Перейти до змісту

Укрпошта Банк

Bliksss

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 125
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 31.01.2022 в 19:10, nickel сказав:

Жаба в мені думає приблизно так само, але здоровий глузд каже: хай краще отримує офіційно і мусить працювати відповідно рівню зп, ніж робить за копійки, але мутить в рази більше ніж Смілянського зарплата, зате листоноші не заздрять і реформ можна не робити. Має бути розуміння, що ми не зможемо найняти топа пропонуючи зарплату нижче ринкової. І конкретно в цьому випадку, я думаю, що він справляється. І з часом підніме зп листоношам ще більше. 

Показати  

Це не та посада, щоб платити такі бабки. Це не прокурор, не чиновник, від якого дійсно залежить життя чи доля людини і де є постійні соблазни хабарів

Опубліковано
  В 31.01.2022 в 19:16, volks сказав:

Саме про це Нікель і писав. Поки знайдуться ті, що готові за 7 працювати, вони ті 7 і будуть отримувати.

Показати  

Ти ідеаліст? Чи мрійник?

Опубліковано
  В 31.01.2022 в 21:28, Юріч сказав:

Це не та посада, щоб платити такі бабки. Це не прокурор, не чиновник, від якого дійсно залежить життя чи доля людини і де є постійні соблазни хабарів

Показати  

2015 рік - чистий прибуток 40,5 млн грн. Директор Ткачук

2019 рік - чистий прибуток 408 млн грн. Директор Смілявський

Ну але так, не та посада, немає що красти.

Опубліковано
  В 31.01.2022 в 21:50, nickel сказав:

2015 рік - чистий прибуток 40,5 млн грн. Директор Ткачук

2019 рік - чистий прибуток 408 млн грн. Директор Смілявський

Показати  

Да пофіг. Ти статтю свою читав уважно? Хто скільки заробляє в порівнянні Смілявського? 

Опубліковано
  В 31.01.2022 в 21:57, Юріч сказав:

Да пофіг. Ти статтю свою читав уважно? Хто скільки заробляє в порівнянні Смілявського? 

Показати  

Не дуже, а що з нею не так?

Опубліковано
  В 31.01.2022 в 21:50, nickel сказав:

Ну але так, не та посада, немає що красти.

Показати  

Скрізь є де красти. І не факт що той Смілявський навіть при такій нереальній зарплаті нічого не краде. 

Опубліковано
  В 31.01.2022 в 22:00, Юріч сказав:

А те що 900 млн збитку за 2016-2018 рік при Смілявському то ти не помітив?

Показати  

Чому не помітив? Помітив, як і нові автомобілі, нові відділення, нові логістичні центри. Ти ж розумієш, що це все купувалося, робилося не безкоштовно і воно впливає на кінцеві цифри в фінансових звітах. Тому вказав дохід за той рік де ці вкладення почали відбиватися. Жоден з попередників не робив нічого подібного в Укрпошти за всі роки незалежності. Можеш назвати хоч щось? А Смілянський вже забирає частину ринку в Нової Пошти, хоча до нього було лише навпаки.

Опубліковано
  В 31.01.2022 в 22:02, Юріч сказав:

Скрізь є де красти. І не факт що той Смілявський навіть при такій нереальній зарплаті нічого не краде. 

Показати  

Будемо надіятися що не краде. При ньому Укрпошта почала проходити міжнародний аудит, до цього всі фінансові звіти малював Держстат. Ну але якщо виявиться що крав... не знаю чи так можна, але конфіскував би все і закрив би.

Опубліковано
  В 31.01.2022 в 22:11, nickel сказав:

Чому не помітив? Помітив, як і нові автомобілі, нові відділення, нові логістичні центри. Ти ж розумієш, що це все купувалося, робилося не безкоштовно і воно впливає на кінцеві цифри в фінансових звітах. Тому вказав дохід за той рік де ці вкладення почали відбиватися. Жоден з попередників не робив нічого подібного в Укрпошти за всі роки незалежності. Можеш назвати хоч щось? А Смілянський вже забирає частину ринку в Нової Пошти, хоча до нього було лише навпаки.

Показати  

Можливо він молодець. Але це все можна спокійно сумлінно робити за 300 тис грн/місяць. Він не країною керує, я думаю, там відповідальності і нервів побільше в рази.

Опубліковано

Жоден з попередників не робив нічого подібного в Укрпошти за всі роки незалежності. Можеш назвати хоч щось?

Показати  

Ти знаєш, я не слідкую. Я і супер пупер укрпошти зараз не бачу. Нову пошту знаю, бачу, користуюсь). 

Опубліковано
  В 31.01.2022 в 22:37, Юріч сказав:

Можливо він молодець. Але це все можна спокійно сумлінно робити за 300 тис грн/місяць. Він не країною керує, я думаю, там відповідальності і нервів побільше в рази.

Показати  

Я б також хотів щоб вони за такі гроші працювали, але він тоді просто піде в приватний сектор де зарплати ринкові, а за 300 тисяч посадять чийогось синка, який нічого робити не буде і ще й красти буде.

В 31.01.2022 в 22:39, Юріч сказав:

Ти знаєш, я не слідкую. Я і супер пупер укрпошти зараз не бачу. Нову пошту знаю, бачу, користуюсь). 

Показати  

А я користуюся і бачу. Не супер супер, але зміни помітні і нічим не гірше нової пошти.

Опубліковано
  В 31.01.2022 в 22:29, Saddy сказав:

Дивно, що його декларацій після 18го року немає.

Показати  

Можливо через це: Член Наглядової ради Державного концерну «Укроборонпром» (з 7 жовтня 2019)

Порох багато плюшок давав тим хто до оборонки мав відношення :)

Опубліковано
  В 31.01.2022 в 22:49, nickel сказав:

Я б також хотів щоб вони за такі гроші працювали, але він тоді просто піде в приватний сектор де зарплати ринкові, а за 300 тисяч посадять чийогось синка, який нічого робити не буде і ще й красти буде.

Показати  

Все одно, що б ти мені не говорив, це неадекватна зарплатня держслужбовця в українських реаліях і зарплатах. 

Опубліковано

Помітив, як і нові автомобілі, нові відділення, нові логістичні центри. Ти ж розумієш, що це все купувалося, робилося не безкоштовно і воно впливає на кінцеві цифри в фінансових звітах.

Показати  

Але, мені здається, що це є забюджетовані (передбачувані) витрати!

А не збитки!  Тут є нюанс!

ти отримав 20 000 грн. З них ти витратив на їжу і квартплату, як планував, 10000 грн.

купив джинси, бо старі неочікувано порвалися - витрати непередбачувані.

А от вирішив ти зіграти в лотерею - і програв - то вже збиток. Чи (не дай Боже) гаманця згубив.  Це збиток чистої води.

Приклади банальні, але зрозумілі.

Опубліковано
  В 31.01.2022 в 22:39, Юріч сказав:

Показати  

В тебе на районі відділення укрпошти переїхало,  ти бачив нове?  Воно не особливо відрізняється від новопоштівського сучасного,  і краще за старіші новопоштівські.  І розташування,  як на мене,  краще має. Якщо доставка не критично потрібна в якийсь обмежений термін,  то укрпошта дуже навіть правильний вибір сьогодні. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...