Перейти до змісту

Пуйло визнав ЛДНР!!!!

Saniko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 хвилин тому, Zheny@ сказано:

"эй моряк, ты слишком долго плавал!" ,тобто,  Чоловіче, ти трохи не в темі і вже давно.

Базар назвали "Варшавським" через те, що у 90-х там торгували поляки.  На автостанції автобуси з Польщі ночували тижнями. До мене (до мами) польські "родичі" приїздили по 8-10 чол за раз.

Суть в тому, що через них і назвали базар "Варшавським". Але то в народі. По факту - "Завокзальний".

Торг центр вже як народна назва базару, так і назвали. Офіційно. 

Вулиці "Словацького" / "Шопена" / "Шевченка"  і т.д.  Це спроба втікти від "радянщини". Де "Лєніна" / "пабєди" / "партии" / фрунзе і т.п.

Зато ти в темі . Таке відчуття що не я а ти в АРК 15 років прожив. 

37 хвилин тому, Zheny@ сказано:

вони Україною  НІКОЛИ, як і не були її частиною НІКОЛИ!

:sm110:навіть не знаю що сказати. Хай так буде. 

• +1 1
  • Відповідей 123
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
14 minutes ago, Zheny@ said:

У всіх, по бажанню.

А, так то факультатив в початковій школі? типу християнської етики?))

Те саме, що сказати: весь захід України під піндосами, там вже з садочка вчать дітей англійській мові! (і нічого, що то просто "гурток" за батьківський кошт :))

Змінено користувачем yu2007
Опубліковано

В нас теж був готель Россия в Луцьку.

І навчання в 5 школі російською.

:Женя- ти хочеш віддати Крим та Донбас Росії?

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, yu2007 сказано:

Те саме, що сказати: весь захід України під піндосами, там вже з садочка вчать дітей англійській мові! (і нічого, що то просто "гурток" за батьківський кошт :))

Це тільки я нічого погано не бачу, якщо дітей з першого класу вчать анг/польс/нім? Хай вчать, аби дитина потягнула, лишнім ніколи не буде в сучасному світі. Я особисто, за.

Опубліковано (змінено)
58 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Їбалися гуси, догори ногами.

Я в 2014 році писав, а мене мінусували, що портрібно було віддати (бо один хуй відіжмуть) від Лугандонецького тягару.

Віддати їм те, що хотіли, бо все одно, нічого не вийде, не стануть вони Україною  НІКОЛИ, як і не були її частиною НІКОЛИ!

Хто там не був ніразу, той ніхуя і незнає, і кричить - "Це частина України, не віддамо!!!".

А я був. Там навчання в школі російською, і торг центри в  центрі із назвою "Россия".

Про що, блять, мова?

одна проблемка - народ там нічого не вирішує, а росія закінчується там, де їй дають пиздюлєй, а не свою територію 

Змінено користувачем case_l
  • +1 3
Опубліковано
8 хвилин тому, Nokian сказано:

В нас теж був готель Россия в Луцьку.

І Москва була  замість Променя… Чи то я з Сімфером плутаю…

• +1 1
Опубліковано
32 хвилин тому, Nokian сказано:

1) В нас теж був готель Россия в Луцьку.

2) І навчання в 5 школі російською.

3) :Женя- ти хочеш віддати Крим та Донбас Росії?

1) до якого, перепрошую року?  І коли його позбулися?? Скільки десятиліть тому? 0

2) Це архаїзм, діти військових, ОДНА ЄДИНА ШКОЛА! і його також позбулися.

3) Так. Хочу. Тому як це проблема, пухлина ракова (на даний момент) - дороговартісне лікування, яке рано чи пізно закінчується ампутацією!

Вітя, я був в Луганську в 2004-2006 роках.  І про викладання в школах усіх, блять,  було російською, а не , курва, в одній на все місто!

Заговори російською в центрі того Луганська, то ризикуєш отримати пляшкою пива (з під пива) по голові, патамуша на тєлячьєй разгаваріваєш!

Опубліковано
23 хвилин тому, Alex S сказано:

І Москва була  замість Променя…

І тобі повторю. Коли??

До якого до 1991?

Опубліковано
36 хвилин тому, yu2007 сказано:

А, так то факультатив в початковій школі? типу християнської етики?))

Ти мене не троль!

В мене малий польську вчить з 4 класу.

а "англійську"  з садочка. На рівні "дог", "фокс" і "бол", бо вихователі більше не знають. А їхній прононсіейшн - залишає бажати значно кращого!

Опубліковано
1 хвилина тому, Nokian сказано:

Ти відкритий сєпар.

І підпадаєш  під сттаттю про державну зраду.

То подай на мене в суд!

Опубліковано
1 хвилина тому, Nokian сказано:

Ти просто сходиш в одну установу , де тебе спеціально навчені люди дещо спитають, і дещо розкажуть.

Ні, ти просто сходиш в одному напрямку, де тебе ніхто і нічого питатися не стане. Більше того - ти й напрямок сам знаєш!

• Ха-ха 4
Опубліковано
9 minutes ago, Zheny@ said:

В мене малий польську вчить з 4 класу.

Як шкільний предмет "Іноземна мова"? Якщо так, то це перша чи друга іноземна? Яка школа?

Чи все ж як факультатив?

Опубліковано
Щойно, yu2007 сказано:

Як шкільний предмет "Іноземна мова"? Якщо так, то це перша чи друга іноземна? Яка школа?

Чи все ж як факультатив?

Офіційних 2 мови. Основна англійська. Керівничка викладає.

Друга польська, можна було ще німецьку.

Школа alma mater, там де я вчився.

• Дякую! 1
Опубліковано
10 minutes ago, Zheny@ said:

Офіційних 2 мови. Основна англійська. Керівничка викладає.

Друга польська, можна було ще німецьку.

Школа alma mater, там де я вчився.

Твоя alma mater - часом не якась мовна гімназія?)

Друга іноземна, та ще й вибирати можна... Сашко ж пише, що в Луцьку вже 15 років дітей насильно пшекати заставляють з 1-го класу! :)

1 hour ago, Alex S said:

І діти з першого класу років 15 вже вчать польську мову. Про що ,блять ,мова?

1 hour ago, Zheny@ said:

У всіх, по бажанню.

В школі, де моя дитина вчиться, на скільки я знаю другу іноземну можна вибрати з-поміж німецької і французької, а польська була лише факультативом в початкових класах. Хіба щось зараз змінилось.

Опубліковано

Дай москалям зараз один шмат землі - завтра прийдуть за іншим. Так було весь час, у всіх кутках їх недоімперії, та всюди де вони з'являлись.  Вчіть історію йоб вашу мать - москалі зупинялись лише там де получали пизди.

• Подобається 1
  • +1 5
Опубліковано
9 годин тому, Zheny@ сказано:

Вулиці "Словацького" / "Шопена" / "Шевченка"  і т.д.  Це спроба втікти від "радянщини". Де "Лєніна" / "пабєди" / "партии" / фрунзе і т.п.

В одному ти промазав. Вулиця Шевченка в Луцьку носить таку назву з 1939 року

Опубліковано
3 минуты назад, vampirich сказал:

В одному ти промазав. Вулиця Шевченка в Луцьку носить таку назву з 1939 року

Ти також трохи промахнувся :)

Цитата

Вулиця Тараса Шевченка – своєрідний луцький рекордсмен. Це – найстійкіша вулиця – антропонім міста. Назва вулиці саме на цьому місці існує рівно 100 років. Вулиця носить цю назву з 1918 року. За УНР, Української Держави гетьмана Павла Скоропадського, за Другої Речі Посполитої та німецької окупації 1941-1944 років назва вулиці не змінювалася. Докладніше.

• +1 1
Опубліковано
45 хвилин тому, nickel сказано:

А в іншому правий? Чи ти ради репутацііі м’ягкого  і пушистого умнічки,просто промовчиш і не станеш про відвертий сепаратизм навіть зауваження робити? Обмежишся історичною довідкою про назву вулиці? 

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
36 хвилин тому, nickel сказано:

Я вказав ту дату  бо в сучасних межах її назвала так в 39 році радянська влада, що перегукується саме з початком оцієї дискусії про радянські назви

Ну типу мав на увазі і думав що всі здогадаються :)

• +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, Alex S сказал:

А в іншому правий? Чи ти ради репутацііі м’ягкого  і пушистого умнічки,просто промовчиш і не станеш про відвертий сепаратизм навіть зауваження робити? Обмежишся історичною довідкою про назву вулиці? 

Кому? Вампіричу? о_О Ну ок. Вампірич, ти ета... прєкращай з сєпаратізмом.

• Ха-ха 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...