Перейти до змісту

Натішились "еко"транспортом

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
19 minutes ago, yu2007 said:

Не погоджусь. Прийшовши на виборчу дільницю і проголосувавши за непрохідного чи зіпсувавши бюлетень, я даю їм можливість говорити: вибори легітимні, прийшло хх%, ми отримали більшість голосів, а отже наступні 4-5 років ми виконуватимемо волю цієї «більшості» лучан. 
Я вважаю, що в цю гру не можна грати.

Я тебе прошу - вибори визнають легітимними, навіть якщо прийде геть мала кількість людей. Пани депутати закрили усі лазєйкі ще чи не в 90-тих.

• +1 3
  • Відповідей 214
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
19 хвилин тому, yu2007 сказано:

а отже наступні 4-5 років ми виконуватимемо волю цієї «більшості» лучан.

а в чому питання? хто заважає - зробити "свою" більшість лучан? От як каже @toj_tu  - Вася (умовний) скаже - голосуй і буде все зйбс...

А проголосують за Поліщука, чому? Знову зрада?

Опубліковано
22 minutes ago, xc90 said:

Я тебе прошу - вибори визнають легітимними, навіть якщо прийде геть мала кількість людей. Пани депутати закрили усі лазєйкі ще чи не в 90-тих.

Не можна сказати, що я не здогадувався про це, коли писав пост вище))

Якби існувала графа «противсіх», і, уявімо, на минулих виборах з усіх, хто скористався правом голосу, 20% віддали голос за шибу, 40% - за полішука, а 60%  - не підтримую жодного, то це б в юридичному сенсі, за теперішніх законів, певно означало б, що перемогу отримав полішук. Однак так само і для більшої кількості людей нарешті почало б доходити, що це якесь на@балово, а не демократія :) 

• +1 1
Опубліковано
33 minutes ago, Bliksss said:

хто заважає - зробити "свою" більшість лучан?

Як на мене, об’єднання лучан - це єдиний вихід, який, на жаль, навряд чи трапиться, за мого життя так точно.

Опубліковано
2 хвилин тому, yu2007 сказано:

Як на мене, об’єднання лучан - це єдиний вихід, який, на жаль, навряд чи трапиться, за мого життя так точно.

Як на мене, "об’єднання лучан" - траплялось вже не раз...навіть на цих виборах, якщо не помиляюсь...

P.S. Треба ТМ зареєструвати і брати гроші, хоч якийсь профіт.

Опубліковано
12 минут назад, yu2007 сказал:

Якби існувала графа «противсіх», і, уявімо, на минулих виборах з усіх, хто скористався правом голосу, 20% віддали голос за шибу, 40% - за полішука, а 60%  - не підтримую жодного

Це точно було б на@балово)))

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
2 minutes ago, volks said:

Що заважає прийти і зіпсувати свій бюлетень і цим самим показати своє Фе всім кандидатам?

Від твого "фе" (і тисяч інших лучан) - їм не гаряче, не холодно:)

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
1 минуту назад, xc90 сказал:

Від твого "фе" (і тисяч інших лучан) - їм не гаряче, не холодно:)

А від "проти всіх " холодно ?

Опубліковано
4 хвилин тому, volks сказано:

Що заважає прийти і зіпсувати свій бюлетень і цим самим показати своє Фе всім кандидатам?

теоретично - це стаття, на практиці - не застосовується, якщо ти сам свій бюлетень зіпсував, а не чийсь чи дістав його зі скрині для голосування - тоді вже всіх собак повісять

Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, volks сказано:

теоретично, для всіх інших (хто не в списку) - має бути стимулом щось робити...типу - в правильному напрямку рухаєтесь, ще трохи і проголосують за вас, а не проти всіх.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
25 хвилин тому, yu2007 сказано:

20% віддали голос за шибу, 40% - за полішука, а 60%  - не підтримую жодного

була б - явка 120%

20+40+60... Як вибори царя на роісі...

• Ха-ха 2
Опубліковано
31 minutes ago, Bliksss said:

була б - явка 120%

20+40+60... Як вибори царя на роісі...

купую гуртом за одну тисячу, продаю вроздріб за три тисячі, от на ці 2% і живу )))

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

купую гуртом за одну тисячу, продаю вроздріб за три тисячі, от на ці 2% і живу )))

старий анекдот з 90-х - мало хто зрозуміє...

Опубліковано (змінено)
3 годин тому, yu2007 сказано:

здається, на борді вже підтримували людей....бордівчан...знаних...з авторитетом...

я вже не кажу, що "дехто" балотувався в міськраду і цього разу, хто - не скажу, хай сам скаже ;) 

Опубліковано
В 15.12.2021 в 16:47, Werwolf777 сказал:

і що з тролейбусами?

Завод закрив контракт із Сумами, поставивши у грудні решту 9 тролейбусів. Зараз будуть робити Луцьк.

Опубліковано
11 hours ago, volks said:

Якби за цим був конкретний інструментарій типу нових виборів з новими мордами - думаю, лише б тоді зашевелились. 

• +1 2
Опубліковано
25 минут назад, xc90 сказал:

Якби за цим був конкретний інструментарій типу нових виборів з новими мордами - думаю, лише б тоді зашевелились. 

Так про те і мова, що наразі немає різниці чи є та графа, чи ні.

І по факту маємо те, що 14% лучан вибрали для міста керівника.

Опубліковано
1 минуту назад, volks сказал:

Так про те і мова, що наразі немає різниці чи є та графа, чи ні.

І по факту маємо те, що 14% лучан вибрали для міста керівника.

Та нормальний у вас мер. Чого ви вже так?

• Cумний 1
Опубліковано
9 годин тому, Bliksss сказано:

здається, на борді вже підтримували людей....бордівчан...знаних...з авторитетом...

я вже не кажу, що "дехто" балотувався в міськраду і цього разу, хто - не скажу, хай сам скаже ;) 

В мене таке враження, що любий, хто попадає в болото влади, досить швидко в ньому і тоне. Маю купу випадків, коли адекватні,чесні, відповідальні люди, яких більшість знаю особисто, попавши у владу будь-якого ешелону (приклади маю від сільради до верховної), досить швидко зкурвлюються, і З ідейних борців за благо для свого народу перетворюються на типових чинуш-рішал. Після виборів  активна позиція, спроби щось змінити і добитися потихеньку згасає поки не зникне...а тоді виявляється що депутатик уже голосує за "потрібні комусь" рішення, і паралельно тому росте вартість авто, на яких він їздить, з'являютьсяквартири-будинки, та інші блага цивілізації.

• +1 6
Опубліковано
41 минуту назад, vampirich сказал:

В мене таке враження, що любий, хто попадає в болото влади, досить швидко в ньому і тоне. Маю купу випадків, коли адекватні,чесні, відповідальні люди, яких більшість знаю особисто, попавши у владу будь-якого ешелону (приклади маю від сільради до верховної), досить швидко зкурвлюються, і З ідейних борців за благо для свого народу перетворюються на типових чинуш-рішал. Після виборів  активна позиція, спроби щось змінити і добитися потихеньку згасає поки не зникне...а тоді виявляється що депутатик уже голосує за "потрібні комусь" рішення, і паралельно тому росте вартість авто, на яких він їздить, з'являютьсяквартири-будинки, та інші блага цивілізації.

Тому,як говорив Балашов,треба міняти систему 

а від того,що ми міняємо дієвих осіб - сума не міняється

• +1 6
Опубліковано (змінено)
32 минуты назад, paksivatova сказал:

Для початку має змінитись суспільство і лише тоді зміниться влада.

Бо наразі людям "добре хоч так зробили" і "він молодець, бо краде і людям щось добре робить"

Змінено користувачем volks
  • Подобається 1
  • Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано
1 година тому, paksivatova сказано:

А як поміняти систему?

Так розумію мова про систему цінностей.

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, vampirich сказано:

А яке у нас, у переважної більшості українців УЯВЛЕННЯ про владу.

?

Навіть не буду чекати відповіді,вона очевидна.

Більшість українців МАЮТЬ СТІЙКЕ УЯВЛЕННЯ ,що у владі злодії,брехуни і тд.

А тепер подумай,якщо ти чистий ,чесний,а про тебе ДУМАЮТЬ,що ти злодій- як ти вестимеш себе через рік,два перебування в цій шкурі?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...