відсутністю американських черевиків на землі в країні - і легкість перенесення багатьох менших систем, які зараз переходять через кордон

Це переклад опису відео.

На відео журналісти піднімають про це питання і якийсь чувак з власного будинку щось про це розповідає. Яким боком цей чувак до України та до поставок зброї я хз - він на пенсії та я так дивлюсь теж успішний блогер.
Так само як і те яким матюком журналісти хочуть отримувати данні про те де зараз їх зброя. Вони взагалі при тямі? У нас війна, будь яке переміщення та координати розташування зброї є державною таємницею.

В кінці він щось про медицину почав торочити - деталі не зрозумів.

• +1 2
Опубліковано
26 минут назад, natalka) сказал:

Щось на півночі нашої області відбувається?

а що, сили протиповітряної оборони ще й могли бути не в посиленому режимі ? серйозно ?

• +1 1
Опубліковано
17 хвилин тому, sergkots сказано:

кінці він щось про медицину почав торочити - деталі не зрозумів.

Якраз в кінці - про медицину, екіпіровку і склади у Львові. Дуже вибіркове нерозуміння. І знову підміна понять - "яким боком цей чувак до .. поставок?". Тобто, всеж-таки, він агент Кремля? Збрехав, зманіпулював, зробив вброс? Але не пройшло і трьох днів, як США всунули ще якогось чувака на пенсії https://m.gazeta.ua/articles/politics/_v-ssa-priznachili-novogo-koordinatora-z-postachannya-ozbroyennya-v-ukrayinu/1083876 Сунуть нам кремлівських агентів-блогерів

Опубліковано

Якраз в кінці - про медицину, екіпіровку і склади у Львові. Дуже вибіркове нерозуміння. І знову підміна понять - "яким боком цей чувак до .. поставок?". Тобто, всеж-таки, він агент Кремля? Збрехав, зманіпулював, зробив вброс? Але не пройшло і трьох днів, як США всунули ще якогось чувака на пенсії https://m.gazeta.ua/articles/politics/_v-ssa-priznachili-novogo-koordinatora-z-postachannya-ozbroyennya-v-ukrayinu/1083876 Сунуть нам кремлівських агентів-блогерів

Хм. А як же твоє:

Цитувати

Англ. слабо розумію

Якщо розумієш то напиши про що він говорив. Бо поки виглядає так, що ти того швеця захищаєш.

І яка підміна понять? Знайшов чувака в неті, прочитав хто він. Він був в Україні, бачив це на свої очі чи йому друзі розповіли?

Потрібно щоб хтось переклав те інтерв'ю - я про медицину не зрозумів.

• +1 1
Опубліковано
12 хвилин тому, YVitaliy сказано:

як США всунули ще якогось чувака

Та хай собі координує. Це ж їх право. Вони надають допомогу, і цілком розумно контролювати її цільове використання.

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...