Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
Цитувати

Анатолий Чубайс ушел с поста представителя президента по устойчивому развитию в международных организациях и уехал из России

Змінено користувачем Bliksss
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
3 минуты назад, WebTraveller сказал:

В мордорі все канає. Чи може в суд можна подати і виграти?)))

Кажуть ваших, ІТшників, вже 70тис. виїхали з рашки. І ніхто не зміг їх зупинити. Ніякий воєнкомат.

Опубліковано
8 хвилин тому, weldermaster сказано:

Кажуть ваших, ІТшників, вже 70тис. виїхали з рашки.

ІТшники в рашці - вже давно на валізах були, і баблішко в крипті тримали, і квартири як мінімум в Тайланді/В'єтнамі заброньовані заздалегідь.

11 хвилин тому, weldermaster сказано:

І ніхто не зміг їх зупинити. Ніякий воєнкомат.

"Бабло - побєждаєт зло", тим більше - в рашці, де варіантів кудою виїхати - вагон.

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, vadiq сказал:

один ветеран АТО, який зараз на передку під Києвом (банкір з автоматом гугл), в інтерв'ю Солоніну: "добровольців розділяю на 3 групи: одні в кейсі для контрабаса на своєму горбу притащили весь боєзапас який тільки могли, там тільки хімічної зброї не вистачає, які наприклад можуть на 1400 м з боковим вітром зняти орка; другі віком 40+ вийшли на свої вулиці, і взяли зброю зі словами "це моя вулиця, і тут мене і поховайте, але не дозволимо тут кошмарити"; треті - здебільшого молодші - в яких включився "синдром вахтера"

Тільки вчора спостерігав ситуацію 4-5 озброєних "калашами" хлопців в камуфляжі, приблизно 25-35 років, на білому Фіат Добло (або щось подібне) навпроти магазину Соняшник по вул. Коперника (ззаду друкарні знаходиться) кошмарили водія продуктової газельки (можливо Теремнохліб) за те, що він їх не пропустив. Хоча вільною була смуга саме водія газелі. Самий активний кричав що "В мене, блядь, бойові задачі! Ти маєш мене пропускати! Давай документи сюди!" ну і в такому дусі розмова відбувалась... 

Я правда так і не зрозумів "Які в нього бойові задачі?"...

• Збентежений 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

Беларусь в ближайшие 72 часа высылает почти всех украинских дипломатов.

Консульство Украины в Бресте теперь будет закрыто, заявили в МИД. 

Как сообщает "Спутник", в посольстве в Минске могут остаться лишь пять дипломатов из более чем 20, которые работают сейчас.

22 марта белорусский КГБ обвинил украинских дипломатов, находящихся в Минске, в том, что они собирали сведения о белорусских военных объектах.

Змінено користувачем paksivatova
Опубліковано
16 хвилин тому, Victor сказано:

Самий активний кричав що "В мене, блядь, бойові задачі! Ти маєш мене пропускати! Давай документи сюди!" ну і в такому дусі розмова відбувалась... 

В такому  випадку водію газелі слід було викликати поліцейський патруль, впевнений "самий активний" вмить би попустився...

• +1 7
Опубліковано
4 часа назад, Bliksss сказал:

акциз - хіба не наперед платять? Коли виробники марки купують, тоді акциз і сплачується, а під час реалізації в магазиці вже звичайний податок, як і на інші товари.

нє, акцизи є різні. Акцизні марки це одне, а є ще акцизний податок з роздрібної реалізації підакцизної продукції.

акцизний податок з роздрібного продажу пива, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну сплачується за ставкою 5 відсотків

• +1 3
Опубліковано
7 хвилин тому, natalka) сказано:

нє, акцизи є різні. Акцизні марки це одне, а є ще акцизний податок з роздрібної реалізації підакцизної продукції.

акцизний податок з роздрібного продажу пива, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну сплачується за ставкою 5 відсотків

Тобто окрім акцизу купленого в держави (марка) ще додатково акцизні товари обкладаються подактом у 5% ?

Тобто, держава з кожної не проданої пляшки пива недозаробляла свої 5%. Ще й, певно, двічі по 5% :)

А ці 5% від кінцевої вартості товару, чи від акцизу?

Опубліковано
9 минут назад, Basil сказал:

В такому  випадку водію газелі слід було викликати поліцейський патруль, впевнений "самий активний" вмить би попустився...

Да, да. Як тільки він витащить телефон з кармана, так відразу ляже на землю лицем в низ. І це в кращому випадку.

Опубліковано
3 годин тому, Zheny@ сказано:

тобто фактично вони є ЗСУ ?

Цитувати

Загін територіальної оборони та безпеки територіальної громади - окремий підрозділ Військ територіальної оборони України, сформований на добровільній основі з жителів відповідної територіальної громади та підпорядкований командиру військової частини (підрозділу) територіальної оборони України за територіальним принципом, який здійснює свою діяльність відповідно до цього Закону та Положення про Загони територіальної оборони та безпеки територіальної громади, з метою підготовки та виконання завдань територіальної оборони України в межах територіальної громади;

• Дякую! 1
Опубліковано
10 хвилин тому, weldermaster сказано:

так відразу ляже на землю лицем в низ. І це в кращому випадку.

не мають права.

• +1 2
Опубліковано
4 хвилин тому, weldermaster сказано:

То що треба було йому накуй послати тих вояк?

Не накуй, а спокійно сказати, що ви не праві. для вирішення суперечку мушу викликати поліцію.

4 хвилин тому, weldermaster сказано:

І вообще качати права до тих в кого автомат це стрьомне діло.

ну то терпи....

• +1 3
Опубліковано
7 минут назад, Basil сказал:

ну то терпи....

При чому тут терпи? Ти хоч поняв що написав? Зараз багатьом роздали зброю. Попробуй розберися що це за Рембо з автоматом? 

Опубліковано
12 хвилин тому, Basil сказано:

поняв. я теж з автоматом і бойовим досвідом.

А я вже писав чи казав. 

Вечір, після роботи. 18:10.

Дівчинка, років 22+. Спокійно сідає в маршрутку. У неї АК-47 (7,62) через плече, з ріжком причепленим. 

Що заважає умовному мені, одягнути маску і глибокий капюшон, гримнути її по голові чимось важким, або й просто вкласти своїх 100+ кг маси в удар. Вона впаде без свідомості. А я матиму автомат.

А ще її документи і все, що у неї є.

не потрібно п'яних навіть, відморозків зі сходу приїхало стільки..

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
6 минут назад, Zheny@ сказал:

А я вже писав чи казав. 

Дівчинка, років 22+. Спокійно сідає в маршрутку. У неї АК-47 (7,62) через плече, з ріжком причепленим. 

Дівчину 22+ бити не треба. Особливо якщо вона симпатична ))). Подари їй букет квітів. Вони це люблять.

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
5 хвилин тому, Zheny@ сказано:

або й просто вкласти своїх 100+ кг маси в удар.

впевнений що подюжаєш? бо може тільки здаватись, що це - "сіра мишка"...

• Ха-ха 1
Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

впевнений що подюжаєш? бо може тільки здаватись, що це - "сіра мишка"...

та яка різниця? Сіра чи біла?

Таке враження, що ти головне десь пропустив. І вирішив доїбатися до моїх (умовних) фізичних можливостей.

3 хвилин тому, weldermaster сказано:

Дівчину 22+ бити не треба. Особливо якщо вона симпатична ))). Подари їй букет квітів. Вони це люблять.

...

Скажи це відсидівшому відморозку зі сходу, який на дівчину напав у під'зді.

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Тобто, держава з кожної не проданої пляшки пива недозаробляла свої 5%. Ще й, певно, двічі по 5% :)

Не держава, а місто. Це місцевий податок.

Опубліковано
1 час назад, Victor сказал:

Тільки вчора спостерігав ситуацію 4-5 озброєних "калашами" хлопців в камуфляжі, приблизно 25-35 років, на білому Фіат Добло (або щось подібне) навпроти магазину Соняшник по вул. Коперника (ззаду друкарні знаходиться) кошмарили водія продуктової газельки (можливо Теремнохліб) за те, що він їх не пропустив. Хоча вільною була смуга саме водія газелі. Самий активний кричав що "В мене, блядь, бойові задачі! Ти маєш мене пропускати! Давай документи сюди!" ну і в такому дусі розмова відбувалась... 

Я правда так і не зрозумів "Які в нього бойові задачі?"...

Якщо таким дають автомати, то мені вже стає страшно.

• +1 1
Опубліковано
23 минуты назад, Zheny@ сказал:

А я вже писав чи казав. 

Що заважає умовному мені, одягнути маску і глибокий капюшон, гримнути її по голові чимось важким, або й просто вкласти своїх 100+ кг маси в удар. Вона впаде без свідомості. А я матиму автомат.

А ще її документи і все, що у неї є.

не потрібно п'яних навіть, відморозків зі сходу приїхало стільки..

нащо так казати відморозки зі сходу? Типу у нас своїх ніколи не було.

• Дякую! 2
  • +1 3
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...