Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
23 хвилин тому, dimmon сказано:

Як їдуть на заробітки в Польщу чи Німеччину, то вчать мову пару років і здають на C1, а жили 30 років в Україні, то і Української навіть не знали.

бо нащо їм теляча мова

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, Arden сказал:

А що стосовно важкого озброєння? Інфа починає просочуватися, то заяви цікаві, то відосик з Польщі. Можна це обговорювати?

Обговорюй, тільки потім не жалійся, коли до тебе прийдуть добрі дяді з СБУ.

Змінено користувачем Рядовий Паляниця
Опубліковано
7 минут назад, Рядовий Паляниця сказал:

Які блеать труднощі? В мене жінка з Казахстану, вона українську вивчила за пару років перебування тут, зараз розмовляє навіть краще мене. І польську з горем пополам розуміє. А люди родилися тут, прожили 50 років і не можуть осилити - реально, якісь лишньохромосомні.

А дети казахский?

Опубліковано
6 минут назад, Рядовий Паляниця сказал:

Обговорюй, тільки потім не жалійся, коли до тебе прийдуть добрі дяді з СБУ.

такої інформації, щоб прямо було цікаво СБУ далеко немає.

я про те, що вже розтіклося у відкритих джерелах, в тому числі Арестович, Карась, та і інші експерти.

Опубліковано
Щойно, romanc сказано:

А дети казахский?

Це не обов'язкова умова.  Хоча, якщо мама / тато ще може розмовляти - то чому ні?

Поліглотами не народжуються. Ними стають, за великого бажання.

Опубліковано
1 минуту назад, Zheny@ сказал:

Це не обов'язкова умова.  Хоча, якщо мама / тато ще може розмовляти - то чому ні?

Поліглотами не народжуються. Ними стають, за великого бажання.

Если жена казашка, должна чтить свои корни и знать родной язык.

Для меня форум как домашний, поэтому общаюсь на языке, который мне удобен для домашнего общения, по роботі спілкуюсь українською.

Опубліковано
1 хвилина тому, Arden сказано:

такої інформації, щоб прямо було цікаво СБУ далеко немає.

я про те, що вже розтіклося у відкритих джерелах, в тому числі Арестович, Карась, та і інші експерти.

Все залежить від того, що саме ти хочеш сказати чи почути.

В ході розмови, може вилізти інфа, яка не повинна була б ніколи вилізти.

Тут то всі свої пишуть, але форум не закритий, і читати може будь-який бурят.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, Рядовий Паляниця сказано:

В мене жінка з Казахстану,

1 хвилина тому, romanc сказано:

жена казашка

Це різні речі.

Вона могла бути і українкою, тільки доля могла закинути її батьків в Казахстан.

І якщо я правий (умовно), і вона проживаючи там навчилася казахській і вільно володіє, то от Вам і яскравий приклад про проживання і мову!

• +1 3
Опубліковано

@romanc

1 хвилина тому, Рядовий Паляниця сказано:

Дружина не казашка. Казахську знає, бо в школі та універі вчила.

Ну от.  Якби я правий  скрізь :)

• +1 2
Опубліковано
8 хвилин тому, Рядовий Паляниця сказано:

. В них теж, місцева русня державну мову не хоче вчити, принижує її та насміхається. Все, геть, як в Україні.

От в цьому вся їхня проблема з "ущемлением русского язика и русских", бо всі навколо повинні вчити, знати і використовувати російську, а вони - нікому і ніде нічого не винні вчити, ваші мови недостойні нашого рота

Опубліковано (змінено)
9 хвилин тому, SergLutsk сказано:

От в цьому вся їхня проблема з "ущемлением русского язика и русских",

«Русскому всегда кажется, что все соседи его обижают, недостаточно преклоняются перед его величием и всячески против него злоумышляют. Всякого и из своих домашних он обвиняет в стремлении ему повредить, отделиться от него и перейти к врагам – а врагами своими он считает всех соседей". (Владимир Соловьев. Мнимые и действительные меры к подъему народного благосостояния // Соловьев В. С. Смысл любви: Избранные произведения. М., «Современник», 1991)

На всяк випадок уточню за Соловйова, а то зараз набіжать))
Влади́мир Серге́евич Соловьёв ( 16 [28] января 1853, Москва — 31 июля [13 августа] 1900 - русский религиозный мыслитель, мистик, поэт и публицист, литературный критик, преподаватель; почётный академик.

Змінено користувачем Nana
  • +1 1
Опубліковано
1 минуту назад, SergLutsk сказал:

От в цьому вся їхня проблема з "ущемлением русского язика и русских", бо всі навколо повинні вчити, знати і використовувати російську, а вони - нікому і ніде нічого не винні вчити, ваші мови недостойні нашого рота

Так, основна проблема це в кацапській гордості та зверхності. Вони так і на іноземних курортах, як наликаються, починають до всіх чіплятися - ты че русскава языка не знаешь? Че ты там пиздишь, такой смешной язык, как собака лает, говори со мной нормальным языком.

Опубліковано
17 хвилин тому, Рядовий Паляниця сказано:

Сестра жінки теж переїхала в Україну. Так, в побуті вона російськомовна, але звіти та різні документи нормально оформляє українською. А вона - головний економіст на підприємстві, паперової тяганини там багато. І все на солов'їній. Це я кажу про людей, які нашу мову чули хіба в казках від бабусі.

От я й казав, все залежить від оточення і бажання. А ще, звісно ж, потреб.

В 1995-1996 роках, до нас приїздили поляки. По 8-12 чол за раз. Везли туди золото, техніку, іграшки і все, що можна було і не дуже.

Я був відносно малим пиздюком. І щось там мені вдавалося з поляками договоритися. Мені було цікаво.

8 хвилин тому, Рядовий Паляниця сказано:

ты че русскава языка не знаешь? Че ты там пиздишь, такой смешной язык, как собака лает, говори со мной нормальным языком.

думаю, що скоро це кардинально зміниться.

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, Zheny@ сказал:

Я був відносно малим пиздюком. І щось там мені вдавалося з поляками договоритися. Мені було цікаво.

Як казав Шевченко: "учітесь, читайте, і чожому навчайтесь, і свого не цурайтеся". Або, як є десь вислів - скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина. 

• +1 2
Опубліковано
10 хвилин тому, Рядовий Паляниця сказано:

в кацапській гордості та зверхності.

Нє, тільки зверхності. немає там гордості.  Є зухвалість.

Опубліковано
37 минут назад, SergLutsk сказал:

Типове мислення нації, яка була імперською. срср треба визнати був також імперією. 

Опубліковано

Як писали вище, це бидло, яке розуміє тільки силу. Відповідно і довести їм щось можна лише в один спосіб.

• +1 3
Опубліковано (змінено)
12 минут назад, volks сказал:

Як писали вище, це бидло, яке розуміє тільки силу. Відповідно і довести їм щось можна лише в один спосіб.

"За допомогою доброго слова та пістолета можна домогтись набагато більше ніж просто добрим словом".

Змінено користувачем Electronshik
  • +1 4
Опубліковано (змінено)
20 часов назад, toj_tu сказал:

Господь 

Цікаво.Що цього разу не так?.Що за підпільні модератори?

Змінено користувачем toj_tu
Опубліковано
3 годин тому, Рядовий Паляниця сказано:

Дружина не казашка. Казахську знає, бо в школі та універі вчила. В них теж, місцева русня державну мову не хоче вчити, принижує її та насміхається. Все, геть, як в Україні.

Мені більше схоже як в Білорусі.

Опубліковано

Раніше тут можна було прочитати якісь новини, інсайди, знайти цікаві посилання і було приємного і цікаво читати. Ніби й борда та ж сама і люди, але зараз тут в більшості срач, флейм і холівар. Шкода, вмирає борда. Не той тепер Миргород... Будь ласка давайте поважати один одного, ми ж не москалі!

• Ха-ха 1
  • +1 4
Опубліковано
5 минут назад, tarasmv сказал:

Раніше тут можна було прочитати якісь новини, інсайди, знайти цікаві посилання і було приємного і цікаво читати. Ніби й борда та ж сама і люди, але зараз тут в більшості срач, флейм і холівар. Шкода, вмирає борда. Не той тепер Миргород... Будь ласка давайте поважати один одного, ми ж не москалі!

Розділ- балачки, а не новини.

• +1 3
Опубліковано
43 хвилин тому, tarasmv сказано:

після того як на форумі перестали писати умовних 2-ва юзера із альтернативним сприйняттям реальності, срачів немає

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)

Москва (ракетний крейсер)

https://uk.wikipedia.org/wiki/Москва_(ракетний_крейсер)

Російсько-українська війна[ред. | ред. код]

24 лютого 2022 року в ході російського вторгнення в Україну брав участь в атаці на острів Зміїний[джерело?]. При цьому став всесвітньо відомим завдяки фразі, отриманій ним від українських прикордонників у відповідь на вимогу здатись — «Русский корабль иди на..й[4]

Зазвичай залишається на значній відстані від українського узбережжя, бере участь в регулярних показових імітаціях підготовки до висадки морського десанту, але через відсутність ракет для ураження наземних цілей безпосередньої участі в атаках не бере[4]Знищений 13.04.2022 українським "Нептуном".

Змінено користувачем case_l
  • +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...